سلام ،
1 - با Hamachi بازی میکنی این پیغام رو میده ؟
2 - میتونی ADSL بگیری ؟ اگر زیاد از اینترنت استفاده میکنی ار لحاظ قیمت خیلی با Dial up تفاوتی نداره .
سلام ، دوست عزیز تو Google تایپ کن : Generals zero hour music . اگه بازم مشکل داشتی بگو .
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام ،
2 - میتونی ADSL بگیری ؟ اگر زیاد از اینترنت استفاده میکنی ار لحاظ قیمت خیلی با Dial up تفاوتی نداره .
سلام ، دوست عزیز تو Google تایپ کن : Generals zero hour music . اگه بازم مشکل داشتی بگو .
[quote=StormWielder;1805139]سلام ،
1- نه همینطوری میرم تو انلاین وقسمت مشخصات رو رد کرد . یک دفعه این error میاد که از صفحه انلاین خارج میشه
2-نه بابا adsl خوب نیست . لطفا کمکم کنید با dial up هستم تا این error نیاد چه کار کنم
[QUOTE=dcpj;1805301]بدون هاماچی یه کمی سخته بازی کردن باید ای پی اون کسی رو که میخای بازی کنی رو بگیری
با دیالم میشه بازی کرد ولی لگ داره و دیلی ولی در گل میشه بازی کرد
به به جناب Cao_Cao ! مشتاق دیدار !
نیستی ، کجایی ؟!!!
چی ؟ ADSL خوب نیست ؟!!! اولین باره اینو میشنوم !!!
سلام دوستان
من تقریبا بازیم خوبه!
ولی در حال حاظر سی دی جنرال رو ندارم تا بتونم باهاتون بازی کنم (من Adsl هم دارم)
انشاالله تا چند وقت دیگه!
ولی من و پسرخالم با هم تک به تک بازی کردیم و دمو هم ازش دارم ! اگه خواستید براتون میزارم حالش رو ببرید
راستی من با GLA TOXIN بازی میکنم ولی از همه تیم ها بیشتر DEMOLETION رو قبول دارم!
موفق باشید
Demolition دیگه تو پچ اصلی بازی (پچ خود EA ) ضعیف شده . منم خیلی قبولش داشتم .
شما که ADSL داری دیگه چرا بری CD بخری ؟ از همینجا دانلودش کن .
دوستان من فردا شب و جمعه هستم هر کی پایه بازی بود PM بده .
لطفا یکی کمکم کنه من چه کار کنم تا این error نیاد:
lost connection to C&C generals zero hour
من با dial up هستم
کشور سوئد در generals:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من از Hamachi استفاده نمیکنی چرا ؟ خیلی راحته .
دلیل این ارور استفاده از سریال غیرقانونی یا اشتراکی یا استفاده همزمان از یک سریال قانونی توسط بازیکنان
آنلاین هست و اتوماتیک بوسیله سرور EA شناسایی میشود و تنها چاره بدست آوردن یک سریال معنبر و
تغییر سریال فعلی است و یا میتوان با استفاده از Hamachi آنلاین و بدون اتصال به سرور EA بازی کرد.
برنامه Hamachi دراصل بصورت آنلاین با ساخت و اتصال به VPN , آی پی مشابه و در یک رنج برای گروهی خاص
در نظر میگیرد و با انتخاب آن آی پی در تنظیمات بازی میتوان وارد یک LAN مجازی آنلاین شد و از شر استعلام
سرور EA راحت شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kavehtala; 17-11-2007 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)