تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 197 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من پیشنهاد میدم اینجا نامگذاری بشه تاپیک "حمله به کاربران" یا "تخریب و تصفیه حساب"
    قراره به نقدها جواب داده بشه
    منم وقت میزارم جواب میدم
    این شمای خواننده هستی که باید ببینی کدوم توجیهه؟ کدوم دروغه؟ و کی داره غرض ورزی میکنه ؟
    خوب دیگه مشکل اینجاست. اینجا که تاپیک صندلی داغ نیست که جواب داده بشه. معمولا کسی که نقد میشه نظر خودش رو در مورد نقدی که شده میگه نه اینکه جوابش رو بده. مثلا میگه درسته حق با شماست. یا میگه تا حدودی درسته. یا میگه با نظرتون موافق نیستم به این دلیل و .... شما فقط از مورد سوم استفاده کردی تا حالا یعنی نقد هیچکس رو قبول نداشتی. حالا بماند دلایلی که آوردی درست بودن یا نه.

راستی همین جا اعلام میکنم من یکی عضو هیچ باند و دسته ای نیستم و در مورد بن شدن اون دو دوست هم نظری ندارم. امیدوارم هر جا که هستن موفق باشن. با آقا امین هم هیچ مشکلی ندارم. بنده برخلاف آقا امین که انسانها رو به سه دسته تقسیم میکنن. من فقط به یه دسته تقسیم میکنم و همه رو دوست خودم میدونم. حالا چه برسه به اینکه بروبچه های پی سی ورد باشن و بازم چه برسه به اینکه مدیر انجمن باشه.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی اگه قبلی ها شو هم بخونین می بینین قبلا جنگ نبود
    حتی زمان بهروز که کلی نقدش کردن.
    نقد کننده ها همون قبلیان ، نقد شونده مشکل داره آقا جان
    جز شما چند نفر دیگه هم به طور غیر مستقیم گفتن اگه amin تو دنیای واقعی یه کاره ای بشه معلوم نیست که ........
    سلام
    شاید شما درست بگین
    به گیرنده های خود دست نزنید ... مشکل از فرستنده است
    شاید هم نه
    گیرنده نیاز به تقویت داشته باشه

در هر حال من انتظار یه پست خوب از شما داشتم (منظور از پست خوب تعریف نیست ! منظورم یه پست با دلیل و با منطق)
    شما رو اصلا نمیشناسم
    اما یادمه خیلی وقت پیش توی تاپیکی گفته بودین : این amin خیلی گیره
    دقیقا همچین عبارتی
    میخواستم بدونم چطور به این نتیجه رسیدین
    امین جان اینطوریا هم نیست. حداقل من که اینطوری نیستم. Amin رو بخاطر زحماتی که تو انجمن میکشه دوست دارم. تو این دورو زمونه مجانی سیلی هم به گوشت نمیزنن. فقط یه نقد دوستانه بود که میشه شیوه مدیریتش رو بهتر از اینی که الان هست بکنه.
    سلام
    من هر بار که میخوام بیام تو انجمن
    قبلیش از خودم میپرسم "پی سی و کاربراش ارزش دارن این همه وقت بزارم؟"
    هر دفعه میپرسم
    بدجوری جدال دارم با خودم
    شما مطمئن باشید
    من اووونقدر سرگرمی و دل مشغولی دارم که اگه دیگه تو پی سی فعالیت نکنم اصلا حوصله ام سر نره !
    نه اینکه وقت و هزینه صرف کنم و اعصابم هم خورد بشه
    بد و بیراه هم بشنوم
    تا الان جوابم مثبت بوده ... واسه همینه که منو میبینید
    اگه روزی جواب منفی به خودم بدم حتی واسه یه لحظه نمیام
    به شما قول میدم پی سی هم به راه خودش ادامه میده و هیچ مشکلی پیش نمیاد
    رکنی این وسط وجود نداره
    یعنی من رکن پی سی نیستم

اووومدن من به خاطر نیاز نیست
    درسته من تو پی سی دوستان زیادی دارم و دوستان صمیمی قابل توجهی هم دارم
    اما با اکثرشون تو یاهو یا با تلفن یا حضوری در ارتباطم
    این وسط میمونه زحمات زیادی که واسه اینجا کشیدم (اهل شکسته نفسی نیستم ... منت هم نمیزارم چون خودم خواستم) که دلم نیومده ولشون کنم ... زحماتی که هیچگونه احساس مالکیتی نسبت بهش ندارم

اما همیشه از پی سی ممنونم
    درسهای زیادی بهم داده
    تعامل خوبی بوده

لقب براي امين فراموش نشود(لطفن شوخي و كنايه نباشد)
    سلام
    این قضیه لقب چیه دیگه ؟
    من در جربان نیستم
    +
    قبل از معرفی فرد جدید من میخوام پست بدم برای تشکر از عزیزانی که پست دادن
    پس با من هماهنگی کن لطفا
    من دير رسيدم! در جواب حرف هاي دوستان بايد بگم امين يكي از بهترين و با انضباط ترين و خوش اخلاق ترين مديرانيه كه تو عمرم ديدم...

در كل بايد بگم كه خيلي گله. هيچ جاي كار هم تو اين مدتي كه من تو فروم هستم نديدم كه اشتباه كنه و يا كسي رو از خودش برنجونه. هركسي هم كه باهاش برخورد شده مصوبش خودش بوده.
    سلام
    ممنون حامد جان
    لطف داری

مطمئنا من هم اشتباه داشتم
    همه اشتباه میکنند
    اما هیچوقت قصدی توشون نبوده
    و تمام سعیم این بوده که به سمت صفر میل کنه
    من نميدونم چرا تازگيها هركي به يه تاپيك ميرسه به جاي دنبال كردن موضوع اصلي تاپيك باشه مياد در مورد بن شدن اين و اون حرف ميزنه!!!
    سلام عزیز
    تو که قدیمی هستی
    عادت داری به این چیزا

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه
    قشنگه
    مفیده

نقد تموم شده
    ولی هنوز افرادی رو می بینیم که از روی تعصب از دوستان خودشون طرفداری می کنن .
    کسی رو کاملا بی طرف ندیدیم !!

تموم کنید این مسخره باز ها رو

جز کوچک کردن خودتون کار دیگه ایی نکردید . اینجا تاپیک نقده نه تاپیک جنگ و جدال ( نقد هم که تموم شده )

در ضمن امین جان اون پاسخی رو که به من دادی نمیدونم کجاهاش شوخی بود و کجاهاش جدی

ولی من طرف هیچ کس نیستم اینو به خاطر بسپار

جمله ی اولی رو که نوشته بودی اصلا برازنده یه مدیر نبود
    من از طرف هیچ کسی نیومدم اینجا که پست بدم و نقد کنم من از طرف خودم میام با پای خودم میام نه از طرف کسی یا حزبی و گروهی و اسیر این بچه بازی ها هم نیستم و سرم تو لاک خودمه
    البته اخرش نوشته بودی شوخی + جدی

منم جدی نگرفتم

لازم بود که ایجا بگم ( در ضمن منظور بنده از همکاری در انجمن گرافیک همکاری به صورت رسمی نبود و خودم میدونم شما همکار متفرقه بودی من از اون جهت گفتم که شما تو اون بخش فعالیتت بیشتر بود )

ولی سعی کن در ادبیاتت یکم بیشتر دقت کنی و مرز بین شوخی و جدی رو تعیین کنی . از یه مدیر ادبیات بهتری رو انتظار داریم

یه نکته : اونوقت که پیغام خصوصی بهت دادم و گفتم آقای x مزاحم یکی از خانم های فروم شده
    خیلی مودب بهم پاسخ دادی منم تو دلم گفتم خیلی مدیر با ادبیه
    ولی این پاسخ گویی های شما کمی با اون موقع متفاوت بود و نمیدونم چرا ؟؟

من نقد می کنم و کاری به کار کسی ندارم ولی مثل اینکه دوستان میخوان با هم بجنگن تا اینکه نقد کنن . نقد شونده باید پاسخگوی نقدها باشه نه دور و اطرافیاش
    ضمن اینکه دوستان دیگه هم باید درباره فعالیت های این مدیر نقد کنن نه درباره مسائل دیگه که ربطی به موضوع تاپیک نداره ( در صورتی هم که داشته باشه دیگه تموم شده و رفته )

موفق باشید .

در ضمن دوستان فقط دارن خودشون رو می بینن لطفا خودتون رو جای طرف مقابل هم قرار بدید
    اسم نمیبرم ولی چند نفری هستن که دارن باند بازی می کنن چه از اینور و چه از اونور و فکر می کنن حق با خودشونه .

و در پایان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    در ضمن امین جان اون پاسخی رو که به من دادی نمیدونم کجاهاش شوخی بود و کجاهاش جدی
    یکی از دلایلی که تو انجمن زیاد از طنز استفاده نمیکنم همینه که حس منتقل نمیشه ... شکلک ها هم زیاد توانایی ندارند
    به هر حال جمله اول طنز بود (کاملا هم مشخص بود البته)
    شما هم تو 2 جمله اول داشتین نشون میدادین که با اکراه دارین پست میدین انگار با اسلحه تهدید شدین و دارین این کار رقت انگیز و شرم آور رو انجام میدین
    منم جدی نگرفتم
    از جواب شما این مورد برداشت نمیشد

جالبه
    واقعا جالبه

موفق باشی
    از این بیشتر توقع نداشتم
    کاملا جدی گرفته بودین
    و با بی احترامی جواب دادین
    ----------------------------------
    من تو انجمن گرافیک فعالیت چندانی نداشتم
    تاپیکهای فونت و فایلهای فلش و ... مربوط میشه به زمانی که اصلا انجمن گرافیک وجود نداشت و این تاپیکها تو انجمن متفرقه بودن (اووون موقع متفرقه خیلی پربار تر بود)
    و بعد از ایجاد انجمن گرافیک به اووونجا منتقل شدند و به لطف فعالیت کاربران دیگه و مدیر قسمت مربوطه الان استیکی هستند
    ----------------------------------
    اون پست به نظر خودم موردی نداشت و البته هنوز هم همین نظر رو دارم

موفق باشین
    ببخشید امین خان. این یک سوالی هست که دوست دارم جواب بدین (تا امشب اینجا هستی)

به نظر شماکیفت مخاطب مهمتره یا تعداد آن.
    این سوالو پرسیدم چون جواب آن دو دیدگاه کاملا متفاوتی را ایجاد میکنه. البته فکر نکنم خیلی بی ربط به موضوع تاپیک باشه.

ممنون.
    سلام
    تعداد مخاطب به شما دلگرمی میده
    که این همه بازدید دارین
    این همه آدم زحمات شما رو میبینند

اما کیفیت مخاطب باعث رشد خودتون میشه
    مثل کلاس درس میمونه
    باعث میشه یاد بگیری و یاد بدی

جفتش با هم عالی میشه
    خوب دیگه مشکل اینجاست. اینجا که تاپیک صندلی داغ نیست که جواب داده بشه. معمولا کسی که نقد میشه نظر خودش رو در مورد نقدی که شده میگه نه اینکه جوابش رو بده. مثلا میگه درسته حق با شماست. یا میگه تا حدودی درسته. یا میگه با نظرتون موافق نیستم به این دلیل و .... شما فقط از مورد سوم استفاده کردی تا حالا یعنی نقد هیچکس رو قبول نداشتی. حالا بماند دلایلی که آوردی درست بودن یا نه.

راستی همین جا اعلام میکنم من یکی عضو هیچ باند و دسته ای نیستم و در مورد بن شدن اون دو دوست هم نظری ندارم. امیدوارم هر جا که هستن موفق باشن. با آقا امین هم هیچ مشکلی ندارم. بنده برخلاف آقا امین که انسانها رو به سه دسته تقسیم میکنن. من فقط به یه دسته تقسیم میکنم و همه رو دوست خودم میدونم. حالا چه برسه به اینکه بروبچه های پی سی ورد باشن و بازم چه برسه به اینکه مدیر انجمن باشه.
    بازم سلام
    نقد شما بر اساس نظر و طرز فکر شماست قرار نیست حتما درست باشه
    همونطور که جواب من هم قرار نیست حتما درست باشه

یا میگه با نظرتون موافق نیستم به این دلیل
    اتفاقا وقتی از مورد سوم استفاده میکنیم ... دلیلی که میاریم اهمیت پیدا میکنه

به هر حال موفق باشید

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پس متفرقش کو... تو اين صحبت هاي شما من اسمي از متفرقه نديدم...چطوري توجيه ميکنيد قفل کردن ترشي کردن و .... اين حرکات رو تو متفرقه

البته وقتی 10-15 نفر مشخص از دوستان و رفقا و همشهریان !! به صورت تیم های سازماندهی شده میان اینجا پست میدن و همدیگه رو تایید میکنند
    من همشهري اونا نيستم
    اما بهتره به جاي اينکه همش ديگران رو به اين چيزا متهم کني ، يک نگاهي به خودت بندازي...شايد عده اي دارن درست ميگن ، بنا نيست که هميشه تو درست فکر کني

این وسط 2-3 نفر هم بیان به طرفداری از من حرف بزنن زیاد بیراه نیست
    به اين ميگن باند بازي آقاي مدير محترم
    دوستان نقد کردن ، اما اينکه کسي جز شما بياد جواب نقد رو بده ، با توجه به قوانين تاپيک قابل قبول نيست

البته اگه رعايت قوانين براي همکاران و مديران ضروري باشه :دي

شیر رو به خودم برمیگردونم
    و تو
    با اين قسمتت ثابت کردي که در پست جنجاليت صحرا نشين منظورت خودت بوده ، و **** دوستان بوده اند

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

به اين ميگن باند بازي آقاي مدير محترم
    دوستان نقد کردن ، اما اينکه کسي جز شما بياد جواب نقد رو بده ، با توجه به قوانين تاپيک قابل قبول نيست

سلام
    این کلمه محترم را خوب اومدی
    چون ایشون واقعا محترم هستند...

هر دم از این باغ بری می رسد....
    هر دوم از این منطقه شما خلق هم بری می رسد

یک گروه چند نفره که قلیل هستند و خود را مطلق می دونند..میان برای مسئله ای که بهش جواب داده شده به معنای واقعی کلمه گیر می دند به یک نفر.....
    این هیچی نیست
    نه باند بازیه..نه بند بازیه..نه هیچی
    دو نفر دیگه میان در دفاع از اون شخص حرف می زنند این میشه باند بازی...

خیلی جالبه..خیلی جالبه....
    که البته از این خلق سریال بساز..کار حزبی بکن..جماعتی که ذوق می کنه برای بیشتر شدن تعداد تاپیک های ترش رفته اش و ...اصلا بعید نیست...

ثابت شده که در این سایت اگر همکاران یا مدیران قدمی خلاف قوانین بردارند بلافاصله برخورد می شه
    مثالش همکار اینرتنت و وب بود (اگر درست گفته باشم/که البته ایشون از دوستهای خوب بنده هستند)که فقط یک شب شروع به اسپم زنی کرد..عنوانش گرفته شد(کاری به درست یا غلط بودن کار هیچ دو طرف موضوع ندارم)

اما نکته اینجاست که شما جماعت که این همه دم از قانونی بودن می زنید..اگه رعایت کردن قانون را به دوستان خودتون هم یاد اوری می کردید الان لازم نبود برای نبودنشون این همه گریبان چاک بدید.
    امین عزیز
    دو هفته است که اینجا هستند اما حضور من و یکی دیگه از دوستان ایشون در این تاپیک برای دفاع یا جواب دادن به برخی پستها طی دو سه روز بوده..

چون دیگه پستها از حالت نقد در اومده به تخریب شخصیت..بازی با اعصاب و بعضا توهین کشیده شده...

باز هم می گم هرچقدر شما خلق این اجازه را به خودتون می دید برای دفاع از دوستان خودتون به امین حمله کنید آن هم به صورت چریکی...
    من هم اجازه دارم از دوست خودم دفاع کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خانومان شفيق كمكت ميكنند
    منتظر بودم امین عزیز باز هم به شایستگی جواب بده تا من هم جواب بدم

من هم نگاه فرا جنسیتی دارم......اما امضای دو سه نفر خانوم و پستهایی که در این تاپیک از طرف برخی خانو ها در حمایت این ممنوعی ها داده شد چی؟

اگر حمایت کردن یک خانوم از کسی بده( تاکید روی جنسیت هست../و به نظر من حمایت کرن هم بد نیست) که خوب کار انها هم بده

اگه خوبه پس بایستی انصاف داشته باشید که قطعا این متاع در نزد شما یافت نمی شود.

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

در خصوص القاب لطفا اظهار نظر نفرمايد.......
    فقط القاب پيشنهادي خودتونو بگيد
    امين اگه دوست داشت يكيشو انتخاب ميكنه
    اگرم نه............بدون لقب

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

احساس نمیکنی دیگه خیلی ....
    به نظر من لقب آقا امین این باشه :

Movie Master
    سلام
    خوب چیزی هم که شما گفتی که دست کمی از چیزی که من گفتم نداشت

برای پاچینو عبارت آل کبیر به کار برده می شه که فکر کنم ترجمه عبارت زیر هست.

Al the great

اواتار امین پاچینو هست
    بازیگر مورد علاقه که زیاد هم بهش ارادت داره پاچینو هست

هم خواستم چاشنی طنز داشته باشه هم نظر خودم را گفته باشم
    دیدم این اصطلاح فیلمیک!!!!!جالبه

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام من دلم برای اسپم تنگ شده بود گفتم دوباره در مورد لقب امین نظر بدم

Movie Master
    یا
    Master Movie

حالا هر کدوم که صحیح تره ...

خب امیدوارم که دوستان با به پایان رسیدن این نقد رویه ماه همدیگه رو ببوسنو همه چیز به خوبی و خوشی به پایان برسه و دوباره در فضای صمیمی انجمن همونطور با هم برخورد کنن که قبل از این دلخوریا برخورد میکردن ...

قربان شما
    امین.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پس متفرقش کو... تو اين صحبت هاي شما من اسمي از متفرقه نديدم...چطوري توجيه ميکنيد قفل کردن ترشي کردن و .... اين حرکات رو تو متفرقه
    شرح وظایف و دسترسی ها و سلسله مراتب به ادمین ها
    مربوط میشه
    شما اعتراضی دارین حتما با ادمین ها در میون بزارید
    کاش امین عربی..عبری..فرانسه..اسکاتلند ی!!!!(یا شاید هم زبان پدرخوانده های ایالتی ولایتی!!!!) یا حتی هوسایی بلد بود...

از اونجایی که بنده مترجم هستم باس بگم که
    منظور این متهم ردیف اول این است که
    برای دریافت پاسخ پرسشتون به ادمینها مراجعه کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •