من يه گوشي خريدم مدل zt 321 از اين TV دار هاست (گوشي چيني) ميخواستم ببينم نرم افزار يا Firmware براي اين گوشي ها موجود هست يا نه اگه هست يه لطف كنيد چون هيچ چيز رو ساپورت نميكنه. ممنون از لطف شما
من يه گوشي خريدم مدل zt 321 از اين TV دار هاست (گوشي چيني) ميخواستم ببينم نرم افزار يا Firmware براي اين گوشي ها موجود هست يا نه اگه هست يه لطف كنيد چون هيچ چيز رو ساپورت نميكنه. ممنون از لطف شما
آقا چطوري Nec N880 رو وب كم كنم ؟؟ نميشه ! نياز به برنامه داره ؟
منم همين سئوال رو داشتم چطوري ميشه از وب كم اين گوشي استفاده كرد وچطوري ميشه با usb به كامپيوتر وصلش كرد؟ من وقتي وصلش ميكنم گوشي رو نمي شناسه . لطفاً راهنمايي فرمائيد.
وقتي USB رو وصل ميكني 3 تا گزينه تو گوشي ميده و بايد Webcam رو انتخاب كني بعد تو ماي كامپيوتر يه درايو مياد كه وب كم رو نشون ميده !!
مشكل من اينه كه تو ياهو نشون نميده صفحه سياه مياد !!
دوست عزیز گوشی را خاموش کن بعد به کامپیوتر وصلش کن اینطوری مموری را می شناسه
من بازي براي nec يا ساژم ميخوام يه سايت هست كه گذاشته بازي هارو دوستان چك كنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی شد تا حالا که مشکلش بیشتر از اینا بود ؟!!
یهو مشکلاتش شد تنها مشکلش که عدم وجود سیستم عامله!
اقاق به خودتون زحمت ندین
این گوشیا برنامه قبول نمیکنن
اگه هم قبول کنن
خیلی زود از کار میفته
فقط بزن ترانهبخونه و حالش رو ببر
دوستان من یکی از این 880 گرفتم اما وقتی اس ام اس فارسی میاد درست نشون نمی ده همش مربع و دایره نشون میده به زور میشه فهمید با اینکه زبان گوشی رو به فارسی تغییر دادم باز هم مسیج های فارسی ناخواناست چکار کنم ؟؟
دومین مشکل میخ وام گوشی رو سایلنت کنم اما میره رو ویبره میشه کاری کرد که بی صدا بشه یعنی خفه بشه حتی ویبره هم نره ؟؟
کسی نبود جواب ما رو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)