تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 215 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این سی دی زیز که لینک دانلودش رو برات میزارم هم آنتی ویروس F-prot و هم McAfee رو بصورت بوتیبل داره.

[SIZE=4][COLOR=Red]Hiren's BootCD 9.3

[COLOR=Black][SIZE=2]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه reza1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران، نارمک

پيش فرض درخواست آنتی ویروس برای ویروس حافظه اشغال کن

سلام
    اخیرا به ویروسی مبتلا شده ام که پس از delete فایل ها حافظه را همچنان اشغال نگه میدارد
    به من بیچاره کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

7 ای بابا

اه اه اینجا خیلی آشغال شده. هیچکس جواب سوال های مارو نمیده. موضوع میسازیم اینا جاشو عوض میکنن. پیسی ورد خراب شد

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اه اه اینجا خیلی آشغال شده. هیچکس جواب سوال های مارو نمیده. موضوع میسازیم اینا جاشو عوض میکنن. پیسی ورد خراب شد
    راستش من برای شما متاسفم .لطف کنید سری به لینک زیر زده و قوانین انجمن را حداقل یکبار بخوانید تا بعد از این به

مشکل برنخورید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز وقتی تاپیکی برای یک موضوع خاص اختصاص یافته است و برای سهولت کار نیز استیکی شده تا جلوی

چشم بوده و پیدا کردنش مشکل نباشد ایجاد یک تاپیک جدید در مورد همان موضوع خلاف مقررات است و تاپیک یا پست

مربوطه حذف می شود .ما در این انجمن تاپیکی با نام "مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها "

داریم که همانطور که از نامش پیدا است برای مطرح کردن مشکلات مربوط به آلودگی با ویروسها است ولی دوستانی

مانند شما بدون اعتنا به آن و با زیر پا گذاشتن مقررات انجمن یک تاپیک مجزا ایجاد می کنید .اصولا چنین تاپیکهایی

باید پاک شوند ولی با توجه به اینکه اکثر این دوستان مشکل حادی پیدا کرده اند برای تسهیل کارشان فقط تاپیک به

انجمن مربوطه منتقل می شود .

شما متاسفانه حتی به خود زحمت نداده اید پست اول تاپیک را که راهنماییهای کلی برای موارد ابتلا به ویروسها است را

مطالعه کنید .پست قبلی شما به این شکل است :

بنده ویروسی دارم که مختص یاهو مسنجر میباشد. و برای افراد آنلاین پیام میفرسته. و تبلیغ یه سایتی میکنه. و اینگبیسی مینویسه. چهجوری باید حذفش کنیم
    خوب دوست من شما که فکر نمی کنید کسانی که قرار است کمکتان کنند علم غیب دارند و قرار است با خواندن دو

خط بالا معجزه کرده مشکل شما را حل کنند .اگر یکی دو پست قبل از پست خودتان را می دید Hamilton یک بار دیگر

کارهایی را که انتظار می رود در چنین مواقعی انجام دهید یاداوری کرده است ولی شما بدون توجه روز بعد نوشته اید :

من فکر می کنم شما از جمله کسانی هستید که حاضر نیستند ذره ای از وقتشان را برای حل مشکلات خودشان

صرف کنند ولی انتظار دارند دیگران از وقت گرانبهای خود برای آنها هزینه کنند .دوست من اینجا انجمنی است که در

آن ما مشکلاتمان را با کمک هم حل می کنیم ولی با روشی که شما به کار می برید فکر نمی کنم نه کسی بتواند و

نه کسی بخواهد کمکتان کند.

موفق باشید

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض ■ به نظر شما این کار ، کار ویروسه ؟ ■

سلام دوستان

یه مشکل واسه Flash Memory من پیش اومده .
    وقتی روی آیکونش دابل کلیک میکنم پنجره محتویات
    فلش رو جداگانه باز میکنه . وقتی هم که کلیک راست
    میکنم :

اسکنش هم که میکنم جوابی نمیگیرم .
    خیلی داره اذیتم میکنه . بعضی چیزا اصلا توش کپی نمیشه .
    ارور های بیخود میده .
    در واقع مشکل ظاهری نداره . مشکلش باطنیه ...

ممنونم میشم اگه میتونید کمکم کنید

یا حق

پروفشنال danyel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمک!!!!!!!!!!!!!
    من ویروس bindo گرفتم با nod پاک میشه ولی هر بار که کامپوتر رو روشن میکنم بازم اتوران رو میبینم ضمنا اثراتش باقی می مونه مثلا درایو هام رو پیغام میده با چی باز کنم و همچنین فلش رو بعد از stop اجازه کشیدن نمی ده
    سرعتم هم که دیگه افتضاح شده
    تو رو خدا بکمکین
    به من كمك نمي كنيد؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام من دیشب کامپیوترم روشن بود تا صبح فکر کنم خودش ویروس گرفته و همش Error می ده این 2 ایکن جدید هم به دکستاپ اضافه شده و یک ایکن هم به نوار وظیفه اصافه شده لطفا کمکم کنید داره رو سرم راه می ره

این ایکنی که رو دکستاپ اومده

واین ایکن هم رو نوار وظیفه اومده

لطفا کمکم کنید
    سلام من یه بار اینا را گرفته بودم دیالر هستند.......

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز

این کرم در هر درایو شما یک فایل مخفی به نام AUTORUN.INF ایجاد کرده است که باید آن را پاک کنید تا مشکلتان با

درایوها حل شود ( اول باید تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را در Folder Option بردارید تا بتوانید این

فایل را ببینید ) ولی قبل از آن باید مطمئن شوید که کرم به طور کامل پاک شده است برای این کار System Restore را

غیر فعال کنید و سیستم را در حالت Safe Mode به طور کامل اسکن کنید تا ویروس به طور کامل پاک شود وبعد AUTORUN.INF

را پاک کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان

یه مشکل واسه Flash Memory من پیش اومده .
    وقتی روی آیکونش دابل کلیک میکنم پنجره محتویات
    فلش رو جداگانه باز میکنه . وقتی هم که کلیک راست
    میکنم :

اسکنش هم که میکنم جوابی نمیگیرم .
    خیلی داره اذیتم میکنه . بعضی چیزا اصلا توش کپی نمیشه .
    ارور های بیخود میده .
    در واقع مشکل ظاهری نداره . مشکلش باطنیه ...

ممنونم میشم اگه میتونید کمکم کنید

یا حق

سلام دوست عزیز

مشکل از یک ویروس است کاسپرسکی نصب شده روی سیستمتان را آپدیت کنید قدرت اسکن را روی حداکثر

بگذارید System Restore را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode کل سیستم را اسکن کنید ( نه فقط درایو فلش را )

و اگر چیزی پیدا کرد پاک کنید ( نامش را یادداشت کنید ) بعد همانطور که در پست قبلی اشاره کردم در داخل درایو

فلش دنبال فایل Autorun.inf بگردید و اگر بود پاک کنید البته برای اطمینان بیشتر می توانید درایو فلش را فرمت

بکنید.

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    دو سه صفحه هم قبل گفتم كه كامپيوترامون يك ويروس گرفته به نام sdbot.diq .
    حالا مشكل خيلي اساسي شده. اصلا ديگه نمي ذاره هيچ برنامه اي نصب بشه.خيلي سريع در يك چشم به هم زدن مي بنده، به اسم آنتي ويروس هم حساس شده به محض اينكه در اينترنت صفحه اي باز مي كنم در رابطه با آنتي ويروس سريع مي بندتش حالت safe mode هم فايده اي نداره.ويروسش هم جديد هست با آپديتهاي 3 ، 4 ماه پيش نمي شناسه.
    آيا مشكل با يك آنتي ويروس portabale يا bootable حل ميشه يا اينكه با فرمت (سخت) كردن؟!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •