تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 312 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام ..
    بله بدون خواست خداوند هیچ چیز امکان پذیر نیست .. من هم نگفتم این کار رو نکنید .. فقط گفتم خدایی نکرده خود سرانه وارد عمل نشید .پس با اگاهی و روش درست عمل کنیم ..
    ما الان در بعد سوم زندگی میکنیم ، یعنی جهان مادی ، وقتی میخوای پرواز روح کنی یعنی اینکه میخوای وارد بعد چهارم بشی یعنی معنویت ، دنیای ارتباط با ارواح هم در بعد چهارم امکان پذیره .. اگر با اگاهی و یک هدف متعالی داری قدم میزاری تو بعد چهارم برات ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم اگر به هدفت رسیدی فقط برای کمک کردن به دیگران ازش استفاده کنی ولا غیر...

.

به نتیجه کامل که رسیدی مارو هم از اموزش جزییات بی نصیب نذار . مرسی

در مورد چاکرا هم باید بگم من کلاسهایی رو گرفتم که با انرژی استاد چاکراهای دو تا هفت فعال شدند، به جز چاکرای یک که در موردش میگم.... و یه سری تمرینات که دارم روشون کار میکنم ....چون اگر خودتون بخواید که عمل فعالسازی روبا مدیتیشن انجام بدید ممکنه سالها طول بکشه البته اگر کسی بخواد این کلاسها رو بگیره میتونم کمکش کنم .... با کلاسهای ریکی فرق میکنه ، ، جا داره همینجا از کسانی که دارن روی چاکراهای خودشون کار میکنن و سعی دارن که فعالشون کنن خواهش کنم به هیچ وجه روی چاکرای یک مدیتیشن انجام ندن ...اصلا فکر این کار هم نباید به ذهنشون خطور کنه ..چون خیلی خطرناکه ...هیچ کدوم از ما توانایی مقاومت در برابر حرارت اون رو نداریم .
    حرکت کندالینی از چاکرای یک به سمت چاکرای هفت سیستم عصبی رو میسوزونه . اگر یک باز بشه یه انرژی قوی تا چاکرای چهار ایجاد میشه و روح با سرعت نور از اونجا بیرون میزنه... وقتی میتونی یک چاکرای یک باز داشته باشی که حسابی رو جسم فیزیکی کار کنی مثل رژیم گیاهخواری و غیره و اگر استاد تشخیص بده که میتونی و برات ضرر نداره برایت بازش میکنه ..وگرنه اگر یک درصد هم باز بشه بدن هرگز اجازه اون رو نمیده .

دوستان دلم میخواد حداقل همینجا که هستیم ، تو این دنیای مجازی ، از تجربیات همدیگه استفاده کنیم و با هم همسو بشیم . همینجا ، همین چند نفر که امیدوارم تعدادشون بیشتر بشه با هم یکی بشیم تا به سمت اگاهی و روشن بینی قدم برداریم . مردم ما واقعا در عذابن ، هر روز که میگذره لغزش ها بیشتر میشه ، اشتباهات بیشتر میشه . ما اونقدر با خودمون و خدای خودمون دور افتادیم و غریبی میکنیم ، اونقدر فشار زندگی بیداد میکنه که رو شیشه قلبمون ، نه بهتره بگم کریستال قلبمون پر از گرد و غبار تنهاییه . یک جمله دوستت دارم اونقدر خوشحالمون میکنه که دوست داریم هر روز این جمله رو بشنویم پس همینجا از صمیم قلب میگم((( دوستتون دارم )))

یه سری از صحبتهای استاد که فکر میکنم بدردمون میخوره رو میذارم ......موید باشید

حقیقت چیست ؟ حقیقت خداوند است . اگر همیشه مشغول کار کردن ، فکر کردن و برنامه ریزی برای زندگی خود هستید ، چگونه میتوانید زمانی برای فکر کردن به خداوند داشته باشید ؟ شما در واقع حقیقت را نادیده میگیرید ، حقیقت درست همینجاست . شما در 24 ساعت روز ، 6 ساعت میخوابید و 18 ساعت بقیه را کار میکنید و کار میکنید . حقیقت وقتی به سراغ ما می اید که ما دچار رنج و عذابی باشیم . خداوند و موجودات برتر همیشه با ما هستند . شما خودتان این فاصله را ایجاد کردید چرا که فکر میکردید مادیات مهم تر بودند . هر وقت گرفتار و درمانده میشوید میگویید (( خدایا لطفا مرا نجات بده )) خدا بی درنگ شما را حفظ میکند . او همیشه نزدیک شماست و در عین حال دور از شما اما هر وقت صدا بزنید بی درنگ می اید .
    انرژی جهانی همان خداوند است . این انرژی جهانی است که بدن فیزیکی را پرورش داده و خلق میکند . چاکرای هفت نمایانگر خداوند است که قویترین انرژی جهانی میباشد . اگر بدانیم چگونه از چاکرای هفتمان ، این انتن پر قدرت لایتناهی برای جذب انرژی جهانی ، استفاده کنیم ، خواهیم توانست با این نیروی قوی ، بدن خود را پرورش دهیم .
    خداوند همیشه همراه ماست و همانطوری احساس میشود که موج بزرگی از انرژی در بدن ما جریان یابد . این نور خداست که روح مارا پرورش میدهد و ما را کمک میکند که به اگاهی باز گردیم (( اگاهی که 200هزار سال قبل داشتیم )) پس ما پرتوی از خداییم .
    ما باید همواره از نور و عشقی که از سمت بهشت بر ما میتابد اگاه و مطلع باشیم . باید همیشه بپذیریم و به خودمان تکیه کنیم و به دیگران کمک کنیم تا بیاموزند .
    چرا ما اینقدر با خودمان مخالفیم ؟ و در یادگیری کارهای بدی که دیگران مسبب ان هستند بی میل هستیم ؟ ( ادب از که اموختی ؟ از بی ادبان ) اگر شما از اینکه زندگیتان را به خداوند بسپارید میترسید و انرا به خانواده ، بچه هایتان و یا دیگر مردم اطرافتان سپرده اید ، انها باعث نزول شما خواهند شد . نگران کمبودها ، مرگ و هیچ چیز دیگر نباشید . اگر بمیرید در نهایت رها خواهید شد یا اینکه خداوند اجازه میدهد برای کمک به دیگران در شخص بهتری حیاتی دوباره یابید . اگر فکر و روح شما بر این ارده باشد که به همنوع خود کمک کنید ، هیچ دلیلی وجود ندارد که خداوند اجازه بدهد بمیرید . پس میخواهم به شما نصیحتی بکنم که اگر زندگیتان را ماموریتی برای خداوند قرار دهید همانیکه قدرت مطلق است ، نباید ناراحت چیزی باشید ، مگر انکه زندگیتان را تحت تاثیر دیگران قرار دهید . خداوند این صلاحیت را دارد که زمین و جهان را کنترل کند ، شما که بسیار کوچکید نگران چه چیزی میتوانید باشید ؟
    وقتی به این بینش دست یافتید که ما برای خدمت به بشریت بر روی این زمین پا نهاده ایم و نه برای منفعت شخصی ، بنا براین هیچگونه مانع یا گرفتگی در کارمان نخواهیم داشت .

در اینده باز هم از حرفهای استاد براتون میزارم ....خیلی به دردمون میخوره

سلام . عجیبه برام . یعنی حتی چاکرای هفت هم فعال شد . اما فعال شدن چاکرای 1 خطرناکه ؟؟؟ چطور ممکنه ؟ میشه بیشتر توضیح بدین . یعنی تا چه حد ؟ چاکرای 1 کاملا بسته ست ؟ خب اینکه درست نیست !!! کاملا بسته باشه مسائل خودش رو داره . به علاوه این هم اصلا قابل قبول نیست که پایینترین چاکرا بسته باشه ، بعد اون وقت چاکرای 7 باز باشه !!! انسانی به این درجه می تونه برسه ( باز شدن چاکرای 7 ) که مراحل قبلی ( باز بودن وفعال بودن همه ی چاکراها ) رو گذرونده باشه . فقط در این صورته که اونقدر به کمال رسیده که چاکرای هفتش فعال شده . وگرنه بسته بودن چاکرای اول خودش یک نقصه و در نتیجه امکان نداره چاکرای 7 ، اونم کامل باز بوده باشه .

شرمنده انقدر صریح صحبت می کنم . به هر حال من هم تا به حال کتابهای زیادی در رابطه با عملکرد چاکراها مطالعه کردم و زیاد دنبالش بودم . با خوندن همه ی اونها به طور کلی در ذهنم یک سری اطلاعات مشخصی شکل گرفته ( چیزهایی که تو همه ی کتابها تقریبا مشترک بوده و از نظر علمی و عقلی کاملا ثابت شده هست ) که با دیدن مطالبتون برام تناقض پیش اومد .
    شاید اطلاعات و معلومات من ناقص باشه . خوشحال میشم بیشتر توضیح بدین تا قانع شم .

در رابطه با صحبت های استاد هم تا حدود زیادیش جالب بود . به جز یه قسمتیش که من با این مساله مشکل دارم .
    واون هم مساله تناسخ هست که تو یه قسمتی از حرف های ایشون بهش اشاره شده بود .

البته تو همین تاپیک قبلا بحث در رابطه با این مساله شده بود . که اون موقع من توی این جمع نبودم که تو بحث ها شرکت داشته باشم. نظرات سوشیانت عزیز رو بعدا خوندم در رابطه با این مساله . ولی هنوز برام قابل قبول نیست . فکر می کنم دلایل رد تناسخ اونقدر زیاده و روشن و واضح و عقلانی که اصلا نمیشه چند درصد کم هم برای بودن تناسخ احتمال در نظر بگیرم . خب این نظر منه دیگه البته .

خوشحال میشم نظرات بقیه ی دوستان رو هم بدونم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام د.ستان
    من هنوز ابتداییم وسوالی از حضورتون داشتم...
    میشه کسی خودآگاه وناخودآگاه را تشریح کنه واگه ممکنه مثالی بزنه(هنوز باخلسه دست وپنجه نرم میکنم)

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام ...
    اول اینکه استاد در استرالیا هستند ، یعنی بودند ، الان دو سه ماهی میشه که به رحمت خدا رفتند ، البته جانشینان ایشون هستند و ادامه میدن راه ایشون رو .
    ایشون از همونجا با برقراری ارتباط تلفنی انرژی رو انتقال میدن و چاکراها فعال میشن و تمرینهای مربوطه که گفته میشه ،اما باز شدن چاکرا کافی نیست ، این که منو شما چقدر رو خصوصیات اخلاقیمون کار کنیم یا چقدر به تمرینهامون اهمیت بدیم مهمه . پول هم میگیرن ... اولش فکر میکردم که مگر کسی که چیزی از معنویت یاد میگیره نباید رایگان به دیگران یاد بده ؟ اما بعدها به این نتیجه رسیدم که من و شما یا باید ریاضت بکشیم یا بهاشو پرداخت کنیم .... من اگر بخوام خودم این راه رو برم ممکنه خیلی سال طول بکشه تا تازه بتونم فقط چاکرا فعال کنم ، اونم با هزار بدبختی . پس حالا که نمیتونم این کار رو بکنم به راحتی انرژی شو دریافت میکنم و بهاشو میپردازم. رسیدن به درجه بالای معنویت به راحتی بدست نمیاد ، تازه اگر هم دارم پول میدم بازم باید به شدت رو جسم و روحم کار کنم.
    من نمیخوام اینجا تبلیغ این کلاسها رو بکنم ، چون اجازشو ندارم ، این ارواح مقدس هستند که مارو هدایت میکنن . شاید من یه وسیله باشم تا یه نفر رو با انرژی جهانی اشنا کنم شاید هم نه ، به هر حال من ادمی منطقی هستم و چیزی رو الکی قبول نمیکنم ، خودم حسش کردم ،تاثیراتش رو دیدم و روز به روز بیشتر از انرژی جهانی دستگیرم میشه ... هدفم هم از عضو شدن در این بحث این بود که از تجربیات هم استفاده کنیم ، قطعا خیلیها در زمینه های مختلف به نتیجه های خوبی رسیدن ، ما هم استفاده کنیم البته در چارچوب مقررات الهی . اما باز مهم نیست که من پرواز روح کنم یا انرژی بدم ، ما هدفی بزرگتر از اینها داریم و بهش توجهی نداریم، از مهمترینهاش کمک به همنوعه .((اگاهی ، بشریت،عشق)) سه رکن اساسی در این دنیاست .
    امیدوارم هر کسی هم به قدرتی در درون خودش پی میبره هدفش کمک به دیگران باشه ( از هر دست بدی از همون دست میگیری ) قطعا کاری که شما برای دیگری کنی چندین برابرش به خودتون برمیگرده .
    بیاید هر چیزی که از دنیا و کائناتش میخوایم ، بریم در درون خودمون بگردیم ، حتما پیداش میکنیم .
    مثل اینکه خیلی حرف زدم . گفتنیها کم نیست ، منو تو کم گفتیم . وقتی باقی نمونده ، امیدوارم قبل از این که اتفاقی برای زمین بیافته ، یه کاری برای خودمون بکنیم . میدونید که زمین در حال گرم شدنه و زود تر از موعدی که باید گرم شده . در اینده شاهد حوادث بدی روی زمین خواهیم بود از جمله سیل ، زلزله ، سونامی و .....
    و فقط انسانه که میتونه به انسان کمک کنه ... انشالا وسیله خداوند باشیم برای کمک به همنوعانمون .....بدرود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام . عجیبه برام . یعنی حتی چاکرای هفت هم فعال شد . اما فعال شدن چاکرای 1 خطرناکه ؟؟؟ چطور ممکنه ؟ میشه بیشتر توضیح بدین . یعنی تا چه حد ؟ چاکرای 1 کاملا بسته ست ؟ خب اینکه درست نیست !!! کاملا بسته باشه مسائل خودش رو داره . به علاوه این هم اصلا قابل قبول نیست که پایینترین چاکرا بسته باشه ، بعد اون وقت چاکرای 7 باز باشه !!! انسانی به این درجه می تونه برسه ( باز شدن چاکرای 7 ) که مراحل قبلی ( باز بودن وفعال بودن همه ی چاکراها ) رو گذرونده باشه . فقط در این صورته که اونقدر به کمال رسیده که چاکرای هفتش فعال شده . وگرنه بسته بودن چاکرای اول خودش یک نقصه و در نتیجه امکان نداره چاکرای 7 ، اونم کامل باز بوده باشه .

شرمنده انقدر صریح صحبت می کنم . به هر حال من هم تا به حال کتابهای زیادی در رابطه با عملکرد چاکراها مطالعه کردم و زیاد دنبالش بودم . با خوندن همه ی اونها به طور کلی در ذهنم یک سری اطلاعات مشخصی شکل گرفته ( چیزهایی که تو همه ی کتابها تقریبا مشترک بوده و از نظر علمی و عقلی کاملا ثابت شده هست ) که با دیدن مطالبتون برام تناقض پیش اومد .
    شاید اطلاعات و معلومات من ناقص باشه . خوشحال میشم بیشتر توضیح بدین تا قانع شم .

در رابطه با صحبت های استاد هم تا حدود زیادیش جالب بود . به جز یه قسمتیش که من با این مساله مشکل دارم .
    واون هم مساله تناسخ هست که تو یه قسمتی از حرف های ایشون بهش اشاره شده بود .

البته تو همین تاپیک قبلا بحث در رابطه با این مساله شده بود . که اون موقع من توی این جمع نبودم که تو بحث ها شرکت داشته باشم. نظرات سوشیانت عزیز رو بعدا خوندم در رابطه با این مساله . ولی هنوز برام قابل قبول نیست . فکر می کنم دلایل رد تناسخ اونقدر زیاده و روشن و واضح و عقلانی که اصلا نمیشه چند درصد کم هم برای بودن تناسخ احتمال در نظر بگیرم . خب این نظر منه دیگه البته .

خوشحال میشم نظرات بقیه ی دوستان رو هم بدونم .

سلام .. چاکرای هفت دروازه الهیست و رو به اسمون باز میشه ...شما دستورات الهی رو از این چاکرا دریافت میکنید...استاد هنگام انتقال انرژی محطاتانه عمل میکنن و فقط از هفت تا دو رو فعال میکنن .. چاکرای یک رو به زمین باز میشه ولی دلیلش این نیست که اولین چاکراییه که باید انرژی از اون رد بشه و بره بالا ....همه چاکراها به اندازه خودشون از زمین انرژی دریافت میکنن ...کار کردن روی این چاکرا به قدری برای من و شما خطرناکه که استاد فقط به ما گفتند چاکرای یک رو فراموش کنید . ...الان تمام کسانی که کلیه لول ها رو طی کردن و دکترای انرژی جهانی رو از استرالیا گرفتن با چاکرای یک کاری ندارن ....درسته بستست اما دلیلش این نیست که نا هماهنگه ...من نمیدونم شما چرا میگید باید همه چاکراها باز بشه بعد چاکرای هفت باز بشه ؟ اما اصلا اینطور نیست شما میتونید یک دو تا هفت عالی داشته باشید بدون یک ، الان بچه های انرژی جهانی با همین شش چاکرا کارهایی انجام میدن که علم پزشکی توش مونده ....هنوز خیلی از کارهاشون رو از لحاظ علمی نتونستن ثابت کنن . من نمیخوام افکارمو به شما تحمیل کنم ، چبزهایی رو میگم که انرژیشو دریافت کردم .
    اون موقع که استاد میگفتن محور زمین در حال تغییره ، هیچ کس قبول نمیکرد و از نظر علمی این موضوع رو رد میکردن .اما الان دانشمندان به این نتیجه رسیدن که محور زمین در حال تغییره و بزودی اتفاقات ناجوری روی زمین رخ میده .
    استاد هیچ وقت نگفت کتاب بخونید چون معتقد بود انرژی جهانی هر روز در حال تغییره ، به همین خاطر هم خودش کتابی ننوشت . چون اگر امروز یه کتاب بنویسه ، فردا باید یکی دیگه بنویسه ، چون انرژی دائم در حال تغییره . البته کتاب خوندن خوبه اما وقتی شما با انرژی جهانی کار میکنید احتیاجی نیست چون مستقیم مطالب رو از بالا دریافت میکنید . هر سوالی که داشته باشید ارواح مقدس در فراگیری اون کمک میکنن .
    شما کتاب بخون ، اما زیاد به اونها در رابطه با معنویت تکیه نکن ، چرا که معنویت فقط در درون ما شکل میگیره ، متاسفانه در مورد باز کردن چاکراها کتابهای زیادی نوشته شده که استاد رو نگران کرده ، اونم به خاطر چاکرای یک .
    میدونم خیلی از حرفام قابل هذم نیست . اما من نظر نمیدم یقین دارم .
    در مورد تناسخ هم باید بگم .البته اینجور که استاد میگن:
    وقتی یک شخص در این دنیا کارهای معنوی بکنه و تا حدودی به اگاهی برسه و روح خودش رو پرورش بده ،وقتی میمیره ، اگر خودش نخواد یا فراموش کنه که از خداوند درخواست کنه که برگرده ، یا خداوند درخواستش رو قبول نکنه ، در اطراف اشخاص قرار میگیره و کمک میکنه برای یادگیری معنویت .البته این مطالب برای دانش اموزان انرژی جهانیه اما من یه خوردشو میگم . اونایی که نه دنیا داشتن نه اخرت ، جزو روحهای سرگردان هستند یا گاهی اوقات فکر میکنن هنوز زنده هستن . واسه همینه که میگن وقتی میری بالا سر مرده گریه نکن . براش دعا کن . چون اون یه فرصتی داره برای رفتن . وقتی صداش میکنی ممکنه برگرده حواسش پرت بشه . حالا ممکنه ادم بدی هم نباشه یا خیلی هم ادم معنوی بوده باشه اما وقتی تو گریه میکنی و صداش میزنی ، برمیگرده میبینه عزیزش اونجاست و داره گریه میکنه ، ممکنه اون فرصتش رو از دست بده و نتونه بره ....فیلم گوست (روح) رو اگه دیده باشید یه اشاره خوبی به این موضوع میکنه . ماها یه رسومی داریم واسه مرده قران پخش میکنیم . این خیلی خوبه چون اون اصوات اون انرژی رو تولید میکنه و میتونه اون شخص رو بفرسته به سمت نور .
    خلاصه که بعضی از ارواح فکر میکنن که هنوز زنده هستن ، به خاطر همین کنار اطرافیانشون قرار میگیرن و اونارو دچار مشکل میکنن . قبلا هم گفتم بعضی وقتا ما کاری میکنیم ، یا تصمیمی میگیریم که بعدا پشیمون میشیم که چرا دست به چنین کاری زدیم یا فلان تصمیم رو گرفتیم . چون اون لحظه ما نبودیم که تصمیم گرفتیم ، اون ارواح سرگردان بودن که رو افکار ما تاثیر گذاشتن.
    من میخوام کم بنویسم اما نمیشه . اینم بگم و تموم . تعداد معدودی از انسانهای که در این دنیا زندگی میکنن جزو ارواح برتری هستن که داوطلب شدن بیان روی زمین و کارهای ناپسند انجام بدن تا به من و شما چیز یاد بدن .. استاد معتقدن که از هر ادم بد باید دو بار تشکر کرد .... یک بار به دلیل اینکه به ما چیز یاد داده ، یک بار هم برای اینکه خودش رو به خطر انداخته که به ما چیز یاد بده ... داره میگه بابا من که این کارو کردم بد بخت شدم .. تو اینکارو نکن ..... به نظر شما از این ادم نباید تشکر کرد ؟ پس هیچ وقت در مورد کسی قضاوت نکنیم چون ما نمیدونیم شاید اون قاتل ، دزد ، یا ..... جزو ارواح برتریه که اومده به ما چیز یاد بده ...
    میبخشید که هر دفه این همه پر حرفی میکنم .. ... خیلیها قبول نمیکنن که نظرشون برای ما محترمه ...
    موید باشید .
    دوستان عزیز اگر خودتون ، یا خانوادتون یا نزدیکانتون مشکلی دارن یا بیمار هستن ، اسم و فامیلش رو به این ادرس ایمیل کنن تا براشون انتقال انرژی کنیم . اگر هم سوال خاصی هست ، اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by shahram02; 16-12-2007 at 23:04. دليل: following

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزیزآقای shahram02 از مطالبی که صادقانه از طرف شما گفته می شه ممنونم
    و می خوام این و بدونم برای شنیدن اصوات ارواح چه کارهایی را باید انجام بدیم تا صداهای واضحی را بشنویم؟

بسیار متشکرم

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

سلام
    دوست عزیزآقای shahram02 از مطالبی که صادقانه از طرف شما گفته می شه ممنونم
    و می خوام این و بدونم برای شنیدن اصوات ارواح چه کارهایی را باید انجام بدیم تا صداهای واضحی را بشنویم؟

بسیار متشکرم
    يه ميكروفون قوي ميخواي با يه آمپلي فاير و يه باند قوي البته بهتره چيني نباشه چون ارواح فقط با اجناس اصيل كار ميكنن
    در ضمن منم حرف شاهين را 120% تاييد ميكنم
    ديگه هم مزاحمتون نميشم تو اين تاژيك به بحث كارشناسي اتون ادامه بدين

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام به بچه های خوب تاپیک و باز هم همون جمله قدیمی از قدیمیترینشون گرفته تا جدیدترینشون ( سوشیانت باز کننده تاپیک و مرسدس استاد عزیز و مهدی ( ms_40 ) رفیق گلم و deer دوست مهربونم و نایت مار جان که سعادت ارتباط باهاش را نداشتم و ووووو و و ووو و و وو و ووو........ جدیدترا فرهاد جان و شهرام جان و دریای عزیز و بقیه ) می بخشید اگه اسم بقیه را ننوشتم خیلی زیاد می شد.

شرام جان چیزایی که گفتید خیلی شبیه مطالب گفته شده توی ریکی هست مثل انتقال انرژی از استاد به کاراموز و باز کردن چاکرا توسط استاد که از چاکرای تاج شروع می شه یا تمرینات لمس چاکرا با دست یا همسو شدن که توسط استاد انجام می شه ولی شما گفتید این کلاسها ربطی به ریکی نداره پس می شه بگید اسم کلاس هاتون چیه توی چه شهرهایی برگزار می شه چند سال طول می کشه تا تموم مراحلش طی بشه هزینش توی چه مایه هایی هست.
    راستی برای من سوال هست اگه چاکرای تاج باز بشه کار آموز در همون ابتدا باید خیلی چیزا ببینه چون چاکرای تاج محل دریافت الهی است ولی نمی شه می شه. ببینم استاد چاکرا را باز می کنه یا فعالش می کنه یا اینکه پاکسازیش می کنه .
    پرسیدم که ایا باز کردن چاکرا بدون استاد اشکالی نداره و مطالب زیادی در این باره نوشتند و در جواب شنیدم که کار خیلی خطرناکی هست
    یه چیز دیگه درباره طریق باز شدن چاکرا پرسیدم و جوابش اسنا شنیدم که چاکرا وقتی به طریق اصولی باز بشه اینطوری عملمی کنه که مثل قلی که خون را می گیره و پمپاژ می کنه به کل بدن چاکرا هم از یه طرف که همون طرف کیهان هست باز می شه یعنی اینکه از یه طرف انرژی کیهانی را می گیره از طرف دیگه پمپ می کنه به کل محلهایی که با چاکرای مورد نظر در ارتباط هستند مثلا هر غده ای با یه چاکرا در ارتباط هست غدد فوق کلیوی غدد تیموس تیروئید و..... و اندامهای مربوطه حالا هر کدوم از این چاکرا ها که دچار انسداد باشند نمی تونند انرژی کیهانی را به نقطه مورد نظر برسونند و نبود انرژی یعنی ناقص شدن اون عضو .
    باز کردن نابجای یه چاکرا بیش از حد دستکاری کردن چاکرا عوارض خطر ناکی داره .
    یه تجربه که خودم کسب کردم این که یه مدت کمی شروع به باز کردن چاکراهام کردم گرچه شنیده بودم این کار ها بدون استاد خطر داره ولی شنیدن کی بود مانند دیدن و تازه توی اینترنت هم خیلی از سایتها در باره اینکه اشکالی نداره می شه خودتون باز کنید وو.... مطلب زیاد نوشتند منم شروع کردم و یه بار حس کردم در محل چاکرای قلبم ضربات شدیدی شروع شده مثل اینکه قلبتون با سرعت زیادی شروع به زدن کنه یا اینکه با انگشتاتوت شروع کنید به اون قسمت سریع ضربه بزنید من اول فکر کردم ضربان قلبم بالا رفته اما می دونستم ضربان قلب نیست و این نشونه باز شدن چاکراست و تشخیصش خیلی سخته خلاصه از اون روز که این اتفاق افتاد سمت چپ سینم همون ناحیه قلبم بخصوص موقع فعالیتهای شدید مثل ورزش احساس درد می کنه الان هم نمی دونم چاکرای قلبم دچار مشکل شده یا قسمت دیگه ای درست کار نمی کنه چون چاکرای قلب یکی از قسمتهایی که بهش مربوط می شه قلب هست و چند تا ناحیه دیگه هم هست که حال بگذریم. اینا می خواستم بگم هر کاری کردید بدون استاد احتمال ضربه های شدیدی جسمی و روحی توش خیلی زیاد هست شاید خیلیها باور نکنند یا بگن حرف بیخود می زنی ولی واقعا روی حرفم هستم . مثلا همین خارج کردن روح از بدن پرسیدم چرا بیداری در خواب مشکل ساز نمی شه ( منظورم اینه که توی رویا بفهمی که داری خواب می بینی ) ولی خورج روح شربه به ادم می زنه و در جواب اینا شندیدم که توی خواب که ادم اگاه می شه تموم سپرهای دفاعیش را از دست نمی ده ولی وقتی روحش را با اراده خودش خارج می کنهتموم سپرهای دفاعیش را می ذاره و خودش می مونه بی دفاع . بچه ها می گن این موجودات نمی تونند به ادم ضربه بزنند یا اینکه ما انسان هستیم و از ما برترند سطح ارتعاش یکی نیست و نمی تونند وارد بدن بشند آخه نگاه کنید توی همین عالم فیزیکی وقتی با یه موجود وحشی روبرو می شی بهت حمله می کنه و زخمیت می کنه حالا با اون بدن وارد قلمرو اونا می شی خب ایا اونا نمی تونند اذیت کنند . باید چقدر ایمانت قوی باشه چقدر به خودت مطمئن باشی و نترسی که اونا نتونند کاری کنند . وقتی ما توی بیداری نمی تونیم جولی ترسمون را بگیریم و یه جونور وحشی ببینیم پا می ذاریم به فرار ، ایا اون موقع می تونی جلوی اون جونور وایسی و با تموم وجو باور کنی که ازش نمی ترسی که اونم بهت کاری نداشته باشه فکر نکنم خب همین اتفاق هم توی خواب میوفته . در ضمن فکر نکنم تسخیر شدن توسط یه موجو دیگه خیلی چیز جدید و غیر عادی باشه . درست شاید نتونه همیشه بدنا در کنترل بگیره اما وقتی یه نفر روح ضعیفی داره اون موجود کنترل را بدست می گیره . ببینم این همه روایات و احادیث و دعا ها برای اینکه جن و انس به ما ازار نرسونند برای چیه حال به انس کاری ندارم در ضمن موجودات فقط جن ها نیستند که اذیت می کنند البته اونا هم خوب و بد دارند همشون بد نیستند مثل ما ادما. خب بگذریم از ما گفتن بود البته میدونم خارج شدن از بدن خیلی لذت بخشه حداقل خودم برای ثانیه هایی تجربه کردم یه حالت واقعا متفاوتی هست و خیلی سخته ادم دنبالش نره گرچه از ادمای واردی سوال کردم و همه متفقا بر این نظر بودند که خطر ناک هست ولی کو گوش شنوا ولی بازم می گم یا با استاد به دنبال این کار ها برید یا اینکه پیه همه چیز را بدنتون بمالید
    طنابهای نقره ای ممکنه همش پاره نشه چون مرگ دست خداست ولی و اجل معلق هم جاهایی اشاره شده منظورم مرگ ناگهانی هست که خارج از زمانش اتفاق میوفته حالا این بحث را بگذریم . ممکنه جندتا از از اون تارها در اثر شک برگشتن به بدن یا ترس زیاد یا هر چیز دیگه پاره بشند و اون وقت از دست دادن تعادل روحی شیادیم بهتره بگم دیوانگی و ...... . خب اینا را گفتم نه اینکه بخوام کسی را بترسونم قبلا هم در صفحات دیگه تاپیک اینا گفتم فقط می گم همونطور که دوست عزیزم شهرام جان گفتند اصولی و با استاد پیش برید.
    در ضمن شهرام جان شما گفته بودید کسایی که چاکرای صد در صد فعالی دارند می تونند به لمس چاکرای قلب بپردازند ببینم ایا نیاز نیت اونا قبل از انجام تمریناتی که شما می گید با استاد همسو بشند اخه توی ریکی که اینطور هست تا دانشجو با استاد همسو نشده حق اننجام تمرینات را نداره ممکنه بدنش باد کنه یا تاول بزنه بگذریم .

راستی توی ریکی استا به باز سازی چاکرا می پردازه و تمریناتش هم باعث پاکسازی چاکرا می شه و استاد ریکی درباه چاکرا گفتند که اگه چاکرا بسته باشه مرگ اتفاق میوفته ولی نمی دونم چرا شهرام جان گفتند که چاکرای اول بسته هست.
    یه سوال دیگه انجام هر کار ماورایی نیاز به افزایش سطح انرژی داره مثلا همین بیداری در رویا اگه سطح انرژی پایین باشه بیادار نمی شیم اگه هم بشیم مدت خیلی گمی در اون بیدار می مونیم خروج روح حرکتی اشیا و .... هم همینطور هست حالا یه سوال شما که باید در سطح انرژی خوبی قرار داشته باشی پس نباید با خارج شدن ازبدن مشکل داشته باشید ؟

امیدوارم چیزی نگفته باشم کسی ناراحت بشه اگه هم کسی ناراحت شد از حرفام منا ببخشه.
    به قول شهرام عزیز همتون را دوست دارم. اگه هم کمکی ازم بر بیاد در خدمتم.

یه چیزی را فرامشو کردم بگم برای کسایی که توی اصفهان هستند یه همایش متافیزیک توی هفته اینده برگزار می شه روز دقیقش را نمی دونم ولی می پرسم فردا شب ساعت 10 شب یا صبح جمعه تاریخ دقیقش را می نویسم خالی از لطف نیست اگه شد تاریخ همایش که شهرای دیگه هم داره می نویسم ولی مطمئن نیستم ولی اصفهان حتما هست . نمی گم اصل بحثش درباره چی هست که تبلیغ نباشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

يه ميكروفون قوي ميخواي با يه آمپلي فاير و يه باند قوي البته بهتره چيني نباشه چون ارواح فقط با اجناس اصيل كار ميكنن
    در ضمن منم حرف شاهين را 120% تاييد ميكنم
    ديگه هم مزاحمتون نميشم تو اين تاژيك به بحث كارشناسي اتون ادامه بدين
    سلام ببین عزیز شاید حرفا کامل نباشه نقص داشته باشه ولی برای خدا اطلاعاتمون را می ذاریم و مطمئنم خیلیها از این تاپیک جرقه هایی توی زندگیشون زده شده . شما هم بهتره یکم از توی امور مادی بیایی بیرون اگهبه این مسائل اعتقاد نداری دیگه بحث تاپیک را مسخره نکن که مطمئن باش دنیا دنیای عمل و عکس العمل هست و از هر دستی بدی از همون دست پس می گیری خوب باشب خوب می گیری و بد باشی بدی می بینی.

چه خوبه ادما فراموش نکنند همه چیز با این دو روز دنیا ختم نمی شه

می بخشی اگه تند حرف زدن قصد توهین و ناراحت کردنتون را نداشتم با زم می بخشید.

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

سلام ببین عزیز شاید حرفا کامل نباشه نقص داشته باشه ولی برای خدا اطلاعاتمون را می ذاریم و مطمئنم خیلیها از این تاپیک جرقه هایی توی زندگیشون زده شده . شما هم بهتره یکم از توی امور مادی بیایی بیرون اگهبه این مسائل اعتقاد نداری دیگه بحث تاپیک را مسخره نکن که مطمئن باش دنیا دنیای عمل و عکس العمل هست و از هر دستی بدی از همون دست پس می گیری خوب باشب خوب می گیری و بد باشی بدی می بینی.

چه خوبه ادما فراموش نکنند همه چیز با این دو روز دنیا ختم نمی شه

می بخشی اگه تند حرف زدن قصد توهین و ناراحت کردنتون را نداشتم با زم می بخشید.
    خواهش ميكنم عزيز راستش ما شاالله انقدر اين پستهاتون طولانيه كه آدم با نگاه كردنش سردرد ميگيره براي همين هم من مطالبتون را نخوندم با معنويات هم مشكلي ندارم ولي واقعا كفرم ميگيره وقتي مي بينم يكي ميگه ميشه روح احظار كرد يا جن تسخير كرد يا مثلا حرف روهها رو شنيد
    حضرت علي ع هم همواره از اين سادگي مردم در عذاب بودند و احاديث بسياري در اين مورد دارند
    خلاصه قصد من هم توهين نبود ببخشيد اگه از حرفهام اين طور برداشت شد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به بچه های خوب تاپیک و باز هم همون جمله قدیمی از قدیمیترینشون گرفته تا جدیدترینشون ( سوشیانت باز کننده تاپیک و مرسدس استاد عزیز و مهدی ( ms_40 ) رفیق گلم و deer دوست مهربونم و نایت مار جان که سعادت ارتباط باهاش را نداشتم و ووووو و و ووو و و وو و ووو........ جدیدترا فرهاد جان و شهرام جان و دریای عزیز و بقیه ) می بخشید اگه اسم بقیه را ننوشتم خیلی زیاد می شد.

شرام جان چیزایی که گفتید خیلی شبیه مطالب گفته شده توی ریکی هست مثل انتقال انرژی از استاد به کاراموز و باز کردن چاکرا توسط استاد که از چاکرای تاج شروع می شه یا تمرینات لمس چاکرا با دست یا همسو شدن که توسط استاد انجام می شه ولی شما گفتید این کلاسها ربطی به ریکی نداره پس می شه بگید اسم کلاس هاتون چیه توی چه شهرهایی برگزار می شه چند سال طول می کشه تا تموم مراحلش طی بشه هزینش توی چه مایه هایی هست.
    راستی برای من سوال هست اگه چاکرای تاج باز بشه کار آموز در همون ابتدا باید خیلی چیزا ببینه چون چاکرای تاج محل دریافت الهی است ولی نمی شه می شه. ببینم استاد چاکرا را باز می کنه یا فعالش می کنه یا اینکه پاکسازیش می کنه .
    پرسیدم که ایا باز کردن چاکرا بدون استاد اشکالی نداره و مطالب زیادی در این باره نوشتند و در جواب شنیدم که کار خیلی خطرناکی هست
    یه چیز دیگه درباره طریق باز شدن چاکرا پرسیدم و جوابش اسنا شنیدم که چاکرا وقتی به طریق اصولی باز بشه اینطوری عملمی کنه که مثل قلی که خون را می گیره و پمپاژ می کنه به کل بدن چاکرا هم از یه طرف که همون طرف کیهان هست باز می شه یعنی اینکه از یه طرف انرژی کیهانی را می گیره از طرف دیگه پمپ می کنه به کل محلهایی که با چاکرای مورد نظر در ارتباط هستند مثلا هر غده ای با یه چاکرا در ارتباط هست غدد فوق کلیوی غدد تیموس تیروئید و..... و اندامهای مربوطه حالا هر کدوم از این چاکرا ها که دچار انسداد باشند نمی تونند انرژی کیهانی را به نقطه مورد نظر برسونند و نبود انرژی یعنی ناقص شدن اون عضو .
    باز کردن نابجای یه چاکرا بیش از حد دستکاری کردن چاکرا عوارض خطر ناکی داره .
    یه تجربه که خودم کسب کردم این که یه مدت کمی شروع به باز کردن چاکراهام کردم گرچه شنیده بودم این کار ها بدون استاد خطر داره ولی شنیدن کی بود مانند دیدن و تازه توی اینترنت هم خیلی از سایتها در باره اینکه اشکالی نداره می شه خودتون باز کنید وو.... مطلب زیاد نوشتند منم شروع کردم و یه بار حس کردم در محل چاکرای قلبم ضربات شدیدی شروع شده مثل اینکه قلبتون با سرعت زیادی شروع به زدن کنه یا اینکه با انگشتاتوت شروع کنید به اون قسمت سریع ضربه بزنید من اول فکر کردم ضربان قلبم بالا رفته اما می دونستم ضربان قلب نیست و این نشونه باز شدن چاکراست و تشخیصش خیلی سخته خلاصه از اون روز که این اتفاق افتاد سمت چپ سینم همون ناحیه قلبم بخصوص موقع فعالیتهای شدید مثل ورزش احساس درد می کنه الان هم نمی دونم چاکرای قلبم دچار مشکل شده یا قسمت دیگه ای درست کار نمی کنه چون چاکرای قلب یکی از قسمتهایی که بهش مربوط می شه قلب هست و چند تا ناحیه دیگه هم هست که حال بگذریم. اینا می خواستم بگم هر کاری کردید بدون استاد احتمال ضربه های شدیدی جسمی و روحی توش خیلی زیاد هست شاید خیلیها باور نکنند یا بگن حرف بیخود می زنی ولی واقعا روی حرفم هستم . مثلا همین خارج کردن روح از بدن پرسیدم چرا بیداری در خواب مشکل ساز نمی شه ( منظورم اینه که توی رویا بفهمی که داری خواب می بینی ) ولی خورج روح شربه به ادم می زنه و در جواب اینا شندیدم که توی خواب که ادم اگاه می شه تموم سپرهای دفاعیش را از دست نمی ده ولی وقتی روحش را با اراده خودش خارج می کنهتموم سپرهای دفاعیش را می ذاره و خودش می مونه بی دفاع . بچه ها می گن این موجودات نمی تونند به ادم ضربه بزنند یا اینکه ما انسان هستیم و از ما برترند سطح ارتعاش یکی نیست و نمی تونند وارد بدن بشند آخه نگاه کنید توی همین عالم فیزیکی وقتی با یه موجود وحشی روبرو می شی بهت حمله می کنه و زخمیت می کنه حالا با اون بدن وارد قلمرو اونا می شی خب ایا اونا نمی تونند اذیت کنند . باید چقدر ایمانت قوی باشه چقدر به خودت مطمئن باشی و نترسی که اونا نتونند کاری کنند . وقتی ما توی بیداری نمی تونیم جولی ترسمون را بگیریم و یه جونور وحشی ببینیم پا می ذاریم به فرار ، ایا اون موقع می تونی جلوی اون جونور وایسی و با تموم وجو باور کنی که ازش نمی ترسی که اونم بهت کاری نداشته باشه فکر نکنم خب همین اتفاق هم توی خواب میوفته . در ضمن فکر نکنم تسخیر شدن توسط یه موجو دیگه خیلی چیز جدید و غیر عادی باشه . درست شاید نتونه همیشه بدنا در کنترل بگیره اما وقتی یه نفر روح ضعیفی داره اون موجود کنترل را بدست می گیره . ببینم این همه روایات و احادیث و دعا ها برای اینکه جن و انس به ما ازار نرسونند برای چیه حال به انس کاری ندارم در ضمن موجودات فقط جن ها نیستند که اذیت می کنند البته اونا هم خوب و بد دارند همشون بد نیستند مثل ما ادما. خب بگذریم از ما گفتن بود البته میدونم خارج شدن از بدن خیلی لذت بخشه حداقل خودم برای ثانیه هایی تجربه کردم یه حالت واقعا متفاوتی هست و خیلی سخته ادم دنبالش نره گرچه از ادمای واردی سوال کردم و همه متفقا بر این نظر بودند که خطر ناک هست ولی کو گوش شنوا ولی بازم می گم یا با استاد به دنبال این کار ها برید یا اینکه پیه همه چیز را بدنتون بمالید
    طنابهای نقره ای ممکنه همش پاره نشه چون مرگ دست خداست ولی و اجل معلق هم جاهایی اشاره شده منظورم مرگ ناگهانی هست که خارج از زمانش اتفاق میوفته حالا این بحث را بگذریم . ممکنه جندتا از از اون تارها در اثر شک برگشتن به بدن یا ترس زیاد یا هر چیز دیگه پاره بشند و اون وقت از دست دادن تعادل روحی شیادیم بهتره بگم دیوانگی و ...... . خب اینا را گفتم نه اینکه بخوام کسی را بترسونم قبلا هم در صفحات دیگه تاپیک اینا گفتم فقط می گم همونطور که دوست عزیزم شهرام جان گفتند اصولی و با استاد پیش برید.
    در ضمن شهرام جان شما گفته بودید کسایی که چاکرای صد در صد فعالی دارند می تونند به لمس چاکرای قلب بپردازند ببینم ایا نیاز نیت اونا قبل از انجام تمریناتی که شما می گید با استاد همسو بشند اخه توی ریکی که اینطور هست تا دانشجو با استاد همسو نشده حق اننجام تمرینات را نداره ممکنه بدنش باد کنه یا تاول بزنه بگذریم .

راستی توی ریکی استا به باز سازی چاکرا می پردازه و تمریناتش هم باعث پاکسازی چاکرا می شه و استاد ریکی درباه چاکرا گفتند که اگه چاکرا بسته باشه مرگ اتفاق میوفته ولی نمی دونم چرا شهرام جان گفتند که چاکرای اول بسته هست.
    یه سوال دیگه انجام هر کار ماورایی نیاز به افزایش سطح انرژی داره مثلا همین بیداری در رویا اگه سطح انرژی پایین باشه بیادار نمی شیم اگه هم بشیم مدت خیلی گمی در اون بیدار می مونیم خروج روح حرکتی اشیا و .... هم همینطور هست حالا یه سوال شما که باید در سطح انرژی خوبی قرار داشته باشی پس نباید با خارج شدن ازبدن مشکل داشته باشید ؟

امیدوارم چیزی نگفته باشم کسی ناراحت بشه اگه هم کسی ناراحت شد از حرفام منا ببخشه.
    به قول شهرام عزیز همتون را دوست دارم. اگه هم کمکی ازم بر بیاد در خدمتم.

یه چیزی را فرامشو کردم بگم برای کسایی که توی اصفهان هستند یه همایش متافیزیک توی هفته اینده برگزار می شه روز دقیقش را نمی دونم ولی می پرسم فردا شب ساعت 10 شب یا صبح جمعه تاریخ دقیقش را می نویسم خالی از لطف نیست اگه شد تاریخ همایش که شهرای دیگه هم داره می نویسم ولی مطمئن نیستم ولی اصفهان حتما هست . نمی گم اصل بحثش درباره چی هست که تبلیغ نباشه.

سلام .امیدوارم همگی خوب باشید .
    این کلاس اسمش اگاهی برتر هست . دقیقا نمیدونم تو کدوم شهر ها برگزار میشه .من تو تهران رفتم ، حالا ممکنه تو شهرهای زیادی باشه .این که چقدر طول میکشه بستگی به خودت داره که چقدر رو خودت کار کنی و تمرینات رو جدی بگیری . شما هر وقت احساس کردی خوب رو خودت کار کردی میتونی بری لول بعد رو بگیری .
    هزینه کلاس هم خیلی بالاست ... .
    دلم میخواد همه چیزش رو توضیح بدم اما نمیتونم ، هیچ کس در مورد این دوره ها جایی تبلیغ نمیکنه . هر کس بنا بر اون رسالتی که داره ممکنه با این کلاس اشنا بشه .
    شما فکر میکنید با باز شدن چاکرا چه اتفاقی میافته ؟ نه بابا هیچ خبری نمیشه . اره اگه غیر اصولی باز بشه ممکنه خیلی گرون براتون تموم بشه ..
    استاد اول کارما هارو پاک میکنن . باز میکنن و انرژی میفرستن . اما این فقط قدم اول بود . بعد هر دوره شما با یکی از قدرت هاتون اشنا میشید . لطفا دیگه ننپرسید چه قدرتهایی ؟ که اجازه ندارم بگم. الان خداوند داره
    بنده هاشو با این قدرتها اشنا میکنه جهت کمک به بشریت . هر چی جلوتر میریم ادمهای زیادی وارد این سیستم میشن که نشون دهنده محبت خداونده .

شما قبل از تمرین دعا میکنید به در گاه الهی و اعمه اطهار .. یا هر کی که بهش اعتقاد دارید .بعد تمرین رو شروع میکنید که خیلی زودتر جواب میگیرید . وقتی که استاد تکنیک رو یاد میده دیگه نمیخواد با هر تمرین بااستاد همسو بشی ، چون استاد میخوان شما خودکفا بشی و مستقل تمرین کنی. هر وقت دلت خواست تمرین کن حالا چه با قلب چه جای دیگه . اون خداست که هر لحظه در کنارته و کمکت میکنه زود تر به روشنبینی برسی تا بتونی به بشریت خدمت کنی .
    میخوامتون...........بابای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •