تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 35 از 89 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 881

نام تاپيک: آشپزخانه P30\/\/orld ( آموزش طبخ غذا ها )

  1. #341
    داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    196

    پيش فرض

    سوپ

    کره 50گرم
    ساقه کرفس 1پیمانه
    برگ کرفس 2قاشق خرد شده
    جعقری 3قاشق خرد شده
    ماست نصف لیوان
    شیر نیم لیتر
    ارد ذرت 2قاشق
    اب 2-3لیوان
    نمک وفلفل به اندزه کافی
    طرز تهیه
    کره را روی حرارت کم نرم کرده ساقه کرفس را ریخته تفت می دهیم سپس برگ کرفس و جعفری را ریخته تفت داده یک لیوان اب ریخته بعد ارد ذرت را در کم اب حل کرده داخل غذا ریخته مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود اگر خیلی غلیظ شد باز هم اب میریزیم میگذاریم بپزد اگر ساقه نرم وسط کرفس ریخته باشیم 20 دقیقه ای می پزد
    سپس شیر را در ظرف دیگری میجوشانیم و در اواخر پخت به سوپ اضافه میکنیم
    وقتی جا افتاد سوپ را خاموش کرده و ماسترا کمی زده و به غذا اضافه میکنیم

  2. #342
    حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land
    پست ها
    3,046

    پيش فرض استریپس سیب زمینی

    ماریا جان غذای جدید
    مواد لازم:
    سیب زمینی پخته=5 عدد
    پیاز سرخ شده=3 قاشق غذاخوری
    جعفری خرد شده=2 قاشق غذاخوری
    قارچ ورقه شده=150 گرم
    آرد=4 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ=2 عدد
    مغز نان باگت=به مقدار لازم
    نمک و فلفل=به مقدار لازم
    روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    1. سیب زمینی های پخته را با گوشت کوب می کوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه می کنیم.
    2. نمک و فلفل را افزوده و ورز می دهیم.
    3. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در می آوریم.
    4. اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت می دهیم و در روغن سرخ می کنیم.
    برای خوش طعم تر شدن می توانیم به تخم مرغ نمک و فلفل هم اضافه کنیم.

  3. #343
    داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    196

    پيش فرض

    archi-girl عزیز ممممممممممممممنون

    سوپ بوش

    مواد لازم
    اب گوشت 2لیتر
    جعفری
    ابغوره 50گرم
    رب گوجه 4 قاشق .غ
    زردچوبه
    کره 100گرم
    فلفل دلمه ای 2 عدد
    هویج نیم کیلو
    کلم برگ نیم کیلو
    پیاز 1عدد
    بریج 200گرم

    طرز تهیه

    کره را روی گاز کمی نرم کرده کمی هم رو غن مایع بریزیم باعث میشود که کره نسوزد پیاز را خلال کرده و طلائی میکنیم بعد هوبج نگینی خرد شده را ریخته کمی تفت داره و سپس فلفل دلمه ای نگینی را ریخته تفت داره فلفل سبز و زرد باشد یا قرمز ترکیب ربگی بهتری میدهد بعد کلم را تفت داده سپس اب گوشت یا اب قلم را ریخته وقتی جوش امد بریج را ریخته ومی گذاریم جا بیفتد سپس جعفری و رب و ابغوره را در اخرش ریخته چند جوش که زد اماده است
    میتوان بجای کلم بلفور یا شلغم یا چغندر یا سیب زمینی ریخته یا علاوه بر کلم اینها را هم بریزیم
    Last edited by maria42; 19-12-2007 at 10:42.

  4. #344
    پروفشنال negar20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ‏Tehran
    پست ها
    574

    پيش فرض

    ماريا جون دستور پخت چند مدل سوفله رو ميخوام.ممنون كه اين تاپيك رو رونق دادي

  5. #345
    داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    196

    پيش فرض

    ماريا جون دستور پخت چند مدل سوفله رو ميخوام.ممنون كه اين تاپيك رو رونق دادي
    خواهش میکنم عزیزم
    سوفله مرغ
    مواد لازم:
    سینه مرغ ۱ عدد
    پیاز ۲ عدد
    قارچ مقداری
    فلفل دلمه
    سس مایونز + سس کچاب
    نمک + فلفل + زردچوبه+آویشن
    روغن مایع

    ابتدا سینه مرغ را همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و یکم پودر سیر (اگه پودر سیر نباشه نصف حبه سیر آبپز با آب خیلی کم که وقتی آماده شد فقط اندازه یک تا ۲ قاشق از آب مرغ باقی مونده باشه بعدش پیاز رو حسابی خردکرده به صورت نگینی بعدش روغن تو ماهیتابه ریخته و پیاز رو توش تفتداده تا رنگش طلایی بشه .سپس قارچ رو خردکرده اون هم به صورت ریز ولی یکم درشت تر از پیاز بعد همراه با پیاز حدود یک دقیقه تفت داده.بعد سینه مرغ آبپز شده رو به صورت مکعب های ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.بعد از اون فلفل دلمه رو باز به صورت نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنیدو تفتدهید.آخر سر هم بهش پودر آویشن یا اورگانو زده .بعد بگذارید یکم خنک بشه .تا اون موقع هم بسته به مقدار موادتون یک تا ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز + ۱ قاشق چایخوری سس کچاب + یکم پودر اویشن را با هم مخلوط و وقتی سوفله خنک شد سس رو با مواد مخلوط میکنیم میگذاریم داخل یخچال تا خنک بشه..این غذا رو بهتره سرد مصرف کنید..میتونید وقتی برای سرو کردن سوفله رو که داخل یه ظرف ریختین روی اون رو با پوره سیب زمینی با خامه ریز به صورت شکوفه ای تزئئین کنید..این غذا رو میشه به صورت ساندویچی هم میل کرد...

    Last edited by maria42; 19-12-2007 at 20:51.

  6. #346
    داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    196

    پيش فرض

    سوفله قارج در پلوپز

    ماد لازم
    پیاز 2عدد
    قارچ1بسته
    فلفل دلامه ای 1عدد
    بادمجان1عکدد
    گوجه 1-2عدد
    بیکینگ پودر1ق.غ
    ارد 4قاشق
    تخم مرغ 5عدد
    نمک وفلفل

    طرز تهیه
    همه مواد را نگینی خردکرده بعد پیاز وقارچ وفلفل دلمه ای را در ظرفی میریزیم سپس در ماهیتابه 1 قاشق روغن زیتون ریخته بادمجان را کمی تفت داده گوجه را ریخته بعد مواد دیگر را بعد مواد را کنار گذاشته با تخم مرغ وارد وبیکینگ پودر مخلوط کرده و سپس در پلوپز 2 قاشق روغن ریخته وته ان را چرب میکنیم بعد مواد را ریخته روی درجه کمرنگ کذاشته 11 دقیقه بعد پشت و رو کرده چند دقیقه بماند اماده است سپس توری کباب را روی پلوپز گذاشته و ان را توی توری برمی گردانیم و می گذاریم مدتی بماند وگرنه عرق می کند بد طعم میشود

    نگار جان من خودم تا حالا سوفله نخوردم فقط طرز تهیشو تئوری بلدم اگه خوشمزس بگو منم درست کنم

  7. #347
    داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    196

    پيش فرض

    جوجه چینی

    مواد لازم:
    سینه مرغ ۱ عدد
    پیاز ۲ عدد
    سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
    زعفران مقداری آب لیمو ۳ قاشق غذا خوری یا لیموی تازه چند عدد
    نمک و فلفل + پودر سیر
    زیتون بی هسته چند عدد
    روغن زیتون برای سرخ کردن
    سیخ چوبی چند عدد
    طرز تهیه:
    اول سینه مرغ رو به قطعات ریز مثل شکل بالا خرد میکنیم بعدش ۱ پیاز رنده کرده و بهش نمک و فلفل و کمی پودر سیر و یک قاشق سس مایونز و زعفرون (البته دیگه با این گرونی زعفرون تو مصرفش صرفه جویی میکنید دیگه...هرگز نشه فراموش ...)و بعدش آبلیمو اضافه میکنیم بعدش مرغها رو داخل اون حدود ۴ ساعت میخوابونید...مرغها رو به ترتیب زیر به سیخ چوبی میزنیم... آها اینو یادم رفت بگم بعدش اون یکی پیاز رو مربع مربع خرد میکنه ۲*۲ سانتیمتر ...حالا مرغ +پیاز + ۱ عدد زیتون بی هسته نشکستهدوباره یک مرغ یه تیکه پیاز +یک زیتون ....بعدش توی ماهیتابه روغن زیتون میریزید و با حرارت خیلی خیلی کم اونا رو سرخ میکنید .... (یادتون باشه حرارت ملایم باشه چون روغن یتون خاصیتشو از دست میده)وقتی اماده شد..توی هر بشقاب یک نصف لیمو + جعفری خرد شده +ذرت +نخود فرنگی اگه هم حوصله داشته باشید کنارش پوره سیب زمینی هم درست میکنید
    منبع:lilian2323.blogfa.com
    Last edited by maria42; 21-12-2007 at 19:52.

  8. #348
    داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    196

    پيش فرض

    سس پيتزا
    مواد لازم:
    • رب گوجه فرنگي 250 گرم
    • سس كچاب 250 گرم
    • زيره سبز ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري
    • زيره سياه ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري
    • هات سس نصف شيشه كوچك
    • آويشن شيرازي ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري
    • پودر سير 1/4 قاشق چايخوري
    • پودر خردل 1/4 قاشق چايخوري
    • سس مايونز 1/2 استكان
    اگر براي تهيه آم مشكلي دلريد به راهنماي سس گوجه فرنگي در پست بعدی مراجعه كنيد.

  9. #349
    داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    196

    پيش فرض

    سس گوجه فرنگي
    مواد لازم:
    • رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
    • روغن مايع 1/2 قاشق چايخوري
    • شكر 1 قاشق غذاخوري
    • نمك 1/4 قاشق چايخوري
    • سركه 2 قاشق غذاخوري
    • آبليمو 1.5 قاشق غذاخوري
    طرز تهيه:
    تمام مواد را با هم مخلوط كرده روي گاز گذاشته تا از اطراف سس بجوش آيد در اين جا شعله را خاموش كنيد. اگر مواد سفت بود كمي آبليمو يا سركه استفاده كنيد و اگر شل بود از رب استفاده كنيد البته قبل از اينكه روي شعله بگذاريد.
    منبع:yadbegir.com

  10. #350
    پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr
    پست ها
    765

    پيش فرض

    وای این تاپیک کجا بوده تا حالا
    من مردم از بس ماکارونی و مرغ خوردم(آخه بلد نیستم چیزه دیگه ای)
    چند بار از رو کتاب آشپزی خواستم درست کنم ولی ....
    حالا میگردم اینجا یه آسونشو درست می کنم نتیجه رو میگم
    (من پسرم 18 بخاطر اینه که آشپزی بلد نیستم البته خواهرم 17 اون از من بدتره )
    تا بعد ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •