سلام مي خواستم كه از دوستاني كه در مورد خبر خوان اطلاعاتي دارند درخواست كنم كه تو اين تاپيك توضيحاتي در اين مورد بدن و همچنين كه از كجا ميشه اين برنامه رو دانلود كرد البته خبر خواني كه زبان فارسي رو ساپورت كنه و براي ويندوز باشه .قربان شما
سلام مي خواستم كه از دوستاني كه در مورد خبر خوان اطلاعاتي دارند درخواست كنم كه تو اين تاپيك توضيحاتي در اين مورد بدن و همچنين كه از كجا ميشه اين برنامه رو دانلود كرد البته خبر خواني كه زبان فارسي رو ساپورت كنه و براي ويندوز باشه .قربان شما
محمد جان اگه Opera 7.6 یا هر نسخه ای از 7.5 به بالا رو نصب بکنی می تونی از این امکان استفاده بکنی که فارسی رو هم ساپورت می کنه و من خودم هم ازش استفاده می کنم.طرز کارش هم خیلی ساده است فقط کافیه که روی اون علامت RSS یه کلیک بکنی و بعد صبر کنی تا پبغام اشتراک بیاد و Ok بکنی و والسلام!
8)
آقا من هم يك سوال دارم.
اصلا اين خبر خوان چي هست؟ از كجا بايد پيداش كرد؟
براي داشتن اون اتصال دائم لازمه؟
حبیب جان خبر خوان با همون Rss Reader امکانیه که مطالب جدید سایت بطور خودکار برای کاربر فرستاده میشه(البته فقط عنوان و یکی دو خط اولش)و شما می تونین بسادگی از جدیدترین مطالب یه سایت مطلع بشین و اگه مطلب دلخواه شما بود با کلیک روی لینک کل خبر رو بخونی
pcockz80 مرسي ممنون از اينكه راهنمايي كردي ولي اگه برنامه ديگه هم سراغ داري بگي به ما كه خيلي علي ميشه .. قربان تو
از Mozilla thunder Bird هم می تونی استفاده کنی .فارسی هم ساپورت میکنه ولی سرعت مال opera خیلی بالاتره
8)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)