سلام گفتم این بازی رو باسهی پی اس تو دارم می گم باسهی کامپیوترش چند تا سی دی هست و چه گرافیکی و رم این چیز ها احتیاج داره بگید شاید باسهی کامپیوتر هم گرفتم
سلام گفتم این بازی رو باسهی پی اس تو دارم می گم باسهی کامپیوترش چند تا سی دی هست و چه گرافیکی و رم این چیز ها احتیاج داره بگید شاید باسهی کامپیوتر هم گرفتم
من تو حیاط بیمارستان گیر کردم تا در و می خوام ببندم یه غول می یاد و دختر رو میکشه.
هر کار می کنم دره زود بسته نمیشه. اگه میشه کمکم کنید.
amirk من تو حیاط بیمارستان گیر کردم تا در و می خوام ببندم یه غول می یاد و دختر رو میکشه.
هر کار می کنم دره زود بسته نمیشه. اگه میشه کمکم کنید.
من خودم اين قسمت رو با كيبرد نتونستم رد كنم ولي با دسته و آنالوگ اون به راحتي رد شد !
از اونجا كه چند نفر اينجا گير كرده بودن سيو قسمت بعدي رو كه داخل بيمارستان زدم و بايد ديناميت درست كنيد براتون آپ كردم ، ديناميت رو كه درست كرديد بريد جلو در ورودي و ديوار آجري رو خراب كنيد و ....
اينم از سيو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Morteza4SN; 04-11-2007 at 15:22.
bebakhshid man avalin bazi vaght ba oon pesare vadokhtare ke moohash talayeeye hastam oon ghesmati ke mogoode ke chaghe hamle mikone hva mikoshimesh baad az oon vaghti mikham beram tooye dare jelooyee bazi error mide myad boroon mige obscure2.exe moshkel dare mishe lotfan rahnamayee konid
kissyou
منم مثل شما همین مشکل رو داشتم ولی سیو مرحله بعدشو به کمک یکی از همین دوستان این تاپیک گیرآوردم و تا آخر بازی دیگه مشکلی پیدا نکردم (دقیقا معلوم نیست کجا رو میگی فارسی بنویس شاید بتونیم کمکت کنیم)
Last edited by Porya66ps; 05-11-2007 at 14:32.
پسر ! من ديشب تو حياط بيمارستان سرويس شدم !!!
دكمه ي Space كي بردم به نقطه ي ذوب رسيد !!
دو تا عرض داشتم :
اوليش :
Jun مرد !
چيكار كنم ؟
اون اول نه ... اون اول از دست اون غول گنده و بيريخت نجاتش دادم و از پنجره افتاد پايين .... تو قسمت بعدي مرد.
تو همون ساختمونه كه از طريق دوربين مدار بسته كنترلش مي كردي.
ببينم اين اتفاق جزء داستانه يا ميشه جلوش رو گرفت ؟
دوميش :
Mei هم مرد !!!!
چيكار كنم بابا من نميتونم بشينم ببينم شخصيت هاي بازي همشون پرپر ميشن.
Kenny كشتش . نميشه جلوي اين اتفاق رو گرفت ؟
از دست دادن اين خواهران دوقلو خيلي سخت بود.
ممنون.
حالا حياط بيمارستان كه خوبه ، برو جلوتر يه جا هست كه بايد يه جعبه رو بلند كني بزاري رو يكي ديگه ، اينجا احتمالا خودتون به نقطه ذوب مي رسيد !
سخت بود ؟ به! من كه كلي حال كردم! مردن اينها هم جزء بازي هست چون من هم زياد ور رفتم نتونستم كاري بكنم .
اون قسمت هم رد کردم , درسته نزدیک بود خودم به نقطه ی ذوب برسم !!
سخت نبود , فقط بد قلق بود ( کمی ) و اون دکمه زدن هاش خیلی بی پایه و اساس بود : تند تر می زدی بیشتر بازیش می گرفت![]()
من اونجایش گیر کردم که سه تا مجسمه هستن رو دو تا شون باید صلیب بزاری بعد به ترتیبشون کنی
ترتیبشون باید چجوری باشه ؟
من تو اون قبرستونه گیر کردم که باید از سوراخ اون صلیبه نگاه کنی و نفر دیگه باید بره و سنگ قبر ها رو به ترتیب بالا و پایین کنه .
خیلی ناجوره!! چجوری ردش کنم ؟ ترتیبش چیست دوستان ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)