نیازی به Uninstall کردن ورژن 6 نیست و اصلا بهتره این کارو نکنی، چراکه اینجوری دیگه لازم نیست دیکشنری هایی مختلف بابیلون رو که قبلا نصب کردی رو دوباره نصب کنی. پس از پایان نصب برنامه رو ببند و کرکش کن.
نیازی به Uninstall کردن ورژن 6 نیست و اصلا بهتره این کارو نکنی، چراکه اینجوری دیگه لازم نیست دیکشنری هایی مختلف بابیلون رو که قبلا نصب کردی رو دوباره نصب کنی. پس از پایان نصب برنامه رو ببند و کرکش کن.
آقا کسی میدونه چرا babylon ما اینجوری شده؟ ترجمه ها باز نمیشن.
![]()
من هم همین مشکل دوستان رو که معنی ها رو نشون نمیده دارم البته تا دیروز خوب بود ولی یکدفعه این جوری
شد البته من همیشه update هم می کردم و مشکلی نداشتم
uninstall کردم دوباره نصب کردم و کرک نکردم باز که کردم گفت expire شده
بعد پچ رو اجرا کردم باز هم معنی هارو نشون نمی داد مثل همون عکسی که farhad200 گذاشته
دوستان کسی اگه کرک جدیدی یافت اعلام کنه ممنون
سلام
این مشکل عجیب جدیدی که برای دوستان پیش اومده برای من و برخی دیگر از دوستان هم پیش اومده و به نظر میرسه برای تمام افرادی که ورژن 7 رو داشتن و از این کرکها استفاده کردن هم پیش اومده. هنوز که نفهمیدم مشکلش از کجاست، ولی برای دوستانی که میخوان فعلا بابیلونشون درست بشه، می تونن با uninstall کردن برنامه و سپس پاک کردن رجیستری ویندوز از باییلون و نصب مجدد بابیلون این مشکلو حل کنن. روش کار:
0- برنامه رو uninstall کنید و فولدری که قبلا بابیلون رو در اون نصب کرده بودید رو هم پاک کنید.
1- در Start >> Run تایپ کنید regedit و اینتر رو بزنید.
2 - از منوی Edit گزینه ی Find رو بزنید و تایپ کنید babylon و اینتر رو بزنید.
3- تمام نتایج مربوط به جستجوی babylon رو پاک کنید. (برای پیدا کردن بعدی از Edit گزینه ی Find Next یا F3 رو بزنید و یکی یکی تمام موارد رو پاک کنید).
4- حالا دوباره بابیلون رو نصب کنید و با همون پچ، کرکش کنید.
فعلا از این روش می تونید استفاده کنید که امتحان کردم و درست شد. تا پیدا شدن دلیل این مشکل و راه کار اساسی، در اینترنت از بابیلون استفاده نکنید (هرچند که مطمئن نیستم مرتبط باشه).
تا بعد...
سلام
کرک ICU خیلی خوب کار میکنه...
این هم عکس از ترجمه ی آنلاین...
و این هم از ترجمه ی آفلاین...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MasterCode; 15-11-2007 at 22:30.
سلام دوستان
من هم همين مشکل رو داشتم اما با کرک ديگه مشکلم حل شد.
فقط کافيه :
يکبار برنامه رو uninstall کنید و فولدری که قبلا بابیلون رو در اون نصب کرده بودید رو هم پاک کنید.
و بعد هم از اين کرک استفاده کنيد.
لذت ببريد ...
اگه مشکلي بود مطرح کنيد
اين هم 2 تا لينک براي دانلود کرک :
لينک اول (مستقيم) :
hxxp://iranmatrix.biz/uploads/Babylon7-0-0-r13.rar
لينک دوم (غير مستقيم) :
hxxp://www.midload.com/en/file/18035/Babylon-7-0-0-r13-patch-icu-zip.html
توضيح:
(لينک اول رو خودم آپلود کردم و فايل هاي اضافه رو پاک کردم چون آنتي ويروسم آلارم داد)
جواب نداد عزیز باز هم همون مشکل پیش اومد.
بايد حتماً يکبار برنامه رو uninstall کنید و فولدری که قبلا بابیلون رو در اون نصب کرده بودید رو هم پاک کنید.
يعني نبايد هيچ اثري از ورژن قبلي باشه ...
حتماً جواب ميده![]()
این برای ورژن 7.0 [r13] هست
و این هم امروز توسط ICU ریلیز شد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن 7.0 [r16] ........
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم پچ جدید ICU ورژن 7.0 [r16]
ولی من که هرکاری کردم گفت Can't open file ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم روی r13 جواب نده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)