تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 121 از 197 اولاول ... 2171111117118119120121122123124125131171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,201 به 1,210 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

موافقم باهات pedram جان . باید امین رو یه 3و4 هفته ای اینجا بنشونیم .

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ولي جدا از شوخي امين چون مسئوليت چند انجمن را دارد بايد اين اجازه را در اختيار كاربراني كه هنوز آنلاين نشدن بذاريم براي نقد
    ببخشید بازم پست بی جا میدم....

ولی مگه امین چند انجمن را تحت پوشش داره؟ مگه فقط فیلم نیست؟

بازم از اینکه به قول مهران پا برهنه پریدم وسط معذرت میخوام

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

پيش فرض

فیلم ; بازیهای کامپیوتری; ماهواره و مباحث مربوط بهDVB
    که دو مورد اول محسوس تر هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه emtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubai

پيش فرض

نه. مدیر انجمن بازی و ماهواره هم هست. البته شراکتی

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

12 نقد امين

به خاطر سه نفر فعاليتم رو تو اين سايت شروع كردم ؛ داوود ، اميد و امين . هر سه اون موقع به انجمن بازي هيجان خاصي داده بودند. داوود كه ول كرد رفت ، اميد هم فقط سايه اش مونده بالا سرمون ، از اين بين فقط امين مونده ولي با تفاوت زياد نسبت به اون موقع ! دليلش هم چيزي نيست جز مسوليت سنگين مديريت كه يكي دو تا هم نيست ، تازه فقط مديريت نمي كنه و خودش هم كلي فعاليت ميكنه كه البته جاي تقدير داره . ولي مشكل از همين جا شروع ميشه كه بچه به اين باحالي به خاطر يه سري مسايل كمي خشك و جدي شده و ديگه اون شور و حال سابق رو نداره ! خب وقتي مدير باشي رفتار و برخوردهات بيشتر مورد توجه قرار ميگيره و مجبوري يه حدودي رو رعايت كني كه البته امين جان ديگه خيلي خودش رو محدود كرده . هر چند وقتي برخورد و رفتار بعضي از اعضا رو مي بينم به خودم مي گم واقعا حق داره ، كافيه كمي شل بياي تا فروم رو به هم بريزند ؛ در حقيقت اين سبك رسمي امين يه نوع رفتار پيشگيرانه است كه خيلي هم يكنواخت و كلي شده و اين نكته از آن بر مياد كه امين خيلي كم سياست به خرج ميده و خودش رو خيلي محصور كرده .
    به هر حال اين واقعيت براي من كه خاطره ديگري با امين دارم زياد خوشحال كننده نيست ، من امين خودمو ميخوام !!
    جز اين مورد امين چيزي جز بچه باحال و باسليقه ، مؤدب و خوش اخلاق ،‌ فعال و خوش برخورد و البته يك دوست خوب براي همه نيست ، دوست ندارم ببينم اذيت ميشه يا روزي ديگه در كنارمون نباشه .

يا حق
    Last edited by Morteza4SN; 09-11-2007 at 10:55.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اوووومدم
    به جای نقد:جیگر طلا من فیلم نکست رو در به در دنبالشم برای دانلود جایی هست که بهم معرفی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسی امین طلا
    به جای نقد ؟!!
    این حتی سوال هم نبودا ... درخواست بود
    من اینجا به عنوان مدیر فیلم جواب میدم : اینجا جای درخواست نیست ... تو انجمن دانلود فیلم براش تاپیک داریم ... تاپیک درخواست هم اووونجا هست

فدات
    پیدا نکردی تاپیک رو بهم بگو
    با سلام!
    ديدم امين جان در حال نقد شدنه ... گفتم من هم بيام!!!

1- يكي از زحمتكش ترين افراد فرومه و به نظر من يكي از كساني كه واقعا وقت مي ذاره!!
    2- واقعا يكي از مهربون ترين مديران هم هستند .... يعني اگر 100 تا پ.خ هم بهش بزني باز جواب ميده! باور نداري؟ خوب امتحان كن D:
    3- اون بخش زيرنويس ها كه ديگه خارق العاده بود .... به قول بروبچ مذهبي : " فتح المبين " بود D: چون لنگه اش تو هيچ فرومي نيست!!!
    4- به خاطر زحماتش تشكر مي كنم! ( او پاچه رو وده به من D: )

و ديگه همين ...............

تا بعد ...
    سلام امین جان
    فدات ... ممنون که اووومدی

1- بسیار ممنون ... لطف داری
    2- من خیلی با این موضوع مشکل دارم که مسائل مربوط به انجمن رو تو یاهو یا پیغام خصوصی می پرسن
    مسائلی که تو سایت تاپیک داره یا اینکه بعضا تو سایت بهش جواب هم دادم
    اما وقتی به صورت خصوصی مخاطب قرار میگیری ادب حکم میکنه حتما جواب بدی و حتی اگه پاسخ رو نمیدونی با گقتن 1-2 کلمه بگی که پیغام شما رو خوندم اما نمیتونم (به هر دلیلی) به شما کمک کنم (تقریبا به 99% پیغام ها جواب میدم ... اووون 1% هم مربوط میشه به پی ام های تشکر ... پی ام های بد و بیراه !!! ... پی ام هایی که فرستنده اش قصد خاصی داشته)
    3- قابل نداره ... زحمت زیرنویس ها رو عزیزان دیگه ای میکشن
    من سعی کردم به صورت یک مجموعه جامع کنار هم جمع آوری کنم
    4- خواهش میکنم
    امین جون دستت درد نکنه که منو تحویل گرفتی. والا شرمنده من نمیدونستم وقتی باکس پیام خصوصیهات پر باشه و من پست بفرستم برات میل میاد. شرمنده.
    اما جواب یه سری از سوالاتم رو هم که ندادی. اون آخرش رو یه بار دیگه بخون. با قرمز هم نوشتم که ببینی. برو باز یه نگاه بنداز!! آره همون!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه فکری هم برای اون تاپیک که گفتم بکن. یه چیز جامع مثل مال هماهنگ کردن زیرنویس با فیلم بزن حالش رو ببریم دیگه. دمت گرم.
    سلام
    فدات
    شرمنده
    امکانش نیست
    اولین پست من تو این ترد

من از تردهای امین همیشه لذت میبرم خصوصا تردش برای آل پاچینو
    +

امین خان از مدیریت و یوزر سبز خسته نشدی؟

پیش به سوی یوزر نارنجی

.
    سلام
    ترد ؟ اسم بیسکویته ؟
    +
    چرا خسته شدم (پیش به سوی آبی)

قبلا گفتم که رنگ بهونست
    تو پی سی اشکال نداره
    اما تو زندگی عادی رنگ عوض نکنیم
    سيلام!
    امين هم مثل لواب آخرشه نقد نداره كه!
    البته يه نقد داره!:
    چرا واسه قرار ها هميشه ساعت 6:30 بع بعد مياي؟:ي يعني نيم ساعت فقط ميبينيمت!؟
    +
    تو چطوري تو نيم ساعت شوت بال بازي كردي كه شلوارت ...؟
    سیلام
    چطوری عزیز ؟
    من معمولا موقعی که قرار شروع میشه تازه از خونه راه میفتم واسه همین دیر میرسم
    قبلا تقصیر مهران بود ! الان تقصیر خودمه

-------------------
    اووون موقع زود رفته بودم بابا !
    تقصیر بچه هاست تو یخ بندون مسابقه فوتبال برگزار میکردن !

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    بنده قصد دادن هیچگونه پستی رو در این تاپیک نداشتم
    ولی خب احساس کردم یه نکته ایی هست که باید گفته بشه
    در مورد اینکه ایشون یکی از مدیرای توانا و بسیار خوب فروم هستن شکی نیست
    ولی احساس می کنم یه کاری کردن که بعضیا میخوان از ایشون انتقام بگیرن
    زمانی که ایشون در انجمن گرافیک بودن و انجمن فیلمی وجود نداشت راحتر با بقیه ارتباط برقرار میکرد و به نظر من ساده تر بود و من فکر می کنم دچار غرور شدن . البته خیلی مودب و باهوش هستن ولی در پست هاشون با دیگران خیلی خشک هستن .
    حالا بگذریم
    امیدوارم موفق باشن و باشید و باشیم
    در مورد اون قضیه سوتی بازار و اینا هم بگم که من حس میکنم یه کاری کردند که یه کاری می کنند .
    فعلا
    سلام
    شرمندم که مجبور شدین برخلاف میلتون پست بدین
    بله ... درسته
    کاملا احساس میشد که یه "سوپرمن" باید بیاد تو تاپیک و حرفهایی که هیچکس جرئت نمیکنه رو به زبون بیاره
    در مورد اینکه بعضیا میخوان از من انتقام بگیرین : من شدیدا تکذیب میکنم ... مطبوعات ما رو به جون هم انداختن
    من هیچ مشکلی با کسی ندارم ... کسی هم اگه مشکل داره به من مربوط نمیشه

فکر کنم شما اشتباه گرفتین
    من نه کاربر فعال گرافیک بودم و نه همکار اووون قسمت

ببخشید
    مغرور به چی ؟
    تعداد ستاره های بالای آواتار ؟
    اشتباه میکنید

اما قبول دارم که پستهام خشک هستش
    چون اگه بخوام با همه خاله بازی کنم
    اووونوقت نمیتونم فعالیت کنم (منظور از نمیتونم اینه که وقت نمیکنم)

طنز و جدی قاطی بود تو این پست
    برای اون شعر کافی بود که کیوردها رو توی گوگل سرچ کنید اول و بعد اسپم بازی رو شروع کنید.(البته بی بی عزیز نه)
    ---------

ببخشید امین جان... بنظرم بعضیا به صرفه از حد تحمل گذشتن.درسته من هم یک اشتباه کردم و رفتم بینشون یک لحظه... کاراشون بالاتر از شوخی هست.

من ادبیاتم ضعیفه اما یکم چیز ازش میشه دیسکاور کرد.
    شرمنده دخالتی شد اما منکه کاربرم دارم کم کم
    ممنون
    سلام
    خوبیه سخن سعدی اینه که هر کس به اندازه عقل و فهم و درک و شعورش میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه
    و حتما لازم نیست درک ادبی بالایی داشته باشیم
    --------------------------------------------------------
    خوب شد در مورد حکایت پرسیدی
    جند نفر بهم پی ام زدن یا تو یاهو پرسیدن که منظور از سگ!!! تو اووون حکایت کی بوده
    اول باید بگم که وقتی یه حکایت تعریف میشه ...قصد اینه که ازش نتیجه گیری کنیم ... و نتیجه رو به خودمون و اطرافیانمون برگردونیم
    نه اینکه عینا شخصیتهاش با شخصیتهای بیرونی قیاس بشه
    اگه نیگاه کنید اووون حکایت در جواب همکار انجمن فیلم نوشته شده
    پس مربوط میشه به مشکلات ما در انجمن فیلم که هر ماه چند نفر عضو میشن فقط به قصد تخریب و توهین به بچه های انجمن فیلم و تضعیف روحیه مدیران و همکاران و کاربران اووون قسمت (یا توی انجمن یا توی پیغام خصوصی)

حالا اگه خیلی ها اصرار دارن که با اووون سگه هم ذات پنداری کنند (حتما واسش دلیل دارن ... مثل یافتن وجوه مشترک) به خودشون مربوط میشه نه من
    من قصد طرفداری از امین رو ندارم نقل قولی هم که نوشتم جوابم به bb نیست در حقیقت پستش باعث شد که پستی که دیشب می خواستم توی تاپیک سوتی بازار بدم اینجا بنویسم .دیشب که تاپیک سوتی بازار رو می خوندم و سوتی که اصلاً هم سوتی نبود و خود سوتی گیرنده اشتباه کرده بود رو دیدم و پست پشت پست که این کاربر رو مسخره کرده بودن به نظرم کار خیلی زشتی بود . بعد که نقد امین رو خوندم متوجه شدم اون کاربر امینه ... جدای اینکه امین مدیره و شاید باید با احترام بیشتری برخورد کرد - به خاطر سابقه و فعالیت بسیار مفیدش - هر کاربر دیگه ایی هم بود حتی یه کاربر تازه وارد این برخورد اصلاً درست نبود ... کار صحیحی نیست که اختلافات شخصیمون رو با یک نفر حالا چه حق با ما باشه یا نباشه اینطوری به فضای عمومی بکشونیم . گاهی وقتا ما یادمون می ره که پول و وقت ادمین ها و مدیران سایت صرف این می شه تا ما بدون پرداخت هیچ هزینه ایی از بهترین فروم های ایرانی استفاده کنیم و حداقل کاری که می تونیم بکنیم اینه که قوانینش رو رعایت کنیم . این حرفا رو به عنوان تذکر یا نصیحت نگفتم حرفهایی بود که گاهی شاید خودم هم عمل کردن بهش رو فراموش کنم و اول از همه برای خودم یادآوری کردم .

و اما نقد امین :

تاپیکهایی که امین می زنه واقعاً تخصصی و مفیده مثل تاپیک زیرنویس که بقیه هم بهش اشاره کردن .
    در مورد جواب دادن به سئوالها هم هر بار که من توی چت ازشون سئوال پرسیدم با حوصله به من جواب دادن . که واقعاً ازش ممنونم .
    در مورد مدیریتش که باید به انجمن فیلم که عمده فعالیتش اونجاست نگاه کرد که انجمن با نظم و از نظر اطلاعات پر باریه .
    اخلاق و برخوردش هم هر کدوم از ما خصوصیات خاص خودمون رو داریم و یه مدیر رو به صرف مدیر بودن نباید دنیای اطلاعات و مهربونی و از خودگذشتگی ! دونست . اما خب شاید به خاطر مورد توجه بودن امین کمی مهربانتر بهتر ...
    سلام
    و اما جواب من به نقد شما

نقد که نبود
    همش تعریف بود
    ممنون از شما

در مورد اخلاق
    من به حرف خود شما استناد میکنم که "هر کدوم از ما خصوصیات خاص خودمون رو داریم و یه مدیر رو به صرف مدیر بودن نباید دنیای اطلاعات و مهربونی و از خودگذشتگی ! دونست"
    چشم سعی میکنم بهتر باشم (البته به نظر خودم باید اول سعی کنم که خوب باشم بعد به بهتر شدن فکر کنم)
    دیگه نشد طاقت بیارم یه پست ندم
    جون من امین چطوری مدیر شدی(این سوال صندلی داغی بود)
    بچه باحالی هستی ولی به قول همکارت یکم خشکی ؟چرا؟میدونم یکی از اصولهای مدیریت همینه ولی خواب یکم میشه باهاش کنار اومد.

یه چیز دیگه اینکه فکر کنم در حال حاضر بهترین فیلمی که دیدی نجات سرباز رایانه...درسته؟
    سلام
    یه چه عجب
    به زور مدیر شدم !!! شایدم به سختی
    در مورد اخلاقم زیاد توضیح دادم (همین که هست میخوای بخواه ... نمیخوای هم باید بخوای ! ... مگه دسته خودته ؟ )

درسته "نجات سرباز رایان" رو بسیار دوست میدارم
    والا سر قرارا که میان همش در حال خنده و شوخی هستن....

تو انجمن هم زیاد باهشون برخورد نداشتم ببینم چطورین؟

اما انتقاد

جان من دیگه از این امضاها نزار (اخرین فیلمی که دانلود کردم) ما دایال آپی ها هم دل داریم اخه همش دلمونو می سوزونی....

یه انتقاد دیگه هم داشتم و اونم زمانی بود که من داشتم نقد میشدم ازش خواستم بیاد و منو نقد کنه ولی اصلا محل نداد به من اینگار نه انگار
    سلام
    پای کامپیوتر و انجمن هم میخندم ! اما شما نمیتونید ببینید این اسمایلها هم نمیتونن خوب احساس آدم رو منتقل کنند !

------------------------
    یکی این امضاها رو دوست داره و هی تشویق میکنه ادامه بده ... یکی مثل شما ازش متنفره
    یکی هم مثل من حال نداره هر روز امضا عوض کنه
    چیکار باید کرد ؟ هیچکار ! من کار خودمو میکنم

------------------------
    واقعا شرمنده
    علاوه بر شما , یکی دو عزیز دیگه برام پی ام فرستادن (مثل L O V A B عزیز)
    اما دقیقا مربوط میشد به زمانهایی که من کم میومدم سایت و بعدشم کمی بی دقتی و فراموشی باعث شد نتونم پست بدم

امیدوارم ناراحت نشده باشین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    شرمندم که مجبور شدین برخلاف میلتون پست بدین
    بله ... درسته
    کاملا احساس میشد که یه "سوپرمن" باید بیاد تو تاپیک و حرفهایی که هیچکس جرئت نمیکنه رو به زبون بیاره
    در مورد اینکه بعضیا میخوان از من انتقام بگیرین : من شدیدا تکذیب میکنم ... مطبوعات ما رو به جون هم انداختن
    من هیچ مشکلی با کسی ندارم ... کسی هم اگه مشکل داره به من مربوط نمیشه

فکر کنم شما اشتباه گرفتین
    من نه کاربر فعال گرافیک بودم و نه همکار اووون قسمت

ببخشید
    مغرور به چی ؟
    تعداد ستاره های بالای آواتار ؟
    اشتباه میکنید

اما قبول دارم که پستهام خشک هستش
    چون اگه بخوام با همه خاله بازی کنم
    اووونوقت نمیتونم فعالیت کنم (منظور از نمیتونم اینه که وقت نمیکنم)

جالبه
    واقعا جالبه

موفق باشی
    از این بیشتر توقع نداشتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

من هم از شناخت قبلی که از ایشون داشتم ایشون رو تا حدی میشناسم!
    شخصی مهربان که مدریت واقعا لایق ایشون بود!

چند تا از پستای منو در انجمن بازیهای کامپیوتری پاک کرده بودن که واقعا هم پست های ... (اون موقع آکوا نبودش که پ خ بده!)

تا همین حد از ایشون شناخت دارم!

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان و خسته نباشید
    من به جز چند تا مورد مختصر ارتباط زیادی با این آقا امین گل نداشتم
    ولی یادمه اون اولا که اومده بودم پی سی بدجور دنبال یه فیلم خیلی کم یاب می گشتم و نمی تونستم پیداش کنم بعد که تو انجمن فیلم درخواست دادم بعد چند ساعت لینک دانلودشو ایشون برام گذاشت کلی کف کرده بودم
    اون اول بیشتر تو انجمن فیلم فعالیت داشتم و شیفته ی فعالیت ایشون تو سایت بودم
    تاپیک دانلود فیلم به صورت یک پارچه هم که آقا امین خالقش بودن در نوع خودش بسیار جالب بود و خیلی هم به درد بوخور بود
    خلاصه که تا اونجایی که من اشونو می شناسم نقدی براشون ندارم
    متشکرم
    شاد و سبز باشید
    سلام
    ممنون
    لطف کردی عزیز
    خوشحالم تونستم کمک کنم

شاد و موفق و پیروز باشید
    امین جان خیلی گلی

فدات، خیلی خیلی خوشحالم که از یک چنین مدیر با فهم و کمالاتی طرف داری کردم

دیشب یکی از بهترین دوستانم شما رو به من معرفی کرد

خیلی از ایشون ممنونم

ولی به قول شاعر نوش دارویی ((مافیا))بعد از مرگ سهراب ((امین )) آمدی

نازنین این زود تر می آمدی حالا چرا

قربان شما
    امید وارم توی انجمن فیلم بیشتر مزاحم بشوم
    سلام دوست عزیز
    من هنوز زندم

مراحمی
    خوشحال میشیم شما رو تو انجمن فیلم ببینیم
    موفق باشین
    سلاممن زیاد نمی شناسمش ولی ادم مهربونیهیه دفعه تو یکی از تاپیکا به من کمک کردولی یه خورده خشک و جدی برخورد می کنه
    سلام
    باز جای شکرش باقیه که با وجود خشک و جدی بودن با مهربونی کمک کردم
    خوشحالم تونستم کمک کنم

ممنون
    oh my god

AMIN

امین تو بعد من داری مینقدی

اول بگم که امین منو کشف کرد و همیشه به خاطر این مسئله به خودش می باله کلا در کشف استعداد ، استعداد خاصی داره .

یکی از موفقترین و بهترین و دوست داشتنی ترین مدیرای P30 هستش که در جذب کاربران بیشتر نقش مهمی داشته ...

اسپم تاحالا ندیدم ازش و تقریبا همه پستهاش دارای محتوا بودن

یه ایراد بزرگ داره اونم آواتار قشنگش که تبلیغ سیگار میکنه. با این حرکتش خیلی از کاربرای زیر 12 سال P30 رو به دام اعتیاد فرو برده. امیدوارم اگر عوضش نمیکنه حداقل دچار مقداری عذاب وجدان شده باشه !

یه ایراد دیگه اش اینه که Pro بازه حتی حالا که FIFA از PES امتیاز بیشتری گرفته ...

تذکرهایی که میده بین مدیرها تکه و در عین اینکه لج طرف رو درمیاره ولی اونو به خودش میاره ...

فعلا همینا ...

تا بعد ...
    سلام
    آره دیگه
    نوبت من شد

کلا در کشف استعداد ، استعداد خاصی داره
    آره ... اما متاسفانه در مورد تو اشتباه کردم و فقط شرمندگیش برام مونده

اگه دقت کنی اوووون آواتار میخواد درس عبرتی باشه واسه بچه ها ... که آقا جون سیگار بده
    حتی اگه کسی آواتارش سیگاری باشه بد اخلاق میشه !!!

سری فوتبالهای کونامی (حتی اووونهایی که برای سگا می ساخت) از سری فوتبالهای فیفا بهتر هستش (حتی جدیدترین نسخه فیفا)

خوش باشی
    به به نقد اقا امینه نازه

مدیر لایقی که به تمام پ خ ها پاسخ میده
    خیلی وقت ها به من کمک کرده
    در مرتب نگه داشتن تاپیک ها و تالارها استاده
    مخصوصا اون تاپیک فونتهاش منو کشته
    10 بار بهش گفتم بیا این کلیپ های منو داونلود کن و یک تعریفی از اونا تو تاپیک بکن تا تاپیکم رونق بگیره ، نیومد که نیومد

ولی خوب مدیرانی اینچنینی که در انجمنها برای اونایی که از یک پست برای تاپیکی که اشتباهی در اون رفته و میره و اونو داونلود میکنه و اونا رو میاره اونجایی که در قسمت خودش برای کسانی که که در قسمت بالای اون در تالار فیلم میره و برای اونا که اضافی در ان محل داشتند کارش درسته

خلاصه ما که نقد ان چنانی نداریم
    اون تاپیک کاردستی با کاغذش هم که منو دیوونه کرد
    ایول آقا امین
    انشا الله همیشه موفق باشی

سلام
    فدات عزیز
    لطف داری

شما هم همیشه موفق و شاد و سلامت و پیروز باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •