تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: ✎ کدام برگزار کننده ی آزمون های آزمایشی از همه بهتر هستند؟

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

نه دیگه. لازم به رفتن به آموزش گاه ها نیست. کتاب های گاج هم بدرد سراسری نمیخورن. و چون میکرو طبقه بندی هستن هیچ ارزشی ندارن. مثلا اگه جواب سوال اول یه قسمتی رو بدونی تا تهش از همون راه یا خیلی شبیهش میتونی همه رو حل کنی. به نظر من اگه تجربی هستی کتاب سبز زیست معرکست.البته خود کتاب که باید 300 باری بخوریش!!! سوالاتش آدمو دیوونه میکنه. اما بهتر از اینه که سر جلسه کنکور دیوونه بشی. واسه فیزیک فقط و فقط مبتکران(اندیشه سازان سابق) + 30 سال قلم. واسه ریاضی تجربی مبتکران +سی سال.(نری ایران سنجش نگیریا) واسه شیمی فقط و فقط مبتکران. (کتاب سبز هم عالیه). واسه ادبیات فقط خود کتلب رو مو به مو بخون. (همه ی سوراخ سمبه ها. حتی و حتی پشت جلد.!!!) + مبتکران + کتاب لغت گاج + کتاب تاریخ ادبیات گاج. واسه عربی مو به موی کتابو ترکیب کن. و بدون که سوالای ترجمه کنکور عین متن دروس هست. کتاب های سبز گاج عالیه + کتاب کارگاه ترجمه نوشته سهیلا خاکباز. واسه زبان کتاب کنکور انتشارات شبقره نوشته دکتر کیا سالار. واسه دینی هم بنده وارد نیستم. باز هم تاکید میکنم هرگز طرف کتابای سفید گاج نرو. اصلا جنبه آموزشی ندارن. یه چیز دیگه! اگه تونستی کتاب آزمون های تخته سیاه واسه دوره کردن و نکته های ریز جمع کردن بد نیست، تهیه کن.
    بشین درس بخون! هفته ای یک بار پاشو بیا اینترنت. جمعه ها رو هم برو بگرد. واسه خودت برنامه ریزی دقیق و محکمی داشته باش. ایشالا خبر قبولیتو تو یه رشته ی تاپ و یه دانشگاه تاپ از همین جا بشنویم. وگرنه الآن هرکی بره سر جلسه و فقط بگه من هم هستم. برگشو سفید هم بده یه جایی قبول میشه. بخدا خیلی آدما هستن منفی میزنن!!!!
    من نفهمیدم چرا شما می گویید کتاب ها ی میکرو گاج بد هستند.شاید منظور شما کتاب ها ی مربوط به ریاضیات و فیزیک باشه که اگر روش یک سوال را یاد گرفتی دیگه تا ته همشون را می تونی بزنی.ولی به نظر من خیلی عالی هستند چون تستها و روش های مختلف یک قسمت درس را مطرح می کند و آنقدر به وسیله ی تست با شما کار می کند که به قول معلم های عربی ملکه ی ذهنتان می شود و همه ی تست های مربوط به آن بخش را می توانی بزنی.این طوری باعث جمع بندی مطالب در ذهن می شود. این طوری باعث می شود درس را یاد بگیرم و برای تست زنی هم آزمون های سنجش را برای همین گذاشته اند خوب. خلاصه من از کتاب هایی مثل شیمی و دین و زندگی کنکور و میکرو گاج خیلی راضی هستم.
    در مورد مبتکران هم، این طوری خیلی دور خودم را شلوغ می کنم.البته مبتکران برای کارکنان نیرو های مسلح که خیلی گل کاشته ولی حیف که ما جز ایشان نیستیم.
    از راهنمایتون خیلی ممنونم. راستی من رشته ی ریاضی هستم و انشالله با دعای شما می خواهم IT یا نرم افزار قبول بشم. آمین

اگه نباشه جاش خالی می مونه p 3 0 world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من وي اصفهان هستم پارسال توي راهنمايي از ما آرمون مرات گرفتند و لي چندان خوب نبود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    می خواستم نظر دوستان را در مورد آزمون آزمایشی و مرحله ای قبل از آزمون سراسری بپرسم و بدانم که کدام یک از برگزار کننده ها را به من پیشنهاد می کنید؟ سنجش-کانون-آیندگان و ... .
    خلاصه از همه نظر کدام یک بهتر هستند. البته یک کم دیر شده ولی شما لطف کنید و من را راهنمایی کنید.
    با تشکر

سلام

مرات خیلی سوالاش ابکی بود.کسی از ازمون های گاما شنیده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

کی میدونه چه جوری می شه عربی رو 100 زد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

مرات خیلی سوالاش ابکی بود.کسی از ازمون های گاما شنیده؟
    بله ؟؟؟؟؟؟؟
    سلام

از من میشنوی دور گاما رو خط بکش..
    1- اکثر سوالاش غلطه...
    2- تعداد شرکت کننده رو دروغ میگه
    3- میخواد ادی مرآت رو در بیاره...
    عربی هم اگه خیلی ضعیفی به نظر من کتاب آقای دوست جلالی خوبه...
    اگر می خوای مسلط بشی عربی ایاد فیلی انتشارات اندیشه سازان - مبتکران رو بگیر(البته خودم ندارم تعریفشو شنیدم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pouriaqazvin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

در مورد مبتکران هم، این طوری خیلی دور خودم را شلوغ می کنم.البته مبتکران برای کارکنان نیرو های مسلح که خیلی گل کاشته ولی حیف که ما جز ایشان نیستیم.
    حدا رو شکر ما جزوشون هستیم در کل ازمون هاش خیلی خوبه!!

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قلم چي خوبه امكاناتش هم زياده . اگه بياي ضرر نميكني.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سایت در زمینه آزمون و برنامه ریزی بهتون معرفی می کنم برید حالشو ببرید
    ما که از کنکور پریدیم تو دانشکده پزشکی اصفهان شما هم بیاید خوشحال می شیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

تا اونجایی که من میدونم و دیدم اگه بتونی یه جزوه توپ گیر بیاری راحت میتونی 60 بزنی و اگه گاج سفید و انرژی اتمی رو هم بزنی راحت بالا 90برای عربی هم سعی کن تو 2 3 ماه جمعش کنی و بعدش شروع کنی به زدن تستای جامع مثله 40 آزمون نوبل.موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قلم چي خوبه امكاناتش هم زياده . اگه بياي ضرر نميكني.
    قلم چی افتضاحه
    هرچی خنگ و کودن و مستعد رتبه 80 هزاره میره قلم چی میده پس جامعه آماری زیادش به درد نخوره
    توکه میخوای وقت بگذاری و یک عالم پول بدی برو یه آزمون با جامعه آماری باکیفیت(تعدادمهم نیست باید قوی باشن)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •