تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 147 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1461

نام تاپيک: همه موارد iphone جز نرم افزاری (لیست آموزش ها در پست اول)

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

12

درضمن اون سایتی که گفتی درباره آنلاک آیفون رفتم. یه چیزایی دستگیرم شد. درست متوجه شدم یا نه؟!

1- اگه آیفون ورژن 1.0.2 هست باید از طریق installer اول anysim رو نصب کنیم و بعد مراحل اونو طی کنیم.
    2- اگه بخوایم آپدیت کنیم هم باید اول virgin کنیم و بعد از طریق itunes ورژنی که می خوایم رو انتخاب کنیم و نصب میشه و بعد هم آنلاکش می کنیم.
    بعد هم این طور که نوشته بود ورژن 1.1.2 رو نمیشه هنوز آنلاک کرد. اگه این ورژن گرفتیم باید دانگرید کنیم به 1.1.1 و بعد آنلاک. درسته؟؟؟
    بله. شما درست متوجه شدین. برای آپگرید به ۱.۱.۱ باید گوشی رو virgin نایز! کنیم. مثل مرد یا زنی که تا حالا رابطه ی جنسی نداشته!!!
    البته الان ۱.۱.۲ آنلاک شده و اتفاقا گوشی چند تا از دوستان همین P30World رو به ۱.۱.۲ آپگرید کردیم.

پیشنهاد من اینه که همون ۱.۰.۲ بگیری (ورژن های بالاتر لابد خیلی گرون هستن).
    ۲۶ همین برج می یام تهران (زودتر بلیت گیرم نیومد ) اگه خواستی بذار اونموقع گوشی رو به ۱.۱.۲ آپگرید می کنیم.
    Last edited by RezaTayebiJ; 27-12-2007 at 09:30.

داره خودمونی میشه rkhatibi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به همه دوستان بخصوص آقا رضا!
    من خیلی مایل بودم p1 بگیرم اما یه روز تمام صفحه های تاپیک رو خوندم و به شدت به آی فون علاقه مند شدم!
    اما راستش از طرفی دیدم اگر من بخوام اینقدر پول بدم براش خب گیزنه های دیگه ای مثل n95 8gb هم هست...
    نمیخوام موضوع تاپیک رو منحرف کنما! اما راستش هر جا یه چیزی میخونم... واقعا گیج شدم...
    راستش با خوندن این تاپیک پی بردم که آی فون از نظر سخت افزاری کم نداره! اما باید نرم افزارهایی برای بکارگیری این نرم افزارها نوشته بشن. (اگر حرفم اشتباهه، لطفا بفرمایید.)
    برای اینکه این دو دلیم برطرف بشه، درخواستی داشتم، اگر ممکنه لطفا با آی فون چندتا عکس بگیرید و قرار بدید.
    و اینکه قیمت آی فون الان تو تهران چنده؟ (دوستانی تهران هستن لطفا جواب بدن...)
    و اینکه آی فون delivery report نداره؟ (این گزینه تو ایران، با این خطوط افتضاح واقعا لازمه! شاید به نظر برخی اشکال بنی اسرائیلی بیاد! اما برای من واقعا حیاتیه...)
    همینطور اینکه من تو اکثر فاروم ها میبینم که بعد از مدتی افراد زادی میان میگن گوشیمون زنگ نمیخوره!وقتی کسی زنگ میزنه، بوق خرابی یا اشغال میزنه واسش... این مشکل از کجا ناشی میشه؟ و جرا اینقدر همه گیره؟! آیا مشکل از آی فونه؟ یا....
    در ضمن میخواستم ببینم این اشکالات وارده:
    صفحه نمایش حساس = خراش. به وجود آمدن خراش در جلوی iPod به شدت راحت است. همین طور در iPhone (حتی با وجود محافظ) ایجاد خراش در جلوی صفحه نمایش، واقعا آسان است. شاید این مورد در دستگاه های مختلفی دیده شود، ولی برای دستگاهی که ( به عنوان ارزانترین مدل ) 500$ قیمت دارد، دور از ذهن است.

صفحه ی لمسی حساسیت خود را از دست می دهد. تلخ ترین واقعیت در استفاده از صفحه ی لمسی این است که با گذشت زمان، حساسیت خود را از دست می دهد، و شروع به بد عمل کردن می کند. از همه بپرسید، که چه کسی Treo و Palm خود را برای چند سال در یک کیف و یا پاکت نگهداری می کند ؟
    پیشاپیش از پاسختون ممنونم...

پ.ن:
    1- فکرکنم منم دچار تب آی فون شدم...
    2- آقا رضا شما یه پورسانتی از اپل بگیر! فکر کنم فروش بیش از نیمی از آی فون هاش رو مدیون شماست!
    Last edited by rkhatibi; 28-12-2007 at 12:32.

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شاید مشکلتون حل شده باشه ولی با این حال من این مطلبو تقریبا عجیب رو میذارم:
    در همان ابتدای عرضه گوشی‌ اپل مدل آیفون، کاربران از عدم تجهیز این گوشی به قابلیت فیلم‌برداری ابراز نارضایتی می‌کردند.
    بر اساس آخرین اخبار اعلام شده، از این پس کاربران می‌توانند برای داشتن قابلیت فیلم‌برداری با دوربین این گوشی، نرم‌افزار فیلم‌برداری نسخه بتا را بر روی گوشی‌های خود نصب کنند. نکته جالب توجه این است که فیلم‌هایی که به کمک این نرم‌افزار تهیه می‌شوند 2 مگاپیکسل رزولوشن دارند. بله! درست خواندید؛ 2 مگاپیکسل رزولوشن.

نکته عجیبش اینجاست
    فیلمبرداری با رزولوشن 2 مگاپیکسل
    به نظر شما واقعیه
    اگه واقعی باشه آیفون یه گوشی فرا تر از بهترین ساخته
    نمیسازه و نمیسازه تا یه چیز خوب میسازه
    نه به اون اون موقع که اصلا فیلمبرداری نمیکرد و نه به الان که با رزولوشن 2 مگاپیکسل فیلمبرداری میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1 Mac Topic

سلام اقا رضا اگه اشتباه نکنم شما باید از کاربرایه mac os X باشید می خواستم اگه موافق باشید یه تابیک جدا برای دیگر محصولات apple مثل imac macbook و نرم افزار مربوط به اون رو راه بندازیم.
    راستی اگه فروم خوب در این زمینه سراغ دارین معرفی کنید فارسی یا english

داره خودمونی میشه b_e_h_dad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    آقا رضا یه برنامه برای تبدیل فرمت ویدئوها به فرمت آیفون گذاشته بودی
    من ویدئو ها رو تبدیل فرمت کردم با این برنامه ولی اکثرشون رو وقتی تو آیفون نگاه می کنم ، صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستن و یکی دو ثانیه تاخیر دارن
    میشه بگی با کدوم نوع تبدیل فرمت کنم تا درست بشه ؟! آخه چند نوع سایز واسه تصویر داره و تنظیمات زیادی داره که میشه تغییرش داد

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

سلام و خسته نباشید به همه دوستان بخصوص آقا رضا!
    من خیلی مایل بودم p1 بگیرم اما یه روز تمام صفحه های تاپیک رو خوندم و به شدت به آی فون علاقه مند شدم!
    اما راستش از طرفی دیدم اگر من بخوام اینقدر پول بدم براش خب گیزنه های دیگه ای مثل n95 8gb هم هست...
    نمیخوام موضوع تاپیک رو منحرف کنما! اما راستش هر جا یه چیزی میخونم... واقعا گیج شدم...
    راستش با خوندن این تاپیک پی بردم که آی فون از نظر سخت افزاری کم نداره! اما باید نرم افزارهایی برای بکارگیری این نرم افزارها نوشته بشن. (اگر حرفم اشتباهه، لطفا بفرمایید.)
    برای اینکه این دو دلیم برطرف بشه، درخواستی داشتم، اگر ممکنه لطفا با آی فون چندتا عکس بگیرید و قرار بدید.
    و اینکه قیمت آی فون الان تو تهران چنده؟ (دوستانی تهران هستن لطفا جواب بدن...)
    و اینکه آی فون delivery report نداره؟ (این گزینه تو ایران، با این خطوط افتضاح واقعا لازمه! شاید به نظر برخی اشکال بنی اسرائیلی بیاد! اما برای من واقعا حیاتیه...)
    همینطور اینکه من تو اکثر فاروم ها میبینم که بعد از مدتی افراد زادی میان میگن گوشیمون زنگ نمیخوره!وقتی کسی زنگ میزنه، بوق خرابی یا اشغال میزنه واسش... این مشکل از کجا ناشی میشه؟ و جرا اینقدر همه گیره؟! آیا مشکل از آی فونه؟ یا....
    در ضمن میخواستم ببینم این اشکالات وارده:

پیشاپیش از پاسختون ممنونم...

پ.ن:
    1- فکرکنم منم دچار تب آی فون شدم...
    2- آقا رضا شما یه پورسانتی از اپل بگیر! فکر کنم فروش بیش از نیمی از آی فون هاش رو مدیون شماست!
    سلام دوست عزیز
    بابت عکس باید عذرخواهی کنم چون سیم USB همرام نیست. فعلا شما می تونی یه سری به لینک پایین بزنی. بعدا عکس هایی که بچه ها با آی فون هاشون گرفتن رو حتما می ذارم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من فعلا تهران نیستم و از قیمت ها خبری ندارم.
    تمامی اپراتورها کدی دارن که اگه اون کد رو وارد کنی Delivery Report اس ام اس رو دریافت می کنی. مثلا اپراتور T-Mobile درصورتیکه در ابتدای پیام کد #8* رو وارد کنی گزارش ارسال پیام .... . کدهای مربوط به اپراتورهای مخابرات و ایرانسل رو نمی دونم. به سایت ایرانسل ایمیل زدم و کد رو پرسیدم. حتما پاسخ خواهند داد (ضمنا شاهین هم می تونی کمک کنه ). مخابرات هم کدش گیر می یاد.

این مشکلاتی که شما گقتین رو تا حالا هیچکدوم برای من یا دوستانیم که آی فون دارن پیش نیومده... دلیلش هم آنلاک ناقص و یا ناصحیح آی فون توسط بعضی مغازه دارها هست. اما ما در اینجا در خدمتتون هستیم

حتما برای پورسانته اقدام می کنم!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

شاید مشکلتون حل شده باشه ولی با این حال من این مطلبو تقریبا عجیب رو میذارم:
    در همان ابتدای عرضه گوشی‌ اپل مدل آیفون، کاربران از عدم تجهیز این گوشی به قابلیت فیلم‌برداری ابراز نارضایتی می‌کردند.
    بر اساس آخرین اخبار اعلام شده، از این پس کاربران می‌توانند برای داشتن قابلیت فیلم‌برداری با دوربین این گوشی، نرم‌افزار فیلم‌برداری نسخه بتا را بر روی گوشی‌های خود نصب کنند. نکته جالب توجه این است که فیلم‌هایی که به کمک این نرم‌افزار تهیه می‌شوند 2 مگاپیکسل رزولوشن دارند. بله! درست خواندید؛ 2 مگاپیکسل رزولوشن.

نکته عجیبش اینجاست
    فیلمبرداری با رزولوشن 2 مگاپیکسل
    به نظر شما واقعیه
    اگه واقعی باشه آیفون یه گوشی فرا تر از بهترین ساخته
    نمیسازه و نمیسازه تا یه چیز خوب میسازه
    نه به اون اون موقع که اصلا فیلمبرداری نمیکرد و نه به الان که با رزولوشن 2 مگاپیکسل فیلمبرداری میکنه
    حرفتون درسته .... تعدادی از برنامه نویس ها در حال نوشتن برنامه ی ضبط ویدیو برای آی فون هستن. البته نرم افزارشون هنوز آماده نشده و در دسترس عموم قرار نگرفته و فعلا تنها در اختیار عده ی محدودی هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

12

سلام اقا رضا اگه اشتباه نکنم شما باید از کاربرایه mac os X باشید می خواستم اگه موافق باشید یه تابیک جدا برای دیگر محصولات apple مثل imac macbook و نرم افزار مربوط به اون رو راه بندازیم.
    راستی اگه فروم خوب در این زمینه سراغ دارین معرفی کنید فارسی یا english
    متاسفانه فروم خوبی برای کاربران مک او اس تا حالا ندیدم
    اگه تعداد کاربرای مک او اس تو P30world مناسب باشه می تونیم درخواست تشکیل انجمن بدیم

من که خیلی پایم

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

سلام
    آقا رضا یه برنامه برای تبدیل فرمت ویدئوها به فرمت آیفون گذاشته بودی
    من ویدئو ها رو تبدیل فرمت کردم با این برنامه ولی اکثرشون رو وقتی تو آیفون نگاه می کنم ، صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستن و یکی دو ثانیه تاخیر دارن
    میشه بگی با کدوم نوع تبدیل فرمت کنم تا درست بشه ؟! آخه چند نوع سایز واسه تصویر داره و تنظیمات زیادی داره که میشه تغییرش داد

ممنون
    حتما!
    الان به ویندوز دسترسی ندارم. شب می رم خونه ی یکی از دوستان که ویندوز داره. تا امشب یا حداکثر فردا صبح یه فکری براش می کنیم

داره خودمونی میشه rkhatibi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا رضا دستت 5 انگشت...
    ایشالا آی فونت همیشه براه باشه ...

آقا اگر زحمت نیست برات اینجا رو یه نگاهی بنداز و نظرتو بهم بگو.... ممنونتم:
    کد:

راستی اینم لینک نرم افزار فیلبرداری (نسخه بتا) که فعلا نوشته شده....

کد:
    فقط یادتون باشه بعد از کپی تو Application اونو حتما Executable کنید تا اجراء بشه.
    واین کی برد فارسی که میگفتینا! یه شخصی به نام حامد (پروفایل:
    کد:
    ) کمی روش کار کرده...

من قبلا یه صفحه کلید فارسی درست کردم بودم که یه مشکلاتی داشت بعد از یه مدتی از کار افتاد ولی چون دوستان ظاهرا خیلی لازم دارند یه راهنمای کوچیک برای راه انداختن صفحه کلید فارسی می‌گذارم:
    اول باید صفحه کلید روسی رو نصب کنید. برای این کار من از برنامه‌ی Installer استفاده می‌کنم که باید این آدرس رو به لیست Source ها اضافه کنید:
    کد:
    از اونجا می‌تونید کیبرد روسی رو نصب کنید. فکر کنم یک بار باید ریست کنید دسنگاه رو. حتما قبل از ادامه دادن مطمئن بشید که صفحه کلید روسی نصب شده و می‌تونید روسی تایپ کنید (البته چون فونت روسی نصب نیست ممکنه حروف رو به صورت مستطیل ببینید که مهم نیست.)
    بعد این رو دانلود کنید:
    کد:
    یه سری فایل هست که باید این فایل‌ها رو با فایلهای موجود در گوشی جایگزین کنید.
    برای این کار همه‌ی فایلهایی که داخل فولدر persian-keyboard هستند رو اینجا بریزید:
    Library/MobileEnhancer/cyrillic-keyboard.men/
    اگه کیبرد روسی رو نصب کرده باشید این فولدر وجود داره و شما باید صرفا فایل‌هایی که دانلود کردید رو اینجا جایگزین کنید.
    حالا اگر صفحه کلید آیفون رو بیارید باید حروف فارسی رو هم داشته باشید و بتونید فارسی تایپ کنید.
    من روی 1.0.2 چک کردم ولی روی 1.1.1 و 1.1.2 هم طبیعتا نباید مشکلی باشه.

لینک مطلب بالا:
    کد:
    اگر قبلا کسی قرار داده بود، عذر میخوام از تکراری بودن...
    Last edited by rkhatibi; 29-12-2007 at 00:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •