تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: جی600 یا جی800 ؟

راي دهنده
15. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • G800

11 73.33%
  • G600

6 40.00%
Multiple Choice Poll.
صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 58 از 58

نام تاپيک: جی800 یا جی600

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس تو عقیده داری که جنش چینی حرف نداره ( البته حق هم داری چون منم اگه سونی داشتم همینو میگفتم ) !!!

از دنیا بی خبر همین جنس کره ای داره دنیارو میخوره ! چه از نظر ال سی دی و محصولات دیگش ( 2 تا کمپانی غول که سونی اریکسون پیششون پشمه توی کره هست ... سامسونگ , ال جی )

موقعی که سامسونگ گوشی میزد نوکیا با 3210 خودش داشت کیف میکرد و سونی هم به مخش نرسیده بود تا گوشی بزنه !

نگفتی چطور شکسته ؟ نکنه میخوای بگی توی دستش داشته اس ام اس میزده شکسته ... برو بابا جمش کن

من که میدونم دلت از کجا پره ! اشکال نداره انشاءالله سونی یه گوشتکوب دیگه میزنه تا بوی گنده کا850 را به بوی خوش تبدیل کنه !!! البته بعید میدونم !

لیاقتت همونه ... واسه قسمت دوم حرفتم اینو میتونم بگم( گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف (فکر بد نکنی )))

نه ولی چین خریدش به قیمت ......... !!!

تو مشاور یا سخنگوی کارخونه سونی هستی ؟

بچه جان همه اینو میدونن که چین یه محصولو به 3 کبفیت میزنه :
    1.کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا که کیفیت براشون مهمه نه قیمت !
    2.کشوهای در حال توسعه مثل بعضی از کشورهای اروپایی که به اندازه پولی که میدن دوست دارن آش بخورن !
    3.کشورهای توسعه نیافته مثل ایران که پول براشون مهمه نه کیفیت کالا !!!
    افتاد ؟!

کمپانی ها هیچ غلطی نمیتونن بکنن ! چرا ؟ چون خودشون سیسیتم تولید محصولاتو به چین میدن ! باز چرا ؟ چون کمپانی فکر جیبشه ؟ باز چرا ؟
    دیگه اون چینی چیه نوشتی ؟ عالمو آدم میدونن که سونی چینیه واسه ایران دسته 3 !

من به جرات میگم سونی دست نگرفتم جون متنفرم از این مارک !!!
    دیگه پرو بازی در نیار !

ای بابا ....خوب میریم که داشته باشیم :

از دنیا بی خبر همین جنس کره ای داره دنیارو میخوره ! چه از نظر ال سی دی و محصولات دیگش ( 2 تا کمپانی غول که سونی اریکسون پیششون پشمه توی کره هست ... سامسونگ , ال جی
    خوبه بابا شلوغش نکن.....سونی اریکسون پشمه؟ ...حالا خوبه یه طرف قضیه سونیه که اون دوتا جلوش پشمند.... ال سیدی سامسونگ رو نداشتم ولی ما یه ظبط سونی خریدیم 3100وات بازار مشترک...دوماد ما هم یه ظبط سامسونگ خرید همقیمت ضبط ما که واتش تو همین مایه ها بود..سامسونگه سیدی ها رو یکی در میون اجرا میکنه (لنزشم تمیز کردیم) ...سی دیهایی رو که اجرا نمیکنه دومادمون میاره خونه با ظبط ما میبینه........از باسش نگم بهتره...سونی 12 تا اکولایزر داره 3 حالت باس میزاری رو v-groove خونه رو میترکونه...سامسونگه 3 حالت bass1 ..bass2 ...bass3 داره که هر سه تاش صدای در قابلمه میده .....حالا نمیدونم شاید محصولات دیگش خوب باشه

موقعی که سامسونگ گوشی میزد نوکیا با 3210 خودش داشت کیف میکرد و سونی هم به مخش نرسیده بود تا گوشی بزنه !
    اینو قبول دارم...اونموقعی که من گوشی خریدم سامسونگ بود و نوکیا البته زیمنس هم بود ولی ضعیف سونی اریکسون اصلا نبود...خوب ما گفتیم سامسونگ خوشگلتره رفتیم گرفتیم...سامسونگ که گند زد رفتم سراغ نوکیا....

نگفتی چطور شکسته ؟ نکنه میخوای بگی توی دستش داشته اس ام اس میزده شکسته ... برو بابا جمش کن
    میدونی چطور ؟ گذاشت رو زمین با چکش چند تا محکم کوبید رو ال سی دیش
    حالا شاید گوشی تو جیبش بوده یا از دستش افتاده (خودش که کف کرده بود) دلیل نمیشه که زرتی بشکنه...گوشی من حداقل هفته ای 3 بار میافته ...هیچیش نشده....البته میدونی چینیه .... و جنس چینی هیچ وقت به پای جنس کره ای نمیرسه ...(حالا از کدوم لحاظ خدا داند..)

من که میدونم دلت از کجا پره ! اشکال نداره انشاءالله سونی یه گوشتکوب دیگه میزنه تا بوی گنده کا850 را به بوی خوش تبدیل کنه !!! البته بعید میدونم
    من زیاد از سری k خوشم نمیاد ...فقط w .....هر چند میدانم که همون k850 پوز هتونو به خاک میماله...زیاد هم به این ریویوها که هر کدومشون یه جور نظر میدن دلت و خوش نکن ...گوشی تا دستت نیاد باهاش کار نکنی نمیفهمی !

لیاقتت همونه ... واسه قسمت دوم حرفتم اینو میتونم بگم( گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف (فکر بد نکنی )))
    اتفاقا گربه خیلی خوب دستش به گوشت میرسه ولی دست نمیزنه چون میدونه گوشتش گندیدست!!!

نه ولی چین خریدش به قیمت ......... !!!
    اوه اوه...خیلی ممنون از اطلاع رسانی شما دوسته عزیز...بله چین کمپانی سونی اریکسون رو خریده

هی جو ! اونی که چین خریده امتیاز تولید محصولاته سونی اریکسونه !

اینش دیگه به تو ربط نداره...بچه پرو

بچه جان همه اینو میدونن که چین یه محصولو به 3 کبفیت میزنه :
    1.کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا که کیفیت براشون مهمه نه قیمت !
    2.کشوهای در حال توسعه مثل بعضی از کشورهای اروپایی که به اندازه پولی که میدن دوست دارن آش بخورن !
    3.کشورهای توسعه نیافته مثل ایران که پول براشون مهمه نه کیفیت کالا !!!
    افتاد ؟
    این درجه ها واسه محصولاتیه که خودش طراحی و تولید میکنه...نه اینکه بیاد محصول یه کمپانیه دیگه رو درجه بندی کنه....مثلا k800 درجه1 ....k800 درجه2......k800 درجه3..........خنده داره نه؟!

کمپانی ها هیچ غلطی نمیتونن بکنن ! چرا ؟ چون خودشون سیسیتم تولید محصولاتو به چین میدن ! باز چرا ؟ چون کمپانی فکر جیبشه ؟ باز چرا ؟
    کمپانی امتیازه شو میده به شرطی که محصولاتش (under license) خودش تولید بشه ....مثلا موتورولا گوشیهاش تو چین و سنگاپور تحت لیسانس خودش تولید میشن........................میفهمی ؟ یا بازم توضیح بدم؟

من به جرات میگم سونی دست نگرفتم جون متنفرم از این مارک !!
    خوب اینم مصداق حرف من :
    گوشی رو تا حالا دستش نگرفته و حرفهایی که از اینور اونور شنیده رو میگه تا وجحه سونی رو خراب کنه
    شما از عالم غیب فهمیدی که گوشی سونی چینی آشغاله ؟ یا تو خواب دیدی ؟
    تو که با گوشیهاش کار نکردی نطق نکن !!!.......................ولسلام علیکم و رحمة الله و برکاتو ....صلوات...

خوب دیگه این بحث و ادامه نمیدم....برید با سامسونگتون حال کنید....ولی این خزعبلات رو تو انجمن اشاعه ندید!!!!.........ملتو منحرف نکنید!!!.....باشد که رستگار شوید

الهی همه ی بندگان خود را به راهه راست هدایت فرما! آمین ! یا حق

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوبه بابا شلوغش نکن.....سونی اریکسون پشمه؟ ...حالا خوبه یه طرف قضیه سونیه که اون دوتا جلوش پشمند.... ال سیدی سامسونگ رو نداشتم ولی ما یه ظبط سونی خریدیم 3100وات بازار مشترک...دوماد ما هم یه ظبط سامسونگ خرید همقیمت ضبط ما که واتش تو همین مایه ها بود..سامسونگه سیدی ها رو یکی در میون اجرا میکنه (لنزشم تمیز کردیم) ...سی دیهایی رو که اجرا نمیکنه دومادمون میاره خونه با ظبط ما میبینه........از باسش نگم بهتره...سونی 12 تا اکولایزر داره 3 حالت باس میزاری رو v-groove خونه رو میترکونه...سامسونگه 3 حالت bass1 ..bass2 ...bass3 داره که هر سه تاش صدای در قابلمه میده .....حالا نمیدونم شاید محصولات دیگش خوب باشه
    موندم چی بگم ؟
    تو تحصیلاتت چقدره ؟
    یکم تحقیق کن حداقل
    سامسونگ اولین و بزگترین تولیدکننده DRAM در جهانه و در حال حاضر بزرگترين توليدکننده تلويزيون‌های رنگی , نمایشگرهای کامپیوتر , تراشه های حافظه و ال سی دی در کل دنیا هست و بزرگترین سهم بازار را در تلفن‌های موبایل CDMA در اختیار داره و اولین فروشنده حافظه در سال 2006 شده ... میتونم جدولشو واست بزارم ( اگه خواستی )
    سامسونگ که گند زد رفتم سراغ نوکیا

اگه منظورت از لحاظ آنتن دهی هست من حاظرم رو در رو باهات شرط ببندم که سونی و نوکیا آنتن دهی کاذب دارن
    میدونی چطور ؟ گذاشت رو زمین با چکش چند تا محکم کوبید رو ال سی دیش
    حالا شاید گوشی تو جیبش بوده یا از دستش افتاده (خودش که کف کرده بود) دلیل نمیشه که زرتی بشکنه...

ببین یا هیجی نگو یا وقتی میگی درست بگو ... همه میتونن با یه ضربه گوشیو داغون کنن ... و شاید اینم ندونی که گوشیهای سامسونگ از لحاظ محکمی حرفه اولو میزنن (نکنه میخوای اینو هم تکذیب کنی !!!)
    گوشی من حداقل هفته ای 3 بار میافته ...هیچیش نشده....

اون دیگه از دست و پا چلفتگیته (مشکل ما که نیست هست ؟ )
    و جنس چینی هیچ وقت به پای جنس کره ای نمیرسه ...(

به این قسمت هم میرسیم عجله نکن
    هر چند میدانم که همون k850 پوز هتونو به خاک میماله...زیاد هم به این ریویوها که هر کدومشون یه جور نظر میدن دلت و خوش نکن ...گوشی تا دستت نیاد باهاش کار نکنی نمیفهمی !

بله 3 تا سایت معتبر دروغ مینویسن فقط تو راست میگی ...
    اتفاقا گربه خیلی خوب دستش به گوشت میرسه ولی دست نمیزنه چون میدونه گوشتش گندیدست!!!

آرزو همون گوشت گندیده هم به دلت مونده عزیز جان
    این درجه ها واسه محصولاتیه که خودش طراحی و تولید میکنه

دبلیو950 کی و کجا تولید میکنه ؟
    در نتیجه باید 3 نوع باشه که نوع سوم الان دست شماست عزیزم
    کمپانی امتیازه شو میده به شرطی که محصولاتش (under license) خودش تولید بشه

آیفونو که قبول داری ؟
    آپل خط تولید آیفونو میده به کشوری مثل چین ؟ به نظر تو میده ؟
    نه نمیده پس زیر نظر آپل نیست آیفونهایی که چین میزنه !
    شما از عالم غیب فهمیدی که گوشی سونی چینی آشغاله ؟ یا تو خواب دیدی ؟

اول از همه از قیافه همشون بدم میاد
    بعد هم اینکه داداشم پی990 داشت که حالش داشت ازش بهم میخورد هم از لحاظ ضمختیش و هم از لحاظ اینکه میسوخت که چرا اینهمه پول بابت این گوشتکوب داده .... یکی از دوستام ک750 داشت که دیگه نگم بهتره و و و و

درسته به من ربطی نداره. ولی کنکاوم بدونم از کجا فهمیدی !
    ولی این خزعبلات رو تو انجمن اشاعه ندید!!!!.........ملتو منحرف نکنید!!!.....

همین سامسونگی که داری اسمشو میبری داره با نوکیا میجنگه ولی سونی چی ؟

بیشتر تحقیق کن عزیز

Last edited by S A M S U N G; 14-12-2007 at 17:35.

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعا اگه این سوال رو از اونایی که سونی اریکسونو دوست دارن بپرسی همچین جوابی بهت پس میدن
    چون طرفداری الکی ازش میکنن
    ببینم شما که این همه طرفداری میکنی چیزی بهت میرسه؟
    آیا رئیس این شرکت بهت محبت کرده؟
    با این کار حقوق میگیری؟
    اصلا مگه این شرکت مال باباته که ازش الکی طرفداری میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من اگه رئیس این شرکتو دیدم پدرشو در میام که مردم رو اینجوری تربیت کرده
    ولی جدا از شوخی گوشی های سونی اریکسون توشون چیزی هست که اینا رو آموزش بده
    من که تا حالا ندیدم !!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو زبون آدمیزاد حالیت نمیشه
    God.father_l3 این آی دی منه بیا تا قشنگ واست روشن کنم سامسونگ از کجا اومده و من از کجا فهمیدم که سونی بده
    اینجا نمیشه خشونت بکار برد بچه بسیجی
    منتظرم !
    سامسونگ جون چرا عصبانی میشی؟ کمپانی سامسونگ به فدای تو.....ما با هم تو این انجمن تبادل اطلاعات داریم...قرار نیست که از دسته همدیگه ناراحت بشیم ...دوست من

واقعا اگه این سوال رو از اونایی که سونی اریکسونو دوست دارن بپرسی همچین جوابی بهت پس میدن
    چون طرفداری الکی ازش میکنن
    ببینم شما که این همه طرفداری میکنی چیزی بهت میرسه؟
    آیا رئیس این شرکت بهت محبت کرده؟
    با این کار حقوق میگیری؟
    اصلا مگه این شرکت مال باباته که ازش الکی طرفداری میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من اگه رئیس این شرکتو دیدم پدرشو در میام که مردم رو اینجوری تربیت کرده
    ولی جدا از شوخی گوشی های سونی اریکسون توشون چیزی هست که اینا رو آموزش بده
    من که تا حالا ندیدم !!!!!!!!!!!
    ساسان جون ...مثله اینکه پست صفحه قبل sumsung رو ندیدی...سراپا توهین بود!...ولی اون جمله رو من فقط از جنبه ی طنزش گفتم خداوکیلی!!!

نه این شرکت ماله بابام نیست...گوشیهای مختلفی رو تست کردم تا به این نتیجه رسیدم

من اگه رئیس این شرکتو دیدم پدرشو در میام که مردم رو اینجوری تربیت کرده:31
    به خودت زحمت نده....اول برو یقه رئیس شرکته نوکیا رو بگیر که داره آلت قتاله تولید میکنه ...میده دست مردم و جامعه رو به خشونت میکشونه

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حرف شما درست
    من که نمیگم که شما تست نکردی
    به نظر شما این گوشی خوبه ! درست ولی دیگه طرفداری از برندش چه سودی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حرف شما درست
    من که نمیگم که شما تست نکردی
    به نظر شما این گوشی خوبه ! درست ولی دیگه طرفداری از برندش چه سودی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    طرفداری الکی نمیکنم....خودت که w950 داری ...میگه w950 ای که چین تولید کرده و تو ایرانه و دسته شماست درجه 3 و آشغاله !! تو باشی چی میگی؟ اصلا اونایی که w950 دارن بیان بگن که این گوشی درجه 3 و آشغاله ؟
    اونوقت من قبول میکن.....بابا جان وقتی گوشی ساخت چین رو از دبی وارد میکنن به ایران اونوقت درجه 3 ؟! عربا کالای درجه 3 مصرف میکنن؟!

همچین میگه برای ایران تولید میکنن اینگار یارو چهار تا کارتون گوشی گذاشته کناره فروشگاش میگه اونا برا ایران تولید شده وردار ببر

موندم چی بگم ؟
    تو تحصیلاتت چقدره ؟
    یکم تحقیق کن حداقل
    سامسونگ اولین و بزگترین تولیدکننده DRAM در جهانه و در حال حاضر بزرگترين توليدکننده تلويزيون‌های رنگی , نمایشگرهای کامپیوتر , تراشه های حافظه و ال سی دی در کل دنیا هست و بزرگترین سهم بازار را در تلفن‌های موبایل CDMA در اختیار داره و اولین فروشنده حافظه در سال 2006 شده ... میتونم جدولشو واست بزارم ( اگه خواستی )

اگه منظورت از لحاظ آنتن دهی هست من حاظرم رو در رو باهات شرط ببندم که سونی و نوکیا آنتن دهی کاذب دارن

ببین یا هیجی نگو یا وقتی میگی درست بگو ... همه میتونن با یه ضربه گوشیو داغون کنن ... و شاید اینم ندونی که گوشیهای سامسونگ از لحاظ محکمی حرفه اولو میزنن (نکنه میخوای اینو هم تکذیب کنی !!!)

به این قسمت هم میرسیم عجله نکن

بله 3 تا سایت معتبر دروغ مینویسن فقط تو راست میگی ...

آیفونو که قبول داری ؟
    نه نمیده پس زیر نظر آپل نیست آیفونهایی که چین میزنه !

اول از همه از قیافه همشون بدم میاد
    بعد هم اینکه داداشم پی990 داشت که حالش داشت ازش بهم میخورد هم از لحاظ ضمختیش و هم از لحاظ اینکه میسوخت که چرا اینهمه پول بابت این گوشتکوب داده .... یکی از دوستام ک750 داشت که دیگه نگم بهتره و و و و

درسته به من ربطی نداره. ولی کنکاوم بدونم از کجا فهمیدی !

بیشتر تحقیق کن عزیز

اول باید بگم که خیلی بلایی ! سریع رفتی پستتو ویرایش کردی .....
    تو تحصیلاتت چقدره ؟
    من دانشجوی مکانیک سیالات مقطع کارشناسی

سامسونگ اولین و بزگترین تولیدکننده DRAM در جهانه [COLOR=black][FONT=Tahoma]و در حال حاضر بزرگترين توليدکننده تلويزيون‌های رنگی , نمایشگرهای کامپیوتر , تراشه های حافظه و ال سی دی در کل دنیا هست و...........
    ببین من تجربیاتم رو گفتم....کاری هم به آمار و ارقام ندارم که پشت سر هم ردیف کردی.....من آنچه را که دیده بودم گفتم...از خودم که در نمیارم..گفتم شاید محصولاته دیگش بهتر باشه....اونم باید دید از رو آمار نمیشه نتیجه گرفت.......اینقدر هم درس دارم که وقت ندارم برم آمار و ارقام شرکت سونی رو در بیارم...

یعنی من که خودم گوشی تو دستم بوده نفهمیدم ؟!...حتما یه چیزی بوده که سامسونگو دادم و نوکیا گرفتم....

فرافکنی نکن ! ...منظورم استحکام گوشی بود

عجب...یعنی تو بهتر از خودم آزروهای منو میشناسی ؟!

w950 رو سونی اریکسون طراحی کرده و چین امتیازشو خریده....دقت کن...گفتم سونی اریکسون طراحیش کرده نه کمپانیه چینی !!!!

یعنی الان آشغالش دسته منه.....جالبه !.....پس چرا خودم احساس درجه 3 بودنش رو ندارم...با گوشیهای دیگه مقایسه میکنم و حالشو میبرم.......
    اگر آیفونو با تمام امکاناتش بزنه و همون کیفیت و همون برند پشتش جعبش هم بزنه made in china (بدونه هیچ فرقی) ...حتما امتیازشو خریده...مگه چین چشه؟ بیشترین رشد اقتصادی رو داره ...
    اول از همه از قیافه همشون بدم میاد بعد هم اینکه داداشم پی990 داشت که حالش داشت ازش بهم میخورد هم از لحاظ ضمختیش و هم از لحاظ اینکه میسوخت که چرا اینهمه پول بابت این گوشتکوب داده .... یکی از دوستام ک750 داشت که دیگه نگم بهتره و و و و
    اون از بد سلیقگیته ! p990 خیلی گوشی خوبیه .....اگه خوب نبود خز نمیشد.....امکانات زیاد و که بخوای جا بدی تو گوشی ....خوب بدنش بزرگ میشه...داداشت از همون اول که میخرید ضمختیشو احساس نکرد ؟...این از اون حرفا بود...خوب چرا k750 خز شده؟....چرا گوشیهای سامسونگ مثلا u600 خز نشده؟...چرا n73 خز شده ؟
    ..حتما یه چیزی هست دیگه.........

من موندم سامسونگ با چی داره میجنگه ؟ دشمنه فرضی ؟! سونی واسه دله ملت و طبق نیازهاشون گوشی میزنه کاری هم به جنگ منگ نداره.....جلب رضایت مشتری ! ....این خیلی مهمه !...

بسه دیگه ......این بحث سونی و چینی بودن و سامسونگ رو ادامه ندیم بهتره..... یا حق !

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من دانشجوی مکانیک سیالات مقطع کارشناسی
    خداروشکر ... انشاءالله موفق باشی
    ببین من تجربیاتم رو گفتم....کاری هم به آمار و ارقام ندارم که پشت سر هم ردیف کردی.....من آنچه را که دیده بودم گفتم...از خودم که در نمیارم..گفتم شاید محصولاته دیگش بهتر باشه....اونم باید دید از رو آمار نمیشه نتیجه گرفت
    منم آمارو گفتم عزیز ...
    اینقدر هم درس دارم که وقت ندارم برم آمار و ارقام شرکت سونی رو در بیارم
    جون سرت شلوغه من یه کوتاه واست میذارم :
    آشنایی با شرکت سونی اریکسون

نوع شرکت: خصوصی

تاسیس: ۲۰۰۱

دفتراصلی: لندن، انگلیس

ثبت شده: سوئد

شخصیت اصلی: Miles Flint (مدیرعامل)، Anders Runevad
    زمینه فعالیت: ارتباطات
    محصولات: گوشی تلفن همراه
    درآمد: ۱۰۹۵۹ بیلیون دلار (۲۰۰۶)
    کارکنان: حدود ۸۰۰۰
    شرکت بالاتر: سونی (۵۰٪)، اریکسون (۵۰٪)

سونی اریکسون یک شرکت شراکتی است که در سال ۲۰۰۱ توسط دو شرکت سونی ژاپن و شرکت ارتباطاتی سوئدی اریکسون برای تولید موبایل تاسیس شد. هر دوی شرکت‌ها تولید موبایل شرکت خود را متوقف کردند. دلیل این ترکیب تخصص سونی در دستگاه‌های الکترونیکی مصرفی و رهبری تکنولوژیکی اریکسون در بخش ارتباطات است.
    مدیریت کلی شرکت در Hammersmith شهر لندن است. این شرکت تیم‌های توسعه و تحقیقی دیگری در کشورهای سوئد، ژاپن، چین، کانادا، هلند، ایالات متحده، هند و انگلستان هم دارد. سونی اریکسون در حدود ۸۰۰۰ کارمند در سرتاسر جهان دارد. در حال حاضر رئیس
    شرکت مایلس فلینت و رئیس اجرایی Anders Runevad می‌باشد

تاریخچه

اریکسون که برای یک دهه جلودار سیستم تلفن سلولی بود، در سال ۲۰۰۱ به خاطر ضررهای
    زیاد تصمیم به بستن خط تولید گوشی تلفن همراه خود گرفت. اریکسون تصمیم به تامین
    چیپ‌های موبایل‌هایش از یک منبع تنها گرفت، شرکت فیلیپس در New Mexico. در سال ۲۰۰۰
    یک آتش سوزی در کارخانه فیلیپس همه برنامه‌ها رو برهم زد. فیلیپس به اریکسون و
    نوکیا (دیگر مشتری بزرگ کارخانه) اطمینان داده که تولید کمتر از یک هفته متوقف
    خواهد شد. نوکیا شروع به خرید چیپ‌های موجود از منابع دیگر کرد و وقتی تولید در
    کارخانه فیلیپس بعد از ماه‌ها به حالت عادی بازگشت، اریکسون با یک کمبود جدی برخورد
    کرد.

محصولات و خدمات

سونی و اریکسون تجارت خود را در مارس ۲۰۰۲ با هم ترکیب کردند و آنها هم اکنون
    محصولات کاملی برای همه گروها در زیر چتر «سونی اریکسون» دارند. سونی اریکسون در
    سال ۲۰۰۵ سری W گوشی‌های موسیقی مارک Walkman را معرفی کرد. گوشی‌های موسیقی سری-W
    سونی اریکسون را می‌توان به عنوان اولین گوشی‌های موبایل که مرکزیت آن‌ها موسیقی
    هستند، معرفی کرد، این باعث ایجاد بازار جدید موسیقی قابل حمل در زمان خود شد. سونی
    اریسکون در سال ۲۰۰۶ گوشی‌هایی با مارک CyberShot سونی معرفی کرد.
    شرکت سونی اریکسون همچنین گوشی‌های رنگی ارزان قیمت نیز عرضه میکند. سونی اریکسونمیخواهد که گوشی‌ها را در هند با قرارداد ساخت خود با Flextronics و Foxconn بسازد.
    نماینده شرکت گفت که در سال ۲۰۰۹ آن‌ها امیدوار هستند که بازار موبایل هندی تا ۱۰
    میلیون افزایش پیدا کند

اطلاعات مالی

سونی اریکسون اولین سود خود را در نیمه دوم ۲۰۰۳ اعلام کرد. در سال ۲۰۰۵، سونی
    اریکسون بیش از ۵۰ میلیون تلفن همراه فروخت. در ۲۰۰۶، تلفن‌های همراه بیش از ۷۴٫۸
    میلیون فروش داشتند.
    با توجه به IT Gartner، در فصل سوم ۲۰۰۶، سونی اریکسون چهارمین سازنده بزرگ تلفن
    همراه در دنیا بعد از نوکیا، موتورولا، سامسونگ است. این شرکت ۸٪ از بازار جهانی
    موبایل را در دست دارد.

حتما یه چیزی بوده که سامسونگو دادم و نوکیا گرفتم

من میخوام بدونم اون چی بوده همین !
    w950 رو سونی اریکسون طراحی کرده و چین امتیازشو خریده....دقت کن...گفتم سونی اریکسون طراحیش کرده نه کمپانیه چینی !!!!

البته سونی چین !
    اگر آیفونو با تمام امکاناتش بزنه و همون کیفیت و همون برند پشتش جعبش هم بزنه made in china (بدونه هیچ فرقی) ...حتما امتیازشو خریده...مگه چین چشه؟

آیفونی که تازه توی اروپا آنلاک شده چطور آپل میتونه بیاد الکی اکتیازشو بده به کشور زپرتی مثل چین ؟
    خیلی گوشی خوبیه .....اگه خوب نبود خز نمیشد

خز شدن گوشیها دلیل خوب بودنشون نیست و چون قیمتش خیلی افت کرد و چین هم زد زیاد شد !
    چرا گوشیهای سامسونگ مثلا u600 خز نشده؟...چرا n73 خز شده ؟

دی900 در سال 2006 پرفروش ترین گوشی بوده ولی خز شده ؟
    افتاد ؟
    ان73 به خاطر اینکه هم آلمان زد هم چین قیمتش از 650 اومد 370 !
    من موندم سامسونگ با چی داره میجنگه ؟ دشمنه فرضی ؟!

سامسونگ با جی800 جی600 پی520آرمانی یو600 دی880 بازم بگم ؟
    جلب رضایت مشتری ! ....این خیلی مهمه

مشتریهای کجا ؟
    جهان سومی دیگه !
    بسه دیگه ......این بحث سونی و چینی بودن و سامسونگ رو ادامه ندیم بهتره

موافقم !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اوههههههههه . چقدر اینجا حرف زدید . من که حوصله نکردم بخونم . اصلا کاملا از بحث خارج شدیم .

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •