سلام
چنتا کی جدید کسپر 7.0.0125 داشتم که دیشب بلک لیست شدن همه با هم
کسی جدید نداره؟
سلام
کسی جدید نداره؟
کی های معرفی شده اکثرا تا ماه دو فعال هستند به چند صفحه قبل سر بزنید.سلام
کسی جدید نداره؟
همه اینها بلک لیست شدن
آقا تورو به خدا به دادم برسید .
اين چه طرز حرف زدنه؟آيا در تذكر من بي احترامي بود؟گفتم براي رعايت نظم انجمن و رسيدن سريعتر به هدفتون سوالتون رو در جاي مناسب مطرح كنيد.اين حرف اينقدر سنگين و بي ادبانه بود كه متلك پراني ميكنيد؟آيا مسول داغون شدن سيستم شما بنده هستم؟يا بنده تعهد دادم كه هركسي مشكلي داشت بنده در اولين فرصت ممكن و به هر قيمتي آن مشكل را حل كنم؟آيا شما ادعاي خاصي از من در هيچ كدوم از پستها مشاهده كرديد كه دال بر خودستايي باشه؟تمام تلاش من بدون هيچ چشم داشتي كمك براي رفع مشكل دوستان ميباشه.
تصور كنيد 20 نفر مشكل شما را داشته باشند و همگي براي رفع مشكلشون بخوان يك تاپيك بزنند اونوقت به اين انجمن ميشه گفت انجمن؟هركسي هركاري دلش خواست انجام بده و اگر مديري يا مسولي محترمانه خواهش كرد كه سوالات در جاي خودش مطرح بشه اين حرفها زده بشه؟
همين ديروز در صفحه قبل يك كليد فعال براي Kaspersky Internet Security 7.0.125 گذاشتم آيا آنرا تست كرديد؟
اينهم لينك دانلود:
اگر بلك ليست بود بفرماييد تا دنبال كليد جديدي بگرديم..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز پس از این لطفا بیشتر مواظب حرف زدن خود باشید و از متلک پرانی و توهین به دیگران بویژه کسانی که وقت ارزشمند
خودشان را برای کمک به دیگران صرف می کنند جدا خودداری کنید . این تاپیک به صورت اختصاصی برای درخواست کرک و سریال
کاسپرسکی ایجاد و استیکی شده است و ایجاد یک تاپیک تازه در این مورد هیچ توجیهی ندارد و همانطور که در پست اول این تاپیک
هم اعلام شده تاپیکها و پستهایی که در سایر جاها در این مورد ایجاد می شود بلافاصله پاک می شوند.شاید تقصیر از من باشد که
به جای پاک کردن کامل پست شما آن را به تاپیک مربوطه اش آورده ام تا مشکلتان بی پاسخ نماند. افراد بسیار زیادی در این انجمن با
همین کلیدهایی که شما با آنها مشکل دارید بدون مشکل آنتی ویروس خودشان را آپدیت می کنند بنابراین اگر شما در این زمینه
مشکلی دارید نباید تقصیر را متوجه دیگران کنید .
هیچکس اینجا تعهدی از نظر گذاشتن کرک و سریال ندارد ( تا در غیر این صورت هدف توهین و متلک پرانی شما قرار گیرد ) لذا من
سخنانی از جنس حرفهای شما را به هیچ وجه تحمل نخواهم کرد و در صورت تکرار چه از جانب شما و یا هر کس دیگری شدیدا با این
مساله برخورد خواهد شد.
موفق باشید
میگم اون سایته کهتوش ثبت نام میکردی و کد اکتیو 6 ماهه میداد هنوز هست؟(فکر کنم چند تا سایت بودند که این کار رو میکردند)
خلاصه اگه هست ادرس بدید بریم ثبت نام کنیم یه 6 ماهه بگیریم(اگر اموزش داره ثبت نامش اینجا بنویسید تا یاد بگیریم)
معمولا اینجور سایت ها برای مدت محدود این کارو می کنند.
دوست عزيز اون سايت همانطور كه shahedi عزيز هم توضيح دادن بصورت موقت (كه بيشتر جنبه تبليغاتي دارند)اقدام به اينكار كرد.الان يك سايت ديگه هست كه قبلا Activation Code را بصورت 3 ماهه براي Kaspersky Internet Security 7 ميداد كه الان به 2 ماه تقليل داده ولي براي اينكه اين كد براي شما ارسال بشه حتما حتما بايد IP شما مربوط به كشور انگلستان و ايرلند باشه.در غير اينصورت هيچ كدي براي شما ارسال نميشه.
اگر تمايل داشتيد ميتونيد به آدرس زير مراجعه كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من فکر میکردم که در این جا میشه اگه کلیدی مورد نیاز بود رو اعلام کرد و دوستان زحمتش رو میکشنند نمدونستم که فقط بایستی از کلیدهای موجود استفاده کرد و تاپیک جدیدی نزد
وگرنه قصد جسارت به دوستان رو نداشتم در ضمن خود من هم از این جا تا حالا کلیدهای زیادی رو استفاده کرده ام و مشکلم حل شده ، در کل اگه بی احترامی شد از ناواردی بنده بدونید نه غرض ورزی و طلبکاری که یه عده باید اینجا باشند و مشکل بنده رو بلافاصله حل کنند
در آخر با عرض معذرت کلیدی که گذاشته بودید عمل نکرد و این پیغام رو داد :
![]()
همين كليدي را كه شما با آن مشكل داشتيد را روي يك سيستم ديگه تست كردم و از ابتدا Kaspersky Internet Security 7.0.125 را نصب و با همين كليدي كه شما فرموديد كار نميكنه و پيغام Expire ميده و تصوير آنرا هم گذاشتيد آپديت كردم.شماره سريالي را كه در تصوير گذاشتيد با سريال كليدي كه من استفاده كردم مقايسه كنيد مشاهده خواهيد كرد كه همان كليد ميباشه.عكس زير را ببينيد:
بعد كاسپر را آپديت كردم.به ساعت و تاريخ آپديت توجه كنيد.براي امروز و دقايقي قبل ميباشه:
اينهم عكس پايان كار از زمان رجيستر بودن و سريال كليد:
پس ميبينيد كه كليد مشكلي نداره.دوستان زيادي از همين كليدها دارند استفاده ميكنند و هيچ مشكلي هم در زمينه آپديت و رجيستر بودن(حداقل تا زمانيكه كليد در ليست سياه قرار نگرفته) ندارند.
اما در خصوص مشكل شما بايد توجه داشت كه پيغام Blacklist بودن كليد نداده بلكه داره ميگه تاريخ كليد Expire شده.بنظر ميرسه تاريخ كامپيوتر شما درست نباشه كه اصلا كليد را قبول نمكينه.نگاهي به تاريخ كامپيوتر خود بيندازيد ببينيد آيا به شكل زير است يا خير؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)