همکار جون چرا جوش میاری .... خب راست میگه دیگه مهیار ... گوشی چینی به نظر تو خوبه ؟ ( منظورم اصلا سونی نیستاااااااا)
همکار جون چرا جوش میاری .... خب راست میگه دیگه مهیار ... گوشی چینی به نظر تو خوبه ؟ ( منظورم اصلا سونی نیستاااااااا)
ولی منظور مهیار سونی اریکسون بود تابلو هستش
همون بهتر که بر و بچ جوابش رو ندن
ما كه 2زاريمون اندازه در قابلمست تازه با چتر هم مياد پائين
حتماً منظورش اين نبوده![]()
شما هم هی ...................!
یه سوال تو g600 میشه عکسهای توی رم رو فول اسکرین کرد؟
خوب راست میگم دیگه . خودم هم میدونم که چین درجه 1 2 3 داره ولی درجه 1 برای کره و اروپا و آمریکاست چون جنس های معتبری دارن اونجا رقابت میدن و چین هم مجبور که جنس خوب بده بیرون ولی ایرانی جماعت مفت باشه کوفت باشه . 120 تومن میده کا 750 دو روز بعد هم زوارش در میره یا عکس رو مموری کارت سیو نمیکنه یا فیلم رو روی مموری کارت بد نشون میده و .... منظور هم با تمام گوشیای بود که روشون نوشته made in china . حالا چه مارکش سونی باشه چه مارکش بلوتوث باشه . چین توی ایران آشغال .![]()
به احتمال زیاد میشه !شما هم هی ...................!
یه سوال تو g600 میشه عکسهای توی رم رو فول اسکرین کرد؟
همچین میگه جنس چینی تو ایران آشغال انگار تمام این گوشیها رو این وارد میکنه.......
همون چین سامسونگم میزنه با لیبله کره وارد بازار ایران میکنه و به اسمه گوشی کره ای میکنه تو پاچت ...تو هم دلت خوشه میگی گوشی اصل خریدم...حالا انگار جنس کره ای چه گلی به سرمون زده ...اولین گوشی که خریدم n620 سامسونگ بود ....آنتن دهیش اینقدر عالی بود (تقریبا در حد صفر) که حسرت یه مکالمه 10 دقیقه ای رو به دله ما گذاشت...تا اینکه فروختمش و راحت شدم...رفتم 6020 نوکیا خریدم...از اون موقع دیگه طرف سامسونگ نرفتم...2ماه پیش یکی از آشناها به من گفت که از اون گوشی خیلی باریکه سامسونگ (اسمش یادم نیست) خوشش اومده منم باهاش رفتم جمهوری براش خریدیم....دو هفته گذشت اومد گفت حمید ال سی دی گوشیه شکست!!..
.اینم جنس کره ای !....تا کی میخوای خودتو با این حرفا گول بزنی ! w950 رو من دارم ...حرف نداره ...سگش میارزه به گوشیهای سا....(فکر بد نکنی
)....w950 رو هم که میدونی همش ساخت چین هست...اون درجه 1و2و3 مال گوشیهایی که اصلیت ساختش چینیه...مثلا همین بلوتوث و این tv موبایلهای 200 تومنی ...سونی اریکسون که اصل کمپانیش چینی نیست....گوشیهاش تو چین تحت لیسانس سونی اریکسون ساخته میشه...چین گه میخوره بیاد تو کیفیت های مختلف بزنه..اگه اینطوری کنه دره کارخونشو تخته میکنن!!!...چبنیها هیچ وقت نمیتونن گوشی تقلبی رو با مارک sony Ericsson (همچنین NOKIA ) رو بزنن و روانه بازار کنن ...چون کمپانی شکایت میکنه و دهنشونو صاف میکنه.....میان 1 حرفشو عوض میکنن....مثلا song Ericcson یا suny ericcson.....یا nokja یا nokla ......که مثلا یه مارکه جدیده...
هرکس بگه سونی اریکسون چینی خوب نیست بدونید که داره حرفه مفت میزنه...اصلا گوشی رو تا حالا دستش نگرفته و حرفهایی که از اینور اونور شنیده رو میگه تا وجحه سونی رو خراب کنه
.................................................. ........یاحق...........................................
حمید یه نمه تند رفتی ولی حرف حق زدی
به خدا این سامسونگ خیلی بهتر از این مهیار هستش. این مهیار همش حرفای غیر منطقی میزنه.بهتر بود نام کاربری سامسونگ رو به این میدادن.
در مورد اینکه گوشیهای سامسونگ توی چین تولید میشه و لیبل کره میزنن رو من اطلاعی ندارم.
گوشیهای سونی همون قطعات ارجینال هستش ولی فقط کارگرای چینی بالا سرشونه. و اینکه توی خاک چین ساخته میشه.حالا نمیدونم خاک چین نحس هستش یا نهشاید مهیار بدونه.
در ضمن بعضی گوشیهای موتورلا هم توی چین مونتاژ میشه ولی اصل امریکا هستش و هیچ مشکلی نداره.
پس تو عقیده داری که جنش چینی حرف نداره ( البته حق هم داری چون منم اگه سونی داشتم همینو میگفتم ) !!!همچین میگه جنس چینی تو ایران آشغال انگار تمام این گوشیها رو این وارد میکنه.......
اولا نیشتو ببند ... بعد هم بگو ببینم کدوم گوشی سامسونگ با همچین مشخصاتی توی ایران هست ؟همون چین سامسونگم میزنه با لیبله کره وارد بازار ایران میکنه و به اسمه گوشی کره ای میکنه تو پاچت ...تو هم دلت خوشه میگی گوشی اصل خریدم...
از دنیا بی خبر همین جنس کره ای داره دنیارو میخوره ! چه از نظر ال سی دی و محصولات دیگش ( 2 تا کمپانی غول که سونی اریکسون پیششون پشمه توی کره هست ... سامسونگ , ال جی )..حالا انگار جنس کره ای چه گلی به سرمون زده ...
موقعی که سامسونگ گوشی میزد نوکیا با 3210 خودش داشت کیف میکرد و سونی هم به مخش نرسیده بود تا گوشی بزنه !اولین گوشی که خریدم n620 سامسونگ بود ....آنتن دهیش اینقدر عالی بود (تقریبا در حد صفر) که حسرت یه مکالمه 10 دقیقه ای رو به دله ما گذاشت
نگفتی چطور شکسته ؟ نکنه میخوای بگی توی دستش داشته اس ام اس میزده شکسته ... برو بابا جمش کندو هفته گذشت اومد گفت حمید ال سی دی گوشیه شکست!!...اینم جنس کره ای !....
من که میدونم دلت از کجا پره ! اشکال نداره انشاءالله سونی یه گوشتکوب دیگه میزنه تا بوی گنده کا850 را به بوی خوش تبدیل کنه !!! البته بعید میدونم !تا کی میخوای خودتو با این حرفا گول بزنی
لیاقتت همونه ... واسه قسمت دوم حرفتم اینو میتونم بگم( گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف (فکر بد نکنیw950 رو من دارم ...حرف نداره ...سگش میارزه به گوشیهای سا....(فکر بد نکنی)....
)))
نه ولی چین خریدش به قیمت ......... !!!سونی اریکسون که اصل کمپانیش چینی نیست....
تو مشاور یا سخنگوی کارخونه سونی هستی ؟گوشیهاش تو چین تحت لیسانس سونی اریکسون ساخته میشه...
بچه جان همه اینو میدونن که چین یه محصولو به 3 کبفیت میزنه :چین گه میخوره بیاد تو کیفیت های مختلف بزنه..
1.کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا که کیفیت براشون مهمه نه قیمت !
2.کشوهای در حال توسعه مثل بعضی از کشورهای اروپایی که به اندازه پولی که میدن دوست دارن آش بخورن !
3.کشورهای توسعه نیافته مثل ایران که پول براشون مهمه نه کیفیت کالا !!!
افتاد ؟!
فعلا که زورشون رسیده زدن ( آیفون با همون مارک و همون اسم و همون معروفیت )چبنیها هیچ وقت نمیتونن گوشی تقلبی رو با مارک sony Ericsson (همچنین NOKIA ) رو بزنن و روانه بازار کنن ...
کمپانی ها هیچ غلطی نمیتونن بکنن ! چرا ؟ چون خودشون سیسیتم تولید محصولاتو به چین میدن ! باز چرا ؟ چون کمپانی فکر جیبشه ؟ باز چرا ؟ دیگه فوضولی نکن !چون کمپانی شکایت میکنه و دهنشونو صاف میکنه.....
دیگه اون چینی چیه نوشتی ؟ عالمو آدم میدونن که سونی چینیه واسه ایران دسته 3 !هرکس بگه سونی اریکسون چینی خوب نیست بدونید که داره حرفه مفت میزنه...
من به جرات میگم سونی دست نگرفتم جون متنفرم از این مارک !!!گوشی رو تا حالا دستش نگرفته و حرفهایی که از اینور اونور شنیده رو میگه تا وجحه سونی رو خراب کنه![]()
دیگه پرو بازی در نیار !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)