اصلا باهات موافق نیستم!
اولا این گوشی بدرد ایران نمیخوره ولی توی اروپا به نظر من بهترین گوشیه.
n95 که شما میگی بیشتر میرزه....به نظر من n95 اصلا گوشی خوبی نیست.
اصلا باهات موافق نیستم!
اولا این گوشی بدرد ایران نمیخوره ولی توی اروپا به نظر من بهترین گوشیه.
n95 که شما میگی بیشتر میرزه....به نظر من n95 اصلا گوشی خوبی نیست.
منم اصلا با این حرف که میگن اصلا هیچی نداره مخالفم بهر حال مایکروسافت و به مراتب کمتر از اون تبلیغات جنجالی حول حوش محصولاتشون راه میندازن ولی اینم درست نیست که بگیم هیچی نداره به نظر من
۱.از لحاظ طراحی فوق العاده است واسه یه pda و به نحوی یه تحول توی طراحی ایجاد کرده
۲.به لحاظ سخت افزاری مطمئن نیستم ولی طبق روال شرکت اپل احتمالا از پردازنده های با معماری ppc استفاده کرده که اگه اینجور باشه مزیت خیلی بالائيه به لحاظ سرعت پردازشش
۳. سیستم عاملش مک هست که اولا به لحاظ ظاهر و زیبائي توی دسکتاپ خیلی از ویندوز سرتره ولی مک هم اشکالات خاص خودشو اونحا داره مثلا خیلی انعطاف پذیر نیست ولی توی گوشی در مقابل وینوووز موبایلها خیلی بهتره پس اینم نسبت به خیلی از pda های این رده یه مزیته
۳.این گوشی از لحاظ امکانات اولیه به عنوان یه گوشی متوسطه بلوتوث و امکانات اولیه مخابراتی ولی نسل سوم نیست و دوربین ۲ مگ
* به نظر من مهمترین مشکلش همون نبودن یه گوشی کامل به لحاظ امکانات شبکه است مثلا نسل سوم HSCSD یا نداشتن wifi و.....(البته اینا ضعف واسه خارجیاس نه ما)
قیمتش هم ظاهرا واسه اروپا کمتر از ۴۰۰ یورو هست.
سلام عزیزان .
1- این گوشی درحال حاضر در بوشهر که ما ساکن اونجاییم و شیراز موجود هست .
2- طراحیش بسیار عالی و فوقالعاده هست
3- قیمتش مدل 8 گیگ اون 650000 تومنه .
4- الان در دو مدل 8 گیگ و 16 گیگ موجود میباشد .
5- کیفیت نمایش تصویر اون 16 میلیون رنگه .
6- کارکردی بسیار نرم و فوق العاده داره .
7- من که ازش راضیم . آخه واقعا عالیه . مخصوصا بخاطر سیستم عامل مکینتاشی که روی هیچ گوشی دیگه ای تا حالا ندیدین.
اشکالات :
1. ریختن برنامه و بازی داخلش یه کمی (فقط کمی) پیچیده است
2. بلوتوثش ایراد داره
3. فیلم نمیگیره
4. زنگ mp3 میشه گذاشت ؟
5. در نمایش نام هنگام تماس کسی مشکل هست
6. برنامه های جاوا روش نصب نمیشه
مبارکتون باشه
مدل 8 گیگ در تهران شده 535 هزار تومن
با بلوتوسش نمیشه دیتا جابجا کرد و فقط برای استفاده از هندزفری طراحی شده و با دوربینشم نمیشه فیلمبرداری کرد.در ضمن آیفونهای هک شده رو نمیشه آپگرید کرد.به نظر من نخرین که تو ایران اصلا به درد نمیخوره
Last edited by y91z; 14-11-2007 at 14:46.
اینجوری که داره پیش میره فکر کنم 3 ماهه دیگه بشه 200 تومن.
مثل w950 و p990.
اکثر ایراداتی که دوستان به این گوشی می گیرن اشتباهه!
خواهش می کنم نقدم روی این گوشی رو بخونینضمنا برخلاف آنچه اکثر افراد فکر می کنم این گوشی ها تو همین ایران هم قابل آپدیت هستن. تنها باید از patch هکرها استفاده کنین که نصبش سادس. این patch رو هم می تونین از سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش می کنم! این مسئله رو به دوستانی که آی فون دارن و فکر می کنن آی فون هاشون آپدیت نمی شن اطلاع بدین.
بدرد کسایی میخوره که میخوان با هلیکوپتر از خیابون رد شن.
آخه چه جوابی بهت بده آدم؟!
من که بعد از چند ماه هنوز هم عاشق آی فونم هستم.
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)