اگر لطف کنید لینک دانلود zip شده ان را معرفی کنید
اگر لطف کنید لینک دانلود zip شده ان را معرفی کنید
كاش تو پاك كردن پست ها دقت بيشتري كنيد تو يكي از پست ها من جواب يكي از دوستان كه گفته بود چه جور گوشي هستش رو دادم حد اقل قبل از پاك كردن يه دور بخونيد خيلي خوبه
سلام
دوستان من گوشیم از سری A1200R هست و فریم ور اون الان اینه R532c2_G_11.31.25p
بهترین فریم ور که 1- کیفیت صدا 2- کیفیت عکس و فیلم توش خوب باشه چی هست؟ من تا صفحه 81 رو خوندم ولی جوابمو درست و حسابی پیدا نکردم.
شرمنده
برش گردوندم پست مورد نظر رو
سلام
کسی لینک مستقیم فریمور 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis داره؟
اینترنت پر سرعت ندارم. می خوام چند بار دانلود کنم ( پشت سرهم زده 7 ساعت طول می کشه )
سلام درست منظورت رو نگرفتم گمون كنم منظورت اين فريمر هستش كه در زير لينكش رو دادم چك كن خبر بده موفق باشي:
24xp46p30_bint_emea_l4_debr_01_mis
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بله همین فریمور رو می خوام ولی جوری باشه که بشه با دانلود منیجر ها دانلود کرد که مثلا 50% رو امروز بگیرم 50% فردا , این جوری.
یه سوال دیگه : آیا این فریم ور24xp46p30_bint_emea_l4_debr_01_mis مناسب R532c2_G_11.31.25p هست؟
سلام
با برنامه دانلود منيجر نميتوني اين كار رو بكني چون قابليت ريژيوم نداره كه شما بتوني 50 تا امروز و 50 تا رو فردا بگيري بغير از اينكه اكانت پر ميويم با قابليت ريژيوم رو از راپيد شير داشته باشي در اين باره تو قسمن نرم افزار ها و دانلود سايت خودمون در اين مورد مفصل بحث شده
اگه حوصله اش رو نداري ميبايست به صورت ك سره دانلود كني
موفق باشي
جدا دستون درد نکنه که انقدر پستها رو زیر نظر دارین. خیلی ممنون.![]()
سلام نمی خواد پیداش کردم لینک رو میذارم بقیه هم اگه خواستند استفاده کنندسلام اون لینک رپید پاک شده میشه یه لینک سالم از رپید بدید؟ کسی رو پیدا کردم برام دانلود کنه
لینک شما رو من اینجوری می بینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم بقیه هم همین جورن یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mojtaba-saleh; 02-12-2007 at 14:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)