تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 97 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با سلام
    با توجه به مطالب این تاپیک و یکی دو جای دیگه تصمیم به خرید Tv ازنوع Lcd و مارک سامسونگ گرفتم
    نمیدونم این تبلیغ جدید شرکت سام سرویس تو روزنامه ها رو رو دیدید یا نه اما یه سری مدل های جدید رو معرفی کردن که من نتوستم اطلاعات دقیقی رو تو سایت سامسونگ و حتی سام سرویس پیدا کنم ...
    رو سری جدید دارن یه سینمای خانوادگی هم میدن (البته پولشو حتما رو Tv میگیرن) اما اگه کسی از دوستان بتونه اطلاعاتی رو راجه به این مدل ها قرار بده ممنون میشم (اطلاعاتی راجع به ریزولیشن - کیفیت و عمر پنل - امکانات و قیمت و ...)
    La-52/46/40m88b
    La-52/46/40f88b
    La-46/40s88b
    La-40r88b
    La-46/40n88b
    با توجه به اینکه اینا مبلغ کمی هم ندارن بنظرتون کودوم به صرفه تر و مرغوبتر هست و کودوم رو پیشنهاد میکنید
    احیانا مدلی رو به صرفه تر دیدید که در بین این مدلها و این مارک نیست بفرمایید .با تشکر فراوان
    فکر کنم این سری ، سری M/N/S/R 81 باشند نه 88 ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه الان دوباره نگاه کردم F/n/m/s/r 88b هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

12

با سلام
    با توجه به مطالب این تاپیک و یکی دو جای دیگه تصمیم به خرید Tv ازنوع Lcd و مارک سامسونگ گرفتم
    نمیدونم این تبلیغ جدید شرکت سام سرویس تو روزنامه ها رو رو دیدید یا نه اما یه سری مدل های جدید رو معرفی کردن که من نتوستم اطلاعات دقیقی رو تو سایت سامسونگ و حتی سام سرویس پیدا کنم ...
    رو سری جدید دارن یه سینمای خانوادگی هم میدن (البته پولشو حتما رو Tv میگیرن) اما اگه کسی از دوستان بتونه اطلاعاتی رو راجه به این مدل ها قرار بده ممنون میشم (اطلاعاتی راجع به ریزولیشن - کیفیت و عمر پنل - امکانات و قیمت و ...)
    La-52/46/40m88b
    La-52/46/40f88b
    La-46/40s88b
    La-40r88b
    La-46/40n88b
    با توجه به اینکه اینا مبلغ کمی هم ندارن بنظرتون کودوم به صرفه تر و مرغوبتر هست و کودوم رو پیشنهاد میکنید
    احیانا مدلی رو به صرفه تر دیدید که در بین این مدلها و این مارک نیست بفرمایید .با تشکر فراوان
    پیشاپیش تبریک میگم
    راستش با یه نگاه سطحی به وبسایت رسمی سامسونگ موفق به دریافت اطلاعات فنی LCD های فوق نشدم. ولی اگه کمی وقت بزاری براحتی می تونی مشخصات این LCD ها رو توی یه سایت Reviews پیدا کنی
    اما در مورد مشخصاتی که دنبالشون بودی(در مورد مفاهیمشون قبلا توضیح دادم):
    رزولوشن:
    1920 در 1080p بالاترین رزولوشنی هست که LCD های فول HD در حالت HD قادر به پخش اون هستند.
    راستش اگه به 1080i تو یه LCD 46 اینچ ازفاصله یک متری نگاه کنی میتونی پیکسل ها رو تشخیص بدی ولی تو 1080p به سختی میشه تشخیص داد.
    کیفیت و عمر پنل:
    از تولید اولین LCD هنوز 30 سال نگذشته که بعضی از کمپانی ها ادعای 30،40 سال عمر واسه LCD تولیدی خودشون کردند.این فاکتور زمانی وارد رقابت شد که Review ها از سوختن پیکسل حرف زدند.به طور کلی هر LCD که محافظ داشته باشه عمر بیشتری نسبت به LCD های دیگه داره.چون پیکسل ها بیشترین حساسیت رو نسبت به عوامل خارجی مثل ضربه،نور،سرما و گرما و...دارند.
    امکانات:
    در حد قابل قبول با توجه به قیمت
    قیمت:
    مناسب
    در مورد سینما خانگی هم باید بگم که اگه جدا بخری خیلی خیلی بهتره

پ.ن: سینما خانگی درسته(Home Theater) نه سینمای خانوادگی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض پنج Lcd برتر

اینم Best 5 HDTVs به نقل از وبسایت CNet:

زیر 32 اینچ سامسونگ
    بین 33 تا 42 اینچ پاناسونیک
    بین 43 تا 47 سونی
    بین 48 تا 52 پایونییر
    52 اینچ به بالا پاناسونیک
    به تاریخ 20 دسامبر(امروز: 23 دسامبر)
    فکر نکنم نیازی به ترجمه باشه:

Best HDTV 32-inches and under
    Great style, oodles of features, and a solid picture combine to make the Samsung LN-T3253H one of the best LCD TVs available at its size.
    $739.95 - $1,099.99

.................................................. .................................................. .................................................. ................
    Best HDTV between 33- and 42-inches
    For those who can spare no expense, the Panasonic TH-42PZ700U plasma offers the best picture quality in its size class.
    $1,177.00 - $1,999.98

.................................................. .................................................. .................................................. ................

Best HDTV between 43- and 47-inches
    Although not quite as impressive as the best plasmas, the 46-inch Sony KDL-46XBR4 outperforms any flat-panel LCD we've tested so far.
    $2,257.00 - $3,299.99

Best HDTV between 48- and 52-inches
    The Pioneer PDP-5080HD produces the deepest shade of black--and thus one of the best pictures--we've ever tested.
    $2,147.00 - $3,499.99

Best HDTV 52-inches and up
    Although it costs more than any rear-projection big-screen, the 58-inch Panasonic TH-58PZ700U plasma offers superb image quality.
    $2,897.00 - $4,500.00

Last edited by shenhaye_zaman; 23-12-2007 at 15:16.

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

با سلام
    من دو تا سوال دارم
    1- فرق تلویزیون پلاسما با ال سی دی چیه و در حالت کلی کدوم بهتره؟
    2- بین sony ,panasoni کدوم بهتره؟

با تشکر

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه سونی گرفتی اسپانیاییشو نگیر.اینو حتما دقت کن.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

با سلام
    من دو تا سوال دارم
    1- فرق تلویزیون پلاسما با ال سی دی چیه و در حالت کلی کدوم بهتره؟
    2- بین sony ,panasonic کدوم بهتره؟

با تشکر
    سایت های زیادی در مورد LCD VS PLASMA وجود داره.یه زمانی پلاسما بهتر از LCD بود ولی دیگه این طور نیست هر چند هر دو تکنولوژی بشدت در حال پیشرفت هستند ولی میشه اینجور گفت که LCD کیفیت تصویر بهتری داره، رنگ سیاه 100% خالص رو نمی تونه نشون بده.گرونتره،
    قبلا هم گفتم،اینکه LCD بخری یا پلاسما ، بستگی به پولت داره
    تو همین صفحه هم لیست پنچ HDTV برتر از نظر CNet گذاشته شده یه نگاهی بنداز
    اگه منظورت LCD سونی و پلاسمای پاناسونیکه خوب مقایسه درستی نیست.مسلمه که سونی بهتره( با پول 50 اینچ پاناسونیک میتونی یه سونی 32 اینچ بخری)
    ولی اگه منظورت پلاسمای سونیه که باید بگم در زمینه پلاسما پاناسونیک و پایونیر حرف اول رو میزنن

اگه سونی گرفتی اسپانیاییشو نگیر.اینو حتما دقت کن.
    خوب اصلا چرا ژاپنی نخره؟ مگه نیست؟ چند صفحه قبل نا سلامتی مدل هایی رو از سونی معرفی کردیم که ساخت ژاپن بودن مثل KLV-46X300A که کافیه همین کلمه رو تو گوگل سرچ کنید تا بیشتر سایت ها به زبون ژاپنی بیاد.هر چند پشت LCD هم Made in Japan هک شده.
    مکزیکی اسپانیایی هم هستند که بمنظور فروش در آمریکا و اروپا تولید می شوند.
    Last edited by shenhaye_zaman; 20-04-2008 at 14:18.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

توشیبا میخواد از پردازنده پر قدرت سل تو LCD هاش استفاده کنه(مسلما با قدرت کمتر و اقتصادی)
    سل که یادتونه؟ پردازنده PS3 رو میگم. IBM و Sony و Toshiba از طراحان سل بودند،این روزا سل سر از همه جا در میاره حتی از پردازنده باطری لپتاپ!

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییت shenhaye_zaman
    ولی اخه وقتی میری تو بازار واقعا سردرگم میشی!
    یکی میگه سونی مونتاژ چین یکی میگه مونتاژ تایوان و ... ومثلا یکی میگه پاناسونیک چون ژاپنیه بهتر از سونی هست چون الان سونی فقط مونتاژ چینه !!!
    راستی من منظورم از مقایسه بین ال سی دی و پلاسما در حالت کلی بود بدون در نظر گرفتن قیمت ،و اگه تو جای من بودی و میخواستی یه تلویزیون 40 اینچ بخری lcd میخریدی یا plasma? و اینکه panasonic ,sony , samasung , lg کدوم رو میخریدی؟؟؟
    هر کی میتونه به من کمک کنه جواب منو بده

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییت shenhaye_zaman
    ولی اخه وقتی میری تو بازار واقعا سردرگم میشی!
    یکی میگه سونی مونتاژ چین یکی میگه مونتاژ تایوان و ... ومثلا یکی میگه پاناسونیک چون ژاپنیه بهتر از سونی هست چون الان سونی فقط مونتاژ چینه !!!
    راستی من منظورم از مقایسه بین ال سی دی و پلاسما در حالت کلی بود بدون در نظر گرفتن قیمت ،و اگه تو جای من بودی و میخواستی یه تلویزیون 40 اینچ بخری lcd میخریدی یا plasma? و اینکه panasonic ,sony , samasung , lg کدوم رو میخریدی؟؟؟
    هر کی میتونه به من کمک کنه جواب منو بده
    دوستان به هیچ عنوان به حرف فروشنده ها توجهی نکنند.اینا اصلا نمی دونن HD چیه!

اول مشخص کن که میخوای LCD بخری یا پلاسما؟

من عادت دارم همیشه بهترین رو بگیرم شاید بین کیفیت تصویر LCD و پلاسما اونقدر تفاوت نباشه ولی واسه من مهمه. اما ببین خودت چه جوری از LCD استفاده میکنی:

1- آنتن؟ حرفش رو هم نزن برو یه LCD یا پلاسمای اروزن بخر

2-کانال های استانی روی ماهواره؟ بازم برو یه پلاسما یا LCD ارزون بخر

3-کانال های با کیفیت.مثلا VOXو یا DVD Player. نیازی نیست که حتما LCD فول HD بخری

4-آینده نگر هستی ممکنه بخوای علاوه بر موارد بالا از لپتاپ و یا PS3 و یا یه پخش کننده BD Player یا HD-DVD PLAYER و یا یه ----- HD استفاده کنی.همچنین بخوای از پورت HDMI ورزن 1.3 استفاده کنی. اونوقت بی درنگ بهت میگم که دور پلاسما و LCD های ارزون رو خط بکش و فقط به فکر یه LCD حرفه ای باش

اگر بیشتر از موارد 3 استفاده میکنی و گهگاهی از موارد شماره 4 ،بهتره که پلاسما بخری.بسته به پولت می تونی LG ،پاناسونیک و پایونیر و.... بخری که از نظر من پاناسونیک و پایونیر در اولویت هستند.

این هم مدل هایSony Japan:

KLV-46X200A (تو ایران هست)

KLV-46X300A (تولید 4 ماه پیشه)

پ.ن: (اون 46X سایزشه)

300A بهتر از 200A هست
    Last edited by shenhaye_zaman; 20-04-2008 at 14:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •