دوستان 2 تا سئوال دارم . يكي اينكه چطور ميشه كدهاي يك فايل dll را مشاهده كرد . آيا برنامه خاصي داره يا اصلا نميشه اينكار و كرد . دوم اينكه اگه بخوام در جعبه پيام متن خط اولم به صورت بولد باشه و يا حتي رنگي چكار بايد بكنم
دوستان 2 تا سئوال دارم . يكي اينكه چطور ميشه كدهاي يك فايل dll را مشاهده كرد . آيا برنامه خاصي داره يا اصلا نميشه اينكار و كرد . دوم اينكه اگه بخوام در جعبه پيام متن خط اولم به صورت بولد باشه و يا حتي رنگي چكار بايد بكنم
سلام
در مورد سوال اولتون
reshack یا resource workshop
تا حدودی میتونه کمکت کنه البته کد dll را نمیتونی ببینی ولی بعضی از کارها روش میشه کرد.علاوه بر dll رو فایلهای اجرایی تحت ویندوز( البته بعضی از اونا ) جواب میده
سلام
دوبحثداریم که شاید با هم اشتباه شوند.
دیدن Resource ها برای دستکاری وبرخی حکها ودیدن خود سورس کد.
دیدن Resource با برنامه هایی مثل همان که دوستمان معرفی کرد یا خود Visual Studio 2005 امکان پذیر است ولی دیدن سورس بحث دیگری است و نیاز به Decompiler دارد که اغلب سورس ها را به زبان اسمبلی یا فوقش C میتوانید ببینید که مخصوصاً در مورد اسمبلی متوجه شدن روند کار و کد تقریباً غیر ممکن است وبدرد زیادی نمیخورد.
در مورد جعبه پیغام هم به کرات بحث شده.
به نظر من بهترین راه گذاشتن یک فرم جدید است، با اینکه تکراری است باز میگوییم.
MessageBox ساده ترین برنامه ویندوزی است که فقط با یک Label و Button قابل پیاده سازی است و برای یک برنامعه نویس واقعاً در حد زیر 60 ثانیه کار دارد تا یک MessgaeBox با شکل دلخواه خودش بسازد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)