سلام . عجیبه برام . یعنی حتی چاکرای هفت هم فعال شد . اما فعال شدن چاکرای 1 خطرناکه ؟؟؟چطور ممکنه ؟ میشه بیشتر توضیح بدین . یعنی تا چه حد ؟ چاکرای 1 کاملا بسته ست ؟ خب اینکه درست نیست !!! کاملا بسته باشه مسائل خودش رو داره . به علاوه این هم اصلا قابل قبول نیست که پایینترین چاکرا بسته باشه ، بعد اون وقت چاکرای 7 باز باشه !!!
انسانی به این درجه می تونه برسه ( باز شدن چاکرای 7 ) که مراحل قبلی ( باز بودن وفعال بودن همه ی چاکراها ) رو گذرونده باشه . فقط در این صورته که اونقدر به کمال رسیده که چاکرای هفتش فعال شده . وگرنه بسته بودن چاکرای اول خودش یک نقصه و در نتیجه امکان نداره چاکرای 7 ، اونم کامل
باز بوده باشه .
شرمنده انقدر صریح صحبت می کنم . به هر حال من هم تا به حال کتابهای زیادی در رابطه با عملکرد چاکراها مطالعه کردم و زیاد دنبالش بودم . با خوندن همه ی اونها به طور کلی در ذهنم یک سری اطلاعات مشخصی شکل گرفته ( چیزهایی که تو همه ی کتابها تقریبا مشترک بوده و از نظر علمی و عقلی کاملا ثابت شده هست ) که با دیدن مطالبتون برام تناقض پیش اومد .
شاید اطلاعات و معلومات من ناقص باشه . خوشحال میشم بیشتر توضیح بدین تا قانع شم .
در رابطه با صحبت های استاد هم تا حدود زیادیش جالب بود . به جز یه قسمتیش که من با این مساله مشکل دارم .
واون هم مساله تناسخ هست که تو یه قسمتی از حرف های ایشون بهش اشاره شده بود .
البته تو همین تاپیک قبلا بحث در رابطه با این مساله شده بود . که اون موقع من توی این جمع نبودم که تو بحث ها شرکت داشته باشم. نظرات سوشیانت عزیز رو بعدا خوندم در رابطه با این مساله . ولی هنوز برام قابل قبول نیست . فکر می کنم دلایل رد تناسخ اونقدر زیاده و روشن و واضح و عقلانی که اصلا نمیشه چند درصد کم هم برای بودن تناسخ احتمال در نظر بگیرم . خب این نظر منه دیگه البته .
خوشحال میشم نظرات بقیه ی دوستان رو هم بدونم .
![]()

چطور ممکنه ؟ میشه بیشتر توضیح بدین . یعنی تا چه حد ؟ چاکرای 1 کاملا بسته ست ؟ خب اینکه درست نیست !!! کاملا بسته باشه مسائل خودش رو داره . به علاوه این هم اصلا قابل قبول نیست که پایینترین چاکرا بسته باشه ، بعد اون وقت چاکرای 7 باز باشه !!!

.gif)
.gif)