سلام و خسته نباشید به همه دوستان بخصوص آقا رضا!
.gif)
من خیلی مایل بودم p1 بگیرم اما یه روز تمام صفحه های تاپیک رو خوندم و به شدت به آی فون علاقه مند شدم!
اما راستش از طرفی دیدم اگر من بخوام اینقدر پول بدم براش خب گیزنه های دیگه ای مثل n95 8gb هم هست...
نمیخوام موضوع تاپیک رو منحرف کنما! اما راستش هر جا یه چیزی میخونم... واقعا گیج شدم...
راستش با خوندن این تاپیک پی بردم که آی فون از نظر سخت افزاری کم نداره! اما باید نرم افزارهایی برای بکارگیری این نرم افزارها نوشته بشن. (اگر حرفم اشتباهه، لطفا بفرمایید.)
برای اینکه این دو دلیم برطرف بشه، درخواستی داشتم، اگر ممکنه لطفا با آی فون چندتا عکس بگیرید و قرار بدید.
و اینکه قیمت آی فون الان تو تهران چنده؟ (دوستانی تهران هستن لطفا جواب بدن...)
و اینکه آی فون delivery report نداره؟ (این گزینه تو ایران، با این خطوط افتضاح واقعا لازمه! شاید به نظر برخی اشکال بنی اسرائیلی بیاد! اما برای من واقعا حیاتیه...)
همینطور اینکه من تو اکثر فاروم ها میبینم که بعد از مدتی افراد زادی میان میگن گوشیمون زنگ نمیخوره!وقتی کسی زنگ میزنه، بوق خرابی یا اشغال میزنه واسش... این مشکل از کجا ناشی میشه؟ و جرا اینقدر همه گیره؟! آیا مشکل از آی فونه؟ یا....
در ضمن میخواستم ببینم این اشکالات وارده:
پیشاپیش از پاسختون ممنونم...
پ.ن:
1- فکرکنم منم دچار تب آی فون شدم...
.gif)
2- آقا رضا شما یه پورسانتی از اپل بگیر! فکر کنم فروش بیش از نیمی از آی فون هاش رو مدیون شماست!
.gif)