تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 197 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خب ما که شاهد باند بازی از طرف دوستان مدیر و همکار هم هستیم
    ماشالله تعداد باندهای این فروم بیشتر از پست های داخلشه
    بیخیل
    نفر بعد بیاد نقد شه
    فکر نمی کرده با پستی که رضا داد
    کسی دیگه روش بشه حرفی بزنه
    اما از این جماعت هیچ چیز بعید نیست
    حتی از توابین این خلق

--
    این بحث ها همین جا و همین زمان برای من تموم شده است.
    چون همه چیز مشخصه و واضحه

یک چیزی را هم یاداوری کنم
    که هر چی بحث بوده مربوط می شه به این تاپیک...
    من نه جایی دیگه این بحث را ادامه می دم..نه این بحث بر روی فعالیت من و برخورد با همه کسانی که در این بحث شرکت کردند در انجمن های دیگه تاثیر داره.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این آقا رضا رو نمیشناسمش. اما آواتارش با سمتش تو سایت خیلی میخونه. باحاله!

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب ما که شاهد باند بازی از طرف دوستان مدیر و همکار هم هستیم
    ماشالله تعداد باندهای این فروم بیشتر از پست های داخلشه
    بیخیل
    نفر بعد بیاد نقد شه
    بله
    کاملا مشخصه کی باند بازی میکنه !!

دوست من با حق و ناحق کاری ندارم

این نقد چند ساعته تموم شده ولی این جماعت هنوز دنبال مبارز میگردن ؟
    مسلما شما و دوستان نباید کاری به حق و ناحق داشته باشید ... چون اصلا به نفع شما نیست
    نقد من تموم شده
    اما مطمئنا برای تمامی دوستان خیلی جالب هستش که بدونن چه کسی به عنوان نقد به من حمله میکرد و سعی در تخریب شخصیت من داشت
    این موضوع فقط در پایان نقد میتونست بیان بشه
    به هر حال
    همیشه خورشید پشت ابر نمیمونه
    فقط زمان میتونه دروغگویان رو رسوا کنه
    که اینبار چقدر زود این اتفاق افتاد

(یه دیالوگ دزدی از حسن گلاب: ) خیلیییییییییی باحالیییییییییی خدااااااااااااا

این آخرین پست من در رابطه با نقد خودم تو این تاپیک بود
    خوش باشین

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

سلام
    خب مثل اینکه تموم شد من هم در سلامت کامل به سر میبرم و با همون جدیت در خدمتتون هستم
    ممنون از همه عزیزانی که لطف کردند
    اووومدن تو تاپیک
    و اظهار نظر کردن
    و نقد کردن
    و لطف داشتن نسبت من
    تعریف و تمجید کردن
    یا دلسوزانه و از روی دوستی کاستی ها و مشکلات و نقاط منفی رو یادآوری کردن

یه تشکر ویژه هم از عزیزانی که هر از چند گاهی نقش پیام بازرگانی رو در تاپیک ایفا میکردن و اسپم میدادن (البته من که میدونم این کارشون برای تلطیف جو فوق العاده خشن و خطرناک و خونین تاپیک بوده)

پدرام سپرده که حتما از مسئولان تاپیک تشکر کنم (نمیدونم چرا خودش پست نداده ! احتمالا میدونه پستش پایه و اساس نداره گذاشته بعد خداحافظی من که بهش جوابی داده نشه !)
    اوکی
    چشم
    پایان جان
    پدرام جان
    ممنون و خسته نباشین
    تا باشه از این تاپیکها

در تمامی مراحل زندگی شاد و موفق و سلامت و پیروز باشید
    زيادي مطمئني.الان بدنت گرمه متوجه نيستي

من سپردم؟؟ تو چشاي سبز من نگاه كن !!!(البته راست ميگه، من فكر كردم الان مياد باز يك حكايت ( مثل تصميم كبري) تعريف ميكنه و ميره ،من ميمونم و اينكه ثابت كنم كبري كيه ، براي همين طوري روانشناسانه باهاش برخورد كردم كه دچار نهليست فلسفي نشه،الان هم خوشحالم كه ... اي بابا من اينها را چرا تو پرانتز ميگم ؟؟؟)؟؟؟خوشحالم از اينكه امين شجاعت اين را داشت با اينكه ميدانست ممكن است جو مساعدي بر نقدش نباشد(كه اين را من قبول ندارم.اين چيزهايي كه ديديد يكصدم انتظار من هم نبود(از نظر شدت و داد و بيداد و گاز و ****) به نظر من جو يك نقد بود فقط) بياد و با سعه صدر پاسخگو باشد.

دوستان ، عزيزان، دارقوزاباديهاي گرامي(هر كي بپرسه منظورت با كيه ) نقد ، پرسش ، پاسخ و به چالش كشيدن مسئولين و غير مسئولين يك امر حياتي است.اگر ابي راكد باشد ميگندد.نميشود گفت موج خرابكار است چون نظم اب را به هم ميزند.گاهي لازم است اب گل شود تا مطمئن بشويم ، آب در جريان است و راكد نيست( حامد دهقاني ميگه راكت ) ادامه اين بحث را در آخر مطلبم ميگم (بر ميگردم حتما)

تموم بشه بهتره
    بحث بی نتیجه وفرساینده ای بود...
    نه نقدش نقد بودکاملا ....ونه مدحش مدح بود...متاسفانه...
    احساسات نبایدتوی نقد وجواب دادنش دخالت داشته باشن
    پس پیش به سوی نقدینگی بعدی
    اوه اوه به قول شماليها ايست كن ببينم چي دكوته كني ( درست گفتم؟؟فحش بهم ياد نداده باشند؟؟) من دلم نمياد خداييش نقد امين را تمام كنم. داشت تازه گرم ميشد.تازه داشت تايپيك جنجالي ميشد و يك خوني زير پوستش ميرفت. يك اعترافي كنم:

من اون لحظه اول كه پست امين را ديدم(همون سگه كه بي ادبي كرد) تو دلم قند اب شد با خودم گفتم پدرام بيا كه نونت تو روغنه.اون شب بهترين شب زندگي مجازي من بود.بخصوص وقتي فهميدم يكسري از بچه ها بن شدند طوري كه بازرسان آژانس به كامپيوتر من شك كردن و گفتن چه چيز محرمانه اي توش هست كه 24 ساعته سرت اون تو هست( اين آخريو (بر وزن ماريو)شوخي كردم باور نكنيد)

من نقدم را اگر اجازه بديد الان بگم(امين خداحافظي كردي ، زشته اگر جواب بدي )

ادامه متني كه گفتم بر ميگردم( هااااااااااااا ديدي برگشتم )

رسيدن به بعضي چيزها هزينه خاص خودش را دارد.فرهنگ اجتماعي و مترقي هم به همچنين.

اگر زمين نخورده بوديد در كودكي،راه رفتن را نمياموختيد. من به دليل نوع خاص شغلم( حامد شلغم ميخواند) با رده هاي بالاي مديريتي چه دولتي و چه خصوصي سرو كار دارم.اگر بدانيد چه سرمايه هاي هنگفتي به باد فنا ميرود تنها به اين خاطر كه آقا و خانم مدير ، مديريت را با سلطنت اشتباه گرفته است و نقد پذير نيست.شما نميدانيد كه هزينه هاي هنگفتي از فلان و فلان صرف اين ميشود كه يك رپرتاژ از يك مدير جزء در فلان روزنامه چاپ شود.چون از نوجواني ياد گرفتند حرف ديگران را مغرضانه برداشت كنند و سريع بحث زيراب زني و ... پيش ميايد.اكثر شما فاميل كارمند داريد و ميبينيد كه روحيه كار مفيد را از دست دادند و تنها به فكر در رفتن از كار هستند.يكي از دلايل اصلي قبول كمك من به پايان اين بود كه دوست داشتم به سهم خودم به جا افتادن روحيه نقد پذيري كمك كنم.هر چند در يك جامعه مجازي كوچك.و هر چند با يك تايپيك كوچكتر و كاربران محدودتر و بعضا كم سن و سال.و هر چند كه قطره ابي بر تخته سنگ خارا باشد.

بحث را جمع تر ميكنم

دوستان من نترسيد.نه از پرسش نه از جواب پرسش.من ديدم كه كاربراني امدند و گفتند تو را خدا ادامه ندهيد ، خطرناك ميشه نقد، به جاهاي باريك ميكشه و ....
    خود سانسوري و دگر سانسوري ؟؟؟؟ چرا همديگر و شخصيت همديگر را دست كم ميگيريم و فكر ميكنيم ممكنه الان اون بگه خفه شو و اون يكي جواب بده گمشو و .... به خدا اگر اينطور باشد ( كه من فكر نميكنم) در تايپيك كه سهل است بايد درب تمام اين فرومها را بست.چرا؟؟چون ما جنبه نداريم.چون هنوز حرف زدن بلد نيستيم.چون ياد گرفتيم با الفاظ ركيك حقمان را بگيريم(و در دنياي واقعي با زنجير چرخ و قفل فرمان)

باز بحث را جمع تر ميكنم

امين جزو معدود كساني است كه شانس اين را آورد كه استعداد و توانايي خود را نشان بدهد و به هرز نرود.از امين تواناتر و بهتر تو اين جمع زياد داريم ولي فرقشان اين است كه اينها ،فرصت عرضه خود را نداشتند و يا از دست دادند.

كسي كه ديكته بيشتري مينويسد غلط بيشتري هم دارد.اين دليل بر بد بودن و ناتوان بودن اون نيست.امين فعاليت زيادي دارد و بايد انتظار داشت غلطهاي بيشتري داشته باشد و افراد بيشتري از دستش ناراحت باشند.

من به شخصه كسي را نقد ميكنم كه اميد بهش دارم و دوستش دارم يا مهمه برام چه خودش و چه فعاليتش.وگرنه كسي كه برام مهم نباشد ، نه وقتم را برايش هدر ميدهم نه خودم را تابلو ميكنم كه بفهمد دشمنش هستم.شما را نميدانم

امين اخلاق تندي دارد،خودش هم ميداند(الان ميگه نميدانم) نميتونه تا ته مايه هاي طرف برايش جا بيافتد ، صميمي بشود.اما اين اخلاق تند هر روز كمتر ميشود.از پستهاي اول وي در انجمن را بخوانيد تا به امروز.پسر آتشين مزاج ما الان كاملتر شده و اين سير صعودي دارد.تا حدودي اخلاقش مثل من است.خيلي از كاربراني كه عكس خندان مرا ديدن به هواي اينكه من يك پسر با نمك و خوش خنده هستم امدن در مسنجر با من صحبت كردن و بعد از چند خط تازه فهميدن كه من چقدر سرد مزاج هستم .به قول پايان تو p30 مهربونتري.

پس نبايد انتظار داشته باشيم همه مثل پيشخدمتهاي هتل هاي 5 ستاره مودب و خاكي يا محترمانه همه جا و در هر شرايطي داشته باشند

امين زود قضاوت ميكند.اين مورد را چون خودم هم باهاش برخورد داشتم ميگم.كمي شايد جزو بدبينها بشود محسوبش كرد .نيمه خالي داستان را ميگيرد( در جايي كه احساس كند مصالح و منافع خودش يا دوستانش به خطر ميافتد.به فكر خود و دوستان بودن بد نيست و من اين اخلاقش را دوست دارم)

امين بلد است از پس مسئوليتش بر بياد .جربزه دارد.اگر امين همكار من بود شايد احساس راحتي بيشتري ميكردم.چون كار بلد است.عرضه ليدر بودن را دارد

امين منظم است.دقيق است(به جز جاهايي كه در بالا گفتم)حساس است و بد دهن( البته تو جمع خودمونيها)

اگر بخواهم ميتوانم يك ليست از خوبيهايش بگم ولي نميگم (چون ميخوام كامش را تلخ كنم )

در مورد حكايت هم بايد بگم حق با امين است .به قول قديميا در مثل هيچ جاي مناقشه نيست. اما امين در زمان بيان اون حكايت حدس ميزد كه ممكنه بعضي ها ناراحت بشوند و به خود بگيرند، ولي شيطنت كرد و راه فرار را نبست( حسني 9 در و بستي حسني يك در و نبستي حسني) هر چيز درستي را نبايد همه جا خرج كرد.به ظرفيت جمع هم شايد بايد توجه داشت

اگر ابراهيم نبي همان روز اول به خورشيد پرستان ميگفت كه اين خداي شما كشك است، همانجا گره اش ميزدن.ولي نگفت و با جمع همراه شد و به زمانش گفت

===============================

تمام

پايان

د ايند

فينيش

لا دوئو

و ....

================================
    نفر بعدي براي مشت و مال فردا ظهر معرفي ميشود( ر... خيلي خوش شانسي كه نقدت 2 روز كوتاه شده.خدا بهت رحم كرد)

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب منتظر شدم كه پدرام بياد اما نيومد.....
    و با معرفي كاربر نقد شونده جديد پرونده پر حاشيه‌ي امين تموم ميشه.......
    نفر بعد هم از مديران محترمه كسي كه به قول خودش امين مسبب اين شد كه الان بياد و نقد بشه

اين هم شما و اين هم آقا رضاي عزيز :

ضمنا به خاطر فشار بالاي عناصر معلوم‌الحال افشاگري بماند براي بعد......
    پاياااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااان باز بدون هماهنگي پريدي وسط حرف من

اي خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا يكي بياد اينو (پايانو) نقد كنه .ذله شدم از دست اين بشر

========================
    دلتون بسوزه من اين جمله را ويرايش كردم
    ======================
    نقد رضا از فردا صبح شروع ميشود.ملت خواب نمانيد كه رضا جزو سوپر فعال هاي فرومه.
    Last edited by pedram_ashena; 18-11-2007 at 01:26.

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

12 یکی به نعل ویکی به میخ

به نظر من جو يك نقد بود فقط) بياد و با سعه صدر پاسخگو باشد.

دوستان ، عزيزان، دارقوزاباديهاي گرامي(هر كي بپرسه منظورت با كيه ) نقد ، پرسش ، پاسخ و به چالش كشيدن مسئولين و غير مسئولين يك امر حياتي است.اگر ابي راكد باشد ميگندد.نميشود گفت موج خرابكار است چون نظم اب را به هم ميزند.گاهي لازم است اب گل شود تا مطمئن بشويم ، آب در جريان است و راكد نيست( حامد دهقاني ميگه راكت ) ادامه اين بحث را در آخر مطلبم ميگم (بر ميگردم حتما)
    اوه اوه به قول شماليها ايست كن ببينم چي دكوته كني ( درست گفتم؟؟فحش بهم ياد نداده باشند؟؟

================================
    نفر بعدي براي مشت و مال فردا ظهر معرفي ميشود( ر... خيلي خوش شانسي كه نقدت 2 روز كوتاه شده.خدا بهت رحم كرد)
    پدی جان
    اول سلام
    دوم ممنون از تاپیک مشترک تو و پایان عزیز...
    سوم :این که کسی این جا ...توی این تاپیک.... پست نمیده...دوست خوبم ...دلیل بر موافقت ویا مخالفت با کسی نیست....
    ممکنه دلیلش بی تفاوتیه محض باشه....(که فکرمیکنم بدترین نوع اظهارنظر باشه...متاسفانه....)
    ===========
    تاحالا گمونم دوتاپست دادم توی این تاپیک....
    چون میخوام ازحاشیه ها دورباشم...
    متشکرمیشم اگه که حاشیه هارو ببریم بهpmهاوغیره....
    =============
    امکانش هست؟
    ====
    علتش رو بعدامیگم
    =======
    تمت

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

خوب دوستان با توجه به اينكه در عكسي كه من در معرفي آقا رضا گذاشتم يه مشكل كوچيك وجود داشت علاوه بر اصلاح اون عكس قبلي اينجا دوباره عكس صحيح رو قرار ميدم تا همزمان با تغيير عنوان تاپيك رسما نقد آقا رضا شروع بشه(البته معرفي قبلي هم رسمي بودا اما كسي اونو جدي نگرفت)

اين شما و اين هم آقا رضا

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

با سلام

امیدوارم هیچ کسی از این صحبت من ناراحت نشه

ولی فکر کنم تخریب با نقد فرق داشته باشه

فکر نمیکردم این آقا امین که جز خوبی و زحمت و خوش برخوردی که با خودش همراه داره کسی یا عده ای از دوستان عزیز اینجوری نقد ( شما بگین تخریب ) روش انجام بدن

شاید این همه تلاش آقا امین که خیلی ها استفاده کردند و مشکلشون حل شد رو نگفتن ولی بعضی ها ...................... بگزریم بهتره

================================================== ==============

نقد هم نقد آقا رضای عزیز از فعالان و پر کارهای انجمن هست

حیطه کاری ایشون در انجمن ما همیشه و همیشه مورد پسند بوده چون اطلاعات زیادی به هر شخصی افزوده میکنه ولی تنها انتقاد من این نام کاربری جدید ایشون است که روز اول دیدم خیلی ترسیدم فکر کردم مدیر انجمن تراش هم انتخاب شد تا کمک عمو آکوا کنه

در کل نقد از ایشون هم خیلی سخته مثل بقیه دوستان چون زحمت زیادی برای شکوفا شدن انجمن و تشویق دوستان انجام دادند

امیدوارم بابت تمامی زحماتی که در انجمن انجام دادند خدا در زندگی 2 برابرش رو بهشون کمک کنه

End

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما تا زمانی که نقد کنی امین جواب میده...ولی وقتی قصدت عوض شه دیگه مسئله بر میگرده به تمام کسایی که باهات مخالفن!
    شما ماه 8 (میلادی )اینجا عضو شدی تو این ماه 17 تا پست تو متفرقه دادی ...ماه بعد یعنی در ماه 9 فقط 6 پست در متفرقه دادی و سپس به شکل عجیبی 2 ماه ناپدید شدی...بعد از 2 ماه درست در زمان بن شدن این دوستان سر و کلت پیدا شده و فقط تو این تاپیک پست دادی(این آمار فقط مال متفرقه بود)/اول اینکه پیشنهاد میکنم شمایی که کامل در جریان کار دوستان و فعالیتهاشون به دلیل حضور کمت در انجمن نیسی بهتره اصلا در این مورد اظهار نظر نکنی...و مورد دوم اینکه یه پست از مرحوم اینجا میزارم که دیگه کاملا دلیل این یه دنده ای ها و به قولی تلاش در جهت تخریبها رو مشخص میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ایضا من هم همون پیشنهاد رو برات دارم...يزدان بحثو منحرف نكن . بزار ملت بكارشون برسند ( كافيه ).اسپم نده خطري
    امیدورام دیگه خودت خجالت بکشی و روده درازی نکنی که حرفات خیلی تکراری شده
    مخلصیم

اين يك پست بي ربط از يك دستيار انجمن

اين آخرين پست من در اين تاپيك بود خود دوستان قضاوت كنند.تيم كشي هم مشخص شد سه كاربر دستيار-مدير-همكار پست هاي پشت سرهم .موضع گيري در مقابل يك نقد كننده.

پس من هم اين حق رو دارم كه دستونشته هاي بي ادبي الفين رو از جاي ديگه بيارم تو اين تاپيك ؟؟؟؟

خودش منورمو ميذدونه چي ميگم.همه جا دارمش

من نبودم وگرنه جوابتونو همونجاميدادم چه يكي چه صدتا

من اگه خواب باشم خودكارم روي ميز باشه
    جــــــــــــــــواب همتونو تا قبل بيداريم داده

روده درازي ! اين حرفيه كه الفين به من گفت .انتظار ندارين كه جوابشو ندم ها ؟؟

اگه خدا ما رو روده دارز آفريده يك تناسب هم در اعضا و جوارح بدنمو آفريده كه وقتي روده درازي ميكنم گوش دم شده ها نتونند جوابمو با منطق بدهند

خواستين اين پست من رو هم پاك كنين. من هم بن .

كوچه كوچه كوچه بن بسته
    جغده با آقا گرگه همدسته
    از اين همه پوچي پوسيدين
    صفوف اخراج دسته دسته

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

رضا از اون جور كاربراني است كه نبايد راحت از اسمش رد شد.

آقايون و خانمها ،به قيافه مظلوم و مهربون اين پسر نگاه نكنيد.زير اين چهره مهربون يك فرشته پنهان شده است

نذاريد از زير دستتان و نقدتان در برود ، اين هم از همونايي است كه خيلي زحمت ميكشد ولي تو چشم نمياد.بايد كاري كنيم كه حساب كار دستشان بياد(اين جماعت زحمتكش)

من فعاليتم را از بخش رضا شروع كردم،اون موقع رضا مثل الان با كلاس نبود.يه چيز تو مايه هاي Reza-s بود

يادمه چند بار چند مقاله تخصصي ميخواستم و رضا مثل غول چراغ جادو ظاهر شد

باز هم ميرسم خدمتتان و خدمتشان

برميگردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •