تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: سیستم search engine در مایه هایه گوگل

داره خودمونی میشه pmjaberi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

my friend
    من يه کاری با شما دارم
    امکان pm دادن الان تو سايت ندارم تازه رجيستر کردم هنوز بهم از اينا ندادن!
    در مورده کاره برنامه نويسی php و ajax هست ديدم ميخواستم صحبتی بکنيم من يه مقدار کار برنامه نويسی دارم.
    اگر بشه با هم همکاری کنيم.
    اگه حال کردی يه email بزن به من:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

4- خوب بله همينطور هست همه نتايج از robo ها همون spider ها به برنامه مادر ميره و اونجا آناليز ميشه. فکر کنم شما هم تائيد ميکنيد؟
    راستش لازم نیست چند تا برنامه نوشته بشه...
    یعنی حداقل من اینطور فکر نمیکنم...
    روبوت ها چیز خاصی نیستن ، کافیه متن صفحه رو با یه تابع مثل file_get_contents گرفت و با چند تا تابع دیگه که به الگوریتم مون بستگی داره اطلاعات مورد نیاز رو از توش بکشیم بیرون...
    بعد اینها رو تو دیتابیس بریزیم و در موقع لزوم با یه تابع mysql_query (در php و موقع کار با mysql) توش سرچ کنیم و نتیجه رو نشون بدیم...

منظور از روبوت ها و اسپایدر ها تو موتور های جستجوگر ، همون عملیات گرفتن داده ها از صفحات وب هست که ساده ترین قسمت ساخت موتور جستجوگر هست...
    (همونطور که گفتم ، استفاده از چند تابع ساده و از پیش تعیین شده در تمامی زبان های برنامه نویسی!)

در مورد اون دو لینک: متشکرم. سر فرصت میخونمشون.

در ضمن ، میتونید با Y! ID: phpdesigner تماس بگیرید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راستش لازم نیست چند تا برنامه نوشته بشه...
    یعنی حداقل من اینطور فکر نمیکنم...
    روبوت ها چیز خاصی نیستن ، کافیه متن صفحه رو با یه تابع مثل file_get_contents گرفت و با چند تا تابع دیگه که به الگوریتم مون بستگی داره اطلاعات مورد نیاز رو از توش بکشیم بیرون...
    بعد اینها رو تو دیتابیس بریزیم و در موقع لزوم با یه تابع mysql_query (در php و موقع کار با mysql) توش سرچ کنیم و نتیجه رو نشون بدیم...

منظور از روبوت ها و اسپایدر ها تو موتور های جستجوگر ، همون عملیات گرفتن داده ها از صفحات وب هست که ساده ترین قسمت ساخت موتور جستجوگر هست...
    (همونطور که گفتم ، استفاده از چند تابع ساده و از پیش تعیین شده در تمامی زبان های برنامه نویسی!)

در مورد اون دو لینک: متشکرم. سر فرصت میخونمشون.

در ضمن ، میتونید با Y! ID: phpdesigner تماس بگیرید.
    بله درسته نياز به نوشتن نيست شما خيلی جدی گرفتيد بحث را
    من با زبونه خيلی ساده توضيح دادم روش کار را وارد چگونگی چيزی نشدم ولی خوب بسيار توضيحات خوبی داديد دوستمون هم که سؤال کردن فکر کنم ديگه کاملاً متوجه شدن که جريان از چه قرار است.
    در کل نتيجه بخوايم بگيريم از اين تاپيک اين ميشه:
    بله شما ميتونيد برای خودتون search engine درست کنيد با روش های مختلفی که اينجا صحبت شد و ديگر روش هايی که موجود هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بحث جالبی بود.استفاده کردیم کلی .ممنون.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بحث جالبی بود.استفاده کردیم کلی .ممنون.
    خواهش ميکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه siavosh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته اگه دوستمون داریوش دقیق تر بگه واسه چه کاری میخواد این طراحی رو انجام بده بشه بهتر در موردش توضیح داد ...
    البته در مورد روش های الگوریتمی که دوستامون گفتن فکر کنم روش سرچ کردن گوگل چیزی فراتر از توابع php و mysql و اینا باشه... چون واقعاً سرعت سرچ غیر قابل باور هست... واقعا برای درکش ببینید مثلا سرچ کردن یک جدول mysql چقدر طول میکشه... مثلا 0.02 ثانیه... حالا اگه این جدول یا جداول چندین میلیارد صفحه و هر صفحه شامل هزاران جمله و کلمه و ... باشند فکر کنم چندین روز یک سرچ عادی طول بکشه !!! پس هم سخت افزار قوی (ابر رایانه) و هم نرم افزار قوی که الگوریتمی داشته باشه که با حداقل زمان بتونه حداکثر استفاده رو از سخت افزار بکنه این الگوریتم ها فقط نرم افزاری نیستن!!! یعنی با یک تابع ساده php که یک زبان سطح بالاس و از نظر سرعت انجام پایین هست نمی شه اونو انجام داد بلکه نیاز به زبان های سطح پایین و درگیر باسخت افزار هست که حداکثر سرعت اجرا رو دارن (اسمبل) و حتی استفاده از ساده ترین توابع کارنو در ارتباط با گیتها و....خیلی از مطالبی که گوگل اونها رو پنهان نگه می داره و از همین راهم داره پول در میاره

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

البته اگه دوستمون داریوش دقیق تر بگه واسه چه کاری میخواد این طراحی رو انجام بده بشه بهتر در موردش توضیح داد ...
    البته در مورد روش های الگوریتمی که دوستامون گفتن فکر کنم روش سرچ کردن گوگل چیزی فراتر از توابع php و mysql و اینا باشه... چون واقعاً سرعت سرچ غیر قابل باور هست... واقعا برای درکش ببینید مثلا سرچ کردن یک جدول mysql چقدر طول میکشه... مثلا 0.02 ثانیه... حالا اگه این جدول یا جداول چندین میلیارد صفحه و هر صفحه شامل هزاران جمله و کلمه و ... باشند فکر کنم چندین روز یک سرچ عادی طول بکشه !!! پس هم سخت افزار قوی (ابر رایانه) و هم نرم افزار قوی که الگوریتمی داشته باشه که با حداقل زمان بتونه حداکثر استفاده رو از سخت افزار بکنه این الگوریتم ها فقط نرم افزاری نیستن!!! یعنی با یک تابع ساده php که یک زبان سطح بالاس و از نظر سرعت انجام پایین هست نمی شه اونو انجام داد بلکه نیاز به زبان های سطح پایین و درگیر باسخت افزار هست که حداکثر سرعت اجرا رو دارن (اسمبل) و حتی استفاده از ساده ترین توابع کارنو در ارتباط با گیتها و....خیلی از مطالبی که گوگل اونها رو پنهان نگه می داره و از همین راهم داره پول در میاره
    100%
    برای همين من وارد چگونگی جريان نشدم
    و کلاً به صورت ساده کل جريان را توضيح دادم .
    اگر کل جريان ما ميدونستيم الان اينجا نبوديم

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون از کلیه دوستان
    بحته مفیدی بود
    من بیشتر اطلاعاته مقدماتی میخواستم که دوستان پا رو فراتر گزاشتن و ....
    مرسی از همگی
    اگر چیزه دیگه ای هم به میخواستم حتما میپرسم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

نیازی به ابر رایانه نیست و با یه سیستم PIII هم میشه راه اندازی کرد و همون سرعت رو داشت ، اما تفاوت تو اینه که برای یه سیستم PIII مجبوریم میزان داده های موجود در پایگاه داده رو روی هر سرور کمتر در نظر بگیریم...
    مثلا به جای 500 مگابایت ، 100 مگابایت توی هر DB بریزیم... (من نمیگم که استفاده PIII بهتره ، بلکه هر چی سیستم قوی تر باشه بهتره!)
    یه تکنولوژی هست که اسمش رو هر چی فکر میکنم یادم نمیاد... این تکنولوژی دیتابیس چند سرور رو به هم متصل میکنه ، موقعی که عبارتی برای سرچ به دیتابیس فرستاده میشه ، دیتابیس این عبارت رو توی تمامی سرورها میگرده و نتیجه رو با هم ادغام میکنه و برمیگردونه...

نمیدونم متوجه شدید یا نه؟
    سر فرصت میگردم تا یه مقاله ای چیزی در این مورد پیدا کنم...
    Last edited by my friend; 26-12-2007 at 14:00.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •