واقعا تریلرهایی که تو E3 نشون دادن عالی بود.حتی یارو نشست کلی بازی کرد.خیلی قشنگ کار شده بود اما الان عکسا و حرفا 50 درجه با اونا تفاوت داره.واقعا من موندم!!!![]()
واقعا تریلرهایی که تو E3 نشون دادن عالی بود.حتی یارو نشست کلی بازی کرد.خیلی قشنگ کار شده بود اما الان عکسا و حرفا 50 درجه با اونا تفاوت داره.واقعا من موندم!!!![]()
بچه ها نسخه ایکس باکس 360 این بازی بدرد بخور هست يا نه؟ ارزش 6 هزار تومان پول خريدشو داره يا نه؟
دقیقا این مشخصات کامپیوتر من اما موقعی ه بازی می کنم 1024 در 768 و روی 85 هرتز بازی به طرز فجیهی دیر کار می کنه موندم که چی کار کنم شاید الان برم دوباره نصب کنم اما من موندم این کامپیوتر تو چه طور اجرا کرده مال من نه؟
من هنوز بازی رو نگرفتم ولی هر چقدر از این بازی بد هم بشنوم بازم می خرم چون می دونم حداقل ارزش یکبار بازی کردن رو داره.
در ضمن نمیشه که همه nfsها شبیه هم باشه! باید تنوع بدن.
این قرقرها هم به خاطر اینه که بازی توو ایران ارزونه، اگه پول واقعیش رو بدین مجبورین از بازی لذت ببرین!!!![]()
من خریدم اگر تمام تنظیمات گرافیکی در بالاترین سطح باشه گرافیک قابل قبوله ولی من از سبک بازی خوشم نیومد یه جورایی سر در گم کنندست من اصلا نمی دونم باید چه کار کنم ...
دود ها هم خیلی ضعیف کار شده خیلی ضعیف
یعنی بازی اینقدر بده که شما میگید
سلام من این بازی رو میتونم روی حداقل سیستم گرافیکی (low) اجرا کنم !
سیستم من :
GeForce 5200 128MB
Ram 512
Cpu 2.4
من بازی رو گرفتم . همه سر carbon و mostwanted هم میگفتن آشغاله و از این حرفا . ولی هر دوشو بازی کردم و به نظرم بهترین بازی رانندگی هست . من که معتقدم یه سری می خوان nfs رو خراب کنن . واقعا برای اونایی که می گن pro street آشغاله و بده ، متاسفم . به نظر من که خدای بازیه . واقعا که .
NFS PRO STREET . خدای خدایان بازی ها .
علی آقا . سیستم من هم یه چیزایی تو مایه های سیستم شماست . اجرا میشه . فقط نه به کیفیت فیلم هایی که از بازی ها هست یا بازی توی ps3 !
دوستانی که بازی رو انجام دادن گرافیک بازی در حد carbon و most wanted هست یا بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)