درسته
متوجه نبودم!
درسته
متوجه نبودم!
اول از همه دوستان كه توجه دارن تشكر ميكنم![]()
دوم اينكه حق با دوست عزيزمان bithiah است من ميخوام با ويژوال بنويسم
سوم اينكه با نرم افزار اولي كه دوست ديگرمان reza12100 گفتند استفاده كردم خوبه اما ....اگر خودم بتونم كارايي هاي اونو تو برنامم بگونجونم عالي ميشه (منظورم قسمت پسوند ها است)
چهارم اينكه من كامان ديالوگ ويژوال رو صرفا براي پسوند mpg گذاشتم اما بازم mpg2 و mpg1 رو باز ميكنه چون اين پسوند ها در ظاهر با ( mpg معمولي) هيچ تفاوت ندارند و همه يك شكل نوشته ميشن (test1.mpg)
اميدوارم خوب منظورم رو رسونده باشم![]()
بازم مرسي از اينكه وقت ميزارين و جواب من رو ميدين![]()
Last edited by MSsoftCO; 04-12-2005 at 00:59.
سلام دوست عزیز
من نمی دونستم که پسوند فایلهای mpg2 و mpg1 هم پسوندشون همون mpg هست. ولی یه کم عجیبه، نه؟ اون موقع چطور باید تشخیص داد که کدوم به کدومه؟ یعنی یه فایلی چیه، اون یکی چی.
ولی خوب من باز هم میگردم، نتیجه رو بهتون می گم.
موفق باشید
دوست عزير اره اما در پراپرتيس فايل مي شه فهميد و در خود فايل چيز هايي هست كه مي شه فهميد فايل چي هست اما من بلد نيستم فقط ديدم چون بعضي برنامه ها مثل يوليد استاديو اين فايل ها رو از هم تشخيص ميده !!!
موفق باشي مرسي
من هنوز منتظر هستم![]()
![]()
Last edited by MSsoftCO; 11-12-2005 at 03:33.
دوست عزيز
من مطمين هستم كه همه آن ها از همان پسوند mpg استفاده ميكنند
مثلا با نرم افزار Ulead Studio وقتي از كارمان خروجي ميگيريم اگر mpg1 و يا mpg2 و يا mpg را انتخاب و ذخيره كنيم چند تصوير با يك پسوند (mpg) و با چند حجم مختلف دريافت خواهيم كرد كه اگر هركدام از آنها را باز با همان نرم افزار Ulead Studio باز كنيم ان نرم افزار ميتونه اين پسوند ها را بعد از باز كردن تشخيص بده و از هم تفكيك كنه
ما اگر بخواهيم در برنامه خودمان اين كار را بكنيم بايد دنبال يك كد بگرديم كه اين كار را بكنه وگرنه با ----- در Common Dialog كارمان نميشود![]()
Last edited by MSsoftCO; 14-12-2005 at 00:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)