سلام دوستان ، من یه v3x دارم یه برنامه می خواستم که وقتی با بلوتوث متن فرستاده می شه هم گوشی قبول کنه و هم اونه به خونه.با تشکر
سلام دوستان ، من یه v3x دارم یه برنامه می خواستم که وقتی با بلوتوث متن فرستاده می شه هم گوشی قبول کنه و هم اونه به خونه.با تشکر
شما میخاید چه کاری انجام بدین.؟ برایه چه منظور نرم افزار میخاید؟
قیمت این گوشیها چنده
آیا از گوشتون در کل راضی هستید
کدوم گوشی؟ مدل عزیز.
دوست عزيز اگه منظورتون v3x هست بايد بگم كه اره من ازش راضي هستم و گوشيه خوبي هست قيمتشم بايد دور ور 200 باشه دقيق نميدونم
با سلام
در موردد گوشي v3x بايد بگم در كراضي هستم ازش ولي شايد براتون عجيب باشه ولي بزرگترين مشكل من با اين گوشي كثيف شدن صفحه lcd اونه . يعني هر وقت در گوشي رو ميبندي طرح كامل صفحه كليد روي lcd ميفته كه تو اين قسمت motorola ضعيف عمل كرده و اون 2 تا تيكه لاكي كه بالاي lcd و نزديك earphone براي جلوگيري از برخورد lcd با keypad ساخته شده عملا كارايي نداره و اين دو هر بار به هم ميخورن و بايد مرتب lcd رو پاك كني كه مخصوصا تو نور كامل پيدا ميشه .
از دوستاني كه اين گوشي رو دارن چه جوري با اين مورد كنار اومدن ؟
سلام . خوش اومدی عزیز.
بله کاملا درسته .این مشکل خیلی راحت حل میشه. با یه محافظه lcd جنسه مرغوبش 2 تومنه. اگر واسه
خودش گیر نیومد واسه n73 هم بش میخوره. اگر هنگامه نصبش دقت کنی هوا زیرش نره افته کیفیته تصویر
هم نداری. حتما امتحانش کن.![]()
تاييد ميشه![]()
سلام.
از اینکه جواب دادید واقعا ممنون ولی مشکل دیگه اینه که سیستم گوشی رو نمی شناسه هر کاری بگین کردم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)