با توجه به اون عکس به احتمال خیلی قوی ما و شما ( Cryptic و FIGHT ) یه جنگی باهم خواهیم داشت !
چون خیلی بهم نزدیک هستیم و کم کم نزدیک تر هم می شویم !
+ CrypticM که شعبه ی دوم ترایب ما باشد تو نقشه مشخص نشده و در واقع فسمت خالی K74 در اختیار اونهاست !![]()
با توجه به اون عکس به احتمال خیلی قوی ما و شما ( Cryptic و FIGHT ) یه جنگی باهم خواهیم داشت !
چون خیلی بهم نزدیک هستیم و کم کم نزدیک تر هم می شویم !
+ CrypticM که شعبه ی دوم ترایب ما باشد تو نقشه مشخص نشده و در واقع فسمت خالی K74 در اختیار اونهاست !![]()
Last edited by BehzadKiNG; 05-11-2007 at 21:03.
توی ترایب گذاشته بودن.
يك سوال:
براي اسكات كردن دهكده ها بايد چند تا اسكات فرستاد؟ چطوري اسكاتها سالم بر ميگردند؟
اطلاعات به دست آمده بستگي به تعداد اسكات فرستاده شده دارد؟يعني اگر من 10 تا اسكات بفرستم تنها به اندازه اين 10 تا اسكات سورس به من نشان ميدهد؟
اسكات فقط سورس را نشان ميدهد؟؟مثلا اطلاعات آماري اون دهكده را نميدهد؟؟؟مثل ديوار و تكنولوژي و لول و...
من به يك دهكده حمله كردم كه هيچي سرباز نداشت اما يكي از اسبهام مرد .چرا؟؟؟
چطوري روحيه سربازان را بالا ميبرند؟؟؟
ممنون
برو غمت نباشه
من هوات و دارم
منظورت رو نفهمیدمراستی یوسف تو میتونی بگی این سبان دقیقا چی میگه
تو همون آدرسی که تو پست قبلیم دادم
ببین تعداد اسکاتهایی که میفرستی بستگی به امتیاز طرف داره ,بایذ خودت حدس بزنی چند تا باید اسکات بفرستیبراي اسكات كردن دهكده ها بايد چند تا اسكات فرستاد؟ چطوري اسكاتها سالم بر ميگردند؟
این نکته تو ذهنت نگه دار که باید همیشه تعداد اسکاتهایی که میفرستی از تعداد اسکاتهای طرف بیشتر باشه
وگرنه همه اسکاتهات کشته میشه
نه ربطی به تعداد اسکات نداره ,حتی اگر یدونه از اسکات هات زنده برگرده همون آماری رو میده که همشون برگردناطلاعات به دست آمده بستگي به تعداد اسكات فرستاده شده دارد؟يعني اگر من 10 تا اسكات بفرستم تنها به اندازه اين 10 تا اسكات سورس به من نشان ميدهد؟
بستگی داره که اسکاتهات لول چند باشن ,اگه لول یک باشن فقط آماره سرباز های داخل دهکده رو بهت میدناسكات فقط سورس را نشان ميدهد؟؟مثلا اطلاعات آماري اون دهكده را نميدهد؟؟؟مثل ديوار و تكنولوژي و لول و...
اگه لول دو باشن آماره ساختمونهارو هم بهت میدن و اگر هم لول سه باشن بهت آماره سرباز های خارج از دهکده رو
هم میدن .
احتمالا تعداد کمی اسکات فرستادی یا لول دیوار طرف بالا بودهمن به يك دهكده حمله كردم كه هيچي سرباز نداشت اما يكي از اسبهام مرد .چرا؟؟؟
این دست تو نیست ,بستگی به شرایط موجود دارهچطوري روحيه سربازان را بالا ميبرند؟؟؟
یوسف جان میتونی این جمله رو برام ترجمه کنی
those are good ones safa n im impressed by that..our tribe is growing as a good one.I jope that we will have a good time playing this game my friend
يك مشكل فوري
الان Incoming troops من اينو نوشته Ilion به من حمله كرده. در ورلد 10 .
22 ساعت هم با من فاصله داره .يكي بگه من چه كار كنم .چطوري منصرفش كنم.چه پيغامي و چگونه به ترايبم براي درخواست حمايت بفرستم؟؟؟؟
فکر گفته
اونی کی به تو گفته رو درک نکردم ولی بقیه این رو گفته
گفته : یک یک اونا رشد خوبی دارن من تحت تاثیر قرار گرفتم به وسیله اون ها
و فکر کنم ادامش هم گفته من بخاطر این دوستی خوب ، با بازی کردن با شما زمان خوب و خوشی رو میگذرونم ( البته اگه غلت نباشه
Last edited by B O L O T; 05-11-2007 at 22:41.
بگو اگه فاصلت زیاد نبشاه ساپورتت کنیميك مشكل فوري
الان Incoming troops من اينو نوشته Ilion به من حمله كرده. در ورلد 10 .
22 ساعت هم با من فاصله داره .يكي بگه من چه كار كنم .چطوري منصرفش كنم.چه پيغامي و چگونه به ترايبم براي درخواست حمايت بفرستم؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)