سلاممن زیاد نمی شناسمش ولی ادم مهربونیهیه دفعه تو یکی از تاپیکا به من کمک کردولی یه خورده خشک و جدی برخورد می کنه
سلاممن زیاد نمی شناسمش ولی ادم مهربونیهیه دفعه تو یکی از تاپیکا به من کمک کردولی یه خورده خشک و جدی برخورد می کنه
دوست عزیز...
فقط پول و وقت ادمین ها صرف نمیشه... خیلی از کاربرها تو همین فروم هستن که خیلی بیشتر از مدیرها فعالیت دارن و به بقیه کمک میکنن و اطلاعاتشون رو در اختیار همه میزارن و ممکنه اصلا اسمی هم ازشون نباشه. اونها هم وقت و پولشون رو صرف کمک به بقیه میکنن. یک فروم رو کاربرهاش میسازن و موجب پیشرفتش میشن. خود آقا میثم هم تو تاپیک صندلی داغ گفته بودن که خیلی اتفاق افتاده که از مطالبی که کاربرها میزارن استفاده کردن.
لپ کلام همه مثل من مصرف کننده نیستن. خیلی از کاربرها رو دیدم که بدون هیچ چشمداشتی فعالیت میکنن و با بقیه هم خیلی دوستانه برخورد میکنن و حتی در بعضی از موارد بهشون توهین هم میشه ... میخوام اینو بگم. درسته مدیرهای محترم زحمت میکشن و واقعا جای تقدیر داره و اجر معنوی همشون محفوظه ولی کاربرهایی هم هستن که اگر بیشتر از مدیرها فعالیت نکنن کمتر هم نیست فعالیتشون ولی متاسفانه با کم لطفی بعضی از مدیران مواجه میشن که بعضا باعث دلسردی میشه.
ببخشید که پستم طولانی شد. در آخر توجه شما رو به عنوان یک فروم فوق تخصصی موبایل جلب میکنم که اکثرا معتقدن تخصصی ترین فروم موبایل تو سرتاسر وب این فرومه...
Threads: 106,539, Posts: 927,734, Members: 458,325
عنوان سایت : Forum - Powered by our members ***
سلاملپ کلام همه مثل من مصرف کننده نیستن. خیلی از کاربرها رو دیدم که بدون هیچ چشمداشتی فعالیت میکنن و با بقیه هم خیلی دوستانه برخورد میکنن و حتی در بعضی از موارد بهشون توهین هم میشه ... میخوام اینو بگم. درسته مدیرهای محترم زحمت میکشن و واقعا جای تقدیر داره و اجر معنوی همشون محفوظه ولی کاربرهایی هم هستن که اگر بیشتر از مدیرها فعالیت نکنن کمتر هم نیست فعالیتشون ولی متاسفانه با کم لطفی بعضی از مدیران مواجه میشن که بعضا باعث دلسردی میشه.
متوجه نشدم پست شما چه ربطی به تاپیک داشت
اما یه نکته
مدیران و همکاران سایت هم هیچگونه چشمداشتی ندارن ... (اجر مادی در کار نیست)
فرقشون با یوزرهای معمولی در این هستش که علاوه برفعالیت تو انجمن
به خاطر دسترسی بیشتری که دارن (این دسترسی بیشتر باعث مسئولیت بیشتر و در عین حال دردسر بیشتر هم هست) نظارت هم میکنند و سعی میکنند نظم انجمن رو هم حفظ کنند
اما در قبالش فقط بی احترامی و گستاخی و برخورد طلبکارانه بعضی از دوستان نصیببشون میشه
آیا واقعا این حقشونه ؟
به نظر من پی سی و تقریبا کل کاربران پی سی ارزشش رو دارن که ما این همه وقت بزاریم براش و بهش تعصب داشته باشیم و برای بهتر شدنش تلاش کنیم (امیدوارم بعدا این جمله رو پس نگیرم !!)
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~
با عرض شرمندگی از دوستان محترم
من با هماهنگ کننده های تاپیک هم صحبت کرده بودم که هر روز نمیتونم به نقدها جواب بدم
فعلا سرم خیلی شلوغه
پنجشنبه میام ادامه پستها رو جواب میدم
البته جایی نمیخوام برم
تو سایت هستم و میام پستها رو میخونم
اما فرصت و تمرکز لازم برای جواب دادن رو ندارم
ممنون از همه عزیزان
البته جزو قوانين تايپيك نيست كه به همه پستها جواب داده بشود و يا هر روز پاسخ داده بشود(به عنوان مثال در نقد خودم ، من همه نقدها را در روز آخر پاسخ دادم) دوستان به بيان نظرات و نقدهاي خودشان ادامه بدهند.
=====================
تا اينجاي كار نقدهاي مختلفي شد كه تقريبا درهمه آنها به نقش مديريتي موثر امين تاكيد شده است.بيشتر بحث در اين مورد بوده است چگونه بهتر شود و چه چيزي بد به نظر ميايد.
ولي تا الان كسي با دليل (ارائه لينك) فعاليت امين را به چالش نكشيده است
منتظريم.
همچنان سنگ رويي آسياب بر روي سنگ زيرين در حال چرخش است.
دوست عزیز...سلام
متوجه نشدم پست شما چه ربطی به تاپیک داشت
اما یه نکته
مدیران و همکاران سایت هم هیچگونه چشمداشتی ندارن ... (اجر مادی در کار نیست)
فرقشون با یوزرهای معمولی در این هستش که علاوه برفعالیت تو انجمن
به خاطر دسترسی بیشتری که دارن (این دسترسی بیشتر باعث مسئولیت بیشتر و در عین حال دردسر بیشتر هم هست) نظارت هم میکنند و سعی میکنند نظم انجمن رو هم حفظ کنند
اما در قبالش فقط بی احترامی و گستاخی و برخورد طلبکارانه بعضی از دوستان نصیببشون میشه
آیا واقعا این حقشونه ؟
من که خدای نکرده نخواستم ارزش کار مدیرای محترم رو پایین بیارم. خود شما به نظر من خیلی فعالیت مفید و مستمری دارید و جای تقدیر داره. میدونم مسئولیت و دردسر بیشتری داره چون خودم تجربه شو دارم و اینو هم قبول دارم که خیلی از کاربرها به این توجه نمیکنن که ممکنه پستها و تاپیکهاشون نظم انجمن رو بهم بریزه و یا خدای نکرده باعث ..... شدن سایت بشه و وقتی باهاشون برخورد میشه برخورد بدی رو دارن. اما مدیریت میتونه سریعا پاسخ بده به این رفتار ولی بعضی وقتها این موضوع برعکس میشه و حق کاربر پایمال میشه اما فرقش اینه که کاربر نمیتونه اعتراضی بکنه و اصلا بفهمه چه کسی و به چه دلیلی پست یا تاپیکش رو پاک کرده. امیدوارم این سوتفاهمات هرگز پیش نیاد.
موفق باشید.
Last edited by M.etallic.A; 06-11-2007 at 19:27.
به نظرم از مدیر اون بخش می تونه سوال کنه چرا پست من پاک شده
و یا از سوپر مدیر ها
خلاصه حق دونستن برای دلیل پاک شدن پست یا تاپیک محفوظ هست برای همیشه برای دوستان
چون غیر اون می شه عدم پاسخگویی و قدرت نمایی شاید
حالا دیر شد و یا طرف نبود و ... خاصیت دنیای مجازی هست و یا از همه مهم تر دلیل و مدرک پاسخ دهنده برای من و شما قانع کننده نبود بحث دیگه ای هست
ببخشید پا برهنه اومدم وسط بحث
oh my god
AMIN
امین تو بعد من داری مینقدی
اول بگم که امین منو کشف کرد و همیشه به خاطر این مسئله به خودش می بالهکلا در کشف استعداد ، استعداد خاصی داره .
یکی از موفقترین و بهترین و دوست داشتنی ترین مدیرای P30 هستش که در جذب کاربران بیشتر نقش مهمی داشته ...
اسپم تاحالا ندیدم ازش و تقریبا همه پستهاش دارای محتوا بودن
یه ایراد بزرگ داره اونم آواتار قشنگش که تبلیغ سیگار میکنه. با این حرکتش خیلی از کاربرای زیر 12 سال P30 رو به دام اعتیاد فرو برده. امیدوارم اگر عوضش نمیکنه حداقل دچار مقداری عذاب وجدان شده باشه !
یه ایراد دیگه اش اینه که Pro بازه حتی حالا که FIFA از PES امتیاز بیشتری گرفته ...
تذکرهایی که میده بین مدیرها تکه و در عین اینکه لج طرف رو درمیاره ولی اونو به خودش میاره ...
فعلا همینا ...
تا بعد ...
به به نقد اقا امینه نازه
مدیر لایقی که به تمام پ خ ها پاسخ میده
خیلی وقت ها به من کمک کرده
در مرتب نگه داشتن تاپیک ها و تالارها استاده
مخصوصا اون تاپیک فونتهاش منو کشته
10 بار بهش گفتم بیا این کلیپ های منو داونلود کن و یک تعریفی از اونا تو تاپیک بکن تا تاپیکم رونق بگیره ، نیومد که نیومد
ولی خوب مدیرانی اینچنینی که در انجمنها برای اونایی که از یک پست برای تاپیکی که اشتباهی در اون رفته و میره و اونو داونلود میکنه و اونا رو میاره اونجایی که در قسمت خودش برای کسانی که که در قسمت بالای اون در تالار فیلم میره و برای اونا که اضافی در ان محل داشتند کارش درسته
خلاصه ما که نقد ان چنانی نداریم
اون تاپیک کاردستی با کاغذش هم که منو دیوونه کرد
ایول آقا امین
انشا الله همیشه موفق باشی
![]()
اوهههههههههههههههههههه امین جان گل
هر چی بگم کم گفتم . کسی که باعث شد من حداقل روزی 3و4 دفعه به پی سی یه سر بزنم . راهنماییهاش رد خور نداره . یعنی اگر مشکلی داشته باشی فقط کافیه که یه پ خ بدی درجا جوابتو میگیری . انتقادی ندارم ازش چون اگر پستی رو پاک کنه و یا تذکری بدی حتما" دلیل منطقی برای این کار داره . به هر حال امیدوارم که همیشه موفق باشه .
مرسی آقا مهران... درسته حق با شماست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)