تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 14 اولاول ... 391011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 134

نام تاپيک: W1i غول سوني اريكسون

اگه نباشه جاش خالی می مونه p 3 0 world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اصفهان

12

12 - دارا بودن سیستم WiFi ( این سیستم تا به حال روی هیچ گوشی نبوده است ).
    منبع : MobileArena
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تکنولوژی ----h در کدام گوشی وجود دارد و آیا در ایران جواب می ده؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

توی ان92 و ان77. توی ایران کاربرد نداره

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض

به گزارش موسسه ی تحقیقاتی Gartner ، در 3 ماهه ی سوم سال 2006 ، سونی اریکسون در پر فروش ترین های دنیا مقام چهارم رو داشته ( بعد از به ترتیب : نوکیا ، موتورولا و سامسونگ)
    سهم فروش در جهان : نوکیا : 33% ، موتورولا : 22% ، سامسونگ : 16% و سونی اریکسون 9% بوده.

امسال هم پر فروش ترین مثل همیشه نوکیا بوده ، به طوری که در سه ماهه ی سوم سال 2007 ، 39% از کل فروش جهان رو در دست داشته.

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

به گزارش موسسه ی تحقیقاتی Gartner ، در 3 ماهه ی سوم سال 2006 ، سونی اریکسون در پر فروش ترین های دنیا مقام چهارم رو داشته ( بعد از به ترتیب : نوکیا ، موتورولا و سامسونگ)
    سهم فروش در جهان : نوکیا : 33% ، موتورولا : 22% ، سامسونگ : 16% و سونی اریکسون 9% بوده.

امسال هم پر فروش ترین مثل همیشه نوکیا بوده ، به طوری که در سه ماهه ی سوم سال 2007 ، 39% از کل فروش جهان رو در دست داشته.
    آمار امسال رو اگر داری بزار کامل.سه تا سه ماه رو رد کردیم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

3 ماه 2006 تموم شد رفت . از جولای تا سپتامبر سونی اریکسون با کاهش فروش مواجهه شده ولی سامسونگ رکورد دار بود . لینک سونی رو ندارم ولی برای سامسونگ رو میزارم که نگید دوباره این اومد و چرت و پرت گفت .

--------------

تاریخ: ۱۳۸۶/۰۷/۲۲
    ساعت: ۱۴:۵۲

سامسونگ در سه ماهه سوم سال رکورددار فروش تلفن همراه شد
    سامسونگ الکترونیکز، رکورد برترین رتبه فروش و سود تلفن همراه را از ماه جولای تا سپتامبر (سه ماهه سوم سال میلادی) به دست آورده و برای محصولات نیمه رسانا و نمایشگرهای صفحه مسطح خود با تقاضای بی‌شمار مواجه شده است.

به گزارش سرویس بین‌الملل سیتنا، بنا بر اعلام سامسونگ، سود خالص این شرکت در محدوده زمانی مورد نظر 1/2 تریلیون ون (واحد قدیمی پول کره بین سال‌های 1902 تا 1910 که به 100 چن تقسیم می‌شده) معادل 3/2 میلیارد دلار، یعنی 12 درصد بیشتر از همین دوره زمانی در سال گذشته بوده و فروش آن با افزایش 10درصدی به 7/16 تریلیون ون رسیده‌است.
    در سه ماهه فوق فروش بخش مخابراتی سامسونگ با 8درصد صعود به 1/5 تریلیون ون رسیده و این بخش را به بزرگترین بخش تجاری سامسونگ تبدیل کرده‌است. سود عملیاتی، سال به سال رشدی معادل 13 درصد داشته و به 600میلیارد ون افزایش یافته است.
    بنا به اطلاعات منتشره از سامسونگ، این شرکت در سه ماهه مذکور 6/42 میلیون دستگاه تلفن همراه به فروش رسانده ‌است. به این ترتیب فروش گوشی تلفن همراه این شرکت در 9 ماه نخست سال به 115 میلیون دستگاه رسیده که نسبت به سال گذشته یک میلیون افزایش را نشان می‌دهد.
    در سه ماهه جاری نیز سامسونگ قصد دارد بیشتر به عرضه گوشی‌های نسل سوم بپردازد. در اوایل این هفته 3 نوع تلفن جدید برای بازار اروپا توسط این شرکت معرفی شد. سامسونگ انتظار دارد که تا پایان سال میزان فروش خود را به 157 میلیون دستگاه گوشی برساند.
    در بخش نیمه رساناهای سامسونگ که بر روی تراشه‌های حافظه رایانه DRAM و تراشه‌های NAND حافظه فلش تمرکز دارد نیز سه ماهه خوبی پشت سر گذاشته ‌شد. درآمد شرکت با 2درصد افزایش به 5تریلیون ون رسید، اما سود عملیاتی با کاهشی 28 درصدی مواجه شد.
    تقاضا برای حافظه فلش NAND که در وسایل الکترونیکی قابل حمل مورد استفاده قرار می‌گیرد هم همچنان به قوت خود باقی ماند، اما فروش DRAM با موفقیت قابل توجهی روبه‌رو نبود.
    بر اساس اعلام، با توجه به افزایش علاقه مردم به استفاده از نمایشگرهای صفحه مسطح فروش تلویزیون‌های LCD و مونیتورهای صفحه مسطح این شرکت نیز با تقاضای قابل ملاحظه‌ای مواجه بود. شروع تولید در یک کارخانه جدید کره جنوبی کمک کرد تا این بخش با رشدی 34 درصدی به 4تریلیون ون دست یابد و در سود عملیاتی با 317درصد افزایش به 7/0 تریلیون ون برسد.
    انتهای پیام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا اینم برای سونی اریکسون :

۲۸ مهر ۱۳۸۶ - ۱۷:۱۴

سود سوني ‌اريكسون در سه ماهه سوم سال كاهش يافت

شركت سوني اريكسون سازنده گوشي‌هاي تلفن همراه به دليل عرضه گوشي‌هاي ارزان قيمت ، سود بسياري كمي به دست آورده است.

به گزارش موج ، در سه ماهه سوم سال جاري ميلادي شركت سوني اريكسون 257 ميليون يورو درآمد داشته است كه اين رقم در سال گذشته 298 ميليون يورو بوده است .
    سوني اريكسون دليل اين كاهش سود را گوشي‌هاي 120 يورويي عنوان كرد.
    برخي از مدل‌هاي گوشي تلفن همراه مانند تلفن هوشمند P1 و W580 كه به صورت قابل توجهي از قيمت بيشتري برخوردارند، فروش خوبي داشته‌اند ولي اين ميزان فروش نيز به اندازه‌اي نبوده است كه عدم تعادل با گوشي‌هاي ارزان قيمت‌تر را جبران كند.

شركت هيونداي در توليد موتورهاي ديزل سرمايه گذاري مي كند
    شركت خودروسازي هيونداي در سه سال اخير حدود 655 ميليون دلار معادل در راه تحقيق و توسعه ساخت موتورهاي جديد هزينه كرده است .
    هيونداي در زمينه هاي مختلف سرمايه گذاري كرده است كه حدود 40 ميليارد ون آن معطوف به ساخت سه موتور جديد ديزل مخصوص خودروهاي كار شده است .
    بيست ميليارد وون هم به عنوان سرمايه گذاري و ايجاد امكانات جديد براي ساخت موتورهاي ديزل جديد بوده است .
    مدير خودروهاي تجاري هيونداي مي گويد اين شركت قصد دارد تا سال 2012 توليد خود در اين بخش را به 100 تا 120 هزار دستگاه در سال برساند.

فروش گوشي هك شده iPhone در سوپرماركت هاي فرانسه
    سوپرماركت هاي زنجيره اي فرانسه كه LecLerc مهمترين آنها است در حال حاضر گوشي iPhone را به صورت هك شده به فروش مي رسانند.
    اين گوشي ها از امريكا وارد شدند و با استفاده از Crack نرم افزاري كه روي اينترنت سريعا موجود شد ، قفل گوشي ها نيز به سرعت باز شد.
    مدير فروشگاه زنجيره اي بيان مي كند كه فروش iPhone هك شده كاملا قانوني است و اين گوشي با گارانتي بفروش مي رسد .
    اين فروشگاه گوشي 400 دلاري را با قيمت 999 يورو(1420 دلار) بفروش مي رساند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دی 600 جون الان خوشحالی که سامسونگت خریدار پیدا کرده؟؟؟ نکنه اونجا هم عروسیه و تو پوست خودت نمی گنجی.
    از قدیم گفتند همیشه شعبون یک دفعه هم رمضون.
    یکسری حرف دیگه هم داشتم که اگه بزنم اخطار میگیرم.
    Last edited by iman_s; 27-11-2007 at 02:32.

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

من كي امار سامسونگ رو خواستم كه اول اون رو ميزاري؟بعدشم سود كمتر كجا و فروش كمتر كجا.شما با اين همه ادعائي كه داري هنوز فرق اين دو تا رو نميدوني؟به دليل تمركز بيشتري كه سوني اريكسون روي گوشيهاي ارزان قيمت كرده امسال به نسبت سال قبل سود كمتري بدست اورده كه خوب طبيعي هم هست.قيمت كمتر = سود كمتر
    Last edited by Dr.Afzali; 26-11-2007 at 02:30.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

13

آقای سی دی رایتر اتفاقا خودم هم میخواستم همینو بگم نوکیا با اون ابعاد و ورزنش کجاش ضد ضربه هست ؟؟؟ یکمی تامل بیشتری داشته باش مثلا دکتریا !!!! چیه میخوای بگی من دروغ میگم ؟؟؟ ببینم من از اول هم گفتم باور کردن شما ها برام مهم نیست !! برای من ثابت شده که سامسونگ از مقاوت بالایی برخوردار چون شرکت سازندش چین و مین نیست کره هستش کره هم علکی نیست !!! برای من ثابت شده که کیفیت دوربین سامسونگ خیلی بالاتر از سونی اریکسون و من فقط با نوکیا مقایسش میکنم !! برای من ثابت شده که سامسونگ نمایش آنتنش دقیق تر سونی اریکسون و گول زننده نیستش مثل سونی که همیشه پر نشون بده . توی خونه ما که آنتن دهیش ضعیفه نوکیاش داره خالی نشون میده یا حداقل 2 خط ولی سونی اریکسون تا ته پره !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    سلام به همه ی دوستان گلم...از 13 صفحه ای که نوشتید 10 ، 11 صفحه رو خوندم.البته بگذریم که از گوشیه Fake سونی اریکسون به کجا رسیدید!کار ندارم...اگه دوستان حرف بنده رو بخونن و انصافا متعصبانه قضاوت نکنن می بینن که دارم حقیقت رو می گم...
    ببینید من هر 3 تا برند معروفی که صحبتتون دربارشون هست رو داشتم(منظورم سامسونگ ، سونی اریکسون و البته نوکیا هست.)و انصافا از همشون راضی بودم.اما اگه بخوام یه نقد کلی و اجمالی رو همشون داشته باشم باید بگم که حقیقتا سامسونگ گوشیه ی خوبی هست و اصلا اون چیزی نیست که مردم دربارش فکر می کنن...به عبارت دیگه : نوکیا و سونی اریکسون مثل ماشین پیکان شدن(درسته که برندهای خیلی خوبی هستن ولی نه در اون حدی که کلا از سامسونگ چشم پوشی کنیم)در کل ارزش پول پرداخت شده بابتش رو داره.
    اون اول که D600 خریده بودم خب چیز زیادی از موبایل سرم نمیشد!اما الان که با سایر برندهای امروزی مقایسش می کنم می بینم که واقعا جای تعریف داره!
    از دوربین 2 مگاپیکلیش(هر چند که دیگه کسی برای 2 مگا تره هم خرد نمی کنه!) بگیرید تا اتصال به TV و خوندن فایل های آفیس و دیگه بگیر برو تا آخرش.در مورد ال سی دیش که باید بگم عملا هنوزم که هنوزه از خیلی از گوشی های سونی اریکسون بهتره و واقعا روو ال سی دی خوب کار کرده بود.
    اما اینم بگم که سامسونگم هیچ وقت از دستم نیوفتاد تا ببینم مقاومه یا نه!!!
    گوشیه ی بعدی...P990i سونی اریکسون که واقعا کولاک کرده بود و مشخصا قابل مقایسه با D600 نبود و اگه بخوایم اونو با سامسونگ قیاسش کنیم خب طبیعیه که باید اونو با یه گوشیه ی هم رده ی خودش توو سامسونگ ها بسنجیم و این هیچ دلیلی بر بد بودن کیفیت سامسونگ نیست.
    خب می شه گفت P990i همه ی امکانات تقریبا به روز یه گوشیه ی خوب رو داشت و نمیشد از امکاناتش صرف نظر کرد.از وایرلس لن بگیر و برو تا دوربین دوم ، ال سی دی نسبتا بزرگ ، دوربین 2 مگا با فوکوس خودکار به همراه کلی تنظیمات دوربین ، قابلیت مشاهده و ویرایش فایل های آفیس ، حالت پروازی ، باتری فوق العاده قوی و خیلی چیزای دیگه که گفتنش توو این تاپیک نمی گنجه!!!
    البته اینم بگم که این گوشی هم هیچ وقت از دستم نیوفتاده بود تا ببینم چه بلایی سرش میاد و چی میشه ولی خب کاملا قابل حدسه چون با توجه با اون اندازه ی بزرگ و وزن زیادش مسلما آسیب می دید...
    اما سرآخر که N95 گرفتم.دیگه نمی خوام امکاناتش رو براتون بگم چون می دونم اونقدر نوکیا واسه این گوشی تبلیغات کرده که مطمئنم همتون از من بهتر می دونین امکاناتش چیه و خب معلومه که نباید اونو با P990i قیاسش کرد چون اصلا در حد هم نیستن و باید P1 رو با اون در نظر گرفت...
    فقط یه چیز!یه بار N95 به طرز بسیار فجیعی از دستم افتاد روو سرامیک و کلا درب پشت گوشی و باتری و خود گوشی هر کدوم پرت شدن یه طرف!منم تا از شک حادثه در اومدم سریع گوشی رو جمع و جورش کردم و همه چیزش رو چک کردم تا ببینم مشکلی پیش اومده یا نه!در کمال ناباوری دیدم که همه چیز گوشی مثل یه ساعت کار می کنه و کوچکترین مشکلی نداره.حتی همون شب گوشی رو بردم به خدمات موبایل GSM نشون دادم و مسئولش گوشی رو دید و گفت هیچ مشکلی نداره و بیخود نگران نباش...اینم اضافه کنم که کمترین خط یا خشی روی گوشی نیوفتاد و اصلا بدنش مشکل پیدا نکرد(هیچ کاوری هم در کار نبوده).
    ترتیب فروش گوشی ها رو هم که در بازارهای جهانی می دونین دیگه :
    1)نوکیا
    2)سامسونگ
    3)موتورولا
    4)سونی اریکسون
    و
    5)ال جی
    دیگه بقیش رو یادم نمونده ولی اصل کاری ها همینا هستن.

نتیجه ی کلی : قبل از این که هر گونه نظری در مورد این پست من بدید لطفا و خواهشا خوب بخونیدش(خواهش کردم)...
    چون من سعی کردم تعصب بیخودی به خرج ندم و فقط حقیقت رو از نظر شخص خودم بگم!
    همین و بس...امیدوارم بدردتون بخوره!
    (Titan Boy قدیمی).
    Last edited by Mojtaba-MCI; 26-11-2007 at 23:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •