این سی دی زیز که لینک دانلودش رو برات میزارم هم آنتی ویروس F-prot و هم McAfee رو بصورت بوتیبل داره.
[SIZE=4][COLOR=Red]Hiren's BootCD 9.3
[COLOR=Black][SIZE=2]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سی دی زیز که لینک دانلودش رو برات میزارم هم آنتی ویروس F-prot و هم McAfee رو بصورت بوتیبل داره.
[SIZE=4][COLOR=Red]Hiren's BootCD 9.3
[COLOR=Black][SIZE=2]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اخیرا به ویروسی مبتلا شده ام که پس از delete فایل ها حافظه را همچنان اشغال نگه میدارد
به من بیچاره کمک کنید
اه اه اینجا خیلی آشغال شده. هیچکس جواب سوال های مارو نمیده. موضوع میسازیم اینا جاشو عوض میکنن. پیسی ورد خراب شد
راستش من برای شما متاسفم .لطف کنید سری به لینک زیر زده و قوانین انجمن را حداقل یکبار بخوانید تا بعد از این به
مشکل برنخورید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز وقتی تاپیکی برای یک موضوع خاص اختصاص یافته است و برای سهولت کار نیز استیکی شده تا جلوی
چشم بوده و پیدا کردنش مشکل نباشد ایجاد یک تاپیک جدید در مورد همان موضوع خلاف مقررات است و تاپیک یا پست
مربوطه حذف می شود .ما در این انجمن تاپیکی با نام "مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها "
داریم که همانطور که از نامش پیدا است برای مطرح کردن مشکلات مربوط به آلودگی با ویروسها است ولی دوستانی
مانند شما بدون اعتنا به آن و با زیر پا گذاشتن مقررات انجمن یک تاپیک مجزا ایجاد می کنید .اصولا چنین تاپیکهایی
باید پاک شوند ولی با توجه به اینکه اکثر این دوستان مشکل حادی پیدا کرده اند برای تسهیل کارشان فقط تاپیک به
انجمن مربوطه منتقل می شود .
شما متاسفانه حتی به خود زحمت نداده اید پست اول تاپیک را که راهنماییهای کلی برای موارد ابتلا به ویروسها است را
مطالعه کنید .پست قبلی شما به این شکل است :
خوب دوست من شما که فکر نمی کنید کسانی که قرار است کمکتان کنند علم غیب دارند و قرار است با خواندن دو
خط بالا معجزه کرده مشکل شما را حل کنند .اگر یکی دو پست قبل از پست خودتان را می دید Hamilton یک بار دیگر
کارهایی را که انتظار می رود در چنین مواقعی انجام دهید یاداوری کرده است ولی شما بدون توجه روز بعد نوشته اید :
من فکر می کنم شما از جمله کسانی هستید که حاضر نیستند ذره ای از وقتشان را برای حل مشکلات خودشاناه اه اینجا خیلی آشغال شده. هیچکس جواب سوال های مارو نمیده. موضوع میسازیم اینا جاشو عوض میکنن. پیسی ورد خراب شد
صرف کنند ولی انتظار دارند دیگران از وقت گرانبهای خود برای آنها هزینه کنند .دوست من اینجا انجمنی است که در
آن ما مشکلاتمان را با کمک هم حل می کنیم ولی با روشی که شما به کار می برید فکر نمی کنم نه کسی بتواند و
نه کسی بخواهد کمکتان کند.
موفق باشید
سلام دوستان
یه مشکل واسه Flash Memory من پیش اومده .
وقتی روی آیکونش دابل کلیک میکنم پنجره محتویات
فلش رو جداگانه باز میکنه . وقتی هم که کلیک راست
میکنم :
اسکنش هم که میکنم جوابی نمیگیرم .
خیلی داره اذیتم میکنه . بعضی چیزا اصلا توش کپی نمیشه .
ارور های بیخود میده .
در واقع مشکل ظاهری نداره . مشکلش باطنیه ...
ممنونم میشم اگه میتونید کمکم کنید
یا حق
![]()
به من كمك نمي كنيد؟
سلام من یه بار اینا را گرفته بودم دیالر هستند.......
دوست عزیز
این کرم در هر درایو شما یک فایل مخفی به نام AUTORUN.INF ایجاد کرده است که باید آن را پاک کنید تا مشکلتان با
درایوها حل شود ( اول باید تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را در Folder Option بردارید تا بتوانید این
فایل را ببینید ) ولی قبل از آن باید مطمئن شوید که کرم به طور کامل پاک شده است برای این کار System Restore را
غیر فعال کنید و سیستم را در حالت Safe Mode به طور کامل اسکن کنید تا ویروس به طور کامل پاک شود وبعد AUTORUN.INF
را پاک کنید.
سلام دوست عزیز
مشکل از یک ویروس است کاسپرسکی نصب شده روی سیستمتان را آپدیت کنید قدرت اسکن را روی حداکثر
بگذارید System Restore را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode کل سیستم را اسکن کنید ( نه فقط درایو فلش را )
و اگر چیزی پیدا کرد پاک کنید ( نامش را یادداشت کنید ) بعد همانطور که در پست قبلی اشاره کردم در داخل درایو
فلش دنبال فایل Autorun.inf بگردید و اگر بود پاک کنید البته برای اطمینان بیشتر می توانید درایو فلش را فرمت
بکنید.
سلام
دو سه صفحه هم قبل گفتم كه كامپيوترامون يك ويروس گرفته به نام sdbot.diq .
حالا مشكل خيلي اساسي شده. اصلا ديگه نمي ذاره هيچ برنامه اي نصب بشه.خيلي سريع در يك چشم به هم زدن مي بنده، به اسم آنتي ويروس هم حساس شده به محض اينكه در اينترنت صفحه اي باز مي كنم در رابطه با آنتي ويروس سريع مي بندتشحالت safe mode هم فايده اي نداره.ويروسش هم جديد هست با آپديتهاي 3 ، 4 ماه پيش نمي شناسه.
آيا مشكل با يك آنتي ويروس portabale يا bootable حل ميشه يا اينكه با فرمت (سخت) كردن؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)