همون طور كه ساسان گفت مناطق بيشتري رو تصرف كن ونوشته شده توسط signal
شما بايد دارو دسته تشكيل بدي يعني
نزديك هر كسي كه لباس سبز داره كليك راست بزن همزمان G رو هم بزن اون نفر عضو گروهت ميشه
بايد براي اين مرحله 8 نفر داشته باشي فكر كنم مرحله 99 باشه.
همون طور كه ساسان گفت مناطق بيشتري رو تصرف كن ونوشته شده توسط signal
شما بايد دارو دسته تشكيل بدي يعني
نزديك هر كسي كه لباس سبز داره كليك راست بزن همزمان G رو هم بزن اون نفر عضو گروهت ميشه
بايد براي اين مرحله 8 نفر داشته باشي فكر كنم مرحله 99 باشه.
واقعا ایول داری یاور.
راستی فرید جان حالا که پیدات کردم یه سوال. در مورد اون نرم افزاره واسه ماشینا. اون فایل رو دانلود کردم (اگه درست باشه) ولی یه فایله با پسوند b.* و کاری انجام نمیده. چه کنم
آقا ماجرا چيه اين روزا همه كار بر فعال ميشن منم مي خوامفريد جون بهت تبريك مي گم
راستي منم با اون پست صفحه پيشت موافقم
سيگنال عزيز سلام
لينك دانلود فايل رو تغيير دادند برات پيداش كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
چطوري آقا علي - lovelyman
خيلي كارت درسته خيلي دوست دارم
قضيه كاربر فعال اينه كه من مدتهاست تو انجمن درخواست نرم افزار بودم و هستم واسه همينه ...
قربانت
راستي سيگنال جان مشكلي بود بگو هواتو داريم داداش ...
آقا من این مرحله رو که رد کردم شروع کرد به نوشتن اسم یه چیزی مثل تیتراژ پایانی. ولی بعدش دوباره اومد تو بازی. جریان چیه هنوز بازی ادامه داره؟
درضمن، چطوری میشه mp3 گوش کرد. من آهنگا رو ریختم تو داکیومنت ولی چطوری پخش میشن.
Last edited by signal; 11-12-2005 at 02:33.
signal جان برای آهنگ ها وقتی که آهنگها رو ریختی توی پوشه ی User Tracks باید از داخل Audio Option بازی بری و دکمه ی Scan User Tracks رو بزنی تا آهنگ ها رو بشناسه
در مورد سوال اولت هم ببین اگه چیز دیگه ای روی نقشه نیست یعنی ماموریت دیگه ای رو نمی تونی بری بازی تموم شده دیگه (برای اطمینان از اتمام بازی باید مرحله ی End of the line رو رفته باشی!)
سوالی بود در خدمتیم![]()
سيگنال جان جوابتو گرفتي از ساسان يا مشكلي هست ؟
نه عزیز. فقط یه چیزی. قبلا تو توضیحات دیدم که این یارو تو بازی نزدیک 8 تا دوست دختر پیدا میکنه. پس چرا من فقط 2 تا پیدا کردم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)