تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 197 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

ها من به کلی با این اسم عسل بانو مشکلات اساسی دارم! اصلا چه معنا داره آدم اسمشو بزاره عسل اونم از نوع بانو؟! چون معمولا عسل رو با نون می خورن پس حتما باید این اسم به این شکل اصلاح بشه: عسل با نون! تازه وقتی آدم واژه ی عسل رو می بینه بی اختیار یاد ماه عسل میوفته و از اونجایی که خیلی از کاربرا مجرد هستن، هیجان زده میشن و اونایی که متاهل هم هستن سرشکسته میشن پس وجود واژه ی "عسل" اصلا مناسب نیست!

دیگه اینکه مگه یک بانو با این همه کار و مشغله باید بیاد توی این بوته زار؟ اصلا کار درستی نیست. البته این بیشتر تقصیر پدرام هست تا مژگان. تازه خود امین گفت در میان این بیشه شیری خفته است (هرچند که اون شیر برخلاف اون چیزی که امین گفت اصلا خفته نیست )... ها پس از لحاظ امنیتی هم اینجا اصلا جای مناسبی نیست که آدم یخواد یه هفته توش بمونه... پس اینم نقد دوم.

و اما نقد سوم: به نظر میرسه ایشون در مقابل نقدهایی که از امین شد بهتر از خود امین دفاع کردن. پس شاید طبق قانون جهان های موازی الان هم امین بیاد جواب نقدها رو بده نتایج بهتری حاصل بشه

ها... دیگه فقط مونده آواتار اصولا استفاده از آواتاری شبیه آواتار فردی دیگر اشکالات فراوانی داره که مهمترینش اینه که آخرش مجبور میشی حرف دوستان رو گوش کنی و عوضش کنی و مطمئنم تا پایان این هفته این آواتار عوض میشه... حالا ببین!

اینم از نقد من. تازه بازم بود مهم هاشو گفتم!
    خب وقتی هیچ اشکالی برای نقد کردن نباشه آدم مجبور میشه اینجوری بنقده... ولی خارج از این حرفا نقد که فقط گفتن معایب نبیده. باید خوبیای دوستانی که در این تاپیک میان هم گفته بشه و مژگان خانوم هم که همش خوبیه. از تمام زحماتی که برای تک تک پستهای واقعا مفیدشون میدن ممنونم و امیدوارم مثل همیشه موفق باشن.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه اون حرفهایی که واسه آقا امین گفتم تکرار میشه (گل و خانم (البته نمیدونم واقعا خانومن یا نه؟) و با مرام و ...)
    فقط من امیدوارم سر قضایای بوته زار آقا امین هم ایشون و هم خود آقا امین از من ناراحت نباشند. وقتی روز آخر به قول همین عسل بانو تشت از روی بوم افتاد خیلی به ارزشهای بعضیها اضافه شد. اما من هنوز هم تاکید میکنم بعضی وقتها لازمه حتی محبوب ترین مدیران هم به چالش کشیده بشن! و بعد از افتادن تشت(!!!!!!!!!) آقا امین از چالشش سربلند بیرون اومد. اگر هم از دستم ناراحتین همینجا عذرخواهی میکنم. من قبلا هم گفته بودم که اصلا در جریان این موضوعات قرار ندارم و....

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

ها من به کلی با این اسم عسل بانو مشکلات اساسی دارم! اصلا چه معنا داره آدم اسمشو بزاره عسل اونم از نوع بانو؟! چون معمولا عسل رو با نون می خورن پس حتما باید این اسم به این شکل اصلاح بشه: عسل با نون! تازه وقتی آدم واژه ی عسل رو می بینه بی اختیار یاد ماه عسل میوفته و از اونجایی که خیلی از کاربرا مجرد هستن، هیجان زده میشن و اونایی که متاهل هم هستن سرشکسته میشن پس وجود واژه ی "عسل" اصلا مناسب نیست!

دیگه اینکه مگه یک بانو با این همه کار و مشغله باید بیاد توی این بوته زار؟ اصلا کار درستی نیست. البته این بیشتر تقصیر پدرام هست تا مژگان. تازه خود امین گفت در میان این بیشه شیری خفته است (هرچند که اون شیر برخلاف اون چیزی که امین گفت اصلا خفته نیست )... ها پس از لحاظ امنیتی هم اینجا اصلا جای مناسبی نیست که آدم یخواد یه هفته توش بمونه... پس اینم نقد دوم.

و اما نقد سوم: به نظر میرسه ایشون در مقابل نقدهایی که از امین شد بهتر از خود امین دفاع کردن. پس شاید طبق قانون جهان های موازی الان هم امین بیاد جواب نقدها رو بده نتایج بهتری حاصل بشه

ها... دیگه فقط مونده آواتار اصولا استفاده از آواتاری شبیه آواتار فردی دیگر اشکالات فراوانی داره که مهمترینش اینه که آخرش مجبور میشی حرف دوستان رو گوش کنی و عوضش کنی و مطمئنم تا پایان این هفته این آواتار عوض میشه... حالا ببین!

خب وقتی هیچ اشکالی برای نقد کردن نباشه آدم مجبور میشه اینجوری بنقده... ولی خارج از این حرفا نقد که فقط گفتن معایب نبیده. باید خوبیای دوستانی که در این تاپیک میان هم گفته بشه و مژگان خانوم هم که همش خوبیه. از تمام زحماتی که برای تک تک پستهای واقعا مفیدشون میدن ممنونم و امیدوارم مثل همیشه موفق باشن.

این بالایا خیلی باحال بود

من دوباره هوس نقد کردنم گرفته ...
    میخوام دوباره نقد کنم ...

خب در ادامه پست بالا ، کلمه بانو منو یاد یانگوم میندازه ...
    درمورد آواتارم باید بگم که دیشب در خانه نشسته بودیم تخمه میشکستیم که تلفون زنگ زد هوو ...
    گوشینه برداشتیم گفتیم کیسه ؟ گفت آلپاچینو هسته ...
    بش گفتم جانم بفرما زود بگو چون کاردارم باید برم عسلبانو رو برای بار دوم نقد کنم هوو، گفت سلام بهش بسون بگو که عکسمونو پس بده ، قرار بود برای یه هفته ببریش ، همکار شدی یادت رفت مثل اینکه پسش بیاری.

عجب نقدر بیمزه ای ...
    ولی انصافا آواتار قبلی خانومی تر بود ، هرچند این یکی امینی تره ...

چقدر بود اسپم نداده بودما

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

عجب اصطلاحی

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

البته خوبی این جور بحث ها اینه که هر کس می تونه نظرش را بده اما به نظر من اواتار یک نفر قاعدتا قابل نقد نیست به هر علتی این اواتار را دوست داشته بهتره راجع به عملکرد و برخوردش با سایرین بحث بشه
    نمی دونم شاید نظر بقیه فرق داره که این قدر به این موضوع گیر می دهن اما خوب این نظر شخصی من بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مهلبونه همیشه ام خوب برخورد می کنه همکار خوبی هم هست کلا خیلی خاله ی خوبیه همیشه دوسش داشتم به جز اون موقع که امین نقد می شد. به نظرم اگه جواب اون عده رو نمی داد خیلی بهتر بهتر بودش.
    به جز اون دیگه به نظرم هیچ نقدی به خاله جونم وارد نیستش

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام مژگان جان...........

من هم كه بيشتر با شما توي تاپيك "اصفهاني ها" گپ ميزنم و هميشه هم به ما لطف داشتي و هميشه هم دوست داشتني و جذاب حرف هات را ميگفتي...
    نقدي كه من بر شما وارد ميدونم البته با اجازتون استفاده از عبارت "----جان ممنون از توجهت" و يا "ممنون از توجهت" در 99% پست هات است..... اگه ميشه يه رنگ و لعابي هم به اين عبارتت بده و مثل هميشه كه توي جملاتت تنوع داري توي اين هم داشته باش......

ديگه اين كه خيلي گلي و از مطالبي هم كه مينويسي كلي استفاده بردم..........

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    فقط میخوام بگم که کارتون تو ترجمه شعرها و متون ادبی عالیه!
    امیدوارم موفقتر تر باشید.
    سلام دوست عزیز
    ممنون از توجهت..
    درباره ترجمه هم نظر لطفته.فکر می کنم به این علت هست که گرایشم ادبیات انگیلیسی بوده.کلا تو ترجمه متون ادبی دستم بازتره.

به به پدرام کبریت دوباره دست گل به آب داد که

تو رینگ میبینم asalbanoo قرار دارد

به دلیل رعایت شئونات اسلامی و قوانین فدراسیون بوکس از زدن مشت به نامحرم پرهیز میکنیم

خوب asalbanoo منو یاد قبلا می اندازه اون زمانی که کاربر فعال سه قوه بود و تاپیک کلیک زده شد و از ما کلیک از asalbanoo تشویق تا جائی که ایران تا رده 24 اومد بالا و انگشتان دست ما هم تاول زد

البته دلیل بسته شدن تاپیک هواداران استقلال و پرسپولیس تو متفرقه من و ایشون بودیم ( یادته چه آشوبی شد )

با جستجوگرها هم رابطه صمیمی داره چون از مطالب ارزشمند ایشون میشه استفاده کرد در انجمن

مشاعره هم که گفتن نداره از خاک خوردهای تاپیک مشاعره هست

در کل ما خیلی ارادت داریم نسبت به ایشون و همیشه کمکمون کرده اگر کمک خواستیم و از مطالب خوبشون هم استفاده کردیم

امیدوارم همیشه موفق باشید و سربلند
    سلام
    محمد جان ممنون از توجهت
    وقتی می گید رینگ بوکس یاد فیلم مرد سیندرلایی می افتم..

ای ناقلا منو هم شریک جرم خودت کردی؟من کی می رفتم تو تاپیک آبی ها..بعضی ها هی می رفتن اونجا پست می دادن و هی من تو کلوپ قرمزها حرص می خوردم که بابا چی کار دارید به اونها

درباره کلیک هم خوب یادمه..بعدش توی یه تاپیک دیگه گفتی(البته من هم یک بار دیگه یادواری کردم)که رفته بودی دافتو ببینی،اومدی دست بدی انگشتت تاول داشته،خیلی ضایع بوده.

باز هم ممنون از لطفت

خيلي نامرد بوديد!
    هي ميوميد داخل تاپيك استقلال!
    یزدان جان
    والا من نمی اومدم....هرکی گفته خودش مجرمه

سلام

سلام
    دوست عزیز واقعا پست جالبی بود..امروز بعد از ظهر در اوج خواب و خستگی پستتون را خوندم و حسابی خندیدم..ممنونم

خوشحالم که مطالب ارسالی بنده را دوست داشتید و به نظرتون مفید بوده.من هم همه تلاشم این هست که مفید باشم.

ممنون از لطفتون

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

همه اون حرفهایی که واسه آقا امین گفتم تکرار میشه (گل و خانم (البته نمیدونم واقعا خانومن یا نه؟) و با مرام و ...)
    فقط من امیدوارم سر قضایای بوته زار آقا امین هم ایشون و هم خود آقا امین از من ناراحت نباشند. وقتی روز آخر به قول همین عسل بانو تشت از روی بوم افتاد خیلی به ارزشهای بعضیها اضافه شد. اما من هنوز هم تاکید میکنم بعضی وقتها لازمه حتی محبوب ترین مدیران هم به چالش کشیده بشن! و بعد از افتادن تشت(!!!!!!!!!) آقا امین از چالشش سربلند بیرون اومد. اگر هم از دستم ناراحتین همینجا عذرخواهی میکنم. من قبلا هم گفته بودم که اصلا در جریان این موضوعات قرار ندارم و....
    سلام دوست عزیز

متشکرم که اومدید در این بوته زار
    من همون موقع هم خدمت دوستان عرض کردم که هر بحثی بوده فقط مربوط به اون زمان و اون بحث بود و همون موقع هم پرونده اش بسته شد.
    اصلا ناراحتی نبوده که لازم به عذر خواهی هم باشه.

همیشه موفق و سربلند باشی

این بالایا خیلی باحال بود

من دوباره هوس نقد کردنم گرفته ...
    میخوام دوباره نقد کنم ...

خب در ادامه پست بالا ، کلمه بانو منو یاد یانگوم میندازه ...
    درمورد آواتارم باید بگم که دیشب در خانه نشسته بودیم تخمه میشکستیم که تلفون زنگ زد هوو ...
    گوشینه برداشتیم گفتیم کیسه ؟ گفت آلپاچینو هسته ...
    بش گفتم جانم بفرما زود بگو چون کاردارم باید برم عسلبانو رو برای بار دوم نقد کنم هوو، گفت سلام بهش بسون بگو که عکسمونو پس بده ، قرار بود برای یه هفته ببریش ، همکار شدی یادت رفت مثل اینکه پسش بیاری.

عجب نقدر بیمزه ای ...

چقدر بود اسپم نداده بودما
    سلام
    ممنون امین جان که دوباره به زحمت افتادی و اومدی

والا به نظره خودم این اواتارم فیلمی تر هست.

لطفا به آل پاچینو عزیز هم بگویید هروقت ایشون هوش و عقل منو که برده برگردوند،بنده هم عکس این استاد عزیز را بهشون بر می گردونم

ضمنا جریان این تخمه چی چیه؟ادم هوس می کنه خوب....

البته خوبی این جور بحث ها اینه که هر کس می تونه نظرش را بده اما به نظر من اواتار یک نفر قاعدتا قابل نقد نیست به هر علتی این اواتار را دوست داشته بهتره راجع به عملکرد و برخوردش با سایرین بحث بشه
    نمی دونم شاید نظر بقیه فرق داره که این قدر به این موضوع گیر می دهن اما خوب این نظر شخصی من بود
    به به سلام
    خانومی
    من هم نظرم همینه که آوتار،امضا و نام کاربری هر شخصی تاثیری بر فعالیتش نداره.
    اما نظر همه دوستان قابل احترامه. و من هم ممنونم که نظرشون را عنوان می کنند.

مهلبونه همیشه ام خوب برخورد می کنه همکار خوبی هم هست کلا خیلی خاله ی خوبیه همیشه دوسش داشتم به جز اون موقع که امین نقد می شد. به نظرم اگه جواب اون عده رو نمی داد خیلی بهتر بهتر بودش.
    به جز اون دیگه به نظرم هیچ نقدی به خاله جونم وارد نیستش
    سلام
    مرسی خانومی که وقت گذاشتی و اومدی
    نظره لطفته.مهربونی هم از خودته.
    اون جریان هم گذشته و پرونده اش بسته شده.

سلام مژگان جان...........

من هم كه بيشتر با شما توي تاپيك "اصفهاني ها" گپ ميزنم و هميشه هم به ما لطف داشتي و هميشه هم دوست داشتني و جذاب حرف هات را ميگفتي...
    نقدي كه من بر شما وارد ميدونم البته با اجازتون استفاده از عبارت "----جان ممنون از توجهت" و يا "ممنون از توجهت" در 99% پست هات است..... اگه ميشه يه رنگ و لعابي هم به اين عبارتت بده و مثل هميشه كه توي جملاتت تنوع داري توي اين هم داشته باش......

ديگه اين كه خيلي گلي و از مطالبي هم كه مينويسي كلي استفاده بردم..........

سلام
    به به سلام همشهری عزیز

اره خوب..سعی می کنم یه تنوعی بدم به این گفتمانم

از شوما هم متشکرم که وقت گذاشتی و نظرتت را گفتی

ممنون از لطفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه yas30n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مکران makka

پيش فرض

آقا من شکایت دارم از این عسل بانو
    به خاطر اینکه خیلی خشن برخورد میکنه نمیدونم چرا تا حالا به جز من به کس دیگه ای گیر نداده
    ( قضیه تاپیک انجمن دانلود فیلم با لینک مستقیم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •