تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: چرا قبول نمي كند تا كابل Usb را جدا كنم؟ و اين پيغام را نمايش مي دهد؟

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8 چرا قبول نمي كند تا كابل Usb را جدا كنم؟ و اين پيغام را نمايش مي دهد؟

درود

گوشي را بعد از اتصال و انجام كار وقتي مي خواهم از ارتباطش را از كامپيوتر جدا كنم به آيكون Safetly Remove Hardware در گوشه سمت راست پايين ويندوز يا همان System Tray مي روم. اتصال خود گوشي را قطع مي كند ولي كارت حافظه را براي قطع ارتباط قبول نمي كند و اين در حالي است كه اگر همين طور و بطور دستي جدا كنم براي گوشي خطر دارد و امكان آسيب به آن زياد است و اين پيغام خطا را دارم. حالا چرا اين مشكل پيش آمده و براي رفع آن چه بايد بكنم؟

نوع گوشي : Sony Ericson W810i

با سپاس فراوان
    بدرود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

My Computer را باز كن روي درايو مربوطه (مموري) راست كليك كن و گزينه Eject را بزن بعد به طور ايمن كابل را قطع كن
    اگه اروري چيزي داد بگو تا روش ديگه اي بهن بگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1. اگه این اتفاق هر از چندگاهی روی میده مشکل از شماست که وقتی میخوای Safe Remove کنی برنامه یا عکس یا هر چیز دیگه ی رو که از گوشی تو کامپیوتر باز کرده بودی ، نبستی.

2. اگه این اتفاق همیشه واست روی میده : مشکل از کامپیوترته که دچار یه ویروس مخوف شده و گوشیت رو هم آلوده کرده ، البته این ویروس در حالت عادی برای گوشیها ضرر نداره به شرط اینکه گوشیتو تا قابل از ویروس کشی به هیچ کامپیوتری وصل نکنی و کارای الکی که میتونه واقعا برای گوشیت خطرناک باشه(خطرات نرم افزاری خود گوشی و همچنین خطرات سخت افزاری) : در این صورت راههای مقابله زیر رو داری :
    A. هاردتو ببری پیش یه فرد کاردرست که مجهز به یه آنتی ویروس آپدیت شده باشه ( نوعش فرق نمیکنه) ، تا اون هاردتو به صورت عمیق و کامل (همه درایواتو ) ویروس کشی کنه ، به هر حال بعد از این ویروس کشی باید حتما ویندوزتو از نوع نصب کنی ، در ضمن : با یه ویندوز عوض کردن معمولی کارت به هیچ وجه درست نمیشه ، خودتو الکی اذیت نکن.
    B. خودت دست به کار شی ( البته اگه کارایی که میگم رو درست و با دقت و بدون عجله و کم و کاست انجام بدی ) :
    اول از همه یه بک آپ از همه اطلاعات مهم توی کامپیوترت میگیری / بعد میری و از طریق داس هاردتو FDisk میکنی(به هم زدن همه پارتیشن بندیهات و پارتیشن بندی جدید و ّFormate عمیق ( باید اطلاعاتت دیگه قابل Recovery نباشن ، حداقل با این برنامههای کشکی) ) ، بعد از این کار با برنامههایی شبیه Partition Magic مجداد پارتیشناتو فرمت میکنی / بعد از این مرحله یه ویندوز خوب رو کامپیوترت نصب مکنی ( از روی اون فایلهایی که بک آپ گرفتی نباشه ، یه ویندوز تک سی دی تنها ) بعد از این مرحله نباید هیچ چیزی ( گوشی ، رم ، CD های بک آپات ، CD های متفرقه و نامطمئن ، فلش و .... ) به کامپیوترت وصل کنی / تو این مرحله یه آنتی ویروس خوب ( ترجیحا McAFEE خانواده 8 یا 8.5 ) روی کامپیترت نصب میکنی ( در مرحله نصب McAFEE گزینه Maximum Protection رو تیک میزنی ) و بعدش ترجیحا یه فایل آپدیتشو گیر بیار و نصب کن ( از جای مطمئن فایل آپدیتشو بگیر) بعد از این مرحله باید درایورهای سخت افزارات رو نصب کنی (مواظب کارات و پیغامهایی که آنتی ویروس میده باش ، با دقت ) / بعدش میتونی هر چیزی به جز (CD یا DVD یا هر چیز دیگه ای که اطلاعات قابل پاک کردن از روشون نیست) رو به کامپیوترت وصل کنی و ویروس کشی کنی ( مثلا گوشیتو یا رمشو ) .... برای برگرداندونهبک آپات به کامپیوتر باید واقعا از خودت IQ و حوصله به خرج بدی تا اینکه دوباره آلوده نشی .

طریقه ویروس کشی وسایل آلوده به این نوع ویروس ( به جز CD و DVD ) : مثلا رم گوشیت :
    قبل از اینکه رم رو به کامپیوترت وصل کنی کلید shift رو روی صفحه کلید فشار میدی و نگه میداری ، در همین حین رم رو به کامپیوتر وصل میکنی و بعد از حدودا 15 ثانیه کلید Shift رو رها میکنی / بعد My computer رت رو باز میکنی و روی درایو رمت راست کلیک میکنی( یادت باشه که به هیچ وجه اون درایو رو باز نکنی (فعلا) ) / بعد از راست کلیک میری منو رو پایین تا به Scan for virus برسی ، روی اون کلیک میکنی و میزاری تا کاملا اون رو اسکن کنه / بعد از اتمام اسکن توی صفحه آنتی ویروس رو نگاه کن و مطمئن شو که ویروسها رو Delet کرده باشه ( نه Detect ) / حالا دیگه ویروسی توی رمت وجود نداره / برای بقیه هم همین کار رو انجام بده .

این مقاله کاملترین و مطمئن ترین راه مقابله با این ویروس هست که تا الان به زبان فارسی توی اینترنت یا هر جای دیگه ای قرار نگرفته ( البته منم به صورت اتفاقی این پست رو توی اینجا دیدم ).

مشکلی ، نظری ، پیشنهادی ، انتقادی ، یا هر حرفی در این مورد داشتید بگید تا جوابتون رو بدم .
    موفق و سر بلند باشید.(ذکر این مطالب در هر جای دیگه ای با ذکر منبع اون هیچ مشکل معنوی نداره). a_man_from_poloton@yahoo.com

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1. اگه این اتفاق هر از چندگاهی روی میده مشکل از شماست که وقتی میخوای Safe Remove کنی برنامه یا عکس یا هر چیز دیگه ی رو که از گوشی تو کامپیوتر باز کرده بودی ، نبستی.

2. اگه این اتفاق همیشه واست روی میده : مشکل از کامپیوترته که دچار یه ویروس مخوف شده و گوشیت رو هم آلوده کرده ، البته این ویروس در حالت عادی برای گوشیها ضرر نداره به شرط اینکه گوشیتو تا قابل از ویروس کشی به هیچ کامپیوتری وصل نکنی و کارای الکی که میتونه واقعا برای گوشیت خطرناک باشه(خطرات نرم افزاری خود گوشی و همچنین خطرات سخت افزاری) : در این صورت راههای مقابله زیر رو داری :
    A. هاردتو ببری پیش یه فرد کاردرست که مجهز به یه آنتی ویروس آپدیت شده باشه ( نوعش فرق نمیکنه) ، تا اون هاردتو به صورت عمیق و کامل (همه درایواتو ) ویروس کشی کنه ، به هر حال بعد از این ویروس کشی باید حتما ویندوزتو از نوع نصب کنی ، در ضمن : با یه ویندوز عوض کردن معمولی کارت به هیچ وجه درست نمیشه ، خودتو الکی اذیت نکن.
    B. خودت دست به کار شی ( البته اگه کارایی که میگم رو درست و با دقت و بدون عجله و کم و کاست انجام بدی ) :
    اول از همه یه بک آپ از همه اطلاعات مهم توی کامپیوترت میگیری / بعد میری و از طریق داس هاردتو FDisk میکنی(به هم زدن همه پارتیشن بندیهات و پارتیشن بندی جدید و ّFormate عمیق ( باید اطلاعاتت دیگه قابل Recovery نباشن ، حداقل با این برنامههای کشکی) ) ، بعد از این کار با برنامههایی شبیه Partition Magic مجداد پارتیشناتو فرمت میکنی / بعد از این مرحله یه ویندوز خوب رو کامپیوترت نصب مکنی ( از روی اون فایلهایی که بک آپ گرفتی نباشه ، یه ویندوز تک سی دی تنها ) بعد از این مرحله نباید هیچ چیزی ( گوشی ، رم ، CD های بک آپات ، CD های متفرقه و نامطمئن ، فلش و .... ) به کامپیوترت وصل کنی / تو این مرحله یه آنتی ویروس خوب ( ترجیحا McAFEE خانواده 8 یا 8.5 ) روی کامپیترت نصب میکنی ( در مرحله نصب McAFEE گزینه Maximum Protection رو تیک میزنی ) و بعدش ترجیحا یه فایل آپدیتشو گیر بیار و نصب کن ( از جای مطمئن فایل آپدیتشو بگیر) بعد از این مرحله باید درایورهای سخت افزارات رو نصب کنی (مواظب کارات و پیغامهایی که آنتی ویروس میده باش ، با دقت ) / بعدش میتونی هر چیزی به جز (CD یا DVD یا هر چیز دیگه ای که اطلاعات قابل پاک کردن از روشون نیست) رو به کامپیوترت وصل کنی و ویروس کشی کنی ( مثلا گوشیتو یا رمشو ) .... برای برگرداندونهبک آپات به کامپیوتر باید واقعا از خودت IQ و حوصله به خرج بدی تا اینکه دوباره آلوده نشی .

طریقه ویروس کشی وسایل آلوده به این نوع ویروس ( به جز CD و DVD ) : مثلا رم گوشیت :
    قبل از اینکه رم رو به کامپیوترت وصل کنی کلید shift رو روی صفحه کلید فشار میدی و نگه میداری ، در همین حین رم رو به کامپیوتر وصل میکنی و بعد از حدودا 15 ثانیه کلید Shift رو رها میکنی / بعد My computer رت رو باز میکنی و روی درایو رمت راست کلیک میکنی( یادت باشه که به هیچ وجه اون درایو رو باز نکنی (فعلا) ) / بعد از راست کلیک میری منو رو پایین تا به Scan for virus برسی ، روی اون کلیک میکنی و میزاری تا کاملا اون رو اسکن کنه / بعد از اتمام اسکن توی صفحه آنتی ویروس رو نگاه کن و مطمئن شو که ویروسها رو Delet کرده باشه ( نه Detect ) / حالا دیگه ویروسی توی رمت وجود نداره / برای بقیه هم همین کار رو انجام بده .

این مقاله کاملترین و مطمئن ترین راه مقابله با این ویروس به زبان فارسی هست که قبلا توی اینترنت یا هر جای دیگه ای قرار نگرفته ( البته منم به صورت اتفاقی این پست رو توی اینجا دیدم ).

مشکلی ، نظری ، پیشنهادی ، انتقادی ، یا هر حرفی در این مورد داشتید بگید تا جوابتون رو بدم .
    موفق و سر بلند باشید.(ذکر این مطالب در هر جای دیگه ای با ذکر منبع اون هیچ مشکل معنوی نداره). a_man_from_poloton@yahoo.com

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

mk81 عزيز مرسي از بابت اين مقاله
    ولي جاي اين مقاله اينجا نيست
    مشكل دوستمون هم فكر نكنم ايني بود كه شما گفتين
    اين اتفاق واسه بعضي گوشيها هم پيش مياد مثل P990 (بدون وجود ويروس)
    زنده باشي

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گوشی های نوکیا همواره با زدن دکمه ی قرمز ارتباط کابل قطع میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام جناب گل محمدی ، ممنون از اینکه منو از اشتباهم مطلع کردی (اینکه اینجا جاش نیست ) فرمایش شما در این مورد درسته دوست گلم ، منم همین فکر رو میکردم و میکنم ، ولی من هیچ موقع توی فرومهای فارسی نمیام و توی این فروم هم فقط به خاطر موضوعهای موبایلش میام(اونم هر 2 ، 3 ماهی یه بار ) . و اگه در برابر شما اساتید ارجمد صحبتی کردم ،شرمنده(دیگه مطمئن باشید که تکرار نمیشه) ولی این که این راه حلها کارآمد بودند یا نه باید از اون دوستمون که این تاپیک رو زدند پرسید، چون اون چیزی که شما فرمودید حداقل در مورد (K800 , k610 , k500,k310,n91,n93,n73,p910,w810,6300 ) که من باهاشون زیاد سر وکله زدم صادق نبوده ، ولی P990 رو تا الان امتحان نکردم و در مورد این مشکلی که شما در مورد این گوشی میگید نشنیده بودم ، البته فقط برای اطلاع خودم هم که شده یه بار امتحان میکنم ببینم واقعا P990 اینقدر مزخرفه.
    باز هم تشکر و معذرت ، دست خداوند یکتا به همراهتون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام جناب گل محمدی ، ممنون از اینکه منو از اشتباهم مطلع کردی (اینکه اینجا جاش نیست ) فرمایش شما در این مورد درسته دوست گلم ، منم همین فکر رو میکردم و میکنم ، ولی من هیچ موقع توی فرومهای فارسی نمیام و توی این فروم هم فقط به خاطر موضوعهای موبایلش میام(اونم هر 2 ، 3 ماهی یه بار ) . و اگه در برابر شما اساتید ارجمد صحبتی کردم ،شرمنده(دیگه مطمئن باشید که تکرار نمیشه) ولی این که این راه حلها کارآمد بودند یا نه باید از اون دوستمون که این تاپیک رو زدند پرسید، چون اون چیزی که شما فرمودید حداقل در مورد (K800 , k610 , k500,k310,n91,n93,n73,p910,w810,6300 ) که من باهاشون زیاد سر وکله زدم صادق نبوده ، ولی P990 رو تا الان امتحان نکردم و در مورد این مشکلی که شما در مورد این گوشی میگید نشنیده بودم ، البته فقط برای اطلاع خودم هم که شده یه بار امتحان میکنم ببینم واقعا P990 اینقدر مزخرفه.
    باز هم تشکر و معذرت ، دست خداوند یکتا به همراهتون.
    نه دوست عزیز این دوستمون منظورشون این نبود که شما اصلا نظر ندید فقط خواستن یه راهنمایی کرده باشن همونطور که خودتونم میدونید این دوستمون تجربه بیشتری نسبت به شما در مورد دادن پست هستن .
    به نظر من هم با زدن دکمه قرمز این مشکل رفع میشه همونطور که بیلچه جان گفتن ..
    راستی شمام سعی کن بیشتر سر بزنی ...

داره خودمونی میشه mephisto3020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شاید سیستم عامل کامپیوترت مشکل داره؟از داخل device manager هم میشه یک کارایی کرد؟(با غیر فعال کردن درایو مربوط به حافظه)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

mk81 عزيز اين حرفا چيه ؟
    قصد ما فقط كمك به همديگه هست و بس ...
    من او راهي را كه اول گفتم راحت بود و منتظر موندم ببينم برا دوستمون كه پست را زده كارساز هست يا نه تا اگه نباشه راه ديگه اي را بگم كه از اون دوستمون هم خبري نيست
    من اونيكي را را ميگم اميدوارم موثر واقع بشه
    اين راه براي همه سخت افزارهايي هست كه از طريق USB به كامپيوتر وصل ميشوند:

پس از كانكت شدن يك سخت افزار از طريق USB يه آيكون در Taskbar نزديك ساعت ظاهر ميشه طبق عكس

روش دوبل كليك ميكنيم تا يه صفحه باز بشه

دراين صفحه ممكن است گزينه هاي بيشتري وجود داشته باشه كه بستگي به تعداد سخت افزارهاي مورد استفاده سيستم توسط USB دارد ، حال گزينه مورد نظر را انتخاب كرده و Stop را ميزنيم دوباره يه صفحه جديد باز ميشه كه گزينه هاي زيادي داره حالا با اينا كاري نداشته باشيد OK را ميزنيد بعدش تموم
    اكنون ميتوان كابل را با خيال راحت از كامپيوتر جدا كرد .

Last edited by golmohammadi; 22-12-2007 at 23:57.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •