دوست عزيز pedram_ashena منظورتون از يه مدت چيه ؟
يعني بعد يه مدت باز همين مشكل پيش مياد ؟ راه حلي نداره
دوست عزيز pedram_ashena منظورتون از يه مدت چيه ؟
يعني بعد يه مدت باز همين مشكل پيش مياد ؟ راه حلي نداره
این پچ icu نمیدونم چه مشکلی داره که این پیغامو میده:
cant open file
حتی وقتی از تو browse شاخه رو انتخاب میکنم بازم همینطوره.
اگه میشه یه پچ درست بذارید
اصولا تا حالا يك پچ دائمي براي بابيلون نيامده.بعد از يك مدت ميريد تو ليست سياه.بابيلون يك جاسوس افزار قوي دارد
مهندس شما اول بابيلون را از تاسك منجر اگزيت كن بعد پچ كن
سلام. من از بابیلون 7.0.0(r13) استفاده می کنم و از کرک unreal استفاده می کردم. تقریبا از یک هفته پیش بابیلون من نتایج رو از دیکشنری های مختلف (آنلاین) میاره اما نشون نمیده. مثل اینکه show result رو نزده باشم. مشکل از کجاست؟ کرک مشکلی داره؟ بابیلون چرا خرابه؟
+++
![]()
سلام
از ------ هستش
راه حل
اول برنامه را آنیستال کن و فولدرش را هم کامل پاک کن
بعد یک بار دیگه همراه کرکش نصب کن
نکته : به نت موقع نصب و تغییر ------ وصل نشووو چون دوباره ............
حالامسیر زیر را تو بابیلون برو
configuration > connection
حالا از قسمت
proxy settings
گزینه دوم را انتخاب کن و یک اسمی به
proxy server بده
بعد تا اونجا که جا داره عدد 2 را وارد قسمت port
کن
در نهایت هم گزینه زیر را از انتخاب خارج کن
Enable online updates
موق باشی
چرا بابیلون 6 این نسخه Babylon v7.0.0.13 با کرک کاملا معتبر رو از اینجا دانلود کنید تازه speach هم داره
از کرک خودم دارم استفاده می کنم عالی جواب میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم patch واسه babylon 6. برنامه رو که رجیستر کردید راحت میتونید update هم بکنید تو لیست سیاه هم نمیرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کرک کاملا سالم هست و کار می کنه. ضمنا برای دیکشنری های آنلاین هم کار می کنه. موردی تو نت پیدا نکردم که گفته باشن کار نمی کنه. فقط توجه کنید قبل از اجرای کرک بابیلون رو ببندید و ضمنا بهتر هست فایل اجرایی کرک ر و تو خود پوشه ی Babylon\Babylon-Pro بذارید.
لینک اصلاح شد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hoom@n; 24-11-2007 at 19:47.
سلام
من یک بار دیگه توضیح میدم دلیل پیغام ها رو + روش کرک کردن بابیلون !
1.Cann't Open File: یعنی نمی تونم فایل رو باز کنم , موقعی این پیغام داده میشه که فایل در اون مسیر وجود نداشته باشه با اون اسم یا سایز فایل با اون ورژن یکی نباشه ....
2.Already Patched: قبلا پچ شده , موقعی این پیغام ظاهر میشه که قبلا یکی از جاهائی که قرار هست پچ بشه قبلا پچ شده باشه و پچر بعد از دیدن خطی که قبلا پچ شده به پچ کردن خاتمه میده و از بدنه خارج میشه و اون پیغام ظاهر میشه که دلیل اینکه بعضی ها با این پیغام در ورژن جدید مواجه میشن رو عرض میکنم....
در ورژن جدید بابیلون بعد از اولین اجرا برخی از خط ها تغییر میکنن....
و چون اون بایت ها به اون صورتی نیست که باید باشن بخاطر همین پچر عمل پچ کردن رو انجام نمیده و .... اون پیغام رو میده و هیچ خطی که باید پچ بشه, نمیشه...
این پروتکشنی هست که در ورژن جدید بابیلون اومده... و هیچ ربطی به کرک نداره....
تنها روش کرک کردن بابیلون ورژن جدید هم به صورت زیر هست:>
1.اگر بابیلون نصب هست Unistall کنید بابیلون رو + پوشه اگر چیزی درش هست....
2.بعد از نصب به هیچ وجه برنامه رو اجرا نکنید چون اون اتفاق خواهد افتاد...
3.مسیر فایل Babylon.exe رو به پچر بدید یا پچ رو کپی کنید توی پوشه ی مورد نظر....
4. پچ کنید , اگر پچر کاملا پچ کرد برنامه رو پیغامی مبنی بر Babylon Patched Successfully به شما خواهد داد...
در این حالت بابیلون کاملا کرک شده و شما میتونید از تمامیه امکانات بابیلون استفاده کنید....
و نیازی هم ندارید برای جلوی گیری از اتصال اون به سرور....
5. لذت ببرید...
6.فقط در این حالت بابیلون کاملا کرک میشه و در صورت های دیگه بابیلون کرک نشده و هیچ ایرادی رو شما نمیتونید به کرک وارد کنید....
7. بای![]()
Last edited by MasterCode; 25-11-2007 at 12:30.
یه توضیح کوچیک دیگه در این مورد: وقتی که بابیلون در حال اجرا (حتی فقط پروسه ی اون) هست هم این خطا ایجاد می شه که باید babylon.exe رو از طریق task manager ببندید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)