اوووووووووف
maria42 عزیز
ممنون به خاطر فهرست
اوووووووووف
maria42 عزیز
ممنون به خاطر فهرست
خواهش میکنم البته خیلی خستم کرد ولی قابل شما و بچه های انجمن رو نداره![]()
خواهش میکنم نگارجان اگر بازم چیزی خواستی بگو![]()
کباب مرغ
مرغ یک ونیم کیلو
اب پیاز یک سوم پیمانه یا 1 عدد پیاز بزرگ
سیر تازه یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه یار وغن زیتون
ماست یک چهارم پیمانه
رب گوجه 1 قاشق سوپخوری
پودر لیمو عمانی یک ویک دوم قاشق چایخوری
نمک وفلفل زعفران
در یک ظرف گود اب پیاز واگر خواستیم پیاز بریزیم ان را خلال درشت کرده و با نمک ماساژمیدهیم تا اب بیندازد سپس سیر را ریخته و مخلوط میکنیم در ظرف دیگرن بقیه مواد را ریخته خوب مخلوط میکنیم و سپس به مواد قبل اضافه کرده و مخلوط میکنیم مرغها را به تکه هایی به اندازه جوجه کباب خرد کرده و به مواد اضافه کرده و 12 ساعت در یخچال میگذاریم بعد به سیخ کشیده و کباب میکنیم این غذا تو فر هم کباب میشود ولی من نمیدونم در چه درجه ای باید باشهاگر کسی اشپزی با فر برقی رو بلده یاد بده
این غذا لبنانی است در ضمن من خودم درست نکردم چون هم تازه یاد گرفتم هم اینکه کباب پز ندارم هر کی درست کرد مزشو به ما هم بگه![]()
سلام
به به عجب آشپزخونه ای زدیم ها چیزی گیر خودمون این وسط میاد یا نه ؟یکی نیست بپزه برامون
سلام ماریا جان
دستت درد نکنه
من این پست شمارو به پست اول این تایپک اضافه میکنم تا ملت راحت استفاده کنن
قربانت![]()
سلام
خیلی ممنونم ، لطف کردید
کامبیز
خواهش میکنم بابک جان من میخوام هربار که چند صفحه اضافه شد لیست غذاهای جدید رو به لیست غذاهای قبلی اضافه کنم
لطفا هر چند روز یکبار یه سری به اشپزخانه بزن ولیست جدید رو جایگزین لیست قبلی کن![]()
بچه های انجمن ! مثل اینکه همه تو ن روزه تشریف دارین یا اینکه گرسته نمیشین ؟ بابا بیان یه چند تا دستور غذایی بنویسین
هر کی یه سری به اشپزخانه میزنه بنویسه برنامه غذایشون تو خونه چیه معمولا چه غذاهایی میخورن ما توخونمون از بس غذاها ی تکراری خوردیم خسته شدیم
ببینیم شما چه غذاهایی میخورین![]()
Last edited by maria42; 17-12-2007 at 10:45.
ماریا جان دستت درد نکنه بابت لیست، منم کاملا موافقم که خسته شدیم از این همه غذای تکراری، ولی هر چی هم که غذای اختراعی درست می کنی باز این تکراریا یک چیز دیگه است
![]()
شما هم اگه خودت مجبور بودی اشپزی کنی از این همه غذاهای تکراری خسته میشدی حالا نگفتی بجز قرمه سبزی و قیمه و مرغ ماکارونی و کباب دیگه چه درست میکنین![]()
Last edited by maria42; 17-12-2007 at 19:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)