سلام
آقا من درست روزهای اولی که سایت Nero برنامه nero 7 رو برای دانلود گذاشت،8 ساعت وقت تلف کردم تا100 مگابایت رو دانلودش کنم. سریالش رو هم از کیجنی که همه جا هست وارد کردم ، ولی در اولین اتصالم به اینترنت یهو پیغام زیر اومد و برنامه برای اجرا از من یه سریال سه قسمتی خواست و از کار افتاد :
جالب اینجاست که فایروال kerio هم نتونست تشخیص بده که داره به جایی وصل میشه. بعد از عوض کردن ویندوزم کارهای زیر رو کردم تا بلکه مشکلم حل بشه:
1- فایروال lookn stop رو در کنارکریو نصب کردم تا بلکه اون تشخیص بده،که نتونست.
2- Nero check که همراه با ویندوز میاد بالا رو غیرفعال کردم و تو کریو خروجی و ورودیش رو غیرفعال کردم.
3- تمام فایلهای اجرائی nero رو تو فایروالم بلاک کردم و اجازه فرستادن و دریافت اطلاعات رو ازش گرفتم(حدود 22 تا فایل اجرائی)
4- حتی پلاگین nero که تو Media player هست رو حذفش کردم تا از طریق اون نتونه به سایتش وصل بشه.
تمام این کارها رو کردم ولی بازم دیدم که از کار افتاد.
دیگه هر کاری به فکرم میومد رو کردم ولی از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم. شما بگید من چی کار کنم؟
در ضمن به نظر من این کار یه ایراد برای فایروال قوی kerio و lookns stop هست،فکر نکنم فایروالهای دیگه بهتر از اینها عمل کنن.
من قبلا هم در این مورد تاپیک زدم ولی متاسفانه کسی کمکم نکرد هر چی گشتم کسی رو ندیدم که این مشکل رو مطرح کرده باشه. شاید فقط من اینطوری شدم.
ضمنا اگر با سیدی هایی که تو بازار برای nero 7 اومده این مشکل وجود نداره ، لطفا بگید که کدوم رو بخرم بهتره.
دمتون گرم ببینم چی کار می کنین.![]()