یعنی یه بار دیگه روش نصب کنم درست میشه (آخه من دوباره نصب کردم اما روش نصب کردم)
یعنی یه بار دیگه روش نصب کنم درست میشه (آخه من دوباره نصب کردم اما روش نصب کردم)
باید همون درایوی که روسش نصب می کردی مثلآ درایو C .
باید موقع نصب اون درایو رو فرمت کنی بعد نصب میشه.
سلام
من می خواستم بدونم این gadget ویندوز ویستا رو چطور می شه بهش چیزی اضافه کرد از گالری microsoft وقتی می گیرم نصب نمی شه این error رو می ده
Unverified submission.
Only install applications from developers you trust. This is a third-party application, and it could access your computer's files, show you objectionable content, or change its behavior at any time.
Last edited by fokoli_qaz; 21-11-2007 at 09:21.
شما مطمعني اضافات gadget رو گرفتي اگه درست گرفته باشي وقتي روش كليك مي كني بايد يه گزينه instal داشته باشه.
از من به شما نصحت به هیچوجه برنامه advanced system optimizer رو روی سیستمتون نصب نکنید
من برای بار دوم از این برنامه ضربه خوردم
شانس آوردم حالت restore point رو فعال کرده بودم وگرنه الان باید دوباره یه ویندوز جدید میریختم
اتفاقا ورژن 2.20 که با ویستا سازگار هست رو ریختم و از همون اول .... به سرعت سیستم و بجای اینکه فایلهای junk رو پاک کنه یسری فایلهای سیستمی رو پاک کرد و ویندوز دیگه بالا نیومد و پیغام میداد که فایل نمیدونم چیچی با پسوند sys پیدا نمیشه
برم دوباره همون tune up utilities رو نصب کنم
tune up utilities خيلي بهتره در ضمن با ويستا هم كاملا سازگاره البته نسخه هاي جديدش.
سلام
من چند تا سوال داشتم. اگر تکراریه ببخشید:
* - برنامه های فارسی فونتهاشون قاطی هست و فارسی نیستند در xp در regional and language options یه تب به نام advanced بود که با فارسی کردنش این مشکل حل میشد ولی در ویستا نتونستم پیداش کنم. لطفا راه حلش رو برام بفرمائید. (ویندوزم زبان Persian داره)
* - چطور میشه فونت ویندوز رو عوض کرد. مثلا فونت ب.ظ که کنار ساعت ویندوز هست به tahomaتغییرش داد. من از قسمت Advanced appearence setting همه فونتها رو از segoe به tahoma تغییر دادم ولی فقط فونت پوشه ها و پنجره ها عوض شد و فونت ساعت و تقویم تغییری نکرد. لطفا بفرمائید که چطور تغییرش بدم.
* - من نمیتونم acrobat reader 8 رو نصب کنم و در مراحل اولیه نصب error میده. من از کرک stop timer استفاده میکنم آیا میتونه از اون باشه؟
* - آیا کرکی بعد از کرک بایوس اومده؟ که با یه روش دیگه کرکش کنه. چون این کرک روی سیستم من جواب نمیده و مشکل ایجاد میکته.
ممنون میشم اگر جواب سوالهامو بدید.
موفق باشید.
من همین کار رو کردم بازم ایراد داد چه کار کنم؟
من یه فولدر دارم که توش پر از آلبومهای mp3 هستش
میخوام توی هر آلبوم فقط اطلاعاتی که میخوام رو جلوی آهنگ نشون بده مثل نام خواننده و اسم آهنگ و سایز و ....
اینکار رو فقط میشه داخل تک تک البومها انجام داد
راهی وجود داره که من یکبار برای همیشه این تنظیمات رو کلی برای کل فولدرم انجام بدم؟
و مجبور نباشم دونه دونه وارد هر آلبوم بشم و این تنظیمات رو انجام بدم؟
بعد آیا کتاب فارسی وجود داره که آموزش کامل و حرفه ای (نه مبتدی) ویندوز ویستا باشه؟ یه چیزی تو مایه های help خود ویندوز کامل باشه؟
Last edited by ebinem173; 23-11-2007 at 08:26.
دوست عزيز اگه شما در قسمت regional and language options به قسمت adminstrative بريد و persian را انتخاب كنيد ودر مورد acrobat reader 8.1 را نصب كنيد كرك هم براي ويستا زياد هست وهمه كار ميكنن كافي توي صفحات قبل سرچ كني.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)