نگار جونم![]()
يه سوال؟؟؟شما با اين همه مشغله ميتوني همه وظايفت رو به خوبي انجام بدي؟؟نقش همسر بودن،مادر بودن،نقشي كه در جامعه داري ؟؟ خانه داري وكار بيرون از خونه .تا حالا شده كم بياري؟؟
سلام عزیزم خوبی؟
اتفاقا سوال بجایی پرسیدی قرار نیست حتما سوالاتتون ده تایی باشه می تونین هر سوالی به ذهنتون رسید بپرسین .
آره عزیزم به همهء کارام به نحوی می رسم د مورد شغلم خوب بالاخره باید 160 ساعت رو پر کنم (البته از مواقع بیکاری شیفتم استفاده کرده و ترجمه های متون انگلیسیم رو انجام می دم)
در مورد خانه داری و همسرداری دیگه باهم مچ شدیم و با همکاری هم طوریکه طرفین کاملا راضی هستند کارا را پیش می بریم .
د مورد بچه هام خوشبختانه بچه های مستقل و فهمیده ای که هیچ اذیت و مزاحمتی به من ندارند و طوری بزرگ نکردم که لوس و مامانی و وابسته باشند همهء درس و مشق و کارای شخصی خودشونو خودشون انجام می دهند .
اینتر نت هم که جای خود دارد در حقیقت از بعضی تفریح هام و بعضی موارد کم کردم و اینترنت رو جایگزینشون کردم و بعلت ذوق و علاقهء فراوانم و مفید بودن همه جانبهء این مقوله کلا راضی و خرسندم .
مثلا از :مسافرت زیاد-مهمونیها-عروسیها-رفت و آمد ها-خریدو بازار و حتی از خوابم و استراحتم و.................کم کردم و توجه و تمرکزم را در نت صرف می کنم .
خوشحال شدم
می بوسمت.