جالبه
قشنگه
مفیده
نقد تموم شده
ولی هنوز افرادی رو می بینیم که از روی تعصب از دوستان خودشون طرفداری می کنن .
کسی رو کاملا بی طرف ندیدیم !!
تموم کنید این مسخره باز ها رو
جز کوچک کردن خودتون کار دیگه ایی نکردید . اینجا تاپیک نقده نه تاپیک جنگ و جدال ( نقد هم که تموم شده )
در ضمن امین جان اون پاسخی رو که به من دادی نمیدونم کجاهاش شوخی بود و کجاهاش جدی
شرمندم که مجبور شدین برخلاف میلتون پست بدین
ولی من طرف هیچ کس نیستم اینو به خاطر بسپار
کاملا احساس میشد که یه "سوپرمن" باید بیاد تو تاپیک و حرفهایی که هیچکس جرئت نمیکنه رو به زبون بیاره
جمله ی اولی رو که نوشته بودی اصلا برازنده یه مدیر نبود
من از طرف هیچ کسی نیومدم اینجا که پست بدم و نقد کنم من از طرف خودم میام با پای خودم میام نه از طرف کسی یا حزبی و گروهی و اسیر این بچه بازی ها هم نیستم و سرم تو لاک خودمه
البته اخرش نوشته بودی شوخی + جدی
طنز و جدی قاطی بود تو این پست
منم جدی نگرفتم
لازم بود که ایجا بگم ( در ضمن منظور بنده از همکاری در انجمن گرافیک همکاری به صورت رسمی نبود و خودم میدونم شما همکار متفرقه بودی من از اون جهت گفتم که شما تو اون بخش فعالیتت بیشتر بود )
من نه کاربر فعال گرافیک بودم و نه همکار اووون قسمت
ولی سعی کن در ادبیاتت یکم بیشتر دقت کنی و مرز بین شوخی و جدی رو تعیین کنی . از یه مدیر ادبیات بهتری رو انتظار داریم
یه نکته : اونوقت که پیغام خصوصی بهت دادم و گفتم آقای x مزاحم یکی از خانم های فروم شده
خیلی مودب بهم پاسخ دادی منم تو دلم گفتم خیلی مدیر با ادبیه
ولی این پاسخ گویی های شما کمی با اون موقع متفاوت بود و نمیدونم چرا ؟؟
من نقد می کنم و کاری به کار کسی ندارم ولی مثل اینکه دوستان میخوان با هم بجنگن تا اینکه نقد کنن . نقد شونده باید پاسخگوی نقدها باشه نه دور و اطرافیاش
ضمن اینکه دوستان دیگه هم باید درباره فعالیت های این مدیر نقد کنن نه درباره مسائل دیگه که ربطی به موضوع تاپیک نداره ( در صورتی هم که داشته باشه دیگه تموم شده و رفته )
موفق باشید .
در ضمن دوستان فقط دارن خودشون رو می بینن لطفا خودتون رو جای طرف مقابل هم قرار بدید
اسم نمیبرم ولی چند نفری هستن که دارن باند بازی می کنن چه از اینور و چه از اونور و فکر می کنن حق با خودشونه .
و در پایان
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید