تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 376 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

یه سوال من اینترنت 512k دارم سرعت دانلود http هم از 50k کمتر نمیشه هیچوقت ولی هر فایلی که از تورنت میگیرم بیشتر از 10k بهم دانلود نمیده.هر پورتی که فکرشو بکنین امتحان کردم او پایین تو یوتورنت هم چراقم سبز میشه همه فایل هایی که میگیرم سید زیاد دارن دیگه نمیدونم چه کار کنم
    نسبت تعداد سیدر و لیچر هایی که به شما کانکت میشن چقدر هست؟
    سرعت اپلود شما چقدر ه؟ ترکر های عمومی معمولا به نصبت سرعت اپلود سرعت دانلود میدن بهت ، اګه شیر ریتوی خوبی هم نداشته باشی میتونه رو سرعتت تاثیر بزاره
    می خوای راحتشی برو تو ترکر های خصوصی عضو شو و از اونا استفاده کن سرعت حد اکثر رو بهت میدن

داره خودمونی میشه Helen_Farhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب چیز خواص دیګه ای هم نداره که
    too many local connection احتمالا منظورش اینه که تعداد زیادی کانکشن از یه range ای پي بودن برا همین دی سی شده
    hash check هم که فایل های داخل تورنت توسط برنامه چک میشن و اګه فایلی که شما داری با فایلی که طرف مقابل میخواد دانلود کنه یکی نباشه این پيغام رو میده و دی سی میشه
    میګم شما در مورد چه چیزایی سوال می پرسین !!!
    به نظر میاد دنبال یه راهی هستین که سر برنامه ی تورنت رو کلاه بزارین یا اینکه شاید هم میخوای برنامه ی تورنت رو بسازی !!!!

ممنون از راهنمایی و اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتین.
    اما در مورد:
    میګم شما در مورد چه چیزایی سوال می پرسین !!!
    خیر. تصمیم ندارم سر برنامه تورنت کلاه بگذارم. و تصمیمی هم برای ساخت برنامه تورنت ندارم.
    اما برام خیلی جالب بود که شما هم همچین صحبتی کردید. چون نفر سومی هستید که سوالات من براتون عجیب بنظر میرسه ( البته دو نفر قبلی در مورد 2 موضوع متفاوت و تخصصی همچین نظری داشتند )

باز هم ممنون هستم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

تخته شدن demonoid را به همه ی اهالی تورنت تسلیت عرض مینماییم
    اینطور که پیداست معلوم نیست برګرده و شاید دیګه برنګرده امیدوارم این طور نباشه چون واقعا سایتی به بزرګی این سایت سخت پیدا میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

ن

می خوای راحتشی برو تو ترکر های خصوصی عضو شو و از اونا استفاده کن سرعت حد اکثر رو بهت میدن
    سلام

می شه بگید چه جوری میشه این کارو کرد؟

باتشکر

داره خودمونی میشه Helen_Farhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینطور که پیداست معلوم نیست برګرده و شاید دیګه برنګرده امیدوارم این طور نباشه چون واقعا سایتی به بزرګی این سایت سخت پیدا میشه

خب. حالا چه جایگزینی برای demonoid میشناسید؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام پیمان جان
    این demonoid از اون دفعه اول که تخته شد دیگه تقریبا به حالت نیمه تعطیل در اومد یعنی یه جورایی کمرش شکست چون نه سرعت خوب می داد برای دالود و نه می تونستی توش تورنت آپ کنی از اون موقع دیگه من قیدشو زده بودم TD رو عشقه ( الان یا در اینو تخته میکنن یا به من اخطار میدن البته از TD هاا چون دفعه پیش که ازش تعریف کردم تو همین پی سی یه اخطار Ratio ازش گرفتم)
    خب. حالا چه جایگزینی برای demonoid میشناسید؟
    بهترین سایت تورنتی که الان می تونم بهتون معرفی کنم Torrent-damage.net هستش خصوصیه و دعوتنامه می خواد

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

می شه بگید چه جوری میشه این کارو کرد؟
    سایتهای خصوصی تورنت رو پیدا کنین و عضو شین ، توضیح خواصی نداره من تو چند پست قبلی چتا سایت معرفی کردم که امکان ثبت نامش هنوز فعال بود اونا رو چک کن

ب. حالا چه جایگزینی برای demonoid میشناسید؟
    جای demonoid رو فک نکنم هیچ سایت دیګه ای بتونه بګیره در حال حاضر من هیچ سایتی نمشناسم که به اندازهdemonoid تورنت داشته باشه و راحت بشه ازش دانلود کرد ، demonoid بیش از 200 هزار تورنت داشت فقط یه oink به این اندازه تورنت داشت که اونو هم چند وقت پيش تعطیل کردن
    ترکر های دیګه هم هستن ولی اونا بیشتر خصوصی هستن و اینوایتش سخت تر ګیر میاد سرعتشون خیلی بهتر از demonoid هست ولی مثل demonoid نیست که هر چی سرچ کنی نتیجه بده
    لیست سایت های تورنت ګذاشته شده ، صفحات قبلی رو چک کن

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

قیدشو زده بودم TD رو عشقه ( الان یا در اینو تخته میکنن یا به من اخطار میدن البته از TD هاا
    جالبه من هم داخل همین p30 یه نفر بهم پیشنهاد خرید اکانت bitme رو داد روز بعدش اکانتم رو غیر فعال کردن
    البته من واسه اینکه دل اون طرف خوش باشه بګم که من نیاز به اکانت bitme ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    کسی دعوتنامه Torrent-damage.net رو داره ؟
    من توی سایت iptorrents.com عضوم سرعتش برای من که اینترنت 128 دارم خوبه . بدیش هم اینه که همه سیدرن ، آپلود ندارم Ratio ام همینطوری داره کم میشه .
    یه مشکلی هم دارم اگه کمک کنید ممنون میشم . . .
    چراغ تورنت من سبزه ، پورت فوروارد هم میشه ولی سرعت دانلود متوسط 10 کیلوبایته . در صورتی که اگر آپلودم رو نامحدود کنم تا 15 - 16 کیلوبایت هم میره بالا !

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    کسی دعوتنامه Torrent-damage.net رو داره ؟
    من توی سایت iptorrents.com عضوم سرعتش برای من که اینترنت 128 دارم خوبه . بدیش هم اینه که همه سیدرن ، آپلود ندارم Ratio ام همینطوری داره کم میشه .
    یه مشکلی هم دارم اگه کمک کنید ممنون میشم . . .
    چراغ تورنت من سبزه ، پورت فوروارد هم میشه ولی سرعت دانلود متوسط 10 کیلوبایته . در صورتی که اگر آپلودم رو نامحدود کنم تا 15 - 16 کیلوبایت هم میره بالا !
    دعوتنامه رو که باید بری و از چت رومش بگیری
    در مورد سرعت دانلود: محدود کردن سرعت آپلود باعث کاهش سرعت دانلود میشه شاید به این دلیله سعی کنید سرعت آپلود رو از 5 کمتر نکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •