این تم هم تم جالبی میتونه باشه:
theme name:iROK
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تصویر تم:
![]()
این تم هم تم جالبی میتونه باشه:
theme name:iROK
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تصویر تم:
![]()
نه عزیز کار شخصی چیه این یه سیستم عامل جدید برا این گوشی هستش مثل یه گوشی 2 سیستم عامله میشه مثل برنماه های pkg نصی میشه شما دانلود کن یه جا که فبلیت resume داره اپ کن یا تقسیم کن یه جا اپ کن چون یه ضرب گرفتنش سخته
مرسی
دوستان کسی گوشیشو master reset کرده؟
می خواستم بدونم که آیا بعد از آن مشکلی بوجود نیامده؟
و آیا اسامی مخاطبین و smsها پاک می شوند؟
با تشکر
راستی از اساتید یه سوال داشتم:اگه بخوایم تمی رو که گذاشته بودیم پاک کنیم یا اینکه عوضش کنیم باید چیکار کنیم من هر چی زدم عمل نکرد مجبور شدم گوشیمو رست کنم که اونم باعث میشه هر چی تو حافظه ی گوشی هست دود بشه بره هوا مخصوصا اس ام اس ها اگه راه حل مناسبی داشتید بگید تا ما هم یاد بگیریم[/QUOTE]
سلام صادق جان
براي تغيير تم كافيه يه تم ديگه رو انتخاب و نصب كنيد بعدش گوشي رو خاموش و روشن كن
اگه هم دوست نداشتي ميتوني از shems پيشفرض خود گوشي هم استفاده كنيد![]()
چند تا نكته در مورد نصب اين ن.ع تم كه تو سايت موبايل سرا بود:
بعد از نصب يك بار صداي زنگ (شبيه زنگ حمام!) رو ميشنويد اين يعني فرايند نصب آغاز شده و سپس آنقدر صبر ميكنيد دوبار پشت سرهم صداي زنگ تكرار شود. اين يعني نصب تم با موفقيت انجام شده و سپس گوشي رو ريستارت كنيد.
هشدار:
اگر بنا به دلايلي بار دوم صداي زنگ را نشنيديد يعني تم با موفقيت نصب نشده و از منوي setup>color scheme يكي از تم هاي استاندارد رو دوباره برگزينيد.
ممكن است نصب تم تا 30 ثانيه هم طول بكشد پس صبور باشيد و عجله نكنيد.
در صورتي كه زودتر از نصب تم گوشي رو ري استارت كنيد شايد مجبور به نصب مجدد فلش شويد پس دقت كنيد.
سلام . از هنسفری بلوتوث میشه موزیک گوش داد؟؟ اگه می شه چه طور؟؟؟ یه مشکل دیگه که دارم موقع صحبت کردن speaker روی شیشه کار نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (مدل گوشی a1200)
سلام دوستان.
چند روز پيش منهم يك a 1200 .
گوشي خيلي با حاليه. يه سوال : براي دانلود كردن فايلهايي كه دوستان لينك اونا رو قرار دادن مشكل دارم .
راهش چيه؟ يعني آدرسها لينك نيستند.چكار بايد كنم؟
در اصرع وقت انجام میدم فقط یه مدتی باید صبر کنید چون من امتحانای ترمم شروع شده کمتر میتونم آن شم
ولی چشم انجام میدم
ممنون امین جون راهنمایی چشم گیری بود
یه تم جدید از آیفون با یه ورژن جدید تر:
Theme Name:iPhoneRemix
لینک دانلود:
تصویر تم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by sadegh1366; 26-12-2007 at 23:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)