تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 197 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    من اعتقادی به نقد کاربر و یا شخص در حوزه ی سایبر ندارم تنها چند سووال دارم :
    بخش دانلود فیلم دارای بیش از 3000 تاپیک هست که بدلیل از بین رفتن تاریخ مهلت فایل های آپ لود شده به جرات بیش از 2000 تاپیک آن حداقل (بدون آمار رسمی) کاملا زایدند
    سووالم اینه که چرا این تاپیک ها حذف نمی شودند ؟
    چه اینکه این انجمن برای موتورهای جستجو خوانده نمی شه ، پس بود و نبود این تاپیک ها در رنکینگ سایت هم تاثیری نداره
    آیا جای تاپیک های "wallpaper همه هنر پیشه های زن " و مثل آن در گالری عکس نیست ؟ این نوع تاپیک ها چه بار سینمایی و یا هنری دارند ؟
    پیشتر از اینکه ملاحظه می فرمایید ممنونم
    در مورد لقب هم من بشخصه لقب : خانم معلم ، رو می دم چون یکجور شخصیت معلم های خانم مهربان رو از نام کاربری "عسل بانو" در خاطرم یاد دارم

در آغاز فعالیت Marshal_Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

Oldman;s right but no one and amin no one cares !!! why ?

i know but rather not to say

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی چی تموم شد؟ هنوز که جواب پست آخر من رو ندادن.
    بابا آقا پدرام بزار از این بوته زار لا اقل یه سوء استفاده ای بکنیم یه زیر نویس کنه درست حسابی برای سایت درست کنیم! هی خودش میخواد چش و گوش در بیاره، حالا که ما داریم براش در میاریم نمیذاره!

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز
    ممنونم ازتوجهتون .تا اخر شب به همه پستهای باقی مانده جواب می دم.

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام:
    در مورد فعالیتهای مژگان عزیز من چند چیز میتونم بگم و اون اینکه:
    نکته اول وسعت فعالیتهای مژگان خانم هست. قبل از اینکه که ایشون همکار فیلم بشوند کاربر فعال چند بخش مختلف بودند (فیلم، موسیقی و زبان). حتی در زمینه ادبیات هم خیلی فعال بودند و هستند که دیگه در آن موقع احتمالا جا نمیشده این عنوان را اضافه کنند!
    دیگر اینکه شاید خیلیها ندونن که بیشتر متنهایی که ایشون میزارن ترجمه خود ایشون هست و نه فرایند راحت تر کپی پیست. برای همین خیلی ار مطالب موجود در تاپیک فیلم منبع بکر و مفیدی هست برای کسانی که علاقمند هستن.
    پست و تاپیکهای مفید او در زمینه زبان و ادبیات و موسیقی کاملا معرف همه هست. چه برسه به فیلم که علاقه اصلیشون هست.
    توجه به نکات ظریف و علاقمندی به ژانرهای مختلف سینمایی باعث وسعت اطلاعات در این زمینه شده و به همین دلیل کمک خیلی زیادی به این بخش میکنند.
    اما در کنار همه اینها در تاپیک آشپزی هم دیده ام که فعال بوده اند.
    متاسفانه خیلی از خانمهای امروزی فکر میکنند که اگر مثلا ادعا کنند آشپزی بلد نیستند به افتخارات ایشان افزوده میشود!! در همه جای دنیا به داشتن توانایی خود افتخار میکنند و در ایران احتمالا بعضی ها به نداشتنش!
    اما ایشون نشون دادند که هم میتوان فعال بود و هم توانایی های ذاتی خود را پنهان نکرد.

اما چند نکته در مورد نقد(؟) های دیگران بود که بد نیست کمی روشن شود.
    مسئله اواتار که خیلی نخ نما شده و دیگر نیازی به توضیح ندارد.
    اما متاسفانه بعضی ها عکس استاد ناظری در امضاء ایشان را بفهمی نفهمی به سخره گرفته اند. من نمیدونم این دیگه چه جورشه که تو یک کشور افراد خود آن کشور به بزرگان هنری خود بی احترامی میکنند.
    باور کنید تو این زمینه یجورایی منحصر به فردیم.

در پایان باز هم از فعالیتهای مفید مژگان خانوم تشکر میکنم.

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تنها نظری که دارم اینه که فعالیتشون فوق العاده خوب هست .
    سطح اطلاعات خوبی دارن ... پستهاشون خوب هست .
    و از کاربران خوب و فعال انجمن p30world هستن .
    انشا... که هم در زندگیشون همینطوری موفق باشن .
    با آرزوی کامیابی وسلامتی برای مژگان خانم .

در آغاز فعالیت Marshal_Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

6

Seems ur right d
    sise
    Last edited by Marshal_Reza; 13-12-2007 at 21:06. دليل: busy topic

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام
    مسلما من و شما از یک جنس نیستیم
    چون بنده مونث هستم و شما مذکر.

این حرف را هم بر این اساس زدم که برخی اوقات خانومها(که همه بانوان عزیز این سایت مستثنی هستند)دچار نوعی حسادت می شیم که نمی تونم یا نمی خواهیم از خانومی دیگر تعریف کنیم.
    یا شاید این نظر به صورت کلی درست نباشه....اما حداقل من تجربیاتی داشتم که اینو بهم ثابت کرده.
    به نظر من اشتباهه. چون زن و مرد به غیر از بعضی خصوصیات روحی و جسمی بقیه ارگانیسم بدنشون دقیقا مثل همه.

به کار بردن کلمه جنس ، هم جنس ، جنس مخالف و ... در مورد انسان خیلی زشت و توهین آمیزه البته باز هم به نظر من !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    ممنونم..البته این واسه خودت هم مناسب هست ها

سلام به همگی؛

این لقب قبلا برای کسی پیشنهاد شده یا نه؟

اگه نشده، من میگم: آچار فرانسه ی p30 (مخصوصا فیلم و موسیقی)

واقعا همینطوره...

سلام

نمی دونم چرا اسم این اچار فرانسه که میاد یاده تیم ملی می افتم..بدون هیچ دلیل خاصی

+

از اونجایی که بنده به کار طاقت فرسای ترجمه هم مشغولم..

در نتیجه مژگان چلنگر هم بد نیست

من نمی دونستم اینجا دارین چیکار می کنین وگرنه خودم اول لقب می دادم به عسل
    لقب پیشنهادی من:

عسل پاچینو مژگان مترجم شهرام بانوی فعال
    سلام
    آرام جان خیلی خیلی توپ بود

ممنونم خانومم

عسل بانو زیر نویس کردن یاد گرفتی یا نه؟ حالا فردا هم بوته زارت تموم میشه و ما دستمون به هیچ جا بند نیست هان! منتظریم .
    سلام
    بابا اخه ترم دانشگاه هم چهار ماهه..حالا ما چهار ماه نم خوایم.. 4 هفته..نه بابا یک هفته بهم مهلت بدین خوب

خوب عزيزان هر شروعي يك پاياني دارد ولي ما متاسفانه از اول پايان داشتيم (يخ كني)

زمان حضور بانو عسل به پايان رسيد.به زودي يك لقب از ميان لقبها برگزيده ميشود و در پست اول به يادگار جلوي اسمشان قرار ميگيرد.(فكرش را بكنيد 10 سال بعد بچه هاش بيان بگن مامان بزرگ اين عسل بانو معروف به عمو سيگاري شما بودي؟؟(نميدونم چرا بچه هاش ميگن مامان بزرگ) )
    به هر حال هر خوبي و بدي از ايشان ديديد به من ببخشيد
    در انتها به رسم يادبود اخرين اثر مرحوم پسر روحاني را به ايشان تقديم مينمايم(ايشان بعد از خلق اين اثر بن يا بالاتر از بن مفقود اثر شدن RohAm Ram2 )

خوب از همگي ممنون كه اولين بانوي اين تايپيك را سالم تحويل خانواده داديد.به زودي نفر بعدي كه شايد موجب حيرتتان بشود معرفي ميشود.
    اين فرد كسي نيست جز .......
    سلام
    پدارم جان منتظر آشت بودمفکر کنم آشت ته گرفته روت نشد رو کنیش

بابت عکس..اگه یه سیبیل مشتی مدل شهرام عزیز می ذاشتین کامل می شد ها...

ممنونم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با سلام
    من اعتقادی به نقد کاربر و یا شخص در حوزه ی سایبر ندارم تنها چند سووال دارم :
    بخش دانلود فیلم دارای بیش از 3000 تاپیک هست که بدلیل از بین رفتن تاریخ مهلت فایل های آپ لود شده به جرات بیش از 2000 تاپیک آن حداقل (بدون آمار رسمی) کاملا زایدند
    سووالم اینه که چرا این تاپیک ها حذف نمی شودند ؟
    چه اینکه این انجمن برای موتورهای جستجو خوانده نمی شه ، پس بود و نبود این تاپیک ها در رنکینگ سایت هم تاثیری نداره
    آیا جای تاپیک های "wallpaper همه هنر پیشه های زن " و مثل آن در گالری عکس نیست ؟ این نوع تاپیک ها چه بار سینمایی و یا هنری دارند ؟
    پیشتر از اینکه ملاحظه می فرمایید ممنونم
    در مورد لقب هم من بشخصه لقب : خانم معلم ، رو می دم چون یکجور شخصیت معلم های خانم مهربان رو از نام کاربری "عسل بانو" در خاطرم یاد دارم
    سلام دوست عزیز
    ممنونم از اینکه زحمت کشید و نظرت را گفتی که اتفاقا اشاره به جایی هم بود.
    والا تا اونجایی که بنده در جریان هستم این تاپیکها(که شامل لینکها و اطلاعاتی درباره فیلم است) نتیجه زحمت دوستان هست.به همین دلیل پاک کردن آنها از دید بنده به هدر دادن زحمت های این دوستان می باشد.
    ضمن اینکه وقتی دوستان تشریف میارند زیرشاخه دانلود و فیلمی مد نظرشون باشه..سرچ می کنند اگر جز این فیلمهایی باشه که اشاره کردید،پست می دهند و می خوان که دوباره لینک گذاشته بشه

اگر هم خودشون لینک جدید دارند از همان تاپیکهای قدیمی استفاده می کنند

در نتیجه از دیده بنده زیاد هم غیر ضروری و مفید نیستند.

البته تصمیم اصلی با مدیر عزیز انجمن می باشد

درباره تاپیکی هم ذکر نمودید

یک کپی از ان به زیرشاخه گالری عکس منتقل شده..و از دید من چون در هر حال مربوط بخ فیلم وسینماست و از طرفی طبیعی است کاربری که تازه وارده و زیاد با انجمن ها اشنایی نداره..وقتی میاد فیلم...سراغه عکسها و والپیرپهای بازیگران مورد نظرش را از این انجمن می گره.
    حضور این جور تاپیکها زیاد غیر منطقی نیست.

درباره لقب هم لطف دارید..ممنونم

چی چی تموم شد؟ هنوز که جواب پست آخر من رو ندادن.
    بابا آقا پدرام بزار از این بوته زار لا اقل یه سوء استفاده ای بکنیم یه زیر نویس کنه درست حسابی برای سایت درست کنیم! هی خودش میخواد چش و گوش در بیاره، حالا که ما داریم براش در میاریم نمیذاره!
    سلام
    چشم
    در جلوی چشم همه قول می دم...به محض اینکه کارم سبک بشه حتما برای ترجمه زیرنویس ها و یادگیری کارهای مربوطه اقدام می کنم

تنها نظری که دارم اینه که فعالیتشون فوق العاده خوب هست .
    سطح اطلاعات خوبی دارن ... پستهاشون خوب هست .
    و از کاربران خوب و فعال انجمن p30world هستن .
    انشا... که هم در زندگیشون همینطوری موفق باشن .
    با آرزوی کامیابی وسلامتی برای مژگان خانم .

سلام
    دادا..همشهری

ممنونم از لطفت..شرمنده نمودی ما را
    به نظر من اشتباهه. چون زن و مرد به غیر از بعضی خصوصیات روحی و جسمی بقیه ارگانیسم بدنشون دقیقا مثل همه.

به کار بردن کلمه جنس ، هم جنس ، جنس مخالف و ... در مورد انسان خیلی زشت و توهین آمیزه البته باز هم به نظر من !!!
    سلام
    دوست عزیز شما اصلا به عرایض بنده توجه نکردید..احتمالا اینم ادامه همون پستی هست که جوابه منو پیشاپیش داده بودید....

اگر هم با جنسیت و مذکر و ماده بودن مشکل دارید....احتمالا باید به پروردگار یا کسانی که این واژه ها و و دسته بندی هارو ابداع کردند رجوع کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •