ای بابا....خوب میریم که داشته باشیم :
خوبه بابا شلوغش نکن.....سونی اریکسون پشمه؟ ...حالا خوبه یه طرف قضیه سونیه که اون دوتا جلوش پشمند.... ال سیدی سامسونگ رو نداشتم ولی ما یه ظبط سونی خریدیم 3100وات بازار مشترک...دوماد ما هم یه ظبط سامسونگ خرید همقیمت ضبط ما که واتش تو همین مایه ها بود..سامسونگه سیدی ها رو یکی در میون اجرا میکنه (لنزشم تمیز کردیم) ...سی دیهایی رو که اجرا نمیکنه دومادمون میاره خونه با ظبط ما میبینه.....از دنیا بی خبر همین جنس کره ای داره دنیارو میخوره ! چه از نظر ال سی دی و محصولات دیگش ( 2 تا کمپانی غول که سونی اریکسون پیششون پشمه توی کره هست ... سامسونگ , ال جی...از باسش نگم بهتره...سونی 12 تا اکولایزر داره 3 حالت باس میزاری رو v-groove خونه رو میترکونه...سامسونگه 3 حالت bass1 ..bass2 ...bass3 داره که هر سه تاش صدای در قابلمه میده
.....حالا نمیدونم شاید محصولات دیگش خوب باشه
![]()
اینو قبول دارم...اونموقعی که من گوشی خریدم سامسونگ بود و نوکیا البته زیمنس هم بود ولی ضعیف سونی اریکسون اصلا نبود...خوب ما گفتیم سامسونگ خوشگلتره رفتیم گرفتیم...سامسونگ که گند زد رفتم سراغ نوکیا....موقعی که سامسونگ گوشی میزد نوکیا با 3210 خودش داشت کیف میکرد و سونی هم به مخش نرسیده بود تا گوشی بزنه !
میدونی چطور ؟ گذاشت رو زمین با چکش چند تا محکم کوبید رو ال سی دیشنگفتی چطور شکسته ؟ نکنه میخوای بگی توی دستش داشته اس ام اس میزده شکسته ... برو بابا جمش کن
حالا شاید گوشی تو جیبش بوده یا از دستش افتاده (خودش که کف کرده بود) دلیل نمیشه که زرتی بشکنه...گوشی من حداقل هفته ای 3 بار میافته ...هیچیش نشده....البته میدونی چینیه .... و جنس چینی هیچ وقت به پای جنس کره ای نمیرسه ...(حالا از کدوم لحاظ خدا داند..)
من زیاد از سری k خوشم نمیاد ...فقط w .....هر چند میدانم که همون k850 پوز هتونو به خاک میماله...زیاد هم به این ریویوها که هر کدومشون یه جور نظر میدن دلت و خوش نکن ...گوشی تا دستت نیاد باهاش کار نکنی نمیفهمی !من که میدونم دلت از کجا پره ! اشکال نداره انشاءالله سونی یه گوشتکوب دیگه میزنه تا بوی گنده کا850 را به بوی خوش تبدیل کنه !!! البته بعید میدونم
اتفاقا گربه خیلی خوب دستش به گوشت میرسه ولی دست نمیزنه چون میدونه گوشتش گندیدست!!!لیاقتت همونه ... واسه قسمت دوم حرفتم اینو میتونم بگم( گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف (فکر بد نکنی)))
اوه اوه..نه ولی چین خریدش به قیمت ......... !!!.خیلی ممنون از اطلاع رسانی شما دوسته عزیز...بله چین کمپانی سونی اریکسون رو خریده
هی جو ! اونی که چین خریده امتیاز تولید محصولاته سونی اریکسونه !
اینش دیگه به تو ربط نداره...بچه پروتو مشاور یا سخنگوی کارخونه سونی هستی ؟
این درجه ها واسه محصولاتیه که خودش طراحی و تولید میکنه...نه اینکه بیاد محصول یه کمپانیه دیگه رو درجه بندی کنه....مثلا k800 درجه1 ....k800 درجه2......k800 درجه3..........خنده داره نه؟!بچه جان همه اینو میدونن که چین یه محصولو به 3 کبفیت میزنه :
1.کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا که کیفیت براشون مهمه نه قیمت !
2.کشوهای در حال توسعه مثل بعضی از کشورهای اروپایی که به اندازه پولی که میدن دوست دارن آش بخورن !
3.کشورهای توسعه نیافته مثل ایران که پول براشون مهمه نه کیفیت کالا !!!
افتاد ؟
کمپانی امتیازه شو میده به شرطی که محصولاتش (under license) خودش تولید بشه ....مثلا موتورولا گوشیهاش تو چین و سنگاپور تحت لیسانس خودش تولید میشن........................میفهمی ؟ یا بازم توضیح بدم؟کمپانی ها هیچ غلطی نمیتونن بکنن ! چرا ؟ چون خودشون سیسیتم تولید محصولاتو به چین میدن ! باز چرا ؟ چون کمپانی فکر جیبشه ؟ باز چرا ؟
خوب اینم مصداق حرف من :من به جرات میگم سونی دست نگرفتم جون متنفرم از این مارک !!
شما از عالم غیب فهمیدی که گوشی سونی چینی آشغاله ؟ یا تو خواب دیدی ؟گوشی رو تا حالا دستش نگرفته و حرفهایی که از اینور اونور شنیده رو میگه تا وجحه سونی رو خراب کنه
تو که با گوشیهاش کار نکردی نطق نکن !!!.......................ولسلام علیکم و رحمة الله و برکاتو ....صلوات...
خوب دیگه این بحث و ادامه نمیدم....برید با سامسونگتون حال کنید....ولی این خزعبلات رو تو انجمن اشاعه ندید!!!!.........ملتو منحرف نکنید!!!.....باشد که رستگار شوید![]()
الهی همه ی بندگان خود را به راهه راست هدایت فرما! آمین !یا حق

)))
....خوب میریم که داشته باشیم :
...از باسش نگم بهتره...سونی 12 تا اکولایزر داره 3 حالت باس میزاری رو v-groove خونه رو میترکونه...سامسونگه 3 حالت bass1 ..bass2 ...bass3 داره که هر سه تاش صدای در قابلمه میده
.....حالا نمیدونم شاید محصولات دیگش خوب باشه

یا حق
جواب بصورت نقل قول
...از باسش نگم بهتره...سونی 12 تا اکولایزر داره 3 حالت باس میزاری رو v-groove خونه رو میترکونه...سامسونگه 3 حالت bass1 ..bass2 ...bass3 داره که هر سه تاش صدای در قابلمه میده
.gif)
...حتما یه چیزی بوده که سامسونگو دادم و نوکیا گرفتم.....gif)
.......