تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 197 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام:
    در مورد فعالیتهای مژگان عزیز من چند چیز میتونم بگم و اون اینکه:
    نکته اول وسعت فعالیتهای مژگان خانم هست. قبل از اینکه که ایشون همکار فیلم بشوند کاربر فعال چند بخش مختلف بودند (فیلم، موسیقی و زبان). حتی در زمینه ادبیات هم خیلی فعال بودند و هستند که دیگه در آن موقع احتمالا جا نمیشده این عنوان را اضافه کنند!
    دیگر اینکه شاید خیلیها ندونن که بیشتر متنهایی که ایشون میزارن ترجمه خود ایشون هست و نه فرایند راحت تر کپی پیست. برای همین خیلی ار مطالب موجود در تاپیک فیلم منبع بکر و مفیدی هست برای کسانی که علاقمند هستن.
    پست و تاپیکهای مفید او در زمینه زبان و ادبیات و موسیقی کاملا معرف همه هست. چه برسه به فیلم که علاقه اصلیشون هست.
    توجه به نکات ظریف و علاقمندی به ژانرهای مختلف سینمایی باعث وسعت اطلاعات در این زمینه شده و به همین دلیل کمک خیلی زیادی به این بخش میکنند.
    اما در کنار همه اینها در تاپیک آشپزی هم دیده ام که فعال بوده اند.
    متاسفانه خیلی از خانمهای امروزی فکر میکنند که اگر مثلا ادعا کنند آشپزی بلد نیستند به افتخارات ایشان افزوده میشود!! در همه جای دنیا به داشتن توانایی خود افتخار میکنند و در ایران احتمالا بعضی ها به نداشتنش!
    اما ایشون نشون دادند که هم میتوان فعال بود و هم توانایی های ذاتی خود را پنهان نکرد.

اما چند نکته در مورد نقد(؟) های دیگران بود که بد نیست کمی روشن شود.
    مسئله اواتار که خیلی نخ نما شده و دیگر نیازی به توضیح ندارد.
    اما متاسفانه بعضی ها عکس استاد ناظری در امضاء ایشان را بفهمی نفهمی به سخره گرفته اند. من نمیدونم این دیگه چه جورشه که تو یک کشور افراد خود آن کشور به بزرگان هنری خود بی احترامی میکنند.
    باور کنید تو این زمینه یجورایی منحصر به فردیم.

در پایان باز هم از فعالیتهای مفید مژگان خانوم تشکر میکنم.
    به به
    ببینید کی اومده
    سلام جلال جان خوبی؟

من که خیلی منتظر و مشتاق بودم بیایی و نظرت را بگی(گرچه تن و بدنم هم می لرزید از نقدی که فکر می کردم می گی)

می دونی نظراتت را خیلی قبول دارم و الان بسیار خوشحالم که این تعریف ها رو از تو دوست خوب شنیدم..

ممنون از لطفت...

به خودم امیدوار شدم.

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شرمنده دوتا سووال بود شما 1 ی رو جا انداختید

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خوب
    با توجه به اینکه وقت این بنده حقیر تموم شده
    می خواستم از تک به تک دوستانی که تشریف آوردند..وقت گذاشتن و نظر خود را گفتند تشکر کنم

واقعا مرهون لطف تک به تک دوستان شدم...

خدایی اظهار نظرهای شما..نیرو و انگیزه ای مضاعف بهم داد.

اگر کسی جواب سوالش..نقدش.. و یا هر موضوع مطرح شده را نگرفته ازش عذرخواهی می کنم کما انکه من تمام تلاشم را کردم که به همه مطالب جواب بدم،البته به صورت واضح...

قربان همگی شما
    مژگان

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شرمنده دوتا سووال بود شما 1 ی رو جا انداختید

سلام دوست عزیز اصلاح شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر مياد كه اكثر ما نقد رو با تشكر اشتباه گرفتيم .

به صاحب ابن تاپيك توصيه اي كردم كه اميدوارم گوش كنه .

عسل بانو جان دلت رو به اين تشويق هاي فرم خوش نكن . دور نيست زماني كه به خاطر نبود اين مسايل دپرس بشي .

لعنت به اين دوره زمونه كه همه رو به دنياي مجازي روي گردان كرده .

ببخشيد اگه رفتم تو جاده خاكي . . . . .

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز شما اصلا به عرایض بنده توجه نکردید..احتمالا اینم ادامه همون پستی هست که جوابه منو پیشاپیش داده بودید....

اگر هم با جنسیت و مذکر و ماده بودن مشکل دارید....احتمالا باید به پروردگار یا کسانی که این واژه ها و و دسته بندی هارو ابداع کردند رجوع کنید.
    با توجه به اینکه وقت شما تمام شده انتظار جواب ندارم اما فقط این مسئله رو گوشزد کنم که اولا عرایضی نبود یه عرض کوچیک بیشتر نبود. طوری گفتی عرایض که یکی ندونه فکر میکنه یه کاغذ A4 مطلب نوشتی. در مورد جواب پیشاپیش هم نه متاسفانه شما جلو زدی مارو من دارم جواب ها رو پساپیش میدم. اتفاقا ما به پروردگار مراجعه کردیم دیدیم همه جا گفته مرد و زن از یک به قول شما جنس آفریده شده اند. این موضوع فقط یه تذکر ساده بود شاید خیلی مسخره بیاد که من به یک کلمه به این سادگی گیر دادم اما در اصل هدف من گیر دادن به این موضوع نبود چون یه اشتباه لپی بود و زیاد اهمیتی نداشت اما اون چیزی که مهمه اینه که متاسفانه هیچ وقت زیربار اشتباه یا نقد نمیرید. البته الان تو جامعه ما اکثریت همینطوری هستن. من به اینجور آدمها میگم توجیه گر !!! یعنی برای اشتباهات فاحشی که مرتکب میشن هم توجیه دارن و اگر احساس کنن اوضاع خیطه مغلطه میکنن و شخص منتقد رو زیرسوال می برن و ادعا میکنن که منتقد به عرایضشون توجه نکرده و یا اشتباه برداشت کرده و یا با درج یک حکایت بی ربط سعی میکنن خودشون رو از لحاظ علم و فرهنگ بالاتر نشون بدن و یه جورایی منتقد رو مسخره کن در آخر اگر باز هم نتیجه نداد یه جوری سرهم قضیه رو میارن و ... به هر حال این هم در نوع خودش یک نقد بود. اما به قول آقا بهروز اینجا بیشتر شده تاپیک تشکر... در صورتیکه نقدی هم بشه اگر ملایم باشه با گفتن اینکه شما درست میگید ولی ....( توجیه ) و اگر تند باشه ... ( توجیه ) ... بسنده میکنن.

در کل میشه اینجوری گفت تاپیک نقد برعکس شده... یعنی به جای اینکه نقد شونده متوجه اشتباهات و ایراداتش بشه و بقیه نقدش کنن اونهایی که میان نقد میکنن متوجه اشتباهاتشون میشن و توسط فرد نقد شونده مورد انتقاد قرار میگیرن و این به نظرم خیلی جالبه. یعنی من الان اگر بخوام یه موردی رو در رابطه با انجمن فیلم بگم در همون راستا مورد نقد مژگان خانم قرار میگیرم و میفهمم که اشتباه میکردم!!!

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آگرچه بوته زار ایندفعمون هم کچل شد رفت اما من باید اینا رو بگم. بزارین بگم عقده ای میشم هان!!
    سلام
    بابا اخه ترم دانشگاه هم چهار ماهه..حالا ما چهار ماه نم خوایم.. 4 هفته..نه بابا یک هفته بهم مهلت بدین خوب

OK فکر کنم مفید بودییییمممم!!( به طریقه باغ مظفری بخونید!)
    ما به شما همون 1 ماه رو وقت میدیم به شرطی که با یه زیر نویس خوب بیاین. قبول؟ بعدش هم وقتی که ایشالا امیر جون ( که خیلی بد شد که یه پست هم تو این بوته زار نداد) به طور کامل برگشت به امید خدا گروه زیر نویس سایت رو تشکیل میدیم (میدین!)
    راستی من اصلا متوجه عمق این عکس نشده بودم هان! این همین آلپاچینو خودمونه!

در انتها به رسم يادبود اخرين اثر مرحوم پسر روحاني را به ايشان تقديم مينمايم(ايشان بعد از خلق اين اثر بن يا بالاتر از بن مفقود اثر شدن RohAm Ram2 )

پدرام جان فکر کنم سیگارش هم بود بهتر بود (هرچی نباشه بانوی سیگاریمونه دیگه)

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با توجه به اینکه وقت شما تمام شده انتظار جواب ندارم اما فقط این مسئله رو گوشزد کنم که اولا عرایضی نبود یه عرض کوچیک بیشتر نبود. طوری گفتی عرایض که یکی ندونه فکر میکنه یه کاغذ A4 مطلب نوشتی. در مورد جواب پیشاپیش هم نه متاسفانه شما جلو زدی مارو من دارم جواب ها رو پساپیش میدم. اتفاقا ما به پروردگار مراجعه کردیم دیدیم همه جا گفته مرد و زن از یک به قول شما جنس آفریده شده اند. این موضوع فقط یه تذکر ساده بود شاید خیلی مسخره بیاد که من به یک کلمه به این سادگی گیر دادم اما در اصل هدف من گیر دادن به این موضوع نبود چون یه اشتباه لپی بود و زیاد اهمیتی نداشت اما اون چیزی که مهمه اینه که متاسفانه هیچ وقت زیربار اشتباه یا نقد نمیرید. البته الان تو جامعه ما اکثریت همینطوری هستن. من به اینجور آدمها میگم توجیه گر !!! یعنی برای اشتباهات فاحشی که مرتکب میشن هم توجیه دارن و اگر احساس کنن اوضاع خیطه مغلطه میکنن و شخص منتقد رو زیرسوال می برن و ادعا میکنن که منتقد به عرایضشون توجه نکرده و یا اشتباه برداشت کرده و یا با درج یک حکایت بی ربط سعی میکنن خودشون رو از لحاظ علم و فرهنگ بالاتر نشون بدن و یه جورایی منتقد رو مسخره کن در آخر اگر باز هم نتیجه نداد یه جوری سرهم قضیه رو میارن و ... به هر حال این هم در نوع خودش یک نقد بود. اما به قول آقا بهروز اینجا بیشتر شده تاپیک تشکر... در صورتیکه نقدی هم بشه اگر ملایم باشه با گفتن اینکه شما درست میگید ولی ....( توجیه ) و اگر تند باشه ... ( توجیه ) ... بسنده میکنن.

در کل میشه اینجوری گفت تاپیک نقد برعکس شده... یعنی به جای اینکه نقد شونده متوجه اشتباهات و ایراداتش بشه و بقیه نقدش کنن اونهایی که میان نقد میکنن متوجه اشتباهاتشون میشن و توسط فرد نقد شونده مورد انتقاد قرار میگیرن و این به نظرم خیلی جالبه. یعنی من الان اگر بخوام یه موردی رو در رابطه با انجمن فیلم بگم در همون راستا مورد نقد مژگان خانم قرار میگیرم و میفهمم که اشتباه میکردم!!!

سلام
    مسئله اینه که شما هم نمی خواهی قبول کنی
    نقد بی جایی گفتی
    اصلا مشکلی نبوده
    چرا شما اینجوری فکر نمی کنی؟
    در همین تاپیک دو سه نفر اشکال(شاید بشه گت چیزی گفتن که تعریف نبود) از بنده گرفتند.. و از دید بنده هم به جا بود..

وقتی همکار شدم لحنم خشک شده..کمتر شوخی می کنم ..و کمی سخت می گیرم...

این سه تا چیزی که گفتند را قبول کردم چون به جا بود

اما شما که دقیقا برای امین هم همین حرف را می زدید..به نظر بنده فقط می خواهید حرفی زده باشید که دچار گناه نقد نکردن نشده باشید.. و اصلا به حرف طرف مقابل هم توجه نمی کنید......

من وقتی قبول کردم که مهمان این تاپیک باشم..اصلا و به هیچ وجه انتظار نداشتم مورد لطف دوستان قرار بگیرم..به همین دلیل هم دوستان نزدیکم منو از این کار بر حذر داشتند...چون همگی منتظر انتقادات سفت و سخت بودیم(یا بهتره بگم تخریب شخصیت و توهین)

من کلا این موضوع را متوجه نمی شم..(البته بحث خودم نیست..به صورت کلی می گم)خوب برخی اوقات کاربرهای میان اینجا که فعالیتشون از دید دیگر دوستان مشکلی یا مشکل بخصوصی نداره.. در نتیجه بیشتر تشکر می کنند.
    خوب چرا این به مذاق برخی خوش نمی اد؟
    ------------

ضمن اینکه من اصلا اشتباهی در به کار بردن کلمه همجنس نمی بینم که تازه فکر کنم اشتباهم فاحش بوده...یا حتی لپی
    ضمن اینکه موردی که اشاره کردید درباره حکایت به اندازه کافی وقت داشتید..بهتر بود همون موقع عنوان می کردید...
    به قول معروف وای به خونی که یکشب ازش بگذره...
    بهتره به جای اینهمه جلو زدن..نقدتون را از انجمن فیلم بگید یا درست هست یا نیست در هر دو حالت بنده پاسخ می دم

در راستای جامعه شناسی شما بنده هم باید یک نکته جامعه شناسی عنوان کنم که

الان توی جامعه ما اینجوری شده..که اغلب فکر می کنند اگر انتقادی از کسی داشتند..حتما انتقادشون درست و به جا بوده و اون شخص باید قبول کنه...

که این اغلب کاملا در اشتباه هستند....بنده نظری دارم عنوان می کنم سه حالت داره نظر بنده درست نبوده....جوابی که طرف مقابل می ده منو قانع نمی کنه
    نظر بنده درست هست..طرف مقابل هم قبول می کنه

--------------------------------------

من هنوز هم معتقدم بنده جنسیتم با شما فرق داره..
    کمی روی این موضوع فکر کن و البته کمی هم مطالعه کن..متوجه می شی
    من چی می گم.فقط کافی هست کسی کمی مطالعه داشته باشه تا متوجه بشه استفاده از کلمه جنسیت..همجنس ..جنس مخالف در ادبیات فارسی متداول هست.

وقتی داری فرمی مثلا برای مشاوره پر می کنی..یا همین یاهو وقتی می خواهی فرق رجیستر پر کنی غیر از اینه که نویشه gender یا توی فرم مشاوره نوشته جنسیت
    خوب این منظور چیه؟
    یعنی جنسیت فرق داره..نر داریم یا ماده...اگر نر و ماده با هم فرق نداشت همه را با یک اسم می نامیدند....نه با تا اسم مختلف..
    می گن جنس مخالف یا جنس موافق..یعنی حتی اگر به یک مورد هم باشه اختلافی هست...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به نظر من کسی که توی چنین تایپیکی شرکت می کنه یعنی خودشو برای هر چیزی آماده کرده در ضمن کمی بهتر است به واژه ی نقد عمیق تر بنگریم نقد به معنی ظاهر ساختن عیب یا محاسن در مورد هر چیزی یا کسی است که متاسفانه ما(منظورم انسان نوعی است) اکثرا یکیشو در نظر می گیریم.
    خود من زیاد به انجمن فیلم نمی رم و فقط در مورد تایپیک پزشک دهکده و ماموران مخفی پلیس گذری به اونجا داشتم و به خودم هم اجازه ندادم نقدی درمورد عسل بانو جان بکنم.
    با تشکر

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب الكي شعله زير قابلمه را زياد نكنيد.اين كار را بايد چند روز قبل ميكرديد نه الان.

==============================================

امروز ما به استقبال كاربري ميرويم كه مثل گربه ملوس، مثل جغد عجيب ، مثل آهو تيز رو و مثل جن ناشناخته است

كاربري كه مثل سايه ميايد و مثل سايه ميرود و حاشيه ماشيه را بيلميز است(درست گفتم؟؟) اگر شخصا چند بار صحبت نميكردم با ايشان ، شايد فكر ميكردم يكي از اكانتهاي مديران است مگه ميشود كاربر بود و حاشيه نداشت؟؟ مگر ميشود دختر بود و شيطون نبود؟؟؟ مگر ميشود همكار باشي اما ....

بله درست متوجه شديد ميزبان اين هفته يك خانم همكار انجمن است

خيلي از شما ايشان را نميشناسيد و وقتي اسمش را بشنويد با خود ميگوييد : اين تا حالا كجا بود؟؟!!
    ايدي كاربري ايشان مثل خيلي چيزهاي ديگرش عجيب است

تنها از 2 حرف تشكيل شده.
    به قول 007 : باند ......جيمز باند
    ايشون هم : مگ ...... مگ مگ

بر خلاف عسل مگ دختري با احساسات لطيف است.پس در بيان نقدها مراعات حالشان را بكنيد( الكي گفتم بريزيد سرش)

من فقط موندم شما براي نقد چي داريد بگيد.نه اواتورش مشكل دارد نه شما از ادبيات چيزي متوجه ميشويد پس فكر كنم اين هفته شلغم پزون داريم

به هر حال.شايد اين بهانه اي بشود كه شما چند تايپيك آخر ايشان را ببينيد و بخوانيد

به عنوان اولين نفر افتتاح مينمايم:

فرانك خانم شما چرا دعوت اين تايپيك را قبول كرديد و چه هدفي داشتيد؟

-- به نام خدا فرانك هستم . من از شما تشكر ميكنم كه من و دعوت كرديد راستش را بخواهيد ....
    ادامه دارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •