سلام دوست عزيز
بهترين روش براي مشكل شما اينه كه ابتدا كامل متن نويسي رو انجام بدي و يعدا قسمت دلخواه براي ستون بندي رو انتخاب كرده و ستون بندي لازم رو انجام بدي
سلام دوست عزيز
بهترين روش براي مشكل شما اينه كه ابتدا كامل متن نويسي رو انجام بدي و يعدا قسمت دلخواه براي ستون بندي رو انتخاب كرده و ستون بندي لازم رو انجام بدي
سلام دوست عزيز
شما براي اينكار از زبانه save كادر word option گزينه embed true type font رو انتخاب كن تا كارت كامل حل بشه
موفق باشي
Great............
بازم ممنون![]()
کدوم تیک رو باید بزاریم
اولی یا دومی رو یا هردوتا رو
ببخشید یه سوال دیگه داشتم
چطور میشه یه خط بکشی و زیر و بالای خط هم متن بنویسی
مثل نامه های اداری که بالا شماره نامه رو مینویسن و پایین تاریخ نامه رو مینویسن
ممنون جناب wordist این کاری رو که گفتین انجام دادم مسئله اینه که به نظر میرسه چون فوت پرینت ها توی بخش یه ستونی هستن خط جداکننده پانویس رو هم تا آخر میکشه یعنی از هر دو ستون زیر کم میکنه و اینجور میشه که با گذاشتن ۵ پانویس حدود ۵ ۶ خط از زیر بالا میاد و یه چند خط دوستونی باقی میمونن واسه همین گفتم اگه امکان داره این امکان رو توی نسخه ۲۰۰۷ اگه اطلاع دارین لطف کنین بگین.
۲)یه سوال دیگه که ممنون میشم جواب بدین همون کدی هست که وقتی توی ورد میزدم جمله a lazy fox jump over a brown dog یه چینزی شبیه این رو مینوشت و تعدادشو کاربر تعریف میکرد بهمراه پارگراف و.. یه معادل فارسی هم داشت اگه امکان داره اون بگین مممنون
به نظر من، بهترين راه استفاده از دو ويندوز همزمان هست. چون نصب دو تا آفيس همزمان، همونطور كه ورديست گفت مشكل Switching داره.
بستگي به نوع كار داره. اما من معمولاً براي اين كار، يه جدول دو رديفه مي كشم همه خطهاشو نامرئي مي كنم فقط خط وسط رو باقي مي گذارم.
سلام دوست عزیز
تبریک جهت ورودتون به انجمن
شما خوبه نقل قول کنی تا مشخص بشه در مورد چی سوال کردی یا اینکه این جواب در مورد چی بوده
Last edited by wordist; 24-11-2007 at 09:04.
سلام دوباره
من برای این کار از خدمات فرمول نویسی در ورد استفاده می کنم
در این مورد می توان یه خط کسری کشید و به جای اینکه در اون عدد نوشت متن نویسی کرد
موفق باشی
Last edited by wordist; 24-11-2007 at 09:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)