تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: روشنتر كردن فيلم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

2 روشنتر كردن فيلم

سلام
    چگونه می توانم در پریمر یک فیلم را که کمی تاریک است روشن تر کنم

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

11

سلام دوست من
    من داشتم ميگشتم كه اين سوال شما رو ديدم ببخشيد مثل اينكه خيلي جوابتون دير شده البته تو پي سي ورد دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره
    شما براي روشن كردن فيلمتون بايد از پنجره Effects به زیر شاخه Adjust برید و افکت Brightness & contrast رو انتخاب و بر روی فایل ویدیوییتون بکشید و بعد در پنجره Effect Controls در قسمت Video Effects فلش کوچیک کنار گزینه Brightness & contrast رو کلیک کنه که میتونی حالا بر اساس نیازتون از گزینه های Brightness و یا contrast استفاده کنید یعنی یا درصد این دو رو کم و زیاد کنی و یا باز فلش کنار این دو رو روش کلیک کنی تا بتونی از لغزنده ها برای این کار استفاده کنید
    و برای اینکه بتونید یک جلوه به فیلمتون بدید میتونید یک کیفرم ایجاد کنید و یک تنظیم رو در قسمت کنترل ها انجام بدی و بعد میتونی کیفرم های دیگه ایجاد کنید و همینطور تنظیمات دیگه که میتونه در هنگام پخش فیلم روشنایی تصویر کم و زیاد بشه
    خلاصه خیلی کارا میتونی انجام بدی به تصویر پایین هم دقت کن

موفق باشید
    یا حق

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

Az Plugin Kpt Effect Ham Misheh Estefadeh Kard[b]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

در ulead video studio 9 چه طور این کار را انجام دهیم

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    ببينيد اين چيزي ارش گفت در همه برنامه هاي گرافيكي مشتركه.يعني شما بايد دنبال گزينهاي brightnessو contrastبگرديد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14 Nemidonam Ba Adob Premiere 2 Be Che Sorat Bayad Kar Kard Yani Har Faile Ro Emport Mikonam Eror Mede

NEMIDONAM BA ADOB PREMIERE 2 BE CHE SORAT BAYAD KAR KARD YANI HAR FAILE RO EMPORT MIKONAM EROR MEDE .EMROZ SHANCI BA IN SAIT ASHNA SHODAM VA .NEMIDONAM CHE KAR BAYAD ANJAM BEDAM POZESH .

سلام دوست من
    من داشتم ميگشتم كه اين سوال شما رو ديدم ببخشيد مثل اينكه خيلي جوابتون دير شده البته تو پي سي ورد دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره
    شما براي روشن كردن فيلمتون بايد از پنجره Effects به زیر شاخه Adjust برید و افکت Brightness & contrast رو انتخاب و بر روی فایل ویدیوییتون بکشید و بعد در پنجره Effect Controls در قسمت Video Effects فلش کوچیک کنار گزینه Brightness & contrast رو کلیک کنه که میتونی حالا بر اساس نیازتون از گزینه های Brightness و یا contrast استفاده کنید یعنی یا درصد این دو رو کم و زیاد کنی و یا باز فلش کنار این دو رو روش کلیک کنی تا بتونی از لغزنده ها برای این کار استفاده کنید
    و برای اینکه بتونید یک جلوه به فیلمتون بدید میتونید یک کیفرم ایجاد کنید و یک تنظیم رو در قسمت کنترل ها انجام بدی و بعد میتونی کیفرم های دیگه ایجاد کنید و همینطور تنظیمات دیگه که میتونه در هنگام پخش فیلم روشنایی تصویر کم و زیاد بشه
    خلاصه خیلی کارا میتونی انجام بدی به تصویر پایین هم دقت کن

موفق باشید
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •