تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 215 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان سلام خسته نباشید

دستگاه من با ویروس w32.linkfars آلوده شد بعد با نورتون همگی را پاک کردم ولی در حال حاضر درایوهام به طور معمول باز نمیشند . یعنی 0pen کار نمیکنه و درایوها را با برنامه ها میخواد باز کنه/

میخواستم ببینم راه حلی داره یا باید ویندوز نصب کنم؟

قبلا از همگی متشکرم
    دوست عزیز شما باید سوالات خودتان را در تاپیک اختصاصی آن مطرح کنید .در ضمن اگر جستجو کنید مشکل شما

قبلا بارها مطرح شده است .

بدافزار موجود روی سیستم شما در هر درایو شما یک فایل مخفی به نام AUTORUN.INF ایجاد کرده است که باید آن را

پاک کنید تا مشکلتان بادرایوها حل شود ( اول باید تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را در Folder Option

بردارید تا بتوانید این فایل را ببینید ) ولی قبل از آن باید مطمئن شوید که این بدافزار به طور کامل پاک شده است برای این

کار نورتون را حتما آپدیت کنید سپس System Restore راغیر فعال کنید و سیستم را در حالت Safe Mode

با حداکثر قدرت اسکن به طور کامل اسکن کنید تا در صورت وجود , بدافزار به طور کامل پاک شود وبعد AUTORUN.INF را پاک کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

12

دوست عزیز شما باید سوالات خودتان را در تاپیک اختصاصی آن مطرح کنید .در ضمن اگر جستجو کنید مشکل شما

قبلا بارها مطرح شده است .

بدافزار موجود روی سیستم شما در هر درایو شما یک فایل مخفی به نام AUTORUN.INF ایجاد کرده است که باید آن را

پاک کنید تا مشکلتان بادرایوها حل شود ( اول باید تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را در Folder Option

بردارید تا بتوانید این فایل را ببینید ) ولی قبل از آن باید مطمئن شوید که این بدافزار به طور کامل پاک شده است برای این

کار نورتون را حتما آپدیت کنید سپس System Restore راغیر فعال کنید و سیستم را در حالت Safe Mode

با حداکثر قدرت اسکن به طور کامل اسکن کنید تا در صورت وجود , بدافزار به طور کامل پاک شود وبعد AUTORUN.INF را پاک کنید.

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون

از اینکه بد جایی مطرح کردم عذر میخوام چون متوجه تاپیک مربوطه نشدم .

البته باید بگویم اگر folder option پریده باشه ابتدا باید از قسمت run . رجیستری را فعال کرد و در آنجا مقدار folder option را صفر کرد تا فولدر آپشن برگردد و سپس ادامه کار همانطوریست که شما فرمودید.

بازم ممنون و در عین حال شرمنده که ابتدا سرچ نکردم

پروفشنال MichaelQwerty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روبروی مانیتور کامپیوترم

13 ویروس

سیستم من چند وقت پیش به یه ویروس آلوده شد که پوشه با پسوند EXE می ساخت ویروسو گرفتم ولی
    فولدرهایی که به صورت سیستمی مخفی کرده بود به حالت قبلیشون بر نگشتن شدن مثل فایل:Boot.ini که تو درایو C:\ مخفیه من میتونم از راه داس(پوشهارو) به حالت قبلی شون برگردونم ولی وقت گیره حالا کسی راهی بلده که سریع تر به حالت اول برگردونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض كمك كمك كمك

لطفا كمك كنيد
    چند روزه كه وقتي از داخل my comuter روي درايوام كليك ميكنم باز نميشه و فقط بايد روي درايو راست كليك كنم و گزينه open رو بزنم وگرنه وارد نميشه. internet explorer هم مشكل پيدا كرده وقتي باز ميكنم آدرس سايت و وارد ميكنم قاطي ميكنه يكي ديگه هم باز ميكنه (internet explorer) و به سختي وارد سايت مورد نظر ميشه بيشتر مواقع هنگ ميكنه!خيلي عجيب غريب شده.
    نكته وقتي وارد درايو ميشم دو تافايل بانام هاي NTDETECT.exe وautorun.inf داخل درايو به صورت هيدن ساخته هرچي هم پاكشون ميكنم دوباره برميگردم ميبينم پاك نشده باز برميگرده.ويروس كشم رو سيستمم نصبه آبديتم هست (مك آفي)
    اسم اين ويروس يا تروجان يا... چيه چه جوري بايد ازبين ببرمش؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

لطفا كمك كنيد
    چند روزه كه وقتي از داخل my comuter روي درايوام كليك ميكنم باز نميشه و فقط بايد روي درايو راست كليك كنم و گزينه open رو بزنم وگرنه وارد نميشه. internet explorer هم مشكل پيدا كرده وقتي باز ميكنم آدرس سايت و وارد ميكنم قاطي ميكنه يكي ديگه هم باز ميكنه (internet explorer) و به سختي وارد سايت مورد نظر ميشه بيشتر مواقع هنگ ميكنه!خيلي عجيب غريب شده.
    نكته وقتي وارد درايو ميشم دو تافايل بانام هاي NTDETECT.exe وautorun.inf داخل درايو به صورت هيدن ساخته هرچي هم پاكشون ميكنم دوباره برميگردم ميبينم پاك نشده باز برميگرده.ويروس كشم رو سيستمم نصبه آبديتم هست (مك آفي)
    اسم اين ويروس يا تروجان يا... چيه چه جوري بايد ازبين ببرمش؟؟
    دوست عزیز شما باید سوالات خودتان را در تاپیک اختصاصی آن مطرح کنید .طاهرا آنتی ویروس شما این تروجان را

شناسایی نمی کند .آن را آنیستال کنید و یک آنتی ویروس دیگر نصب کنید. پیشنهاد من آنتی ویروس کاسپرسکی نسخه 7

می باشد. ولی قبل از اسکن با آن System Restore را غیر فعال کنید و در ضمن بهتر است اسکن را در حالت Safe Mode

انجام دهید.بعد فایل autorun.inf را از تمامی درایوها پاک کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما باید سوالات خودتان را در تاپیک اختصاصی آن مطرح کنید .طاهرا آنتی ویروس شما این تروجان را

شناسایی نمی کند .آن را آنیستال کنید و یک آنتی ویروس دیگر نصب کنید. پیشنهاد من آنتی ویروس کاسپرسکی نسخه 7

می باشد. ولی قبل از اسکن با آن System Restore را غیر فعال کنید و در ضمن بهتر است اسکن را در حالت Safe Mode

انجام دهید.بعد فایل autorun.inf را از تمامی درایوها پاک کنید.
    تمام اين كارارو انجام كاسپر سكي هم نصب كردم autorun.inf را هم پاك كردم ولي مشكلم با اينترنت اكسپلورر و باز كردن درايوا حل نشده!
    Last edited by mojtaba_tanha; 17-12-2007 at 14:20.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    راستش من زياد به مباحث اين انجمن وارد نيستم ولي دچار مشكل شدم.
    وقتي روي folder ها كليك راست ميكنم و properties رو انتخاب ميكنم اونا رو application نشون ميده نه folder . به نظر شما سيستمم ويروس گرفته ؟

دوست عزیز شما باید سوالات خودتان را در تاپیک اختصاصی آن مطرح کنید .
    شرمنده. خودم ميدونم ولي لطف كنيد بگين تاپيكش كجاست ؟ واسه سرچ هم كلمه خاصي به ذهنم نرسيد.

در آغاز فعالیت mahsanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض کمک

سلام
    توي يه سايت فايل پاكسازي ويروس سالدوست گذاشته شده من تست كردم كار ميكرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم تست كنين فكر كنم درسته

من این رو تست کردم ولی فایده ای نداشت . چکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تمام اين كارارو انجام كاسپر سكي هم نصب كردم autorun.inf را هم پاك كردم ولي مشكلم با اينترنت اكسپلورر و باز كردن درايوا حل نشده!
    آیا کاسپرسکی را آپدیت کرده بودید ؟ چیزی پیدا کرد یا نه ؟ لطفا فایل autorun.inf مربوطه را با Notepad باز کنید و متن آن

را اینجا کپی کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    راستش من زياد به مباحث اين انجمن وارد نيستم ولي دچار مشكل شدم.
    وقتي روي folder ها كليك راست ميكنم و properties رو انتخاب ميكنم اونا رو application نشون ميده نه folder . به نظر شما سيستمم ويروس گرفته ؟

شرمنده. خودم ميدونم ولي لطف كنيد بگين تاپيكش كجاست ؟ واسه سرچ هم كلمه خاصي به ذهنم نرسيد.
    داخل این پوشه ها چیزی هست یا خالی هستند ؟ آیا دارای پسوند ( مثلا exe ) هستند یا نه ؟ بهترین راه نصب یک آنتی

ویروس خوب و آپدیت آن و اسکن کل سیستم است .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •