تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 434 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296336386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 4332

نام تاپيک: بحث و گفتگو ويژه خانم ها ||| ورود آقایان مـــمـــنـــوع |||

اگه نباشه جاش خالی می مونه olinda's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Net

پيش فرض

سلام
    سلام عسلم -شرمنده اگه دیر جواب میدم به سوالاتتون .

توی جوابهاتون خوندم که رشته تحصیلیتون مامایی هست.
    آره عزیزم

می خواستم بدونم الان هم به کار مامایی مشغول هستید؟
    بلی در بخش زایمان مشغولم .

اولین باری که بچه ای را به دنیا اوردید چه حسی داشتید؟
    خیلی خوشحال بودم یادمه تو گروهمون اولین کسی بودم که زایمان گرفتم چه ذوقی کردم و چه تجربهء شیرینی بود . این خاطره همیشه برام زنده ست چون عکسشو دارم که بچه ها دورم و من در حال کلمپ زدن به بند ناف نوزاد در حالیکه می خندم .

چقدر محکم می زنید پشت نوزاد که نفس بکشه؟
    ولا این یه کار تجربیه علم که اینو قبول ناره اصولا باید به آرامی دستمون بکشیم پشت بچه که مرکز تنفسش تحریک بشه ولی در بعضی نوزادان بد حال تجربه نشون داده که تا محکم نزنیم پشتش تحریک جواب نمیده و بعضی وقتا مجبوریم که این کارو بکنیم.

البته یم دونم این سوال درست نیست چون اگه جنین به اصطلاح بریج باشه حتما سزارین می شه
    اما اگه در حین زایمان با چنین مشکلی مواجه بشید چی کار می کنید؟
    عزیزم بستگی داره چه نوع بریچی باشه اگه فرنک بریچ باشه (یعنی جنین با باتکس بیاد )اینو میشه زایمان طبیعی هم انجام داد خوب در صدی ریسک داره که اونم بستگی قرار سر داره .
    ولی اگه بریچ از نوع کامل باشه که فوتلینگ بریچ (موقعیکه جنین با دو تا پا یا یک پا )بیاد انجام زایمان طبیعی غیر ممکنه و باید سزارین بشه .
    به قول خودتون همه شون سزارین می شن ولی شده که زایمان بریچ از نوع اولی که کفتم بگیرم خیلی هم روند زایمان شیرینی داره اول پاها رو آزاد می کنیم بهد بالاتنه و دستها رو یکی یکب بهدشم با یه ضربه باید سر را خارج کنیم .ولی غیر از این باشه زود به متخصص اطلاع می دهیم.

اولین باری که تونستید صدای قلب یک چنین را توی شکم مادرش گوش کنید چه حسی داشتید؟
    حس جالبی بود چون قبلش آدم فکر می کرد چقدر سخته که با یه گوشی معمولی صدای قلب جنین رو از روی شکم مادر شنید واسه همون بعد شنیدن احساس خوشحال می کردم اصلا هر تجربه ای برا اولین بار شیرینه .

فکر کنم در دوره تحصیلیتون سر سزارین هم رفته باشید؟اولین بار وقتی این عمل را دیدی چه حسی داشتید؟(من یک بار با مامانم رفتم تو اتاق..مامانم تا اخر نایستاد..می خواست من را هم ببره بیرون امات بنده با این که کوچیک بودم خوب طاقت اوردم)
    احسنت به شما که خوب تحمل کردین .
    آره منم همهء این موارد رو خوب دوام آوردم چون دل و جرات به خرج میدم و آدم حساسی نیستم لذا خیلی طبیعی برخورد کردم آره بعضی همکلاسیا بودند که حالشون خراب بشه و فشارشون افت کنه .

فکر نیم کنید این شغل یا رشته تحصیلی بسیار پر مسئویلت و پر زحمت باشه؟
    آره واقعا هم رشتهء پر استس و پر مسئولیتیه ( چون ما با جون دو انسان در ارتباطیم )
    ولی من کنار میام چون :
    اولا:خیلی علاقه دارم
    دوما: خیلی اعتماد به نفسم تو اینکار بالاست (تو هیچ زمینه ای اینهمه اعتماد به نفس ندارم )
    سوما:با آرامش و خونسردی کارمو انجام میدم نه با اضطراب و استرس
    چهارما:همیشه قسمت پر لیوان رو می بینم نه خالی ( خوشبینانه عمل می کنم )
    از همه مهم تر شیفت های آروم و بی دغدغه ای دارم معمولا کیس بد کم می بینم (دوستام همیشه بهم می گند لوک)و معمولا به خاطر شیفت های آرومم که همه شون تجربه کردند دوست دارند باهام هم شیفت بشند .
    و اینا همه از سر الطاف خداوند برزگ و مهربان که همیشه ودر همه حال شکر گزارش هستم .

مادر من هم ماما بودند و به خاطر مواردی که می دیدند(درباره دختر خانم هایی که برایشنان مشکل به وجود اومده بود)به شدت درباره من و خواهرم حساسیت پیدا کرده بودند و همش نگران بودند
    ایا شما هم همین حس را دارید؟
    روح مادرتون شاد .
    آره منم بعضی وقتا به اینکه دختر منم این دردا رو خواهد کشید و از کجا معلوم من موقع زایمانش پیشش باشم یا نه فکر می کنم .
    ولی کسی که زیاد دغدغهء آینده رو به خودم را بدم نه همیشه می گم ایشالله خوب میشه و ..........
    نه به گذشته زیاد فکر می کنم نه به آیندهء دور چون سرنوشت هر جور رقم بزنه پیش میره سعی می کنم همیشه حال رو فدای خاطرات بد گذشته و به مبهمات آینده فدا نکنم .

فکر می کنید توی یک ساعت کاری 12 ساعته چند تا زایمان می تونید بگیرید؟
    روند هر زایمان با زایمان دیگه فرق می کنه اگه زایمان کاملا طبیعی و بدون دردسر و مشکل باشه مخصوصا از شکم اول و دوم به بالا دیگه برا ماما مثل یه آب خوردن اینجوری هر چند تا باشه ولی بعضی وقتا می بینی سر یه مریض اونقده خسته شدی (جسمی-روحی )که دیگه نایی و حوصله ای برای زایمان دوم نداری خوب با همکاری یه جوی شیفت رو پیش می بریم .
    اگه دقیقا بخواین بگم والا گفتم که شیفتام چون معمولا خلوتن بیشتر از 2-3 تا زایمان نگرفتم حتی در شبکاری که 13 ساعته هست .

ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالات می ذاری
    مرسی عزیزم منم تشکر می کنم از لطفتون و زحمتی که برا طرح سوال کشیدین .

از راه دور می بوسمتون
    ممنونوم -همچنین __________________

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Net

پيش فرض

سلام
    سلام عسلم -شرمنده اگه دیر جواب میدم به سوالاتتون .

توی جوابهاتون خوندم که رشته تحصیلیتون مامایی هست.
    آره عزیزم

می خواستم بدونم الان هم به کار مامایی مشغول هستید؟
    بلی در بخش زایمان مشغولم .

اولین باری که بچه ای را به دنیا اوردید چه حسی داشتید؟
    خیلی خوشحال بودم یادمه تو گروهمون اولین کسی بودم که زایمان گرفتم چه ذوقی کردم و چه تجربهء شیرینی بود . این خاطره همیشه برام زنده ست چون عکسشو دارم که بچه ها دورم و من در حال کلمپ زدن به بند ناف نوزاد در حالیکه می خندم .

چقدر محکم می زنید پشت نوزاد که نفس بکشه؟
    ولا این یه کار تجربیه علم که اینو قبول ناره اصولا باید به آرامی دستمون بکشیم پشت بچه که مرکز تنفسش تحریک بشه ولی در بعضی نوزادان بد حال تجربه نشون داده که تا محکم نزنیم پشتش تحریک جواب نمیده و بعضی وقتا مجبوریم که این کارو بکنیم.

البته یم دونم این سوال درست نیست چون اگه جنین به اصطلاح بریج باشه حتما سزارین می شه
    اما اگه در حین زایمان با چنین مشکلی مواجه بشید چی کار می کنید؟
    عزیزم بستگی داره چه نوع بریچی باشه اگه فرنک بریچ باشه (یعنی جنین با باتکس بیاد )اینو میشه زایمان طبیعی هم انجام داد خوب در صدی ریسک داره که اونم بستگی قرار سر داره .
    ولی اگه بریچ از نوع کامل باشه که فوتلینگ بریچ (موقعیکه جنین با دو تا پا یا یک پا )بیاد انجام زایمان طبیعی غیر ممکنه و باید سزارین بشه .
    به قول خودتون همه شون سزارین می شن ولی شده که زایمان بریچ از نوع اولی که کفتم بگیرم خیلی هم روند زایمان شیرینی داره اول پاها رو آزاد می کنیم بهد بالاتنه و دستها رو یکی یکب بهدشم با یه ضربه باید سر را خارج کنیم .ولی غیر از این باشه زود به متخصص اطلاع می دهیم.

اولین باری که تونستید صدای قلب یک چنین را توی شکم مادرش گوش کنید چه حسی داشتید؟
    حس جالبی بود چون قبلش آدم فکر می کرد چقدر سخته که با یه گوشی معمولی صدای قلب جنین رو از روی شکم مادر شنید واسه همون بعد شنیدن احساس خوشحال می کردم اصلا هر تجربه ای برا اولین بار شیرینه .

فکر کنم در دوره تحصیلیتون سر سزارین هم رفته باشید؟اولین بار وقتی این عمل را دیدی چه حسی داشتید؟(من یک بار با مامانم رفتم تو اتاق..مامانم تا اخر نایستاد..می خواست من را هم ببره بیرون امات بنده با این که کوچیک بودم خوب طاقت اوردم)
    احسنت به شما که خوب تحمل کردین .
    آره منم همهء این موارد رو خوب دوام آوردم چون دل و جرات به خرج میدم و آدم حساسی نیستم لذا خیلی طبیعی برخورد کردم آره بعضی همکلاسیا بودند که حالشون خراب بشه و فشارشون افت کنه .

فکر نیم کنید این شغل یا رشته تحصیلی بسیار پر مسئویلت و پر زحمت باشه؟
    آره واقعا هم رشتهء پر استس و پر مسئولیتیه ( چون ما با جون دو انسان در ارتباطیم )
    ولی من کنار میام چون :
    اولا:خیلی علاقه دارم
    دوما: خیلی اعتماد به نفسم تو اینکار بالاست (تو هیچ زمینه ای اینهمه اعتماد به نفس ندارم )
    سوما:با آرامش و خونسردی کارمو انجام میدم نه با اضطراب و استرس
    چهارما:همیشه قسمت پر لیوان رو می بینم نه خالی ( خوشبینانه عمل می کنم )
    از همه مهم تر شیفت های آروم و بی دغدغه ای دارم معمولا کیس بد کم می بینم (دوستام همیشه بهم می گند لوک)و معمولا به خاطر شیفت های آرومم که همه شون تجربه کردند دوست دارند باهام هم شیفت بشند .
    و اینا همه از سر الطاف خداوند برزگ و مهربان که همیشه ودر همه حال شکر گزارش هستم .

مادر من هم ماما بودند و به خاطر مواردی که می دیدند(درباره دختر خانم هایی که برایشنان مشکل به وجود اومده بود)به شدت درباره من و خواهرم حساسیت پیدا کرده بودند و همش نگران بودند
    ایا شما هم همین حس را دارید؟
    روح مادرتون شاد .
    آره منم بعضی وقتا به اینکه دختر منم این دردا رو خواهد کشید و از کجا معلوم من موقع زایمانش پیشش باشم یا نه فکر می کنم .
    ولی کسی که زیاد دغدغهء آینده رو به خودم را بدم نه همیشه می گم ایشالله خوب میشه و ..........
    نه به گذشته زیاد فکر می کنم نه به آیندهء دور چون سرنوشت هر جور رقم بزنه پیش میره سعی می کنم همیشه حال رو فدای خاطرات بد گذشته و به مبهمات آینده فدا نکنم .

فکر می کنید توی یک ساعت کاری 12 ساعته چند تا زایمان می تونید بگیرید؟
    روند هر زایمان با زایمان دیگه فرق می کنه اگه زایمان کاملا طبیعی و بدون دردسر و مشکل باشه مخصوصا از شکم اول و دوم به بالا دیگه برا ماما مثل یه آب خوردن اینجوری هر چند تا باشه ولی بعضی وقتا می بینی سر یه مریض اونقده خسته شدی (جسمی-روحی )که دیگه نایی و حوصله ای برای زایمان دوم نداری خوب با همکاری یه جوی شیفت رو پیش می بریم .
    اگه دقیقا بخواین بگم والا گفتم که شیفتام چون معمولا خلوتن بیشتر از 2-3 تا زایمان نگرفتم حتی در شبکاری که 13 ساعته هست .

ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالات می ذاری
    مرسی عزیزم منم تشکر می کنم از لطفتون و زحمتی که برا طرح سوال کشیدین .

از راه دور می بوسمتون
    ممنونوم -همچنین __________________
    به مهتاب جونم سلام برسون .

راستی جواب یکی از سوالات قبلیتونو تقلب کردم بهترین تصنیف استاد شجریان "یادگار دوست "البته نظر ش و ه ر بنده .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Net

پيش فرض

سلام گلم خوبی؟(شهلام همون سلام است ای جان )
    سلام عزیزم خودت خوبی ؟من فکر می کردم شلام همون سلام:d

کی می خواین بیاین ؟ فعلا دورهء مشهد شروع میشه برا اونائیکه نتونند تو دورهء مشهد شرکت کنند میان تبریز دقیقا معلوم نیست باید دورهء اول تموم بشه بعدا تصمیم می گیرند.

چه دوره ایه؟ منم میتونم بیام یا دعوتیه
    یه دوره ء سراسری که هر سال از پزشک ها پذیرش می کردند برا دوره دیدن ولی امسال برا اولین بار ا ماما ها هم پذیرش داشتند تو یه امتحان شرکت کردیم برا اونائیکه قبول شدند دوره ء 30 روزه می ذارند برا آموزش" مشاورهء جنتیک" تا بعدا بتونند در این زمینه فعالیت کنند.
    شمااااااااااا خوب مهمون می برم بعضی وقتا البته تبریزیا سختگیری نکنند.

هر وقت اومدی قدمت رو جفت چشامممممم _____ممنونم عزیزم -راستی از پی امتون هم متشکرم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرجادلم پربكشه

پيش فرض

سلام
    سلام کویر جونم خوبی گلم؟

شرمنده olinda حوصله ندارم ازت سوال كنم فقط اميدوارم موفق باشي
    هر جور راحتی و دلت می خواد عزیزم

دلم گرفته بود گفتم بذار يه پست اينجابدم
    منم دیدم دلت گرفته جوابتونو زود تر دادم اتفاقا دلت گرفته بیا پیش خودم ببینم چته ؟! می تونیم صحبت کنیم تا دلت باز شه .
    فقط يه سوال
    اگه شما حس كنين بهترين دوستتون بهتون خيانت كنه ؟ چه برخوردي باهاش ميكنيد.
    خوب به روش نمیارم که مبادا برخوردی بشه و تشنجی در اعصابم ایجاد بشه چون من آرامشم را از همه چی بیشتر دوست دارم .مسلما شرمندگی و وجدان نا آرام براش کافی میشه.

ضمننا اعتماد به نفس ماها و دلگرمیمون در پی سی بخاطر وجود خانمهای فعال و اکتیوی چون شماهاست و همیشه بهتون افتخار می کنم به حضور فعلانه و سبزتون در پی سی .پس دلت نگیره که یه موقع دل ما هم میگیره شاد باش و شاداب

خوشحال شدم کویر جون

می بوسمت خوشگلم _________________

فدات عزيزم شمالطف داري مامخلصيم
    فقط يه خورده خستم هم خسته كاري هم خسته روحي

در آغاز فعالیت MaryamGoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

1 شلام...

سلام خانومای عزیز ...

واقعا خسته نباشین
    همونطور که از سر و شکلم پیداست تازه کاره تازه کارم ...
    تو هر تاپیکی میرفتم احساس غریبی می کردم ...
    اما اینجا یه جوره دیگه است
    اجازه هست منم باشم... اینجا ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Net

پيش فرض

سلام خانومای عزیز ...

واقعا خسته نباشین

سلام مریم جون
    خوبی؟ خیلی خوش اومدی عزیزم
    خوشحال می شیم
    انشالله که بهت خوش بگذره اینجا

در آغاز فعالیت MaryamGoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وای

مرسی olinda جون ...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Net

پيش فرض

صنم جونم
    سلام خانمی
    سلام عزیزم خوبی؟

حالا نوبت منه ولی معذرت می خوام که تعداد سوالها خیلی کم شده نزدیک امتحاناته خیلی کم به اینجا سر می زنم
    خواهش می کنم هر جور راحتی گلم.

1- با خوندن چه متنی به فکر فرو رفتی؟ معمولا اگه تنهایی چه چیزی رو زمزمه می کنی؟
    خدایا: من خیلی خوشحالم چون من در کلبه ءدرویشی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون توئی دارم و تو چون خود نداری.(البته اگه درست نوشته باشم )
    خدایا شکرت

2-- با شنیدن چه چیزی آرامش پیدا می کنی؟
    عزیزم اینو باید برعکس می پرسیدی چون همیشه ودر همه حال در آرامشم وباید می
    پرسیدی چه چیزی می تونه هیجان ایجاد کنه؟

3- سه تا حیوان به ترتیب دوست داشتن بگو و متولد چه ماهی هستی
    گربه چون ملوسه-سگ چون وفاداره-اسب چون نجیب
    متولد ماه بهمن هستم.

4-
    مراسم کلوچه خوران
    فرض کن کلوچه ای داری و میخواهی آن را بخوری برای خوردنش چکار می کنی؟
    از 10 گزینه زیر یکی را انتخاب کن
    1- همه کلوچه را یکباره می اندازی بالا
    2- هر بار یک تکه اش را گاز می زنی
    3- آرام آرام و کوچولو کوچولو می خوری و مزه مزه اش می کنی
    4- کلوچه را به تکه های کوچک تقسیم می کنی
    5- در نوشیدنی مثل چای،شیر، قهوه و... فرو می کنی
    6- تکه اش می کنی . مغزش را اول می خوری و بعد کلوچه را
    7- تکه اش می کنی . مغزش را اول می خوری وبقیه اش را دور می اندازی
    8- فقط کلوچه را می خوری و مغزش را دور می اندازی
    9-دوست داری به جای ایینکه بخوری لیسش بزنی

10- چون کلوچه را دوست نداری هیچ جور حاضر به خوردنش نیستی

موفق باشی
    مرسی عزیزم زحمت کشیدی خوشحال شدم.
    می بوسمت .

پروفشنال Bl@sTeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    زیر دست نازی ها

پيش فرض

اولیندای گلم سلام

خانومی بس که به سوالا قشنگ جواب میدی موقع خوندن هوار تا لذت میبرم
    معلومه که به کارت علاقه مندیا

یه سوال ببخشینا در مورد همون جلسه ژنتیکه هر وقت شد به من هم اطلاع بدین لطفا با هم بریم
    اصلا میدونین این جلسه تو کجا برگزار میشه تو پژوهشکده یا دانشگاه یا.....

پروفشنال negar20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ‏Tehran

پيش فرض

سلام خانومای عزیز ...

واقعا خسته نباشین
    مريم جون خيلي خوش اومدي اميدوارم يكي از كاربرهاي فعال و مفيد بشي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •