تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: درخواست : اطلاعاتی در مورد فضا و زمان .

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

تئوري گرانش انيشتين و تئوري كوانتومي نمي توانند در توصيف قوانين با هم متحد شوند .
    اين فيزيكدان نظري علت اين اتفاق را يكي از ابعاد مخفي زمان ميداند . و در اين صورت شما به يك بعد اضافي ديگر از فضا نيز احتياج پيدا خواهيد كرد . پس يك زمان دو بعدي و يك فضاي چهار بعدي .

نظرتون راجع به این چیه؟
    اینکه بحثش خیلی مفصله ... خودم هنوز در مورد این قضیه اطلاعات کافی ندارم ... برای همین نمی تونم براتون توضیح بدم ...

اما جدیدا حتی در نظریه ی ریسمان یا کوانتم ( دقیقا یادم نمیاد کدوم بود ) برای توضیح جهان 26 بعد نیازمند شدن ...

پروفشنال Like Honey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اینکه بحثش خیلی مفصله ... خودم هنوز در مورد این قضیه اطلاعات کافی ندارم ... برای همین نمی تونم براتون توضیح بدم ...

اما جدیدا حتی در نظریه ی ریسمان یا کوانتم ( دقیقا یادم نمیاد کدوم بود ) برای توضیح جهان 26 بعد نیازمند شدن ...

کا ملا باهاتون موافقم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

یادم هست در دوران کارشناسی یک مقاله در نشریه ی دانشجویی چاپ کردم که پیشنهاد سه بعد زمانی رو مثل سه بعد مادی داده بودم. این ایده فقط بر اساس یک سری تقارن ها بود و یک سری مباحث دیگه. خیلی خوشحالم که افراد بزرگ تری هم در کارهاشون به نتایج مشابهی رسیده اند. البته نه کار خودم رو تایید می کنم و نه کار آنها رو. از این دست خبرها زیاد هستند. فقط وقتی باور کنید که آنها رو در مجلات Isi ببینید.
    26 بعد هم چیز جدیدی نیست (البته تا جدید رو چی بدانید). این مسأله رو من حداقل 5-6 سالی هست می دانم. از آن جالب تر ابعاد اعشاری هستند.
    در ضمن دقت کنید که 26 بعد به هیچ وجه مشاهده نشده اند و در هیچ آزمایشگاهی به اثبات نرسیده اند، بلکه این ابعاد فقط در حد جواب هایی تئوری و ریاضی به مسائل بی پاسخ ما هستند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام

یادم هست در دوران کارشناسی یک مقاله در نشریه ی دانشجویی چاپ کردم که پیشنهاد سه بعد زمانی رو مثل سه بعد مادی داده بودم. این ایده فقط بر اساس یک سری تقارن ها بود و یک سری مباحث دیگه. خیلی خوشحالم که افراد بزرگ تری هم در کارهاشون به نتایج مشابهی رسیده اند. البته نه کار خودم رو تایید می کنم و نه کار آنها رو. از این دست خبرها زیاد هستند. فقط وقتی باور کنید که آنها رو در مجلات Isi ببینید.
    26 بعد هم چیز جدیدی نیست (البته تا جدید رو چی بدانید). این مسأله رو من حداقل 5-6 سالی هست می دانم. از آن جالب تر ابعاد اعشاری هستند.
    در ضمن دقت کنید که 26 بعد به هیچ وجه مشاهده نشده اند و در هیچ آزمایشگاهی به اثبات نرسیده اند، بلکه این ابعاد فقط در حد جواب هایی تئوری و ریاضی به مسائل بی پاسخ ما هستند.

خب
    بعد چهارم رو هم نمیشه در هیچ آزمایشگاهی به اثبات رسانید
    تا چه برسه به اون 26 بعد
    نظرتون راجع به این چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

دانلود رایگان کتاب فیزیک هالیدی جلد 1 – ویراست چهارم – به زبان فارسی – وقت کردید یه سر بزنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببخشید این مطلبی که شما گذاشتید هیچ ربطی به این تاپیک نداره
    قبلا گفتم بازم می گم لطفا از گذاشتن پست های بی ربط خود داری کنید
    .........................

نظرتون رو راجع به این مطلب بگید لطفا
    ............
    .........

فيزيكدانان راهي را براي « ديدن » ابعاد اضافي يافته اند

يك هندسه ي شش بعدي ممكن شبيه آنچه فيزيكدانان دانشگاه ويسكانسين مطالعه كرده و به كمك رايانه توليد شده است .

با دقت نگريستن به گذشته و زمان پس از مهبانگ ، فيزيكدانان دانشگاه ويسكانسين – مديسون (Wisconsin-Madison) رهيافتي را اختراع كرده اند كه مي تواند به نمايان ساختن شكل هاي پنهان ابعاد ديگر عالم كمك كند .

يك بررسي جديد نشان مي دهد كه ابعاد اضافي را مي توان با رمز گشايي از تأ ثير آن ها بر انرژي آزاد شده از تولد شديد عالم در 13 بيليون سال پيش يافت . اين روش كه در شماره ي 2 فوريه ي فيزيكال ريو يو لترز چاپ شده است ، نشان مي دهد فيزيكدانان مي توانند داده هاي تجربي را براي پي بردن به سرشت اين ابعاد گريزپا به كار برند – كه وجود آن عنصري سر نوشت ساز ولي هنوز اثبات نشده براي نظريه ي ريسمان – مدعي اصلي براي يك « نظريه ي همه چيز» وحدت يافته است .

دانشمندان نظريه ي ريسمان را مطرح ساخته اند كه طبق آن هر چيز موجود در عالم از رشته هاي ريز و ارتعاش كننده ي انرژي ساخته شده است ، تا اصول فيزيكي مربوط به همه ي اجسام از كهكشان هاي عظيم تا ذره هاي زير اتمي را در بر بگيرد . گرچه اين نظريه پيشگام توضيح چارچوب كيهان است ، ولي تا كنون ، آزموده نشده است .

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این مقاله رو فکر کنم برات نزاشتم ... خیلی کامل و جامع در مورد فضا و زمان توضیح می ده ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حتما تا به حال اسم نظریه ابر ریسمان به گوشتون خورده حرف من الان این نظریه نیست اما مطالب این نظریه است
    کلود لولاس برای اولین بار کشف کرد که مدل اصلی ریسمان ظاهرا در 26 بعد ، از ساختار ریاضی بهتری برخور دار است. بهد دو دانشمند از دانشگاه ام ای تی نشان دادند که این نظریه از هم می پاشد مگر اینکه در 26 بعد تعریف شده باشد.
    اما به زودی فیزیکدان ها کشف کردن که نظریه ابر ریسمان مدل نوو - شوارتز - رامون تنها در 10 بعد ساز گار است

بور در جایی گفته هر نظریه بزرگ باید به اندازه کافی گیج کننده باشد

این در مورد بحث تعداد ابعاد اما.....................

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

10

بازم میخوام مطالبمو توی چند پست بدم
    اما این چند پست اولی به نظر بی ربط میاد ولی.......

تجسم ابعاد بالاتر
    افکار ما که از ابتدا به اجسام ،مفهوم سه بعدی در فضا می دهد نمی تواند اجسام با ابعاد بالاتر را در فضا تصور کند.حتی فیزیکدانها نیز به جای سعی در تجسم آنها ،با ریاضیات مطلق با انها رو برو می شوند.

یک داستان
    :

ساده ترین راه برای درک جهان با ابعاد بالاتر مطالعه جهان با ابعاد پایین تر است.تصور میکنیم مردم ""کشور سطحیها"" در روی سطح یک میز زندگی می کنند. شخصیت اول این داستان آقای 4 گوش

است......................اقای چهار گوش شخصی با مرتبه و رتبه بالایی در کشورش است و از زندگی خود لذت می برد تا اینکه روزی شخصی از ""کشور فضاییها""(دنیای سه بدی) در برابر او

ظاهر می شود و از عجایب یک بعد دیگر تعریف میکند.

هنگامی که مردم کشور فضاییها مردم کشور سطحیها را می بینند، می توانند ،ذاخل بدن آنها و اندام های درونی آنها را نیز مشاهده کنند. و به این ترتیب روی اشخاص کشور سطحی ها اعمال

جراحی انجام دهند بدون اینکه پوست آنها را بشکافند

.

گر موجودات با ابعاد بالاتر وارد دنیایی با ابعاد پایین تر بشوند چه روی می دهد؟ زمانی که ""لرد کره""از کشور فضاییها وارد کشور سطحیها میشود"]آقای 4 گوش تنها دایره هایی را می بیند که مرتبا

بزرگ می شوند و وارد دنیای او میشود آقای 4 گوش نمی تواند لرد کره را ببیند فقط می تواند مقاطعی از نیمرخ او را ببیند

لرد کره از اقای چهار گوش دعوت می کند تا او نیز از کشور او بازدید کند. با حرکت آقای چهار گوش به طرف بعد سوم چشمان او تنها مقاطعی دو بعدی از فضای سه بعدی کشور فضاییها را می بیند

وقتی آقای چهار گوش با آقای مکعب دیدار می کند ، او یک جسم در حال حرکت را مشاهده می کند که ظاهری 4 گوش در 4 گوش دارد و با حرکت شکل او نیز تغییر میکند
    ]

وقتی اقای 4 پوش به سرزمین خود باز می گررد تا داستان عجیب سفر خود را تعریف مند داستان او که می تواند نظم جامعه 2 بعدی را بهم بریزد از طرف مقامات فتنه انگیزی تلقی می شود و او به

حبس ابد در زندان محکوم میشود که زندان او تنها یک خط راست بود که دور تا دور او را گرفته بود تنها کار او برای فرار این بود که بپرد و این یعنی ورود به بعد سوم که

این کار دور تر از سطح درک او بود

این داستان نوشته( ادوین.اِ. آبُت) edwin A. Abot 1884 فلات لاند (flat land) کشور سطحیها است

جهان با ابعاد بالاتر چگونه می تواند باشد؟

اول از همه اگر یک موجود از دنیای 10 بعدی به ما نگاه کند می تواند اندام های درونی ما را ببیند

دوما اگر این موجودات به ما سیخونک بزنند ما فقط یک کره گوشتی می بینیم که در فضا سرگردان است

سیوما اگر این موجودات کسی را که در زندان بوده است بلند کنند و در جای دیگری بگذارند تصور ما این است که آن شخص زندانی محو شده و به صورت سحر انگیزی در جای دیگر ظاهر شده

است

این پست خیلی زیاد شد برید روش فکر بکنید تا بعدی ها

ادامه دارد هرچند بی ربط با موضوع...........
    Last edited by Acro-Crown; 13-12-2007 at 00:53.

در آغاز فعالیت blacksong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید فکر کنم دوستان هر کدوم اطلاعاتی رو که در این زمینه داشتن گذاشتن که باعث ....!!!
    1-ساده ترین وپر طرفدار ترین الگوی کیهان شناسی اینه که ما یک همزاد داریم که در کهکشانی که حدود ده به توان 280 متر دورتر از زمین قرار داره زندگی میکنه که این مسافت خارج از هر کونه بررسی نجومیه!
    نکته ی دوم :
    این نظریه با تصور ابعاد بالاتر یعنی نظریه ریسمان هیچ گونه ارتباطی نداره.تصور ابعاد بالاتر در نظریه های ریسمان مطرح میشه که از 10 تا26 بعد متغیر هستش.
    من یه مثال می زنم برای تصور ابعااد بالاتر (وبهتر می دونم که از داستان های علمی-تخیلی استفاده نکنیم)
    براساس یافته ها ما صرفا به این دلیل نمی تونیم ابعاد بالاتر رو حس کنیم چون ابعاد ما این اجازه رو به ما نمی ده فرض کنید شما روی یک لوله باقطر نسبتا زیاد ایستاده اید این لوله برای شما امکان حرکت در دوبعد رو فراهم میاره (جلو یا عقب وچپ وراست 9 برای یک موجود گوچکتر مثل مورچه هم همینطور حالا بیایید وجای لوله رو با یک سیم عوض کنیم شما روی یک سیم فقط امکان حر کت در یک بعد رو دارید (جلو یاعقب)در صورتی که برای موچه بازم امکان حرکت در 2 بعد وجود داره پس این ابعاد شماست که موجب حس ابعاد میشه فکر نمی کنم ربطی به جهان های موازی داشته باشه چون بر طبق این نظریه (نظریه ریسمان)ما در عالمی باابعاد بیشتر از اونچه اینیشتن در نسبیت پیش بینی کرده زندگی می کنیم -طبق نسبیت4بعد وجود داره 3بعد طول عرض
    وارتفاع ویک بعد زمان-وچند تا لینک برای اطلاعات بیشتر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منابع:سی پی اچ تئوری
    Last edited by blacksong; 13-12-2007 at 12:19.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •