سلام شهلا جون
این عکسه بچگیه دخترمه عزیزم
سلام شهلا جون
این عکسه بچگیه دخترمه عزیزم
شهلا !!!
خانومي از كجا پي بردي كه من شهلام كه اونم نيستم!
پس اين عكس دختر خاونمته
الهي
الان چند سالشه؟
اونم اين جاس
از خونوادتون كسي اينجا عضو هست؟
چي شد كه اومدي تو پي سي عضو شدي؟
ميدوني چرا نشوندنت رو صندلي؟
به سوال قبلي ام هم جواب بده لطفا
اسم اين دخمله رو هم بگووووووووووو![]()
فرانک جونم
سلام
سلام عزیزم
خوب هستید؟
مرسی گلم خودت خوبی؟ببخشید در به سوالاتت جواب میدم البته این دومین بار ه چون دفعهء اول تو ارسال مشکل پیدا کرد.
می شه یک توضیح در مورد اسم کاربریتون بدهید لطفا
آره-شوهر عزیزم بعضی وقتا منو با این اسم صدا می زنه منم خوشم میاد لذا نام کاربریمو ((Olinda))انتخاب کردم
حتی در وبلاگم و آیدیم هم استفاده کردم .
بچه بودید دوست داشتید چه کاره بشید ؟
ولا فرانک جون ما بچه بودیم همه اش بازی می کردیم دیگه فکر آینده و شغل نبودیم لذا من یادم نمیاد که در
بچگی به چه شغلی در آینده فکر می کردم .
مهم ترین معیاری که ادم برای ازدواج در نظر بگیره به نظرتون چیه ؟( نگید اخلاق ها واضح تر باشه لطفا )
نه نمی گم اخلاق چون خودم هم از تکرار مکررات خوشم نمیاد .
البته اولا اخلاق معیار اصلی بود این روزا یه جوون باید از انواع مواد مخدر غربال بشه بعد برسیم به اخلاق چون با اخلاق بدهم یه جوری میشه ساخت
مثلا من اونموقع یادم میاد می گفتم شوهرم نباید سیگاری باشه ولی الان باید مطمئن باشند که یه جوون هیچ موادی مصرف نمی کنه این یه مسئلهء مهم.
بعد می رسه به بقیه ء موارد مثلا: ایمان-صداقت-درستکاری-تحصیلات-وضع مالی-خانواده-تیپ و قیافه و..........
که تقریبا اولویت دادن به اینا نسبیه و بستگی به نظر شخصی وسلیقهء ه شخصی داره .
بهر حال هیچکس نمی تونه ایدهآل 100% خودشو پیدا کنه ولی کلهم اگه دو نفر تو کلیات مشکلی نداشته باشند جزئیات خودبخود حل می شه یه مثال زنده برات می زنم که روشن تر بشه
مثلا من و شوهرم از نظر خصوصیات اخلاقی و سلیقه دو شخص کاملا متفاوت و حتی می تونم بگم نقطه مقابل هم بودیم ود کنار هم یه زندگی خوب و موفقی داریم چون به مرو زمان در همدیگه تاثی گذاشته و تا حدودی به هم نزدیکتر شدیم و حالا با تفاهم کامل وبا عشق و علاقه د کنا هم زندگی می کنیم چون در کلیات که مهمند مشکلی نبود (گر چه اولا شاید جرو بحث ها و سوء تفاهم های جز ئی بودند که کاملا هم طبیعیه) داستان شد که .......بخاطر گل روی شما که گفتین واضح توضیح بدم البته گفتنی زیاده در مورد ازدواج و من هر چی به ذهنم رسید گفتم .
گل مورد علاقه؟
نرگس
رنگ مورد علاقه؟
قبلا عاشق رنگ سورمه ای بودم ولی الان دیگه رنگی دوست دارم مثلا زرشکی بغیر از رنگ مانتو که همیشه مشکی رو ترجیح میدم .
ممنون از وقتی که می ذارید
خواهش می کنم زحمت کشیدی عزیزم خوشحال شدم .
می بوسمت گلم
احوال شما؟
خیلی ممنون
خوب هستید؟
آره خوبم از اینکه در جمع دختران گلی چون شماها هستم خودت خوبی خوشگل؟
1.اسم بچه هاتون و سنشون؟
اسم دخترم کوثر 13 ساله و اسم پسرم مبین 8 ساله البته دخترمو مبینا هم صدا می زنم .
2.نظرتون در باره ی آشنایی قبل از ازدواج ؟ چی جوری باید باشه؟خوب نظر شخصی من باشه بهترینش اینه که دختر و پسر در ارتباط سالم و آشنایی به قصد ازدواج به توافق صددر صد برسند حتی اگه مقدمهء این آشنایی دوستان و خانواده ها و فامیل ها باشند نظر و تفاهم و تصمیم دختر و پسر خیلی مهمه به شرط اینکه در یه شرایط سنی خوب برا ازدواج باشند و عاقلانه و منطقی تصمیم بگیرند .اگه منظورتون راههای آشنایی هست که خوب الان روشها فرق هم کرده و آشناییهای نتی هم هست و هر کدام از راهها بحث مفصلی هست . 3.نظرتون درباره دوستی های الان دختر پسرا؟خوب، بد، زشت؟
خوب : از این نظر که مابین دختر و پسر باب آشنایی باز بشه و یک ارتباط سالمی برقرار بشه ومقدمه ای بر ازدواج بشه (البته با دوستیها هم که کاملا نمیشه همدیگه رو شناخت )شناخت اصلی و آشنایی کامل با خصوصیات طرفین بعد ازدواج و زندگی زیر یک سقف پیش میاد .
بد : از نظر اینکه این دوستی نه تنها به ازدواج ختم نشه بلکه یکی از طرفین ضربه هم بخوره مخصوصا اکثرا دخترا قربانی این دوستیها می شند .
زشت : از این نظر که یه دوستی ساده و معمولی به مرور زمان اونقده پیش بره که کار به جاهای باریک بکشه و نه تنها ازدواجی صورت نگیره بلکه دختر کاملا گول خورده و قربانی این دوستی بی نتیجه بشه و با سرنوشت و حتی آبروی خودش بازی کرده باشه .
4.تحصیلاتتون چیه؟
کارشناس مامایی
5.منو می شناسید آیا؟
متاسفانه نه زیاد البته رو صندلی که نشستین مطالعه کردم که تک تکتونو بشناسم ولی الان زیاد حضور ذهن ندارم مثلا حدس می زنو اسمتون محدثه باشه ولی مطمئن نیستم میگم نکنه قاطی کرده باشم ایشالله از این به بعد بیشتر با هم آشنا میشیم چون تا برخوردی تو تاپیک ها نباشه تو ذهن نمی مونه.
6.بزرگ ترین دغدغه ی الانتون؟
این روزا چون یه کار اینترنتی شروع کردم فکر اینکه کی به نتیجه اش برسم ذهنم رو مشغول کرده .
7.از دست یه نفر ناراحت بشید به روش میارید یا نه؟
نه سعی می کنم با خونسردی و ملایمت رفتار کنم .
8.چقدر براتون مهمه بقیه درباره ی شما چی فکر می کنن؟
زیاد مهم نیست اگه بگم اصلا شاید دروغ باشه ولی یه شخصیم که هر جور دلم می خواد و هر جور که راحتم زندگی می کنم و اصلا به خاطر مردم و اینکه چی بگند خودمو اذیت نمی کنم ولی اینکه در مورد کار و برنامه و پیشرفت و ..........نظرات اطرافیان یه قوت قلب و تقویت اعتماد به نفسه و اگه انتقادی هم باشه برا اصلاح خوبه .
9.انگلیسی رو در چه حدی بلدید.
انگلیسی رو در حد متوسط میشه گفت هنر اصلیم تو ترجمهء متونه (نه اینکه 100%)و اینکه دایرهء لغاتم بالاست
تو بقیه ء مهارته خوب همینکه گلیممو خودم ازز آب می کشم بیرون راضیم ولی چون خودم یاد گرفتم خوب دیگه خیلی اصولیو خوب خوب بلد نیستم .
10.چقدر از شرایط فعلی جامعه راضی هستید؟
راضی که نمیشه بود چون با این عقب ماندن از قافله و پسرفت شدید فرهنگی و تبدیل شدن ارزش ها به ضد ارزش ها و جا موندن از پیشرفت های سریع تکنولوجی و علمی و اقتصادی و اینترنتی و. .............از جهان
می شه گفت یه تافته ء جدا بافته آی از جهان می شویم که نه تنها ارزشهای اسلامی و دینی رو خوب حفظ و به جا نمیاریم بلکه بیشتر بالاخص جوونامون دچار دوراهی و در دایره ای از ابهام قرار می گیرند .
پیشاپیش مرسی واسه جوابا
ممنونم عزیزم زحمت کشیدی خوشحال شدم .
سعی می کنم بازم بیام
حتما اگه دوست داشتی در خدمتتون هستم .
می بوسمت گلم
بلاستر جونم !
سلام عزیزم
خانومي از كجا پي بردي كه من شهلام كه اونم نيستم!
تو سوالاتی که قبلا طرح کرده بودی فکر کردم گفتی شهلام
پس اين عكس دختر خاونمته
آره عزیزم
الهي
الان چند سالشه؟
13 سالشه
اونم اين جاس
نه فعلا ایشالله بعدا میاد دیگه
از خونوادتون كسي اينجا عضو هست؟
نه کسی عضو نیست
چي شد كه اومدي تو پي سي عضو شدي؟
مدیر یکی از سایتا که قرار بود به انجمن سایتشون مطالب انگلیسی بفرستم پی سی رو برام برای الگو برداری معرفی کرد منم اولین بار می دیدمش البته خیلی وقت پیش یه سری از مطالبامو اینجا هم دادم ولی بعدا گفتم خیلی شلوغه و ......یه مدت رفتم ولی بعد چند ماهی تصمیم گرفتم دوباره بیام و بقیهء مطالبم رو ارائه بدم چون ایندفعه آخین مطالب انگلیسی رو پست می کردم و بازدید کننده هم زیاد داشت تصمیم گرفتم که برا همیشه باشم و از روزیکه وارد انجمن های متفرقه شدم بیشتر جذب شدم .
ميدوني چرا نشوندنت رو صندلي؟
والا رو صندلی قبلا مهر آریا جون پیشنهاد داده بود ولی من بعلت مشغله و کار زیاد قول داده بودم بعدا و 3 روز پیشم گفتم خودم داوطلبانه میام رو صندلی بشینم ولی فکر نمی کردم به این زودیا خلاصه اونروز سر زدم به تاپیک و دیدم دخترای گل و گلاب سوال هم طرح کردند دیگه منم شروع کردم به جواب دادن .
به سوال قبلي ام هم جواب بده لطفا
حتما چون این سولاتت زیاد بود اول اینارو جواب دادم
اسم اين دخمله رو هم بگووووووووووو__________________
چشم اسم دخترم کوثر ه
شهلام خانومي
خوب واسه همین فکر کردم اسمتون شهلاست دیگه!
اليندا جان
جانم
بابا گيس سفيدي شدي برا خودت هااااااااااااااااااااااا
بابا تو شناسنامه دیگه !!!!
فكر ميكردم از من پير پاتال تر تو اين تاپيك موجود نميباشت
مگه شما چند سالتونه ؟
خانومي چند سايه مزدوج شدي؟
15 ساله عزیزم
اسم بچه هات چيه؟
اسم دخترمو که گفتم اسم پسرم مبین
تا حالا تبريز اومدي؟؟؟(ما هم بلديم از اين سوالا بپرسيم ) __
آره بابا خیلی
شهر قشنگ و مرتب
Last edited by olinda; 27-11-2007 at 08:18.
سلام الهام جان خوبی؟
منم خوشحالم که باهاتون آشنا شدم کاش می تونستم مشکل دوستتونو حل کنم ولی خوب بنده نظر کارشناسانه که نمی تونم بدم ولی خوب یه چیزایی که به تجربه است و به ذهنم می رسه بهتون می گم .
شما با دوستتون کامل صحبت کنین و مسئله رو به این صورت باز کنین بهش که درسته از پسره خوشش اومده که اونم بر اساس ظاهر یا حالا شایدم رفتار و ..............ولی بهر حال هیچ شناخت دیگه ای از نظر خانوادگی و ...........نداره و تصمیم عجولانه برای ازدواج با این شرایط درست نیست هر چندفامیلی از پسر باشه(نظر استادتون) و ایشون بهش این پیشنهاد رو بده اگه( قرار باشه دوست نداشته باشه و از دوستتون خوشش نیاد یا احیانا یکی رو داشته باشه که تصمیم 100% به ازدواج بهش داشته باشه )خوب قبول نخواهد کرد. دوستتون باید یه جوری خودش بهش نشون بده که دوستش داره یا اونم ابراز علاقه و تمایل نشون میده(چون پسرا هم الان با این شرایط سخت ازدواج و تصور اینکه ادعای دخترا رفته بالا جرات پیشنهاد ازدواج به کسی رو ندارند) یا اگه قرار بر رد کردن باشه از اون اولش قضیه حل بشه بهتارز اینه که که دوستتون علاقه اش رفته رفته بیشتر بشه بدون اینکه پسره بدونه و خودشو اسیر این عشق بکنه و بعدا تحت هر شرایطی راضی به ازدواج بشه بخاطر این علاقهء شدیدش .بهر حال فعلا این نظر منه بقیهء دوستان شاید نظر و راه حل بهتری مطرح کنند و د این مورد بحثی بشه که بتونیم تمام جوانب رو در نظر بگیریم .
به امید حل شدن مشکل دوستتون هر جور که صلاحه .
موفق باشید
يه سوال؟؟؟شما با اين همه مشغله ميتوني همه وظايفت رو به خوبي انجام بدي؟؟نقش همسر بودن،مادر بودن،نقشي كه در جامعه داري ؟؟ خانه داري وكار بيرون از خونه .تا حالا شده كم بياري؟؟
اينا سوالاي منم هست برام خيلي جالبه با اون همه مشغلهاين جا هم هستي ؟!!
خانومي من تا اونجايي كه يادم باشه ....احيانا ........اممممممم .......من چند سالمه يعني؟؟!!آهان چيزه خودت حساب كن ديگه من وقتي ميخوام حساب كنم انگشت كم ميارم !!
متولد 26 بهمن 64 ام
الان كارتون مرتبط با رشته تون نيس؟؟
اي داد يادم رفت اول شهلام عرض كنم
خانومي از طرف من روي مفين و مفينا رو مارچ كن(البته فكر نم اين اسمايله مارچ رو برعكس انجام ميده!!)
موفق و پيروزو شاد و شنگول باشي
![]()
جدي تا حالا تبريز اومدي؟؟؟
كجا ها رو ديدي و ميشناسي؟
خانومي آواتارم خوفه يا امژام؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)