سوپ
کره 50گرم
ساقه کرفس 1پیمانه
برگ کرفس 2قاشق خرد شده
جعقری 3قاشق خرد شده
ماست نصف لیوان
شیر نیم لیتر
ارد ذرت 2قاشق
اب 2-3لیوان
نمک وفلفل به اندزه کافی
طرز تهیه
کره را روی حرارت کم نرم کرده ساقه کرفس را ریخته تفت می دهیم سپس برگ کرفس و جعفری را ریخته تفت داده یک لیوان اب ریخته بعد ارد ذرت را در کم اب حل کرده داخل غذا ریخته مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود اگر خیلی غلیظ شد باز هم اب میریزیم میگذاریم بپزد اگر ساقه نرم وسط کرفس ریخته باشیم 20 دقیقه ای می پزد
سپس شیر را در ظرف دیگری میجوشانیم و در اواخر پخت به سوپ اضافه میکنیم
وقتی جا افتاد سوپ را خاموش کرده و ماسترا کمی زده و به غذا اضافه میکنیم


 
 
			
			
 
			 
 
				 
					
					
					
					
				

 
			 
 
 
 
.gif)

 
						
 
			.gif) 
						 نوشته شده توسط negar20
 نوشته شده توسط negar20
					


 دوباره یک مرغ یه تیکه پیاز +یک زیتون ....بعدش توی ماهیتابه روغن زیتون میریزید و با حرارت خیلی خیلی کم اونا رو سرخ میکنید .... (یادتون باشه حرارت ملایم باشه چون روغن یتون خاصیتشو از دست میده)وقتی اماده شد..توی هر بشقاب یک نصف لیمو + جعفری خرد شده +ذرت +نخود فرنگی اگه هم حوصله داشته باشید کنارش پوره سیب زمینی هم درست میکنید
دوباره یک مرغ یه تیکه پیاز +یک زیتون ....بعدش توی ماهیتابه روغن زیتون میریزید و با حرارت خیلی خیلی کم اونا رو سرخ میکنید .... (یادتون باشه حرارت ملایم باشه چون روغن یتون خاصیتشو از دست میده)وقتی اماده شد..توی هر بشقاب یک نصف لیمو + جعفری خرد شده +ذرت +نخود فرنگی اگه هم حوصله داشته باشید کنارش پوره سیب زمینی هم درست میکنید

 
			