از کجا فهمیدی که روی بیلد 13 جواب نمیده ؟
سایز فایل بیلد 17 با بیلد 13 یکی نیست بخاطر همین هست که اون پیغام رو میده !
مگر کرک برای بیلد 13 نبود که کرک بیلد 17 رو روی اون تست کردی ؟
لطفا رعایت کنید و این حرف ها رو هم نزنید...
فردا براتون حرف در میارن![]()
از کجا فهمیدی که روی بیلد 13 جواب نمیده ؟
سایز فایل بیلد 17 با بیلد 13 یکی نیست بخاطر همین هست که اون پیغام رو میده !
مگر کرک برای بیلد 13 نبود که کرک بیلد 17 رو روی اون تست کردی ؟
لطفا رعایت کنید و این حرف ها رو هم نزنید...
فردا براتون حرف در میارن![]()
کاری که میگم انجام بدید 100% جواب میده:
1: babylon را unistal کنید و پوشه ای را که babylon در آن نصب بود را هم پاک کنید.
2: به رجیستری رفته و کلمه babylon را در قسمت find نوشته و تمام یافته ها را پاک کنید.
3: دوباره babylon را نصب کنید (قبل از اینکه این کار را انجام دهید اتصال خود به انترنت را قطع کنید حتما اینترنت را
باید قطع کرد یادتون نره) بعد از نصب برنامه با همون فایل path که بچه ها لینکشو گذاشتن برنامه رو crack کنید.
4: به قسمت option برنامه برید و Configuration را انتخاب کنید و در قسمت conection یه ------ به برنامه بدید فرقی نمیکنه چی باشه مثلا من اینو نوشتم 12.23.56.563 سپس enable online updates را غیر فعال کنید و ok را بزنید حالا میتونید اینترنت خود را conect کنید.
Last edited by farhad200; 17-11-2007 at 11:41.
سلام
چطوري مي تونم اينا رو به ديکشنري هاي خودم اضافه
کنم همشون online هستن
ممنون
باید دیکشنری های ورژن آفلاین رو دانلود کنی. اینم لینک دیکشنریها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز خیلی سخت نیست کافیه فقط یک کم جستجو می کردی
اینم لینک دیکشنری های فارسی (البته 3 صفحه هست پایین صفحه رو ببین)
دوست عزيز اين عكس رو ببين
شما احتمالا روي اون قسمت كه نوشته Click Here كليك ميكني و ديكشنري آنلاين رو ميگيري
ولي اگه روي Download (توي عكس مشخص كردم ) كليك كني ديكشنري آفلاين رو مي توني بگيري
حجم ديكشنري هاي آنلاين از آفلاين خيلي كمتره
سلام !!
خوهشا اگه ممکنه کرک و licence بابیلون ورژن 5.0.1 رو لطف کنید ممنون میشم !!!
مرسی![]()
کرک:
سریال:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من ورژن 7.0.0.13 را دارم جديداً روي يك كلمه كه مي خواهم ترجمه كند مي زنم برنامه باز مي شود ليست ديكشنري هايم را نشان مي دهد كه روبروي هركدام لينك Browse وجود داره كه اگر روي آن بزنم وارد سايت Babylon مي شود آن صفحه اي كه آن ديكشنري هست را نشان مي دهد لينك دانلودش را گذاشته كه دانلود كنيم.كلاً برنامه هيچ كلمه اي را ترجمه نمي كند حتي Book و راجع به هر كلمه آن اتفاق بالا رخ مي دهد.ايراد كار كجاست.لطفاً راهنمايي كنيد.اگر بايد در بخش ديگري سوال را مطرح كنم منتقل كنيد.
مشكل از كرك برنامه است.
بابيلون را پاك كنيد و نسخه جديد بابيلون را از معرفي نرم افزار متفرقه بگيريد و نصب كنيد.تا يك مدت اين مشكل را نخواهيد داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)